×
سیاسی
شناسه خبر : 212141
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/21 ساعت 14:31
اسلامی: سیاه‌نمایی‌ها به روح و روان مردم آسیب می‌زند

بازدید رییس سازمان انرژی اتمی از مجتمع معدنی و صنعتی ساغند

اسلامی: سیاه‌نمایی‌ها به روح و روان مردم آسیب می‌زند

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در جریان سفر به استان یزد از بخش‌های مختلف مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی(ساغند) بازدید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران سازمان انرژی اتمی با تاکید بر این که «این سازمان در همه سرفصل‌ها به‌ صورت خودکفا و درون‌زا کارهای خود را پیش می‌برد»، گفت: نباید اجازه دهیم تا سیاه‌ نمایی‌ها و هیاهوهای سنگین به روح و روان مردم کشور آسیب بزند.

«محمد اسلامی» در آیین آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت و نیز ایام مبارک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: یاد و خاطره شهدا و امام راحل را گرامی می‌داریم.

معاون رئیس‌جمهور گفت: آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) در ایام مبارک دهه فجر و اعیاد شعبانیه را باید یک گام توسعه‌ای دانست که موجبات رشد اقتصاد معدن استان یزد را فراهم خواهد ساخت.

وی عنوان کرد: آغاز این عملیات در ایام مبارک دهه فجر و اعیاد شعبانیه را باید یک گام توسعه‌ای دانست که موجبات رشد استان یزد را فراهم خواهد ساخت.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: امروز با مشارکت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی ساغند را آغاز کردیم.

تامین بخشی از بخشی از مواد و خوراک مورد نیاز چرخه سوخت هسته‌ای از محدوده آنومالی ۱۰

اسلامی توضیح داد: محدوده آنومالی ۱۰ که هدف این همکاری است یکی از ذخایر ارزشمند محسوب می‌شود. این عملیات به عنوان یکی از فعالیت‌هایی است که می‌تواند موجب تقویت صنایع معدنی و فولادی کشور شود و نیز فرصتی است تا بتوانیم  بخشی از مواد و خوراک مورد نیاز چرخه سوخت هسته‌ای را از این محدوده تامین کنیم.

وی افزود: این معدن یکی از معادن دارای ذخایر مناسب و اطمینان‌بخش است که می‌تواند پشتوانه بزرگی برای صنایع پایین دستی خود باشد.

اسلامی گفت: سازمان انرژی اتمی ایران مواد پرتوزای مورد نیاز خود برای فرایندهای چرخه سوخت هسته‌ای را از این معدن بهره‌برداری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این بخش از فعالیت معدنی، پشتوانه زنجیره صنعتی با ارزش محسوب می‌شود و امیدواریم تبدیل به الگویی برای تعامل بخش دولتی و خصوصی باشد .

رییس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: فعالیت‌های معدنی در این منطقه می‌تواند سبب تحرک‌ و تاثیرگذاری و همچنین فعال کردن زنجیره ارزش در اقتصاد شود تا مردم عزیز ایران نیز از فواید آن استفاده کنند.

معاون رئیس‌جمهور گفت: خداوند را شاکریم که توسعه فعالیت‌های صنعتی و معدنی در استان یزد به‌شکلی مناسبی در حال گسترش است. در معادن ساغند ذخایر بسیار ازشمندی وجود دارد؛ در سال ۱۴۰۲ اقدامات اکتشاف تفصیلی را در این محدوده و مقدمات بهره‌برداری را انجام دادیم.

اسلامی اظهار کرد: از مساعدت‌های استاندار محترم یزد در راستای توسعه رونق معادن، قدردانی می‌کنم و امیدوارم با تداوم همکاری‌ها میان استانداری، سازمان انرژی اتمی ایران و بخش خصوصی بتوانیم این روند را به الگویی برای سایر نقاط کشور تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه گسترش تعامل بخش دولتی و خصوصی موجب رونق اقتصاد معدن می‌شود، تصریح کرد: اعتقاد داریم که شرکت‌های دولتی و  خصوصی با تعامل و همکاری می‌توانند یک زنجیره ارزش را فعال کنند؛ ارزش افزوده به‌دست آمده به اقتصاد ملی و منطقه‌ای کمک می‌کند، اشتغال در این حوزه پایدار بوده و می‌تواند موجب توسعه درآمد سرانه کشور شود.

وی ادامه داد: به این ترتیب زنجیره‌های تامین مورد نیاز سرمایه‌گذاری کارخانه‌های کشور تکمیل خواهد شد.

رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های صنعت هسته‌ای در حوزه معادن و لزوم تقویت آن، گفت: زنجیره ارزش افزوده‌ای که در معادن ایجاد می‌شود منجر به تولید محصولات با کیفیت‌تر و دارای ارزش افزوده بیشتر خواهد شد.

وی گفت:  این مساله در نهایت به اقتصاد ملی کمک کرده و با صادرات محصولات معدنی در زندگی مردم موثر خواهد بود. بنابراین این مساله مهم را باید با جدیت دنبال کرد.

 

 

 

مچنین در جریان این سفر با حضور محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی10 مجتمع معدنی و صنعتی ساغند آغاز خواهد شد.

گفتنی است محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و هیات همراه در ادامه سفر به استان یزد با حضور در شهرستان بافق از وضعیت عملکرد محدوده معدنی آنومالی C8 ناریگان بازدید می‌کنند.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
X
آگهی تبلیغاتی