×
بین الملل
شناسه خبر : 212703
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/25 ساعت 16:26
روزنامه عبری: جای طرح ترامپ در سطل زباله است

روزنامه عبری: جای طرح ترامپ در سطل زباله است

نوشت: طرح ترامپ از هر زاویه‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، ناقص است، باور اینکه ارتش اسرائیل نوار غزه را از ساکنانش خالی می‌کند و تفرجگاهی آمریکایی در خاورمیانه در آنجا احداث می‌شود، بی‌اساس و غیر قابل تحقق است و تنها جای مناسب برای چنین طرحی، سطل زباله است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: روزنامه اسرائیلی نوشته طرح رئیس‌جمهور آمریکا درباره نوار غزه اساسا توافقنامه‌های عادی‌سازی با کشورهای عربی به ویژه با مصر و اردن را به خطر می‌اندازد.

 روزنامه چاپ فلسطین اشغالی نوشته نکته پنهان و خطرناک در طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای نوار غزه و کوچاندن مردم از این باریکه این است که چنین طرحی توافقنامه‌های عادی‌سازی به ویژه توافق‌های عادی‌سازی با مصر و اردن را به خطر می‌اندازد.

هاآرتص با این مقدمه، نوشت: تضعیف توافق‌های عادی‌سازی با مصر و اردن نیز به فروپاشی توافق‌های ابراهیم با امارات و بحرین منجر خواهد شد و این مساله احتمالا مساله عادی‌سازی با عربستان را در زیر خاک مدفون خواهد کرد.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: طرح ترامپ از هر زاویه‌ای که مورد بررسی قرار می‌گیرد، ناقص است، باور اینکه ارتش اسرائیل نوار غزه را از ساکنانش خالی می‌کند و تفرجگاهی آمریکایی در خاورمیانه در آنجا احداث می‌شود، بی‌اساس و غیر قابل تحقق است و تنها جای مناسب برای چنین طرحی، سطل زباله است.

هاآرتص با انتقاد از عدم شناخت ترامپ از مسائل مربوط به کوچاندن ساکنان غزه نوشت: برخلاف ترامپ، در اسرائیل همه متوجه این نکته هستند که انتقال ساکنان نوار غزه به مصر می‌تواند به درگیری منطقه‌ای در طول مرزها منجر شده و انتقال پناهجویان فلسطینی از نوار غزه به اردن نیز می‌تواند حاکمیت در این کشور را تضعیف کند.

این رسانه عبری درباره امتناع «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر از سفر به واشنگتن در صورت وجود موضوع کوچاندن فلسطینی‌ها در دستور کار این سفر نوشت: پیام این تصمیم این است که با وجود تهدیدهای ترامپ، قاهره از همکاری با هر اقدام اقدامی برای کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه مخالف است.

به گزارش ایسنا، هاآرتص در پایان نوشت: ترامپ گمان می‌کند چیزی نیست که نتواند بخرد اما تنها این تنها آمریکایی‌ها نیستند که پول دارند، در اجلاس سران کشورهای عربی که آخر این ماه برگزار خواهد شد، آن‌ها قصد دارند ایجاد یک شبکه امنیتی اقتصادی برای مصر و اردن را بررسی کنند و این مبالغ چیزی نیست که کشورهای ثروتمند عربی نتوانند تامین کنند.


اخبار مرتبط
طرح ترامپ برای غزه واقعی یا رؤیاپردازی
شنبه 1403/11/27 ساعت 09:34
سید‌حسین موسوی*
طرح ترامپ برای غزه واقعی یا رؤیاپردازی
نتانیاهو همچنان بر نابودی حماس و نیز بازگرداندن گروگان‌ها تأکید دارد. این موضع می‌تواند علامتی هشداردهنده برای شعله‌ورشدن دوباره جنگ در غزه باشد. مذاکرات غیرمستقیم در دوحه نیز با میانجیگری مصر، قطر و آمریکا جریان دارد تا فاز دوم آتش‌بس در پایان ماه فوریه جاری آغاز شود و ظاهرا هدف این مرحله پایان کامل جنگ است.
آمریکا: کشورهای عربی طرح جایگزین برای غزه بدهند
جمعه 1403/11/26 ساعت 08:10
آمریکا: کشورهای عربی طرح جایگزین برای غزه بدهند
وزیر امور خارجه آمریکا از کشورهای عربی خواست به جای طرح «دونالد ترامپ» درباره غزه طرحی جایگزین ارائه کنند.
گفت وگو عراقچی با همتای سعودی و الجزایری/ واکنش به کوچاندن اجباری مردم غزه
دوشنبه 1403/11/22 ساعت 22:34
گفت وگو عراقچی با همتای سعودی و الجزایری/ واکنش به کوچاندن اجباری مردم غزه
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت و گو با همتای عربستانی و الجزایری خود با اشاره به طرح ترامپ برای کوچاندن اجباری فلسطینیان از نوار غزه این طرح را در راستای تکمیل طرح امحای استعمارگونه فلسطین دانست و بر ضرورت اقدام قاطع جامعه جهانی برای مخالفت و مقابله با این توطئه تاکید کرد.
مخالفت قاطع عربستان با اظهارات نتانیاهو درباره کوچاندن مردم غزه
یکشنبه 1403/11/21 ساعت 10:23
واکنش ها به اظهارات ترامپ درباره کوچاندن مردم غزه
مخالفت قاطع عربستان با اظهارات نتانیاهو درباره کوچاندن مردم غزه
وزارت خارجه عربستان از مخالفت جهانی با اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره نوار غزه تمجید و با هرگونه کوچاندن ملت فلسطین از این منطقه مخالفت کرد.
نظرات

آخرین اخبار
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی