×
سیاسی
شناسه خبر : 212068
تاریخ انتشار :

با حضور رییس سازمان انرژی اتمی؛

فاز نخست طرح تاسیسات جامع تست ایمنی فنی در سایت (UCF) اصفهان افتتاح شد

فاز نخست تاسیسات جامع تست ایمنی فنی منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان با در نظر گرفتن مبانی طراحی بر اساس بزرگترین بسته حمل تولید داخل و سوخت مصرف شده نیروگاهی، طراحی و ساخته شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: فاز نخست طرح تاسیسات جامع تست ایمنی فنی در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان در بیستمین روز بهمن‌ماه افتتاح شد.

محمد اسلامی صبح امروز(شنبه 18 بهمن‌ماه) در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان سایت (UCF)، فاز نخست طرح تاسیسات جامع تست ایمنی فنی را مورد بهره‌برداری قرار داد.
 
فاز نخست تاسیسات جامع تست ایمنی فنی منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان از جمله‌‌ پروژه‌هایی است که با حضور معاون رییس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

فاز نخست تاسیسات جامع تست ایمنی فنی منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان با در نظر گرفتن مبانی طراحی بر اساس بزرگترین بسته حمل تولید داخل و سوخت مصرف شده نیروگاهی، طراحی و ساخته شده است.

لازم به ذکر است مواد رادیواکتیو یکی از طبقه‌بندی‌های سازمان ملل متحد برای کالاهای خطرناک را تشکیل می‌دهد و باید در محفظه‌های مناسب بسته‌بندی شوند تا خطرات سلامتی برای کارگران، اعضای عمومی و نیز آسیب‌های وارده به اموال عمومی را به حداقل برسانند.

در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان، با در نظر گرفتن مبانی طراحی بر اساس بزرگترین بسته حمل تولید داخل سوخت مصرف شده نیروگاهی، اقدام به طراحی و ساخت تاسیسات جامع تست ایمنی فنی شده است.

گفتنی است صبح امروز (شنبه ۲۰ بهمن‌ماه) با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی و نیز برخی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای از چندین پروژه مرتبط با فناوری هسته‌ای در سایت (UCF) اصفهان رونمایی و بهره‌برداری شد.

بهره‌‌برداری از دستگاه جوش مقاومتی (RW) میله‌های سوخت هسته‌ای

آیین بهره‌برداری از دستگاه جوش مقاومتی (RW) میله‌های سوخت هسته‌ای با حضور معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در اصفهان برگزار شد.

محمد اسلامی همزمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، از دستگاه جوش مقاومتی (RW) میله‌های سوخت هسته‌ای در سایت (UCF) اصفهان رونمایی کرد.

فاز+نخست+طرح+تاسیسات+جامع+تست+ایمنی+فنی+در+سایت+(UCF)+اصفهان+افتتاح+شد

بهره‌برداری از دستگاه جوش مقاومتی (RW) یکی دیگر از پروژه‌‌هایی است در جریان سفر یک‌ روزه معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به استان اصفهان انجام شد.
 
دستگاه جوش مقاومتی (RW) یک روش کارآمد و موثر برای اتصال اجزای میله‌های سوخت به‌ویژه برای جوش درپوش‌ها به میله‌های سوخت است.

استفاده از دستگاه جوش مقاومتی (RW) برای جوش میله‌های سوخت هسته‌ای یک فرایند تخصصی بوده که نیازمند توجه دقیق به مواد، پارامترهای فرایند و نیز استانداردهای ایمنی است.

از جمله مزایای این طرح می‌توان به سریع بودن جوش مقاوتی و مناسب بودن برای تولید انبوه، کنترل دقیق این فرایند از نظر کیفیت و یکنواخت بودن انجام جوش، کاهش خطرآلودگی محیطی و ... اشاره کرد.

 

 محمد اسلامی: جریان خلاقیت و نوآوری یک جریان پایدار در سازمان است

رییس‌سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در سال‌جاری و نیز همزمان با روز ملی فناوری هسته‌ای در 20 فروردین 1404، با حضور رییس جمهور محترم از جدیدترین دستاوردهای صنعت هسته‌ای رونمایی خواهیم کرد.

 محمد اسلامی, معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران در آیین راه‌اندازی خط تولید هگزافلوراید ایریدیوم (IrF6) در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان سایت (UCF) گفت: ایام فرخنده پیروزی انقلاب اسلامی و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت را تبریک عرض می‌کنم و یاد و خاطره امام راحل و شهدای گرانقدر میهن اسلامی را گرامی می‌داریم.

وی افزود: همکاران ما در سازمان انرژی اتمی ایران به دلیل داشتن ایمان و باور قلبی به موضوع «توانستن» همواره جریان نوآوری، خلاقیت و تولید محصولات در مرز دانش را در دستور کار دارند.
 
وی عنوان کرد: در سال‌جاری و نیز همزمان با روز ملی فناوری هسته‌ای در 20 فروردین 1404، با حضور رییس جمهور محترم دکتر پزشکیان از جدیدترین دستاوردهای هسته‌ای رونمایی خواهیم کرد.

اسلامی تصریح کرد:  امسال هم حدود 160 دستاورد علمی، فناوری و صنعتی داشتیم که نشان می‌دهد جریان خلاقیت و نوآوری یک جریان پایدار در سازمان است.

