در

پسر 19 ساله با ضربه چاقو در یوسف‌آباد به قتل رسید

نیروی انتظامی اعلام کرد: به دنبال قتل یک پسر 19 ساله با ضربه چاقو در محله یوسف‌آباد تهران، یک سناریوی جنایی مقابل تیم تحقیق قرار گرفت.

پسر 19 ساله با ضربه چاقو در یوسف‌آباد به قتل رسید
0 دقیقه

نورنیوز - گروه حوادث: ساعت ۸:۳۰ صبح امروز مأموران کلانتری ۱۲۵ یوسف‌آباد از طریق تماس تلفنی با قاضی کشیک قتل عمد پایتخت، مرگ مشکوک پسر جوانی را روی تخت بخش اورژانس به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، گزارش کردند.

به دنبال اعلام این خبر، تیم بررسی صحنه جرم راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد پسر ۱۹ ساله‌ای را مشاهده کردند که هدف ضربه چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود.

تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مقتول شب گذشته به دلایل نامشخصی با فردی درگیر شده و در جریان این نزاع، جراحت شدیدی برداشته و خیلی زود به بیمارستان منتقل شده اما اقدامات کادر درمان فایده‌ای نداشته و نهایتاً به کام مرگ فرو رفته است.

تیم جنایی مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی گسترده ابتدا هویت قاتل را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

با دستور بازپرس جنایی، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان جنایی برای دستگیری عامل این جنایت هولناک ادامه دارد.


نورنیوز

ارسال نظر