×
سیاسی
شناسه خبر : 212370
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 14:29
دیدار رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان با سرلشکر باقری

دیدار رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان با سرلشکر باقری

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان دیدار کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان صبح امروز با حضور در محل ستاد کل نیروهای مسلح با سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  دیدار کرد.

این دیدار در راستای توسعه مناسبات دفاعی و نظامی دو کشور در سطح منطقه صورت گرفت.

سرلشکر باقری: توسعه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز و دریای عمان ضروری است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان در دیدار رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان،تاکید کرد که توسعه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز و دریای عمان برای مقابله با قاچاق و امنیت دریایی ضرورت دارد.

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان صبح امروز با حضور در محل ستادکل نیروهای مسلح با سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح  دیدار کرد.

سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ابتدای این دیدار با خیر مقدم به هیئت عمانی و قدردانی از مهمان‌نوازی در سفر خود به مسقط پایتخت عمان اظهار کرد: خوشبختانه روابط بین دو کشور، دوستانه تاریخی و ماندگار است و رهبران دو کشور این سیاست را همواره دنبال می‌کنند.

وی افزود: روابط ما با سلطنت عمان مستحکم و پایدار است، اما با توجه به تحولات اخیر در منطقه باید بیش از گذشته گسترش یابد. خوشبختانه آنچه که حائز توجه است، ثبات، استمرار و توسعه‌ی روزافزون روابط نیروهای مسلح دو کشور است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با  دعوت از عمان برای حضور در رزمایش کمربند امنیت دریایی با حضور ناظر و شناور تاکید کرد: توسعه امنیت دریانوردی در تنگه هرمز و دریای عمان برای مقابله با قاچاق و امنیت دریایی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های بسیاری برای تعامل‌ میان نیروهای مسلح دو کشور در ابعاد مختلف آموزشی، نظامی و فرهنگی وجود دارد، از جمله آنها استفاده از این ظرفیت برای آموزش‌های مقابله با تروریست است.

سرلشکر باقری در ادامه این دیدار، از عمان برای همکاری‌های سیاسی با ایران تشکر کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: با توجه به خوی وحشی‌گری و توسعه‌طلبی رژیم صهیونیستی که همواره به دنبال توسعه سرزمینی است؛ تنها راه مقابله با این رژیم اشغالگر  و تروریست، اتحاد و همدلی کشورهای منطقه است.

در بخش دیگری از این دیدار، طرفین ضمن بررسی اوضاع منطقه به خصوص نسل‌کشی مردم مظلوم فلسطین در غزه، طرح شوم کوچاندن و اخراج فلسطینیان از سرزمین مادری آن‌ها را به شدت محکوم کردند.

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سلطنت عمان در دیدار با سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه روابط دو کشور از دیرباز بر حسن اعتماد متقابل بنا شده است، گفت: عمان همواره بر توسعه روابط دو کشور در تمامی سطوح تاکید دارد.

وی افزود: همواره تعامل و همکاری‌ مناسبی بین نیروهای نظامی و امنیتی دو کشور برقرار است.

دریاسالار عبدالله بن خمیس الرئیسی با اشاره به تعاملات نیروهای مسلح عمان و ایران تصریح کرد: هماهنگی‌های خوبی برای گسترش تعامل طرفین در حوزه‌های رزمایش‌های دریایی، آموزشی، نظامی، فنی و صنعتی و پلیس امنیت دریایی شکل گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات اخیر منطقه، ما همه تلاش خودمان را برای خردگرایی در منطقه به کار خواهیم گرفت، چرا که ملت‌های منطقه صاحبان این منطقه هستند. البته متاسفانه برخی کشورهای فرامنطقه‌ای درصدد اختلال در همگرایی هستند.

رئیس ستاد نیروهای مسلح سلطنت عمان که به دعوت رسمی سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دوشنبه عصر وارد تهران شد، طی روزهای آینده ضمن بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های نیروهای مسلح ایران با فرماندهان نیروهای مسلح کشور نیز دیدار می‌کند.


نظرات

آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد