×
سیاسی
شناسه خبر : 212438
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 15:20
پیام تبریک سالروز پیروزی انقلاب مقامات کشورها به رهبر معظم انقلاب و پزشکیان

این خبر بروزرسانی می شود ...

پیام تبریک سالروز پیروزی انقلاب مقامات کشورها به رهبر معظم انقلاب و پزشکیان

مقامات کشورها سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در پیامی به رهبر معظم انقلاب، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

 «الهام علی اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در پیامی به آیت‌الله «سید علی خامنه‌ای» رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

در پیام رئیس‌جمهور آذربایجان خطاب به رهبر معظم انقلاب آمده است: اینجانب از طرف خود و مردم آذربایجان، به مناسبت عید ملی جمهوری اسلامی ایران - روز پیروزی انقلاب اسلامی، صمیمانه‌ترین تبریک و آرزوی بهترین‌ها را به شما و به همه مردم کشورتان دارم.

بر اساس گزارش خبرگزاری آپا، وی در ادامه افزود: روابط جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران با اراده ملت‌های ما که قرن‌ها در دوستی و حسن همجواری زندگی کرده‌اند و دارای ارزش‌های معنوی مشترک هستند، تقویت می‌شود. ما اهمیت ویژه ای برای توسعه روابط بین دولتی خود و گسترش همکاری‌های خود بر اساس این اصول قائل هستیم. در حال حاضر، دستور کار دوجانبه شامل تعدادی از موضوعات مورد علاقه دوجانبه است. من معتقدم با استفاده از فرصت های موجود می توانیم به همکاری های عمیق‌تری بین کشورهایمان دست یابیم.

رئیس‌جمهور آذربایجان ادامه داد: من معتقدم روابط جمهوری آذربایجان و ایران بر اساس احترام متقابل و حسن همجواری، مطابق با منافع دولت‌ها و ملت‌های ما توسعه خواهد یافت و در خدمت تقویت ثبات و امنیت منطقه خواهد بود. در چنین روز مهمی برای شما آرزوی سلامتی، موفقیت در کار و آرامش و بهروزی برای مردم دوست و برادر ایران دارم.

«الهام علی‌اف» همچنین در پیامی به «مسعود پزشکیان» همتای ایرانی خود، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به او و ملت ایران «صمیمانه» تبریک گفت.

امیر قطر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به پزشکیان تبریک گفت

امیر قطر سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس‌جمهور ایران تبریک گفت.

به نقل از خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر امروز سه‌شنبه با ارسال پیامی خطاب به «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور کشورمان، روز ملی ایران (سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران) را به او تبریک گفت.

همچنین «عبدالله بن حمد آل ثانی» معاون امیر قطر نیز به همین مناسبت پیام تبریکی برای پزشکیان ارسال کرد.

تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از سوی پادشاه و ولیعهد عربستان

پادشاه و ولیعهد عربستان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.

«سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان و «محمد بن سلمان» ولیعهد این کشور در پیامی به «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران، چهل و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.

روزنامه الریاض نوشت پادشاه و ولیعهد عربستان در این پیام برای پزشکیان صحت و شادکامی و برای دولت و ملت ایران تداوم پیشرفت و شکوفایی آرزو کردند.

مقامات کشورهای منطقه، از جمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان، اقلیم کردستان عراق، امارات همچنین مقامات انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان نیز سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفته‌اند.

رئیس‌جمهور قزاقستان: ایران کشوری قدرتمند در خاورمیانه و جهان اسلام شناخته شده است

رئیس‌جمهور قزاقستان در پیامی به رئیس‌جمهور کشورمان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

«قاسم جومارت توکایف» رئیس‌جمهور قزاقستان سالروز پیروزی  انقلاب اسلامی ایران را به «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور کشورمان و ملت ایران تبریک گفت.

در این پیام آمده که ایران به عنوان یک کشور قدرتمند و مقتدر در خاورمیانه و جهان اسلام شناخته شده است.

رئیس‌جمهور قزاقستان با خرسندی به پویایی بالای همکاری‌های دوجانبه که هر ساله تقویت می‌شود، اشاره کرد.

تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مقامات امارات

مقامات بلندپایه امارات متحده عربی در پیامی به رئیس‌جمهور ایران، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.

«شیخ محمد بن زاید آل نهیان» رئیس‌ امارات متحده عربی در پیامی به «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت.

خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی(وام) با انتشار این مطلب گزارش داد: «شیخ محمد بن راشد آل مکتوم» معاون رئیس امارات، نخست‌وزیر این کشور و حاکم دوبی، همچنین «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» معاون رئیس امارات، معاون نخست‌وزیر رئیس دیوان ریاست‌جمهوری این کشور نیز پیام‌های مشابهی را به رئیس‌جمهور ایران ارسال کردند.

مقامات کشورهای منطقه، از جمله جمهوری آذربایجان، ارمنستان، اقلیم کردستان عراق، همچنین مقامات انصارالله یمن و حزب‌الله لبنان نیز سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به دولت و ملت ایران تبریک گفته‌اند.

انصارالله: انقلاب ایران یک تغییر مهم و راهبردی در منطقه بود

دفتر سیاسی انصارالله یمن چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به رهبر انقلاب اسلامی ایران، تمامی نهادهای رسمی و ملت ایران تبریک گفت.

دفتر سیاسی انصارالله یمن روز دوشنبه در بیانیه‌ای تأکید کرد که «انقلاب ایران یک تغییر مهم و راهبردی در منطقه بود و همچنان هدف توطئه‌ها و نقشه‌های پروژه صهیونیستی- آمریکایی است».

دفتر سیاسی انصارالله همچنین به این موضوع اشاره کرد که «انقلاب اسلامی ایران از اولین روز تأسیس خود پشتیبان آرمان فلسطین بود و به صراحت حمایت خود را از همه مظلومان در مقابل سلطه و استکبار جهانی اعلام کرد».

طبق گزارش المسیره، انصارالله یمن با بیان اینکه در سالگرد انقلاب، مقاومت فلسطین، محور جهاد و قدس توانستند «نبرد طوفان الاقصی» را با کارایی بالا مدیریت کنند، از نقش قهرمانانه جمهوری اسلامی ایران، ارتش و سپاه پاسداران این کشور در مقابله با رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

این دفتر از مواضع اصولی و شجاعانه جمهوری اسلامی و فداکاری‌های عظیمی که در راه قدس انجام داد، قدردانی و بر ضرورت گسترش همکاری‌ها و توسعه عوامل پیروزی در ابعاد مختلف نظامی، سیاسی و رسانه‌ای تاکید کرد.

دفتر سیاسی انصارالله در پایان ضمن قدردانی از مواضع ایران در حمایت از مردم یمن و کمک به آن‌ها در مقابله با محاصره و تجاوزات خارجی، بر پایداری جمهوری اسلامی و استواری مواضع آن در برابر تهدیدها و فشارهای آمریکا و غرب تاکید کرد.


نظرات

آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 9 اردیبهشت +وضعیت استان ها
دفتر نبیه بری: مخالف مذاکرات مستقیم با اسرائیل هستیم
ابوظبی علیه ریاض؛ بازی نفتی امارات در میانه جنگ
مشحون: زحمات آتشی در بسکتبال غیر قابل انکار است/ یکی از بهترین‌ها را از دست دادیم
ایروانی: ایران حق مقابله با اقدامات گستاخانه ودزدی دریابی آن را دارد
سنا تلاش دموکرات‌ها برای جلوگیری از ماجراجویی ترامپ در کوبا را ناکام گذاشت
کارشناس آمریکایی: واشنگتن به‌دنبال هر راهی برای فرار از شکست در ایران است
بدن افراد به پروتئین چقدر نیاز دارد
محاصره دریایی ایران بی نتیجه است
یمن: حل مساله تنگه هرمز به پایان تجاوزات علیه ایران بستگی دارد
کارشناس حوزه انرژی: تولید بنزین در کشور با مشکل مواجه نمی‌شود
ایروانی: شورای امنیت باید اسرائیل را وادار به رعایت کامل آتش‌بس در لبنان کند
زاخارووا: آماده کمک به حل وضعیت وخیم در خاورمیانه هستیم
9 گل در 90 دقیقه! پاریسی ها مونیخی ها را میخکوب کردند
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است