معاون رییس‌جمهور گفت: امروز و در این ایام فرخنده خط تولید هگزافلوراید ایریدیوم (IrF6) را در منطقه هسته‌ای شهید رئیسی اصفهان سایت (UCF) راه‌اندازی کردیم. این محصول بسیار مهم و راهبردی محسوب می‌شود و دستاوردی است که نیازهای کشور را پوشش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این محصول در حوزه پزشکی، صنعت و صنایع بنیادین کاربرد دارد؛ دستگاه‌های پرتودرمانی در بیمارستان‌ها به چشمه ایریدیوم نیاز دارند. این محصول دارای نیمه عمر کوتاه است و به دلیل تحریم‌ها سایر کشورها این محصول را در اختیار ما قرار نمی‌دهند. خوشبختانه از امروز و با بهره‌برداری از این خط تولید، کشور در زمینه تولید هگزافلوراید ایریدیوم  (IrF6) خودکفا می‌شود و در سازمان انرژی اتمی ایران نیز از این پروژه پشتیبانی خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروز یک گام بزرگ در زمینه ارتقای تراز کشور در رسیدن به فناوری‌های نوظهور برداشتیم و از خداوند متعال مسالت داریم که همکاران ما همواره بتوانند به‌شکل ثابت قدم در راه ارزش آفرینی و خودکفا کردن کشور گام بردارند.

هگزافلوراید ایریدیوم (IrF6) در براکی تراپی (پرتودرمانی داخلی)، رادیوگرافی پزشکی با در پایین، تولید Ir192 به عنوان جایگزین 60 CO در پرتودرمانی، تولید Ir192 به عنوان چشمه رادیوگرافی به ویژه در صنایع نفت و گاز، تست مخرب (NDT) و تحقیقات رادیوبیولوژی (چگونگی واکنش بافت‌های زنده معرض تابش) کاربرد دارد. با تولید این محصول ایران جزو معدود کشورهای دارای این تکنولوژی است و امکان صادرات آن به سایر کشورها نیز وجود دارد.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
مجلس در هفته منتهی به اربعین حسینی تعطیل شد
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
مرزهای شرقی برای ورود زائران اربعین 1404 فعال شد
اوباما خواستار اقدام فوری برای جلوگیری از قحطی در غزه شد
نورنما | آتش‌سوزی در هواپیمای بوئینگ 737
آموزش‌وپرورش: مدارس حق ندارند دانش‌آموزان با نمرات پایین را ثبت‌نام نکنند
شلاق اقلیمی
راز قتل مادر و دختر ساکن طبقه هفتم
کشورهای کوچک و گام‌های بزرگ
4 کشته در تیراندازی بازار معروف بانکوک +فیلم
آغاز دریافت کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش +جزئیات
وزیر کار: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مردادماه انجام می‌شود
نورنما | علائم و درمان گرمازدگی
حسین ابرقویی با پرسپولیس به توافق رسید؛ امضای قرارداد به‌زودی انجام می‌شود
اتابک: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه خارج از نوبت پرداخت می‌شود
دولت و آزمون مهم صداقت و شجاعت
عضو سابق منافقین پس از سال‌ها جنایت به سزای اعمالش رسید که بود؟
دستور اژه‌ای برای شناسایی عاملان حمله تروریستی به دادگستری زاهدان +عکس و فیلم حادثه
فریده شجاعی: شخصاً حسینی را دوست دارم و می‌خواستم بماند
قیمت خودرو امروز دوشنبه 6 مرداد 1404 +جدول
انتقاد شدید حجازی از مدیریت استقلال و از دست دادن حسینی
زلزله 4.9 ریشتری عسلویه بوشهر را لرزاند
مستند سازی جنایات و ثبت مستندات مربوط به تخلفات و جنایات بین المللی آغاز شده است+فیلم
پیش‌بینی دمای بالای 50 درجه در برخی مناطق کشور
تنها یک مانع برای پیوستن سرژ اوریه به پرسپولیس باقی مانده!+ عکس
قاتل در دادگاه پرونده الهه حسین‌نژاد: نمی‌خواستم او را بکشم، مرا جادو کرده بودند +عکس
اربعین را با بسته‌های اینترنتی ویژه و ارزان‌تر همراه اول تجربه کنید!
مداردیپلماسی | مذاکرات استانبول رونمایی از شمشیر بدون دسته اروپا
یکی از سرنشینان کشتی حنظله: هیچ تعهدی به تل‌آویو ندادیم
وزیر کشور: حدود یک میلیون افغانستانی به کشورشان بازگشتند +فیلم
یمن: مرحله چهارم محاصره دریایی رژیم صهیونیستی آغاز شد
کمک‌های ادعایی به غزه ممکن است باعث سقوط دولت نتانیاهو شود
️ آغاز مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک +جزئیات
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 6 مرداد 1404+ وضعیت استان‌ها
گاردین: ترامپ حتی ریاست‌جمهوری را معامله می‌بیند!
رضا غندی پور رسما به شباب الاهلی امارات ملحق شد
توافق بزرگ ایران و چین برای برقی‌سازی 1000 کیلومتر ریل
وزیر خارجه آمریکا: «ویتکاف» برای مذاکرات آتش‌بس در غزه تلاش می‌کند!
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
X
آگهی تبلیغاتی