×
بین الملل
شناسه خبر : 212703
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 16:26
روزنامه عبری: جای طرح ترامپ در سطل زباله است

روزنامه عبری: جای طرح ترامپ در سطل زباله است

نوشت: طرح ترامپ از هر زاویه‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، ناقص است، باور اینکه ارتش اسرائیل نوار غزه را از ساکنانش خالی می‌کند و تفرجگاهی آمریکایی در خاورمیانه در آنجا احداث می‌شود، بی‌اساس و غیر قابل تحقق است و تنها جای مناسب برای چنین طرحی، سطل زباله است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه اسرائیلی نوشته طرح رئیس‌جمهور آمریکا درباره نوار غزه اساسا توافقنامه‌های عادی‌سازی با کشورهای عربی به ویژه با مصر و اردن را به خطر می‌اندازد.

 روزنامه چاپ فلسطین اشغالی نوشته نکته پنهان و خطرناک در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای نوار غزه و کوچاندن مردم از این باریکه این است که چنین طرحی توافقنامه‌های عادی‌سازی به ویژه توافق‌های عادی‌سازی با مصر و اردن را به خطر می‌اندازد.

هاآرتص با این مقدمه، نوشت: تضعیف توافق‌های عادی‌سازی با مصر و اردن نیز به فروپاشی توافق‌های ابراهیم با امارات و بحرین منجر خواهد شد و این مساله احتمالا مساله عادی‌سازی با عربستان را در زیر خاک مدفون خواهد کرد.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: طرح ترامپ از هر زاویه‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، ناقص است، باور اینکه ارتش اسرائیل نوار غزه را از ساکنانش خالی می‌کند و تفرجگاهی آمریکایی در خاورمیانه در آنجا احداث می‌شود، بی‌اساس و غیر قابل تحقق است و تنها جای مناسب برای چنین طرحی، سطل زباله است.

هاآرتص با انتقاد از عدم شناخت ترامپ از مسائل مربوط به کوچاندن ساکنان غزه نوشت: برخلاف ترامپ، در اسرائیل همه متوجه این نکته هستند که انتقال ساکنان نوار غزه به مصر می‌تواند به درگیری منطقه‌ای در طول مرزها منجر شده و انتقال پناهجویان فلسطینی از نوار غزه به اردن نیز می‌تواند حاکمیت در این کشور را تضعیف کند.

این رسانه عبری درباره امتناع «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر از سفر به واشنگتن در صورت وجود موضوع کوچاندن فلسطینی‌ها در دستور کار این سفر نوشت: پیام این تصمیم این است که با وجود تهدیدهای ترامپ، قاهره از همکاری با هر اقدام اقدامی برای کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه مخالف است.

به گزارش ایسنا، هاآرتص در پایان نوشت: ترامپ گمان می‌کند چیزی نیست که نتواند بخرد اما تنها این تنها آمریکایی‌ها نیستند که پول دارند، در اجلاس سران کشورهای عربی که آخر این ماه برگزار خواهد شد، آن‌ها قصد دارند ایجاد یک شبکه امنیتی اقتصادی برای مصر و اردن را بررسی کنند و این مبالغ چیزی نیست که کشورهای ثروتمند عربی نتوانند تامین کنند.


اخبار مرتبط
طرح ترامپ برای غزه واقعی یا رؤیاپردازی
شنبه 1403/11/27 ساعت 09:34
سید‌حسین موسوی*
طرح ترامپ برای غزه واقعی یا رؤیاپردازی
نتانیاهو همچنان بر نابودی حماس و نیز بازگرداندن گروگان‌ها تأکید دارد. این موضع می‌تواند علامتی هشداردهنده برای شعله‌ورشدن دوباره جنگ در غزه باشد. مذاکرات غیرمستقیم در دوحه نیز با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا جریان دارد تا فاز دوم آتش‌بس در پایان ماه فوریه جاری آغاز شود و ظاهرا هدف این مرحله پایان کامل جنگ است.
آمریکا: کشورهای عربی طرح جایگزین برای غزه بدهند
جمعه 1403/11/26 ساعت 08:10
آمریکا: کشورهای عربی طرح جایگزین برای غزه بدهند
وزیر امور خارجه آمریکا از کشورهای عربی خواست به جای طرح «دونالد ترامپ» درباره غزه طرحی جایگزین ارائه کنند.
گفت وگو عراقچی با همتای سعودی و الجزایری/ واکنش به کوچاندن اجباری مردم غزه
دوشنبه 1403/11/22 ساعت 22:34
گفت وگو عراقچی با همتای سعودی و الجزایری/ واکنش به کوچاندن اجباری مردم غزه
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با همتای عربستانی و الجزایری خود با اشاره به طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری فلسطینیان از نوار غزه این طرح را در راستای تکمیل طرح امحای استعمارگونه فلسطین دانست و بر ضرورت اقدام قاطع جامعه جهانی برای مخالفت و مقابله با این توطئه تاکید کرد.
مخالفت قاطع عربستان با اظهارات نتانیاهو درباره کوچاندن مردم غزه
یکشنبه 1403/11/21 ساعت 10:23
واکنش ها به اظهارات ترامپ درباره کوچاندن مردم غزه
مخالفت قاطع عربستان با اظهارات نتانیاهو درباره کوچاندن مردم غزه
وزارت خارجه عربستان از مخالفت جهانی با اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره نوار غزه تمجید و با هرگونه کوچاندن ملت فلسطین از این منطقه مخالفت کرد.
نظرات

آخرین اخبار
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد