×
سیاسی
شناسه خبر : 212141
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/21 ساعت 14:31
اسلامی: سیاه‌نمایی‌ها به روح و روان مردم آسیب می‌زند

بازدید رییس سازمان انرژی اتمی از مجتمع معدنی و صنعتی ساغند

اسلامی: سیاه‌نمایی‌ها به روح و روان مردم آسیب می‌زند

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در جریان سفر به استان یزد از بخش‌های مختلف مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی(ساغند) بازدید کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی:  معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران سازمان انرژی اتمی با تاکید بر این که «این سازمان در همه سرفصل‌ها به‌ صورت خودکفا و درون‌زا کارهای خود را پیش می‌برد»، گفت: نباید اجازه دهیم تا سیاه‌ نمایی‌ها و هیاهوهای سنگین به روح و روان مردم کشور آسیب بزند.

«محمد اسلامی» در آیین آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) ضمن عرض تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت و نیز ایام مبارک دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی گفت: یاد و خاطره شهدا و امام راحل را گرامی می‌داریم.

معاون رئیس‌جمهور گفت: آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) در ایام مبارک دهه فجر و اعیاد شعبانیه را باید یک گام توسعه‌ای دانست که موجبات رشد اقتصاد معدن استان یزد را فراهم خواهد ساخت.

وی عنوان کرد: آغاز این عملیات در ایام مبارک دهه فجر و اعیاد شعبانیه را باید یک گام توسعه‌ای دانست که موجبات رشد استان یزد را فراهم خواهد ساخت.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: امروز با مشارکت شرکت معدنی و صنعتی چادرملو عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی ساغند را آغاز کردیم.

تامین بخشی از بخشی از مواد و خوراک مورد نیاز چرخه سوخت هسته‌ای از محدوده آنومالی ۱۰

اسلامی توضیح داد: محدوده آنومالی ۱۰ که هدف این همکاری است یکی از ذخایر ارزشمند محسوب می‌شود. این عملیات به عنوان یکی از فعالیت‌هایی است که می‌تواند موجب تقویت صنایع معدنی و فولادی کشور شود و نیز فرصتی است تا بتوانیم  بخشی از مواد و خوراک مورد نیاز چرخه سوخت هسته‌ای را از این محدوده تامین کنیم.

وی افزود: این معدن یکی از معادن دارای ذخایر مناسب و اطمینان‌بخش است که می‌تواند پشتوانه بزرگی برای صنایع پایین دستی خود باشد.

اسلامی گفت: سازمان انرژی اتمی ایران مواد پرتوزای مورد نیاز خود برای فرایندهای چرخه سوخت هسته‌ای را از این معدن بهره‌برداری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این بخش از فعالیت معدنی، پشتوانه زنجیره صنعتی با ارزش محسوب می‌شود و امیدواریم تبدیل به الگویی برای تعامل بخش دولتی و خصوصی باشد .

رییس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: فعالیت‌های معدنی در این منطقه می‌تواند سبب تحرک‌ و تاثیرگذاری و همچنین فعال کردن زنجیره ارزش در اقتصاد شود تا مردم عزیز ایران نیز از فواید آن استفاده کنند.

معاون رئیس‌جمهور گفت: خداوند را شاکریم که توسعه فعالیت‌های صنعتی و معدنی در استان یزد به‌شکلی مناسبی در حال گسترش است. در معادن ساغند ذخایر بسیار ازشمندی وجود دارد؛ در سال ۱۴۰۲ اقدامات اکتشاف تفصیلی را در این محدوده و مقدمات بهره‌برداری را انجام دادیم.

اسلامی اظهار کرد: از مساعدت‌های استاندار محترم یزد در راستای توسعه رونق معادن، قدردانی می‌کنم و امیدوارم با تداوم همکاری‌ها میان استانداری، سازمان انرژی اتمی ایران و بخش خصوصی بتوانیم این روند را به الگویی برای سایر نقاط کشور تبدیل کنیم.

وی با بیان اینکه گسترش تعامل بخش دولتی و خصوصی موجب رونق اقتصاد معدن می‌شود، تصریح کرد: اعتقاد داریم که شرکت‌های دولتی و  خصوصی با تعامل و همکاری می‌توانند یک زنجیره ارزش را فعال کنند؛ ارزش افزوده به‌دست آمده به اقتصاد ملی و منطقه‌ای کمک می‌کند، اشتغال در این حوزه پایدار بوده و می‌تواند موجب توسعه درآمد سرانه کشور شود.

وی ادامه داد: به این ترتیب زنجیره‌های تامین مورد نیاز سرمایه‌گذاری کارخانه‌های کشور تکمیل خواهد شد.

رییس سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به فعالیت‌های صنعت هسته‌ای در حوزه معادن و لزوم تقویت آن، گفت: زنجیره ارزش افزوده‌ای که در معادن ایجاد می‌شود منجر به تولید محصولات با کیفیت‌تر و دارای ارزش افزوده بیشتر خواهد شد.

وی گفت:  این مساله در نهایت به اقتصاد ملی کمک کرده و با صادرات محصولات معدنی در زندگی مردم موثر خواهد بود. بنابراین این مساله مهم را باید با جدیت دنبال کرد.

 

 

 

مچنین در جریان این سفر با حضور محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی10 مجتمع معدنی و صنعتی ساغند آغاز خواهد شد.

گفتنی است محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و هیات همراه در ادامه سفر به استان یزد با حضور در شهرستان بافق از وضعیت عملکرد محدوده معدنی آنومالی C8 ناریگان بازدید می‌کنند.

 


نظرات

آخرین اخبار
اعتراف معاون ترامپ به ارتباط اپستین با نهادهای اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل
محدودیت شبانه تردد شناورها در آب‌های بحرین
حاجی میرزایی: دولت از تمام توان برای حمایت از نیروهای مسلح استفاده می‌کند
آیت‌الله جوادی آملی: وظیفه همگان، حفظ وحدت، حمایت از رهبری و صیانت از نظام اسلامی است
حملات پراکنده دشمن آمریکایی به نقاطی از جنوب کشور
سیستان‌وبلوچستان؛ غول خرمای ایران با چشم‌انداز صادرات جهانی
چین به آمریکا درباره گزینه نظامی علیه کوبا هشدار داد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت سی‌ و یک
توضیحات وزیر علوم درباره تغییرات تاریخ کنکور
نیروگاه تبریز هفته آینده به مدار بازمی‌گردد
ادامه حملات پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان
بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران
مسکو: اروپا کشتن روس‌ها را جرم نمی‌داند
حمله عضو کنست رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد ارتش
کامبک و صعود تماشایی والیبال ژاپن
شرایط جدید واردات خودرو در منطقه آزاد انزلی
معجزه ایرانی در لحظات بن‌بست
آخرین سفر استارمر به کیف و قول حمایت بی دریغ لندن به زلنسکی
واکنش سخنگوی شورای نگهبان به حمله دشمن آمریکایی به اطراف بیمارستان بقایی اهواز
رئیس مجلس خبرگان: عزاداری بدون اقدام، در مکتب اهل‌بیت(ع) معنا ندارد
مالزی طرح جدید شهرک‌سازی صهیونیست‌ها را محکوم کرد
تحقیق کاخ سفید درباره هواپیمای قطری ترامپ
حفاظت مادام‌العمر از نتانیاهو کلید خورد
تصادف یک اتوبوس‌ بی‌.آر.تی تهران با 7 خودرو و موتور در خیابان ولی‌عصر
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 26 تیر 1405 + تحلیل قیمت طلا
هند اعزام دریانوردان به هرمز را متوقف کرد
تاج: آمریکا در جام جهانی کارشکنی کرد
آخرین خبر از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی/زمان واریز
بررسی عملکرد تیم ملی در جام‌جهانی با حضور وزیر ورزش
تردد در تنگه هرمز در سطح پایینی قرار دارد
حزب‌الله: ما هرگز سلاح‌هایمان را تحویل نخواهیم داد
الحوثی: آمریکا و اسرائیل منبع شرارت‌اند
افشاگری سی‌ان‌ان؛ تعلل ارتش آمریکا در بررسی حمله مرگبار به مدرسه دخترانه در میناب
ستار هاشمی: ایران تجربیات ارتباطی را به عراق منتقل می‌کند
وزارت خارجه یمن حمله به بیمارستان کودکان اهواز را محکوم کرد
شیراز روی گسل ساختمان‌های نا ایمن
سایپا محصولاتش را گران کرد+جدول قیمت جدید
حملات سایبری به شبکه‌های موبایلی خاورمیانه
وقتی اعداد از یک بحران خاموش خبر می‌دهند
نورویدئو | محاصره ایران؛ قدرت نمایی یا اعتراف به بن‌بست؟
آخرین وضعیت جوی آذربایجان شرقی؛ از کاهش دما تا وزش بادهای شدید
پیامد رویکرد تهاجمی پنتاگون؛ تشدید شکاف در دولت دوم ترامپ
انهدام باند سارقان موتورسوار با 35 فقره سرقت در تهران
صادرات سوسیس و فرآورده‌های گوشتی آزاد شد
بقایی: حمله آمریکا به بیمارستان شهید بقایی اهواز، مصداق جنایت جنگی است
روایت وزارت بهداشت از شب پراضطراب بیماران سرطانی در اهواز
از تشییع تاریخی تا دیدار با قاتل؛ الزیدی چه پیامی فرستاد؟
بازگشت بزرگ پیتر جکسون به سینما؛ ساخت دنباله «ماجراهای تن تن»
واکنش عراق به حادثه پهپادی در پایانه بصره؛ بارگیری نفت متوقف شد
جدایی ستاره‌های خارجی استقلال به دلیل بسته بودن پنجره