×
بین الملل
شناسه خبر : 212703
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 16:26
روزنامه عبری: جای طرح ترامپ در سطل زباله است

روزنامه عبری: جای طرح ترامپ در سطل زباله است

نوشت: طرح ترامپ از هر زاویه‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، ناقص است، باور اینکه ارتش اسرائیل نوار غزه را از ساکنانش خالی می‌کند و تفرجگاهی آمریکایی در خاورمیانه در آنجا احداث می‌شود، بی‌اساس و غیر قابل تحقق است و تنها جای مناسب برای چنین طرحی، سطل زباله است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه اسرائیلی نوشته طرح رئیس‌جمهور آمریکا درباره نوار غزه اساسا توافقنامه‌های عادی‌سازی با کشورهای عربی به ویژه با مصر و اردن را به خطر می‌اندازد.

 روزنامه چاپ فلسطین اشغالی نوشته نکته پنهان و خطرناک در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای نوار غزه و کوچاندن مردم از این باریکه این است که چنین طرحی توافقنامه‌های عادی‌سازی به ویژه توافق‌های عادی‌سازی با مصر و اردن را به خطر می‌اندازد.

هاآرتص با این مقدمه، نوشت: تضعیف توافق‌های عادی‌سازی با مصر و اردن نیز به فروپاشی توافق‌های ابراهیم با امارات و بحرین منجر خواهد شد و این مساله احتمالا مساله عادی‌سازی با عربستان را در زیر خاک مدفون خواهد کرد.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: طرح ترامپ از هر زاویه‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، ناقص است، باور اینکه ارتش اسرائیل نوار غزه را از ساکنانش خالی می‌کند و تفرجگاهی آمریکایی در خاورمیانه در آنجا احداث می‌شود، بی‌اساس و غیر قابل تحقق است و تنها جای مناسب برای چنین طرحی، سطل زباله است.

هاآرتص با انتقاد از عدم شناخت ترامپ از مسائل مربوط به کوچاندن ساکنان غزه نوشت: برخلاف ترامپ، در اسرائیل همه متوجه این نکته هستند که انتقال ساکنان نوار غزه به مصر می‌تواند به درگیری منطقه‌ای در طول مرزها منجر شده و انتقال پناهجویان فلسطینی از نوار غزه به اردن نیز می‌تواند حاکمیت در این کشور را تضعیف کند.

این رسانه عبری درباره امتناع «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر از سفر به واشنگتن در صورت وجود موضوع کوچاندن فلسطینی‌ها در دستور کار این سفر نوشت: پیام این تصمیم این است که با وجود تهدیدهای ترامپ، قاهره از همکاری با هر اقدام اقدامی برای کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه مخالف است.

به گزارش ایسنا، هاآرتص در پایان نوشت: ترامپ گمان می‌کند چیزی نیست که نتواند بخرد اما تنها این تنها آمریکایی‌ها نیستند که پول دارند، در اجلاس سران کشورهای عربی که آخر این ماه برگزار خواهد شد، آن‌ها قصد دارند ایجاد یک شبکه امنیتی اقتصادی برای مصر و اردن را بررسی کنند و این مبالغ چیزی نیست که کشورهای ثروتمند عربی نتوانند تامین کنند.


اخبار مرتبط
طرح ترامپ برای غزه واقعی یا رؤیاپردازی
شنبه 1403/11/27 ساعت 09:34
سید‌حسین موسوی*
طرح ترامپ برای غزه واقعی یا رؤیاپردازی
نتانیاهو همچنان بر نابودی حماس و نیز بازگرداندن گروگان‌ها تأکید دارد. این موضع می‌تواند علامتی هشداردهنده برای شعله‌ورشدن دوباره جنگ در غزه باشد. مذاکرات غیرمستقیم در دوحه نیز با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا جریان دارد تا فاز دوم آتش‌بس در پایان ماه فوریه جاری آغاز شود و ظاهرا هدف این مرحله پایان کامل جنگ است.
آمریکا: کشورهای عربی طرح جایگزین برای غزه بدهند
جمعه 1403/11/26 ساعت 08:10
آمریکا: کشورهای عربی طرح جایگزین برای غزه بدهند
وزیر امور خارجه آمریکا از کشورهای عربی خواست به جای طرح «دونالد ترامپ» درباره غزه طرحی جایگزین ارائه کنند.
گفت وگو عراقچی با همتای سعودی و الجزایری/ واکنش به کوچاندن اجباری مردم غزه
دوشنبه 1403/11/22 ساعت 22:34
گفت وگو عراقچی با همتای سعودی و الجزایری/ واکنش به کوچاندن اجباری مردم غزه
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با همتای عربستانی و الجزایری خود با اشاره به طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری فلسطینیان از نوار غزه این طرح را در راستای تکمیل طرح امحای استعمارگونه فلسطین دانست و بر ضرورت اقدام قاطع جامعه جهانی برای مخالفت و مقابله با این توطئه تاکید کرد.
مخالفت قاطع عربستان با اظهارات نتانیاهو درباره کوچاندن مردم غزه
یکشنبه 1403/11/21 ساعت 10:23
واکنش ها به اظهارات ترامپ درباره کوچاندن مردم غزه
مخالفت قاطع عربستان با اظهارات نتانیاهو درباره کوچاندن مردم غزه
وزارت خارجه عربستان از مخالفت جهانی با اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره نوار غزه تمجید و با هرگونه کوچاندن ملت فلسطین از این منطقه مخالفت کرد.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
تیراندازی در نزدیکی ضیافت خبرنگاران کاخ سفید؛ ترامپ مجبور به ترک محل شد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند