×
سیاسی
شناسه خبر : 212370
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 14:29
دیدار رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان با سرلشکر باقری

دیدار رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان با سرلشکر باقری

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان دیدار کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان صبح امروز با حضور در محل ستاد کل نیروهای مسلح با سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  دیدار کرد.

این دیدار در راستای توسعه مناسبات دفاعی و نظامی دو کشور در سطح منطقه صورت گرفت.

سرلشکر باقری: توسعه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز و دریای عمان ضروری است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان در دیدار رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان،تاکید کرد که توسعه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز و دریای عمان برای مقابله با قاچاق و امنیت دریایی ضرورت دارد.

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان صبح امروز با حضور در محل ستادکل نیروهای مسلح با سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  دیدار کرد.

سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ابتدای این دیدار با خیر مقدم به هیئت عمانی و قدردانی از مهمان‌نوازی در سفر خود به مسقط پایتخت عمان اظهار کرد: خوشبختانه روابط بین دو کشور، دوستانه تاریخی و ماندگار است و رهبران دو کشور این سیاست را همواره دنبال می‌کنند.

وی افزود: روابط ما با سلطنت عمان مستحکم و پایدار است، اما با توجه به تحولات اخیر در منطقه باید بیش از گذشته گسترش یابد. خوشبختانه آنچه که حائز توجه است، ثبات، استمرار و توسعه‌ی روزافزون روابط نیروهای مسلح دو کشور است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با  دعوت از عمان برای حضور در رزمایش کمربند امنیت دریایی با حضور ناظر و شناور تاکید کرد: توسعه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز و دریای عمان برای مقابله با قاچاق و امنیت دریایی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های بسیاری برای تعامل‌ میان نیروهای مسلح دو کشور در ابعاد مختلف آموزشی، نظامی و فرهنگی وجود دارد، از جمله آنها استفاده از این ظرفیت برای آموزش‌های مقابله با تروریست است.

سرلشکر باقری در ادامه این دیدار، از عمان برای همکاری‌های سیاسی با ایران تشکر کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: با توجه به خوی وحشی‌گری و توسعه‌طلبی رژیم صهیونیستی که همواره به دنبال توسعه سرزمینی است؛ تنها راه مقابله با این رژیم اشغالگر  و تروریست، اتحاد و همدلی کشورهای منطقه است.

در بخش دیگری از این دیدار، طرفین ضمن بررسی اوضاع منطقه به خصوص نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین در غزه، طرح شوم کوچاندن و اخراج فلسطینیان از سرزمین مادری آن‌ها را به شدت محکوم کردند.

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سلطنت عمان در دیدار با سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه روابط دو کشور از دیرباز بر حسن اعتماد متقابل بنا شده است، گفت: عمان همواره بر توسعه روابط دو کشور در تمامی سطوح تاکید دارد.

وی افزود: همواره تعامل و همکاری‌ مناسبی بین نیروهای نظامی و امنیتی دو کشور برقرار است.

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی با اشاره به تعاملات نیروهای مسلح عمان و ایران تصریح کرد: هماهنگی‌های خوبی برای گسترش تعامل طرفین در حوزه‌های رزمایش‌های دریایی، آموزشی، نظامی، فنی و صنعتی و پلیس امنیت دریایی شکل گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات اخیر منطقه، ما همه تلاش خودمان را برای خردگرایی در منطقه به کار خواهیم گرفت، چرا که ملت‌های منطقه صاحبان این منطقه هستند. البته متاسفانه برخی کشورهای فرامنطقه‌ای درصدد اختلال در همگرایی هستند.

رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان که به دعوت رسمی سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دوشنبه عصر وارد تهران شد، طی روزهای آینده ضمن بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های نیروهای مسلح ایران با فرماندهان نیروهای مسلح کشور نیز دیدار می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران