×
فرهنگی
شناسه خبر : 212426
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 14:21
سازمان اوقاف: حق شکایت از دست‌اندرکاران فیلم آنتیک را محفوظ می‌دانیم

سازمان اوقاف: حق شکایت از دست‌اندرکاران فیلم آنتیک را محفوظ می‌دانیم

سازمان اوقاف و امور خیریه از ساخت و نمایش فیلم آنتیک در جشنواره فیلم فجر انتقاد کرد و گفت که حق پیگیری قضایی و شکایت از دست‌اندرکاران این فیلم را برای خود محفوظ می‌داند.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  سازمان اوقاف و امور خیریه با صدور بیانیه‌ای از فیلم سینمایی «آنتیک» به عنوان یک فیلم شانه تخم‌مرغی یاد کرد و نمایش آن را اهانت به اصالت امام‌زادگان دانست.

 این سازمان امروز، سه شنبه 23 بهمن با صدور بیانیه ای ساخت و نمایش فیلم سینمایی «آنتیک» را در جشنواره فیلم فجر، توهین به اصالت امامزادگان در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور دانست و آن را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: تقریبا هفته‌ای نیست که توسط عوامل ساخت یک فیلم سینمایی یا یک مجموعه تلویزیونی از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، درخواست مجوز فیلمبرداری در فضای معنوی و معماری ایرانی ـ اسلامیِ چشمگیر یکی از امامزادگان و بقاع متبرکه نشود. این در حالی است که انتخاب فضای کالبدی امامزادگان به عنوان لوکیشن یا مکان فیلمبرداری به صورت کاملا خودجوش از سوی فیلمسازان پیگیری می‌شود و سازمان اوقاف و امور خیریه هیچ مشوق یا تبلیغ خاصی در این زمینه در نظر نگرفته است.

بنابراین رابطه نزدیک امامزادگان به عنوان یکی از پایگاه‌های معنوی، فرهنگی و اجتماعی با سینمای کشور رابطه‌ای دیرینه و ریشه‌دار و پرمعنی است و نشان از آن است که فیلمسازان برای روایت یک داستان که در بطن جامعه اتفاق می‌افتد، به درستی مکانی را برمی‌گزینند که پناهگاه مردمان این مرز بوم است اما چندی است که با اکران فیلم سینمایی «آنتیک» در جشنواره فیلم فجر بحث هایی در زمینه داستان این فیلم و توهین به اصالت امامزادگان در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور مطرح شده است.

بر اساس این بیانیه، سازمان اوقاف و امور خیریه بر خود لازم می داند اجمالا چند نکته مهم را در این زمینه گوشزد کند. یکی این که جای تاسف است که فیلمی تا این حد سطحی و بی‌ارزش ساخته می‌شود که نه تنها بر رونق سینمای ایران نمی‌افزاید بلکه با برهم زدن جو هنری و فرهنگی جامعه باعث ریزش مخاطبان آن هم می‌شود. از نظر ما فیلم سنیمایی «آنتیک» که به اذعان همه منتقدان، یک فیلم شانه تخم مرغی و پر از لودگی و فقر طنز با داستانی تقلیدی و کاملا بی‌ارزش و ملغمه‌ای از سخافت و رکاکت است، توهین به شعور مردم ایران محسوب می‌شود.

سازمان اوقاف افزود: حکایت محبوبیت و مرجعیت و زیارت امامزادگان و بقاع متبرکه در بین مردم ایران مربوط به امروز و دیروز نیست. بلکه ریشه در قرن ها پیش دارد. همین ریشه دار بودن آداب زیارت و این انس و الفتِ دیرینه است که با وجود همه تلاش های دشمنان، دورِ معنویِ بقاع متبرکه در همه ادوار تاریخ بعد از اسلام بدون هیچ تزلزلی همواره در تسلسل بوده است. حضور میلیونی و روزافزون مردم در لیالی قدر، ایام محرم، لحظات تحویل سال و سایر مناسبت های ملی و مذهبی مطلبی نیست که بر کسی پوشیده باشد.

در این بیانیه همچنین آمده است: آمار امدادها و دستگیری از فقرا و نیازمندان و کمک به حادثه دیدگان سیل و کرونا و حوادث غیرمترقبه دیگر که به طفیلی وجود پربرکت امامزادگان در همین چند سال اخیر انجام شده از فرط فراوانی قابل احصا نیست. گزارش دیگر فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و قرآنی امامزادگان نیز شرحی مبسوط دارد و در این مقال نمی گنجد.

به گزارش ایرنا، سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن محکوم کردن محتوای موهن فیلم «آنتیک» حق پیگیری قضایی و شکایت از سازندگان این فیلم را برای خود محفوظ می‌داند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خیبر (1)- تراکتور (1) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر + گل تساوی
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
13 میلیون ایرانی در حوزه استخراج غیرمجاز رمز ارز فعال هستند
گالیاردی جانشین احتمالی قلعه نویی پس از 2026
کاشف ساختار مارپیچ دوگانه دی‌ان‌ای در گذشت
آغاز سکوت انتخاباتی در عراق
رودخانه تجارت، میان دو دل شرقی
X
آگهی تبلیغاتی