×
اجتماعی
شناسه خبر : 212517
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/24 ساعت 09:58
صدور مجوز فعالیت به 205 سایت همسریابی

صدور مجوز فعالیت به 205 سایت همسریابی

معاون امور جوانان وزارت ورزش ازصدور مجوز فعالیت به 205 سایت همسریابی خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی برای همسریابی، تدبیر دولت چهاردهم برای ازدواج جوانان است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در حال حاضر به ۲۰۵ مرکز همسریابی مجوز داده ایم و نظارت ها بر آن انجام می شود و هر گونه مشکلی داشته باشند، پاسخگو هستیم.

«علیرضا رحیمی» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص رویکرد این معاونت به فعالیت سایت‌های همسریابی گفت: بحث همسان‌گزینی از تکالیف مجلس تلقی می‌شود که کمیسیون فرهنگی و صحن مجلس این موضوع را مصوب کرده و موظف به حمایت از آن هستیم. در این راستا یک گروه کارشناسی را با هدف بررسی میزان موفقیت این سایت‌های همسرگزینی تشکیل داده‌ایم و در حال ارزیابی هستیم تا مشخص شود، چه تعداد از این مراکز و سایت‌های همسریابی به افزایش ازدواج جوانان کمک می‌کنند. بسیاری از این پایگاه‌ها بسیار موفق هستند و چند نمونه از آن را شخصا مشاهده کرده‌ام که فعالیت بسیار خوبی دارند، اما در برخی موارد هم چندان موثر عمل نکردند و خروجی خاصی در بر نداشته‌اند.

وی افزود: همچنین باید دقت کنیم که سوء استفاده‌ای در این سایت‌های همسریابی صورت نگیرد، در عین حال که مکلف هستیم طرح مذکور را پیش ببریم. کارشناسی و نظارت بسیار جدی بر این مراکز انجام می‌شود و این فرصت و طرح به آشنایی بیشتر جوانان با یکدیگر برای امر ازدواج کمک می‌کند. اگر به دید کلی به این سایت‌های همسریابی نگاه شود، طرح خوبی محسوب می‌شود و محلی است که جوانان می‌توانند با یکدیگر آشنا شوند و بهم معرفی گردند و زمینه را برای افرادی که به نیت یک ازدواج دائمی به دنبال گزینه مناسب خود هستند، فراهم کند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: همچنین گسترش فضای مجازی یک فرصت است و باید از آن استفاده شود. از طرف دیگر این سایت‌های همسریابی می‌تواند آسیب‌ها و تهدید‌هایی را در پی داشته باشد و باید تلاش کنیم این تهدیدات را کمتر کنیم و طرح را به شکل مطلوبی پیش ببریم.

رحیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر به ۲۰۵ مرکز همسریابی مجوز داده‌ایم و نظارت‌ها بر آنها انجام می‌شود و هر گونه مشکلی داشته باشند پاسخگو هستیم. نیروی انتظامی و پلیس فتا باید مانع از فعالیت سایت‌های همسریابی شود که فاقد مجوز هستند، اما به شکل قانونی فعالیت می‌کنند. فعالیت مراکز همسریابی یک قانون است و مکلف هستیم آن را اجرا کنیم اما شاید بتوان این طرح را به شکل پیشرفته‌تری عملیاتی کنیم و در این راستا استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌تواند مطلوب باشد.

فعالیت مراکز و سایت‌های همسریابی در تمام دنیا وجود دارد

وی با تاکید بر اینکه فعالیت مراکز و سایت‌های همسریابی هیچ اشکالی ندارد و در تمام دنیا باب است، گفت: جوانان در این فضا می‌توانند با یکدیگر آشنا شوند و این طرح برای افرادی که به واقع دنبال ازدواج دائمی هستند، مطلوب است و هیچ اشکالی ندارد و زیر سوال بردن این قانون چندان درست نیست. افرادی هم که به دنبال سوءاستفاده در این سایت‌های همسریابی هستند، جاهای مختلف به شکل غیر قانونی وجود دارد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش همچنین درباره پدیده خودکشی در میان نوجوانان گفت: بحث خودکشی نوجوانان موضوع بسیار جدی است و دستیار محترم اجتماعی دولت دکتر ربیعی یک کارگروه ویژه را برای این امر تشکیل داده‌اند که دکتر حسینی رئیس سازمان بهزیستی، دکتر بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی، وزارت کشور و بخش‌های مختلف حضور دارند و به صورت جدی در حال رصد این موضوع هستیم و امیدواریم با اقدامات مناسب جلوی این مسئله را بگیریم. البته موضوع خودکشی در تمام دنیا وجود دارد و از نظر روانپزشکی اعتقاد داریم که هر کسی که به مرحله خودکشی می‌رسد، بالاخره یک مشکل جدی داشته است و اگر به غیر از اختلالات شخصیتی، عوامل اجتماعی دخیل باشند، باید کاملا ریشه‌یابی شود.

وی در ادامه گفت: نخستین گام در حل مشکلات نوجوانان این است که باید آن‌ها را بشنویم و بتوانیم با آن‌ها حرف بزنیم، متاسفانه این اتفاق نیفتاده است. در حال حاضر جامعه و خانواده‌ها، درکی از نوجوانان ندارند. در واقع نمی‌توانیم با ادبیات ونگرش آن‌ها به دنیا، با نوجوانان گفتگو کنیم و باید برای حل مشکلات نوجوانان به یک گفتمان واحد با آن‌ها دست پیدا کنیم، وگرنه هر کار دیگری بدون لحاظ کردن این مهم نتیجه‌ای به دنبال ندارد.

رحیمی تصریح کرد: تنها با گفتگوهای دوطرفه و شناخت نگرش و افکار نوجوانان می‌توانیم برای آن‌ها برنامه ریزی کنیم. گام بعدی برای حل مشکلات نوجوانان اقدامات عملیاتی برای آینده، اشتغال و امیدآفرینی برای نوجوانان کشور است و در واقع مهمترین ضربه به بدنه اجتماعی زمانی است که امید را از یک جامعه بگیریم و به نظر من مهمترین کار این است که نگذاریم این چراغ امید خاموش شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تردد از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع شد
هیچ مدرکی درباره تسلیحاتی بودن برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد
هشدار گاردین درباره پیامدهای تجاوز تل آویو و واشنگتن علیه ایران
جزییات مراسم وداع و تدفین امیر دریاسالار شهید علی شمخانی اعلام شد
حمله به بهارستان؛ 2 شهروند شهید و 36 نفر مجروح شدند
رژیم صهیونی مدارس و مراکز درمانی را هدف حملات قرار می‌دهد
تحلیلگر امور نظامی: آمریکایی‌ها تصور نمی‌کردند جنگ طولانی شود
888 زخمی و 109 شهید در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کردستان
⁠ اطلاعات آمریکا: حکومت ایران در معرض خطر فروپاشی نیست
عراقچی:دشمنان به قدرت ایران اعتراف خواهند کرد
سنتکام کشته شدن 4 تن از خدمه هواپیمای سوخت رسان آمریکا را تایید کرد
قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه 22 اسفند 1404 + جدول
نبرد اراده‌ها در افق سرخ قدس؛ شکل گیری هندسه جدید بازدارندگی مقاومت
آنکارا: یک کشتی ترکیه‌ای را با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور دادیم
آغاز توزیع گسترده میوه شب عید
خطیب جمعه تهران: تا آمریکا و رژیم صهیونی هستند بشریت روی آرامش نخواهد دید
سه شیفته شدن کارخانه ها برای جبران تولیدات آسیب دیده از جنگ
علی لاریجانی: عقل ترامپ به اراده و رشادت ملت ایران نمی‌رسد
کنترل نفت فقط تا 20 روز آینده در دست اقتصاد جهانی خواهد بود
دشمن در مقابله با ملت ایران با در بسته مواجه شد
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
کاروان ایران با نام «دنا» به بازی‌های آسیایی ساحلی اعزام می‌شود
المالکی: حمله به حشدالشعبی تجاوز آشکار به حاکمیت عراق است
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت و البرز+ فیلم
قهرمان سازی ترامپ از چهره شکست خورده اش
گوشت قرمز ارزان شد
وزیر نفت: روز قدس جنایتکاری رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد
بدرقه حمید هیراد به خانه ابدی با همخوانی «آخر نماندی»+فیلم
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 13 امروز جمعه یک‌طرفه می‌شوند
پاکستان از حملات هوایی جدید به افغانستان خبر داد
اصابت موشک‌های ایران به شمال فلسطین اشغالی؛ 59 صهیونیست زخمی شدند
اعلام اسامی 15 شهید نظام سلامت
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
بارش برف و باران در جاده‌های 9 استان؛ تردد در محورهای شمالی روان است
آمریکا: دولتی متجاوز ، میزبانی نالایق
گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و هند
تظاهرات گسترده مردم یونان علیه جنگ آمریکا علیه ایران
فلج شدن اقتصاد جهان با جهش قیمت نفت
آمار واحدهای مسکونی و تجاری تخریب شده در حملات اخیر اعلام شد
تنگه هرمز بسته شد؛ بحران سوخت جت در اروپا و افزایش تاریخی قیمت‌ها
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 22 اسفند 1404
گزارش جنجالی؛ ناتوانی ویتکاف در درک پرونده هسته‌ای ایران، مانع توافق مؤثر
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 22 اسفند 1404 +جدول پخش
وزیر آموزش و پرورش: روز قدس نماد پیوند ایمان و اراده در برابر ظلم است
انبارها و سوله‌های همدان هدف حمله هوایی دشمن قرار گرفتند
هوای تهران سالم شد؛ شاخص کیفیت هوا روی عدد 65
حماس: آتش‌ زدن مسجد نابلس جنایتی ننگین و جنگ مذهبی است
حمله به ناوگان اورژانس؛ 14 شهید و 34 پایگاه تخریب شد