×
سیاسی
شناسه خبر : 212571
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/24 ساعت 16:46

پزشکیان: تمام تلاش دشمن ایجاد اختلاف و ناامیدی در داخل کشور است

رئیس جمهور گفت: اگر مرد مذاکره هستید چرا از این کارها می کنید؟ تمام تلاش دشمن چه در داخل چه خارج کشور و عده ای آگاهانه ایجاد اختلاف و ناامیدی در داخل کشور است تا مردم را نسبت به نظام و آینده بدبین کنند. هدف آنها از راه انداختن دعوا این است که کشور را نابود کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز در جمع مردم بوشهر، اظهار کرد: آمده‌ایم که دغدغه‌های مردم استان را در این سفر رسیدگی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: از همان روز اول انقلاب دشمن برای ما مصیبت، جنگ، ترور ایجاد کردند. رئیس جمهور آمریکا در دستورالعمل ابلاغی خود گفته ما تروریست هستیم و نظم منطقه را بر هم زده‌ایم. ۱۸ هزار نفر از مردم و مسئولان و دانشمندان ما را ترور کردند و بعد می‌گویند اینها تروریست هستند. دنیا به کجا رسیده که آن فردی که دم از حقوق بشر می زند، خودش ترور می‌کند و از اسرائیل حمایت تسلیحاتی می کند و می گوید دنبال امنیت منطقه هستیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه منطقه را به هم ریخته، مردم را از سرزمین خود بیرون کرده است. اسماعیل هنیه را که مهمان ما بود در خانه ما ترور کردند. در غزه بیش از ۵۰ هزار نفر زن و بچه و غیرنظامی را با بمب کشتند و شهید کردند، بعد می گویند ایران تروریست است و باید دست از ترور بردارد و نباید موشک و تسلیحات داشته باشید. یعنی اسرائیل  ایران را مثل غزه بمباران کند و ما هم هیچی نگوییم. بعد پشت تریبون می گوید می‌خواهم با ایران مذاکره کنم. از آن طرف همه راه‌ها را دارد می‌بندد و با دنیا دعوا می کند که با ایرانیان معامله نکنید بعد می‌گوید دنبال مذاکره با ایران هستم.

وی همچنین گفت: تو اگر مرد مذاکره هستید چرا از این کارها می کنی؟ تمام تلاش دشمن چه در داخل چه خارج کشور و عده ای آگاهانه و عده‌ای ناآگاهانه ایجاد اختلاف و ناامیدی  در داخل کشور است تا مردم را نسبت به نظام و آینده بدبین کنند. هدف آنها از راه انداختن دعوا این است که  کشور را نابود کنند. دشمن می‌گوید امنیت ما را بر هم زدید. شما آمده‌اید امنیت را بر هم زدید و مردم را ترور می کنید بعد می گویید شما تروریست هستید؟

رفع مشکلات استان بوشهر با جدیت دنبال می‌شود

رئیس جمهور گفت: رفع مشکلات استان بوشهر با جدیت دنبال می‌شود.

مسعود پزشکیان چهارشنبه‌شب در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بوشهر اظهار کرد: از جو صمیمی که در اینجا می‌بینیم لذت می‌بریم و به یاد جوانی‌های خود می‌افتیم.

وی اضافه کرد: در دوران دانشگاه نوع تفکر و اندیشه ما متفاوت بود و وقتی چند دانشجو بودیم و تصمیم می‌گرفتیم می‌توانستیم کل مملکت را درست کنیم و دانشگاه را تحت شعاع قرار می‌دادیم.

رئیس جمهور با اشاره به دوران هنرستان و سربازی خود و خدمت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: خدمت و سیستان و بلوچستان به خاطر شرایط خاص آن زندگی من را تغییر داد و احساس کردم با دیپلم و کارمند معمولی امکان زندگی را ندارم ولی به فکر خارج نیافتادم. مملکت مال است کجا می‌خواستم بروم و تصمیم گرفتم درس بخوانم.

رئیس جمهور با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بوشهر دیدار کرد

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر به استان بوشهر، با تعدادی از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دیدار کرد.

مسعود پزشکیان چهارشنبه‌شب در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان بوشهر، در سالن لیان بوشهر با تعدادی از فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار فعالان سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان بوشهر به بیان نظرات و مشکلات خود پرداختند و خواستار تلاش رئیس جمهور و اعضای دولت برای رفع این مشکلات شدند.

رئیس جمهور نیز در این دیدار پاسخگوی مسائل مطرح شده در این نشست بود.

مسعود پزشکیان بعد از ظهر چهارشنبه در سفری ۲ روزه به بوشهر سفر کرد و پس از برگزاری مراسم استقبال، در سالن فجر در جمع اقشار مختلف مردم به سخنرانی پرداخت و سپس نشستی با فعالان اقتصادی استان داشت.

سخنرانی در بین اقشار مختلف مردم، نشست با فعالان اقتصادی و کارآفرینان، نشست با فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی از برنامه‌های روز نخست سفر رئیس جمهور به استان بوشهر است.

بازدید از مجموعه صنعتی شهید محلاتی، نشست با نخبگان و فرهیختگان، بازدید از سایت انرژی اتمی بوشهر، نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و مصاحبه پایانی از برنامه‌های روز دوم رئیس جمهور در استان بوشهر است.

کشور متعلق به همه مردم است

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در انتخابات شعار نمی دادم بلکه باورم را می گویم و الان بر همان باور هستم. من دنبال رئیس جمهور شدن نبودم اما دنبال عزت و سربلندی و افتخار کشور و دین‌مان هستم و تا آخر خواهم ماند. ایران ما لیاقت بیشتری دارد و قادریم ایران را با شما مردم، نخبگان و تولیدکنندگان به عزت و سربلندی برسانیم. قادر به این کار هستیم و این کار را خواهیم کرد. باور دارم که در دین ما هیچ فرقی بین هیچ قوم، گروه و دسته و جناحی وجود ندارد و همه برابر هستند. همه جا وطن من است و شایستگان و توانمندتر باید به کار گمارده شده و بالا بیایند. رشد افراد براساس توانمندی و تقواست نه دسته و جناح و گروه. کشور متعلق به همه مردم است. ایران مال همه ایرانیان است. همه ایرانیان حق تصمیم‌گیری، سیاستگذاری و تعیین سرنوشت خود را دارند. برتریت با تقواست. تقوا یعنی حرکت بدون خطا. کسی که بی‌خطاتر و عالم‌تر است، حق با اوست.

به کارگماردن فرد صفر کیلومتر به سمت مدیرکل و وزیر، ظلم به جامعه است

وی به کارگماردن فرد صفر کیلومتر به سمت مدیرکل و وزیر، ظلم به جامعه است، گفت: قول می‌دهم با تمام وجود تلاش کنیم که ایران را در مقابل همه تحریم‌ها و فشار دشمن حفاظت کنیم. اگر همه دست به دست هم دهیم، این کشور را با قدرت خواهیم ساخت.

پزشکیان ادامه داد: دشمن تصور می کند ما دنبال دنیا هستیم در حالی که  شهادت برای ما شیرین‌تر از عسل است. دشمن نمی تواند ایرانی را بترساند. ایرانی در مقابل تهدید کوتاه نیامده و تسلیم نخواهد شد.

با تمام همسایگان از در دوستی درآمده‌ایم

وی افزود: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم و با تمام همسایگان از در دوستی درآمده‌ایم. همه همسایگان ما دوستان و برادران ما هستند. ما برای آنها فرصت و نه تهدید هستیم. ما ایران را از این طوفان و چالش سربلند بیرون خواهیم آورد و  هر خدمتی از دست‌مان بر بیاید، انجام خواهیم داد.

رئیس جمهور با مردم بوشهر دیدار کرد

رئیس جمهور پس از ورود به استان بوشهر، در اولین برنامه خود در این سفر ۲ روزه با اقشار مختلف مردم دیدار کرد.

مراسم استقبال از رئیس جمهور ظهر چهارشنبه با حضور مسئولان استانی، نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در استان و نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری در فرودگاه بوشهر برگزار شد.

پزشکیان پس از اجرای برنامه استقبال در فرودگاه بوشهر، به منظور دیدار با اقشار مختلف مردم به سالن ورزشی فجر رفت و با مردم دیدار کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دلیل هجمه کاتس علیه شیخ نعیم قاسم چیست؟
هری کین و دیاز، فرشته‌های نجات بایرن در شب تاریخی سوپرجام + خلاصه بازی
جزییات شهادت مأمور انتظامی در درگیری مسلحانه ایرانشهر+ فیلم لحظه به شهادت رسیدن استوار
واگذاری مسکن به نخبگان قطعی شد/ بیشترین تقاضا در کدام استان است؟
نورنما | 26 مرداد سالروز بازگشت آزادگان سرافراز به میهن اسلامی گرامی باد
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 26 مرداد + پخش زنده
امروز، آخرین مهلت انتخاب گروه آزمایشی کنکوری‌ها
اختلال موقت در حرکت قطارهای خط 5 متروی تهران/ شرکت مترو توضیح داد
وضعیت آب و هوا امروز یک‌شنبه 26 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
تصویرسازی از ایران فرهنگی با دیپلماسی اسکار
علیه رهبری به نام رهبری
منچسترسیتی با گل‌های فراوان ولورهمپتون را در هم کوبید
از سرگیری پروازهای «قطر ایرویز» به ایران پس از دو ماه وقفه
افشای گاف امنیتی؛ اسناد مذاکرات ترامپ با پوتین در هتل جاماند!
«شال سیاه» به اسکار نزدیک‌تر شد
حمایت تلویحی ترامپ از تجزیه خاک اوکراین
آغاز کوچ اجباری در غزه؛ ارتش اسرائیل دستور تخلیه شهر را صادر کرد
سه فوتبالیست ایرانی در فهرست بهترین‌های آسیا/نام چه کسانی در این لیست قرار دارد؟
چین راهی فینال بسکتبال کاپ آسیا شد/ تلاش شاگردان مانولوپولوس برای مقام سومی
وقوع انفجار شدید در مرکز دمشق
قیمت بنزین سوپر وارداتی از مرز 50 هزار تومان عبور می‌کند؟
زلنسکی با واگذاری دونباس به روسیه مخالفت کرد
قطع سهمیه آرد 138 نانوایی در تهران؛ رئیس اتحادیه برکنار شد
تضمین حضور معلم در تمام کلاس‌ها؛ هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد بود
تصمیم‌های نسنجیده ترامپ و ریسک پیامدهای آن
آمریکا صدور ویزای سفر برای ساکنان غزه را تعلیق کرد
مقام صهیونیستی: به ازای هر کشته اسرائیلی در 7 اکتبر باید 50 فلسطینی کشته شود!
یارانه مردادماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یک تا 3 واریز شد
تاس: همکاری اقتصادی با روسیه به سود آمریکاست
تهدید تعرفه 50 درصدی آمریکا بر 70 درصد کالاهای صادراتی هند
حماس: حمایت آمریکا از نتانیاهو، راه را برای ادامه جنایات اشغالگران هموار کرد
نشست پوتین ـ ترامپ در آلاسکا از نگاه تحلیلگر روسی
شگفتی باستان‌شناسان؛ مقبره یک شوالیه زیر بستنی‌فروشی کشف شد
تعلیق افزایش قیمت بلیت کنسرت؛ انتظار برای ابلاغ نرخ‌های جدید
ابراز رضایت پوتین از سفر به آلاسکا
تاکید مصر، آلمان و فرانسه بر حل‌ مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران
کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور 1404 چه زمانی منتشر می شود؟
هشدار دوباره ستاد کل نیروهای مسلح به دشمنان
پوتین در ازای کنترل دونتسک، پیشروی در اوکراین را متوقف می‌کند
روزهای گرم تهران در آخرین روزهای مرداد ادامه دارد
نامه تمجیدآمیز رئیس‌جمهور روسیه به رهبر کره شمالی
عارف: امنیت اجتماعی و اقتصادی دو مسیر اصلی سازمان تأمین اجتماعی است
عراقچی: پیوند دوستی ایران و ارمنستان ریشه‌دار و پایدار است
زلنسکی: صلحی می‌خواهیم که پایدار باشد
کاهش 16 درصدی جانباختگان در طرح ترافیکی اربعین 1404
باکیچ بالاخره پرسپولیسی شد
وزارت اطلاعات پایگاه یکپارچه شناسایی اتباع خارجی ایجاد می‌کند
سنگ‌اندازی‌های بدون استدلال در مسیر عادی‌سازی پرونده ایران در FATF
امکان شرکت در امتحانات پیام‌نور بدون محدودیت جغرافیایی فراهم شد
واکنش رهبران اروپایی به ملاقات ترامپ و پوتین در الاسکا
X
آگهی تبلیغاتی