×
سیاسی
شناسه خبر : 212297
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/22 ساعت 18:43
مذاکره با آمریکا ممنوع نیست بلکه مضر است

کمیسیون امنیت ملی مجلس:

مذاکره با آمریکا ممنوع نیست بلکه مضر است

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در بیانیه‌ای اعلام کرد: مذاکره با آمریکا، جز تحمیل خسارت به منافع ملت ایران، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. در واقع،‌ مذاکره با آمریکا، ممنوع نیست بلکه مضر است.

نورنیوز-گروه سیاسی: متن بیانیه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:

«بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

ملت بزرگ و قهرمان ایران

در روابط خارجی با کشورهای دیگر، تامین منافع ملت ایران، مهم‌ترین اصل حاکم بر آن است و مسئولین باید از تمام ابزار ممکن جهت استیفای منافع ملت استفاده کنند. یکی از آن ابزارها، مذاکره با کشورهای دیگر است.

روشن است که تنها قید قابل تصور، ضربه به منافع ملت است، یعنی اگر استفاده از مذاکره در مواجهه با یک کشور خاص،‌ موجب تحمیل خسارت به منافع ملت ایران گردد، تمسک به آن، توجیه‌پذیر و عاقلانه نخواهد بود.

بر این‌ اساس، با عنایت‌ به این‌که تقریبا در تمام موارد، مذاکره با کشور استکباری و حامی تروریست‌ها یعنی آمریکا، خسارت‌های گسترده‌ای را به منافع ملت ایران وارد کرده است، مذاکره با این کشور متخاصم، عاقلانه نخواهد بود. برای‌ نمونه، پس از چند سال مذاکره جدی با آمریکا و وصول به توافقنامه برجام، ایران، تعهدات بسیار گسترده‌ای را متعهد شده است، از جمله، ایران متعهد شده است، رآکتور آب‌سنگین اراک را بتُن‌ریزی کند، سطح غنی‌سازی خودش را از ۲۰درصد، به ۶۷/۳ درصد کاهش دهد، ذخایر بیش از ۱۰ تُنی خود را به ۳۰۰ کیلو کاهش دهد، محدودیت‌های گسترده در تحقیق و توسعه را بپذیرد، حق استفاده از سانترفیوژ بالاتر از نسل اول را نداشته باشد، سایت غنی‌سازی فردو را تعطیل و به سایت غیرغنی‌سازی تبدیل کند، مرکز جدید غنی‌سازی ایجاد نکند، تولید سانترفیوژها را تعطیل کند، و ... به‌طوری‌که قریب به یکصد حق هسته‌ای از ملت ایران در برجام سلب شده است.

اما علی‌رغم اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در فواصل مختلف، ۱۵ بار تایید کرده است که ملت ایران به تمام تعهدات خودش به‌طور کامل، عمل کرده است، در مقابل، رژیم آمریکا به هیچ‌کدام از تعهدات خود در رفع تحریم‌ها، عمل نکرده است بلکه بر آن‌ها افزوده و تحریم‌ها را از حدود ۶۰۰ مورد به چندهزار مورد علیه ملت ایران رسانده و در نهایت، از توافق‌نامه برجام خارج شده است.

در مواجهه با چنین موجوداتی، آیا می‌توان به آنها اعتماد کرد و دوباره با آن‌ها توافق دیگری امضا کرد؟ رژیمی که به هیچ تعهد خود پایبند نبوده و بارها در توافق با ملت ایران، تخلف کرده است و حتی در همین روزهای اخیر نیز تحریم‌های جدیدی علیه ملت ایران وضع کرده است،‌ آیا قابل اعتماد بوده و می‌توان توافق دیگری را با او امضا کرد؟

روشن است که مذاکره با رژیم آمریکا، جز تحمیل خسارت به منافع ملت ایران، نتیجه‌ای در پی نخواهد داشت. در واقع،‌ مذاکره با آمریکا، ممنوع نیست بلکه مضر است. به فرموده قرآن کریم، وعده‌های شیطان جز دروغ و فریب نیست: «یعدهم و یمنّیهم و ما یعدهم الشیطان الا غرورا»(نساء/۱۲۰) شیوه شیطان این است که وعده می‌دهد و سپس تخلف می‌کند: «و قال الشیطان لما قضی الامر إن الله وعَدَکم وعدَ الحق و وعدتُکم فأخلفتُکم». (ابراهیم/۲۲)

از سوی‌ دیگر، حل مشکلات اقتصادی،‌ با التماس از دشمن بدعهد و ظالم، میسر نیست، بلکه با نگاه به داخل، اعتماد به متخصصین داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان، رونق تولید و راه‌اندازی کارخانه‌ها، مشارکت‌ دادن مردم در تولید، تصمیم عاقلانه و کارشناسانه گرفتن، شرطی نکردن اقتصاد، ارتباط با کشورهای دوست و به‌ویژه همسایگان، و ... میسر خواهد بود.»


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا از شرط خلع سلاح حماس و حزب‌الله صرف نظر کرد
گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست
نفت و گاز در بورس عرضه می شود؟
قیمت نفت به زیر 60 دلار سقوط کرد
اولتیماتوم حریدی‌ها به نتانیاهو
دوناروما دروازه‌بان شماره‌ یک جهان در سال 2025 شد
چین رکورد ساخت سریع‌ترین قطار جهان را شکست
کرملین: تماس مستقیم جدیدی میان پوتین و ترامپ برقرار نشده است
اعتبارات رفاهی دولت امسال به 66 همت رسید
پادکست | خرید اینترنتی خوبه با بد ؟
پزشکیان: با منابع فعلی می‌توان خدمات درمانی بسیار باکیفیت‌تری ارائه کرد
تاثیرات مخرب اعتیاد و مواد مخدر از جنگ‌ها هم بیشتر است
تهران–مسکو؛ تثبیت همگرایی در نظم در حال گذار
اژه ای: ماندن زندانیان ناتوان از ردمال، یک معضل پیچیده قضایی است
گروه‌های همکار آمریکا و اسرائیل در جنگ 12 روزه تحت تعقیب قرار می‌گیرند
احضار خسرو حیدری به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
رشد 108 درصدی قیمت آجیل و خشکبار
اتهام‌زنی پارلمان انگلیس علیه ایران در گزارش سالانه امنیتی
آغاز فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + جدول خودرو و زمان قرعه کشی
مدت زمان خرید سهام بانک آینده با نماد «وآیند» تمدید شد
نامه سرگشاده انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی به رئیس‌جمهور
درخواست مصر برای ادامه همکاری میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
6 هزار حساب مشکوک به پولشویی در بازار ارز مسدود شد
بیانیه وزارت خارجه روسیه در بدو ورود عراقچی به مسکو
انتقاد ترامپ از کارگردان مقتول هالیوود
موزه «لوور» تعطیل شد
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + فیلم حادثه + علت حادثه
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور + علت حادثه
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر افزایش یافت
رأی پرونده دوومیدانی‌کاران ایرانی متهم به تجاوز اعلام شد
تمامی اراضی واقع در مسیر کریدور شمال ـ جنوب به تملک دولت درخواهد آمد
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 25 آذر1404+ جدول
عموزاد و اسماعیلی در جمع برترین‌های اتحادیه جهانی کشتی
دیدار علی لاریجانی با ولایتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
داستان ترانه «ملاممدجان»
درگیری خانوادگی بر سر طبخ کباب به قتل انجامید
دستور فرمانده کل ارتش برای کمک به ستاد بحران
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌ها
ترامپ: 59 کشور برای حضور در ترکیب نیروی بین المللی غزه اعلام آمادگی کرده‌اند
کاهش 21 درصدی آلاینده‌ها با اجرای کامل معاینه فنی خودروها
تعطیلی بنادر مسافری حقانی و ذاکری به‌دلیل ناپایداری جوی
شاخص بورس کانال 3.8 میلیون واحد را فتح کرد
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین با موضوع لبنان
سازمان لیگ: قرارداد اندونگ با استقلال فسخ نشده است
برگزاری بازی تراکتور - پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام
دستگیری اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال 1405
کانادا 4 مقام ایرانی را تحریم کرد
دولت به صراحت با اصلاح قانون مهریه مخالف است+فیلم
X
آگهی تبلیغاتی