×
اجتماعی
شناسه خبر : 212517
تاریخ انتشار :

صدور مجوز فعالیت به 205 سایت همسریابی

معاون امور جوانان وزارت ورزش ازصدور مجوز فعالیت به 205 سایت همسریابی خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی برای همسریابی، تدبیر دولت چهاردهم برای ازدواج جوانان است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در حال حاضر به ۲۰۵ مرکز همسریابی مجوز داده ایم و نظارت ها بر آن انجام می شود و هر گونه مشکلی داشته باشند، پاسخگو هستیم.

«علیرضا رحیمی» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در خصوص رویکرد این معاونت به فعالیت سایت‌های همسریابی گفت: بحث همسان‌گزینی از تکالیف مجلس تلقی می‌شود که کمیسیون فرهنگی و صحن مجلس این موضوع را مصوب کرده و موظف به حمایت از آن هستیم. در این راستا یک گروه کارشناسی را با هدف بررسی میزان موفقیت این سایت‌های همسرگزینی تشکیل داده‌ایم و در حال ارزیابی هستیم تا مشخص شود، چه تعداد از این مراکز و سایت‌های همسریابی به افزایش ازدواج جوانان کمک می‌کنند. بسیاری از این پایگاه‌ها بسیار موفق هستند و چند نمونه از آن را شخصا مشاهده کرده‌ام که فعالیت بسیار خوبی دارند، اما در برخی موارد هم چندان موثر عمل نکردند و خروجی خاصی در بر نداشته‌اند.

وی افزود: همچنین باید دقت کنیم که سوء استفاده‌ای در این سایت‌های همسریابی صورت نگیرد، در عین حال که مکلف هستیم طرح مذکور را پیش ببریم. کارشناسی و نظارت بسیار جدی بر این مراکز انجام می‌شود و این فرصت و طرح به آشنایی بیشتر جوانان با یکدیگر برای امر ازدواج کمک می‌کند. اگر به دید کلی به این سایت‌های همسریابی نگاه شود، طرح خوبی محسوب می‌شود و محلی است که جوانان می‌توانند با یکدیگر آشنا شوند و بهم معرفی گردند و زمینه را برای افرادی که به نیت یک ازدواج دائمی به دنبال گزینه مناسب خود هستند، فراهم کند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: همچنین گسترش فضای مجازی یک فرصت است و باید از آن استفاده شود. از طرف دیگر این سایت‌های همسریابی می‌تواند آسیب‌ها و تهدید‌هایی را در پی داشته باشد و باید تلاش کنیم این تهدیدات را کمتر کنیم و طرح را به شکل مطلوبی پیش ببریم.

رحیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر به ۲۰۵ مرکز همسریابی مجوز داده‌ایم و نظارت‌ها بر آنها انجام می‌شود و هر گونه مشکلی داشته باشند پاسخگو هستیم. نیروی انتظامی و پلیس فتا باید مانع از فعالیت سایت‌های همسریابی شود که فاقد مجوز هستند، اما به شکل قانونی فعالیت می‌کنند. فعالیت مراکز همسریابی یک قانون است و مکلف هستیم آن را اجرا کنیم اما شاید بتوان این طرح را به شکل پیشرفته‌تری عملیاتی کنیم و در این راستا استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی داخلی می‌تواند مطلوب باشد.

فعالیت مراکز و سایت‌های همسریابی در تمام دنیا وجود دارد

وی با تاکید بر اینکه فعالیت مراکز و سایت‌های همسریابی هیچ اشکالی ندارد و در تمام دنیا باب است، گفت: جوانان در این فضا می‌توانند با یکدیگر آشنا شوند و این طرح برای افرادی که به واقع دنبال ازدواج دائمی هستند، مطلوب است و هیچ اشکالی ندارد و زیر سوال بردن این قانون چندان درست نیست. افرادی هم که به دنبال سوءاستفاده در این سایت‌های همسریابی هستند، جاهای مختلف به شکل غیر قانونی وجود دارد.

معاون امور جوانان وزارت ورزش همچنین درباره پدیده خودکشی در میان نوجوانان گفت: بحث خودکشی نوجوانان موضوع بسیار جدی است و دستیار محترم اجتماعی دولت دکتر ربیعی یک کارگروه ویژه را برای این امر تشکیل داده‌اند که دکتر حسینی رئیس سازمان بهزیستی، دکتر بطحایی رئیس سازمان امور اجتماعی، وزارت کشور و بخش‌های مختلف حضور دارند و به صورت جدی در حال رصد این موضوع هستیم و امیدواریم با اقدامات مناسب جلوی این مسئله را بگیریم. البته موضوع خودکشی در تمام دنیا وجود دارد و از نظر روانپزشکی اعتقاد داریم که هر کسی که به مرحله خودکشی می‌رسد، بالاخره یک مشکل جدی داشته است و اگر به غیر از اختلالات شخصیتی، عوامل اجتماعی دخیل باشند، باید کاملا ریشه‌یابی شود.

وی در ادامه گفت: نخستین گام در حل مشکلات نوجوانان این است که باید آن‌ها را بشنویم و بتوانیم با آن‌ها حرف بزنیم، متاسفانه این اتفاق نیفتاده است. در حال حاضر جامعه و خانواده‌ها، درکی از نوجوانان ندارند. در واقع نمی‌توانیم با ادبیات ونگرش آن‌ها به دنیا، با نوجوانان گفتگو کنیم و باید برای حل مشکلات نوجوانان به یک گفتمان واحد با آن‌ها دست پیدا کنیم، وگرنه هر کار دیگری بدون لحاظ کردن این مهم نتیجه‌ای به دنبال ندارد.

رحیمی تصریح کرد: تنها با گفتگوهای دوطرفه و شناخت نگرش و افکار نوجوانان می‌توانیم برای آن‌ها برنامه ریزی کنیم. گام بعدی برای حل مشکلات نوجوانان اقدامات عملیاتی برای آینده، اشتغال و امیدآفرینی برای نوجوانان کشور است و در واقع مهمترین ضربه به بدنه اجتماعی زمانی است که امید را از یک جامعه بگیریم و به نظر من مهمترین کار این است که نگذاریم این چراغ امید خاموش شود.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاسوس موساد در قلب تهران؛ پایان مأمور تاریکی با طناب دار
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(21)"ارومیه"
مدارس کاشان به‌دلیل آلودگی هوا تعطیل شدند!
جزییات نحوه حفاظت از امنیت پایتخت با ایجاد لایه اولیه پدافندی
نورنما | شعر خوانی ناخدا هوشنگ صمدی در وصف ایران!
حذف گسترده در پیام نور؛ آموزش عالی روی خط اصلاح! + فیلم
ورود مقام ارشد امنیتی ایران به برزیل برای نشست بریکس + فیلم
لغو حکم کسر امتیاز چادرملو توسط کمیته استیناف و واکنش این باشگاه
به نام عشق بابا
غول روسی وارد می‌شود؛ نجات بندر با بمب آب! + فیلم
آخرین جزییات انفجار در بندر شهید رجایی/ آغاز آزمایش DNA برای شناسایی اجساد قربانیان
بورس دوباره جان گرفت؛ رشد 20 هزار واحدی در چند دقیقه!
کنکور 1404 از راه رسید؛ همه آماده‌اند؟
آخرین آمار متوفیان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی
خطرناک ترین تونل تهران کجاست؟
وقتی شب تهران آرام نماند
اروپا در حاشیه، فرانسه در خط مقدم تخریب
بنزین سوپر در بن‌بست مجوز!
وضعیت آب و هوا امروز 10 اردیبهشت +وضعیت استانها
اقتصادنگار | به نخود لوبیای سفره های مردم کاری نداشته باشید
هدف: محیط‌بانِ بی‌پناهِ رو به رو!
حقوق‌ جدید بازنشستگان پرداخت شد؛ وعده همسان‌سازی در آستانه تحقق کامل!
انقلابی در پزشکی:تشخیص آرتروز در کمتر از 5 دقیقه!
برنامه مسابقات امروز 10 اردیبهشت + پخش زنده
فرصت طلایی خرید خودرو در اردیبهشت؛ ایران‌خودرو پیش‌فروش را کلید زد +جزییات و لینک ثبت نام
نورنما | گذری از خیابانهای تهران در سال 1335 خورشیدی
جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی
حملات مشترک آمریکا و انگلیس به یمن
پاری سن ژرمن یک قدم نزدیک تر به فینال با نتیجه 1-0 + خلاصه بازی
قیمت شیر خام بالا می‌رود؛ آیا نرخ جدید برای تولیدکنندگان منطقی است؟
شاهین در پارکینگ یا در صف انتظار؟ وضعیت خریداران همچنان مبهم
الهلال 1 - 3 الاهلی | سبزها راهی فینال شدند + خلاصه بازی
غیرحضوری شدن مدارس در خوزستان:تصمیم اضطراری برای سلامت دانش‌آموزان
چرایی سونامی خودکشی مردان میانسال در کره جنوبی
هشدار به پایتخت نشینان؛ طوفان تندری عظیم در راه تهران
طوفان تهران، مدیریت بحران را به باد داد
پرتاب اولین ماهواره های اینترنتی آمازون به فضا
اعلام برنامه مسابقات مرحله نیمه نهایی جام حذفی ایران
خالی ماندن این صندلی،‌ گران درمی‌آید
نورویدیو | آتش بازی معاندان در میان دود و درد؛ روایت یک جنگ ادراکی دیگرعلیه ایران
حضور مشاور و دستیار رهبری در گروه صنعتی و پژوهشی" زر"
احتمال وزش باد شدید در تهران تا ساعات آینده
علت مرگ توله‌پلنگ‌ها در کرمان مشخص شد
صدرنشینی ویکتور گیوکرس در رقابت کفش طلای اروپا
همسایگی هوشمندانه؛ تهران و باکو علیه خط تفرقه
چشم‌انداز مذاکرات هسته‌ای
بازدارندگی از طریق دیپلماسی
آتش‌سوزی گسترده در رستوران چینی
حاشیه های عجیب در فوتبال ایران؛فدراسیون زیر تیغ انتقاد!
واکنش‌های جهانی به انفجار در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد/ رئیس جمهور چین تسلیت گفت
X
آگهی تبلیغاتی