×
سیاسی
شناسه خبر : 211985
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/19 ساعت 20:17
واکنش رسانه‌های جهان به سخنان رهبر انقلاب

واکنش رسانه‌های جهان به سخنان رهبر انقلاب

سخنان رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره ایران و آمریکا بازتاب های گسترده ای در رسانه های خارجی داشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: رسانه های روسیه همانند سایر رسانه های جهان، سخنان روز جمعه حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب را درباره مذاکره ایران و آمریکا بازتاب دادند.

 خبرگزاری نووستی روسیه در گزارشی از سخنان امروز رهبر معظم انقلاب به نقل از ایشان نوشت که براساس تجارب گذشته مذاکره ایران و آمریکا کاری عاقلانه نخواهد بود.

خبرگزاری تاس و ایزویستیا نیز در گزارش های جداگانه ای نوشتند که رهبر عالی ایران معتقد است که مذاکره با آمریکا هیج مشکلی را حل نخواهد کرد.

رسانه های روسیه همچنین این بخش از بیانات فرمانده معظم کل قوا را مبنی بر این که جمهوری اسلامی ایران در صورت مشاهده هرگونه تهدیدی از جانب آمریکا، بی تردید پاسخ خواهد داد را برجسته کردند.

رهبر+انقلاب
 

براساس این گزارش، خبرگزاری تاس هم در بازتاب سخنان مقام معظم رهبری، به فرمان اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر تحریم های نفتی ایران اشاره کرد.

به گزارش ایرنا؛ حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا امروز جمعه در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه با دولت آمریکا نباید مذاکره کرد، گفتند: مذاکره کردن «عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه» نیست.

رهبر انقلاب، تجربه منفی دهه ۹۰ و حدود ۲ سال مذاکره با آمریکا و چند کشور دیگر را که منجر به انعقاد معاهده هسته‌ای شد، دلیلی بر بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا خواندند و افزودند: دولت آن روز ما، با آنها نشست، رفت و آمد و مذاکره کرد، خندیدند، دست دادند و رفاقت و همه کار کردند و معاهده‌ای تشکیل شد که در آن، طرف ایرانی با سخاوت بسیار زیاد، امتیازهای زیادی به طرف مقابل داد اما آمریکایی‌ها به آن معاهده عمل نکردند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر ما را تهدید کنند ما هم آنها را تهدید می‌کنیم، اگر تهدید خود را عملی کنند ما نیز تهدیدمان را عملی می‌کنیم و اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض می‌کنیم.

رهبر+انقلاب

خبر رویترز درباره بیانات رهبر انقلاب

خبرگزاری رویترز در بازتاب این بخش از بیانات رهبر انقلاب نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای «می‌گوید تجربه ثابت کرده مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست». 

روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز نوشت آیت‌الله خامنه‌ای مذاکره ایران با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد و گفت که «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست».

خبرگزاری فرانسه نوشت آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید «مذاکره با آمریکا مشکلات ایران را حل نمی‌کند».

رسانه آمریکایی بلومبرگ نوشت آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید توافق گذشته با آمریکا به تحریم‌های بیشتر منجر شد و گذشته ترامپ نشان داده مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست.

شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز نوشت: «رهبر معظم ایران مذاکره با ترامپ را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نبودن، رد کرد».

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز نوشت: «رهبر معظم ایران می‌گوید مذاکره با آمریکا، عاقلانه، شرافتمندانه و هوشمندانه نیست».

رهبر انقلاب در بخش دیگری از بیانات امروز خود گفتند: «آمریکایی‌ها نشستند، روی کاغذ دارند نقشه جهان را تغییر می‌دهند. البته فقط روی کاغذ است، هیچ‌گونه واقعیتی ندارد. درباره‌ ما هم نظر می‌دهند، حرف می‌زنند، اظهار نظر می‌کنند، تهدید می‌کنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم. اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی می‌کنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض خواهیم کرد بدون تردید. این رفتار درس گرفته از قرآن و دستور اسلام است و این وظیفه‌ای است که بر عهده ماست».

خبر تایمز اسرائیل درباره بیانات رهبر انقلاب

روزنامه «تایمز اسرائیل» در بازتاب این بخش از بیانات رهبر انقلاب نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای هشدار داد که «اگر آمریکا تهدیدات علیه ایران را عملی کند»، ایران به همان شکل پاسخ خواهد داد.

روزنامه «جروزالم‌پست» نیز نوشت آیت‌الله خامنه‌ای تهدید کرد «اگر ایالات متحده به امنیت ما تعرض کند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض می‌کنیم».

علاوه بر این رسانه‌ها، بسیاری از رسانه‌های جهان نیز بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب را بازتاب دادند.

رهبر+انقلاب
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حضور عارف در ایست‌های بازرسی بسیج
مرد دوم کاخ سفید، معاون اول ترامپ کجاست؟
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت