×
سیاسی
شناسه خبر : 211985
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/19 ساعت 20:17
واکنش رسانه‌های جهان به سخنان رهبر انقلاب

واکنش رسانه‌های جهان به سخنان رهبر انقلاب

سخنان رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره ایران و آمریکا بازتاب های گسترده ای در رسانه های خارجی داشته است.

نورنیوز-گروه سیاسی: رسانه های روسیه همانند سایر رسانه های جهان، سخنان روز جمعه حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب را درباره مذاکره ایران و آمریکا بازتاب دادند.

 خبرگزاری نووستی روسیه در گزارشی از سخنان امروز رهبر معظم انقلاب به نقل از ایشان نوشت که براساس تجارب گذشته مذاکره ایران و آمریکا کاری عاقلانه نخواهد بود.

خبرگزاری تاس و ایزویستیا نیز در گزارش های جداگانه ای نوشتند که رهبر عالی ایران معتقد است که مذاکره با آمریکا هیج مشکلی را حل نخواهد کرد.

رسانه های روسیه همچنین این بخش از بیانات فرمانده معظم کل قوا را مبنی بر این که جمهوری اسلامی ایران در صورت مشاهده هرگونه تهدیدی از جانب آمریکا، بی تردید پاسخ خواهد داد را برجسته کردند.

رهبر+انقلاب
 

براساس این گزارش، خبرگزاری تاس هم در بازتاب سخنان مقام معظم رهبری، به فرمان اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر تحریم های نفتی ایران اشاره کرد.

به گزارش ایرنا؛ حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا امروز جمعه در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه با دولت آمریکا نباید مذاکره کرد، گفتند: مذاکره کردن «عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه» نیست.

رهبر انقلاب، تجربه منفی دهه ۹۰ و حدود ۲ سال مذاکره با آمریکا و چند کشور دیگر را که منجر به انعقاد معاهده هسته‌ای شد، دلیلی بر بی‌فایده بودن مذاکره با آمریکا خواندند و افزودند: دولت آن روز ما، با آنها نشست، رفت و آمد و مذاکره کرد، خندیدند، دست دادند و رفاقت و همه کار کردند و معاهده‌ای تشکیل شد که در آن، طرف ایرانی با سخاوت بسیار زیاد، امتیازهای زیادی به طرف مقابل داد اما آمریکایی‌ها به آن معاهده عمل نکردند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: اگر ما را تهدید کنند ما هم آنها را تهدید می‌کنیم، اگر تهدید خود را عملی کنند ما نیز تهدیدمان را عملی می‌کنیم و اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند ما هم بدون تردید به امنیت آنها تعرض می‌کنیم.

رهبر+انقلاب

خبر رویترز درباره بیانات رهبر انقلاب

خبرگزاری رویترز در بازتاب این بخش از بیانات رهبر انقلاب نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای «می‌گوید تجربه ثابت کرده مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست». 

روزنامه انگلیسی فایننشال‌تایمز نوشت آیت‌الله خامنه‌ای مذاکره ایران با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را رد کرد و گفت که «مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست».

خبرگزاری فرانسه نوشت آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید «مذاکره با آمریکا مشکلات ایران را حل نمی‌کند».

رسانه آمریکایی بلومبرگ نوشت آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید توافق گذشته با آمریکا به تحریم‌های بیشتر منجر شد و گذشته ترامپ نشان داده مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست.

شبکه آمریکایی ان‌بی‌سی نیوز نوشت: «رهبر معظم ایران مذاکره با ترامپ را به دلیل هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نبودن، رد کرد».

خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس نیز نوشت: «رهبر معظم ایران می‌گوید مذاکره با آمریکا، عاقلانه، شرافتمندانه و هوشمندانه نیست».

رهبر انقلاب در بخش دیگری از بیانات امروز خود گفتند: «آمریکایی‌ها نشستند، روی کاغذ دارند نقشه جهان را تغییر می‌دهند. البته فقط روی کاغذ است، هیچ‌گونه واقعیتی ندارد. درباره‌ ما هم نظر می‌دهند، حرف می‌زنند، اظهار نظر می‌کنند، تهدید می‌کنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان می‌کنیم. اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی می‌کنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض خواهیم کرد بدون تردید. این رفتار درس گرفته از قرآن و دستور اسلام است و این وظیفه‌ای است که بر عهده ماست».

خبر تایمز اسرائیل درباره بیانات رهبر انقلاب

روزنامه «تایمز اسرائیل» در بازتاب این بخش از بیانات رهبر انقلاب نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای هشدار داد که «اگر آمریکا تهدیدات علیه ایران را عملی کند»، ایران به همان شکل پاسخ خواهد داد.

روزنامه «جروزالم‌پست» نیز نوشت آیت‌الله خامنه‌ای تهدید کرد «اگر ایالات متحده به امنیت ما تعرض کند، ما هم به امنیت آن‌ها تعرض می‌کنیم».

علاوه بر این رسانه‌ها، بسیاری از رسانه‌های جهان نیز بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب را بازتاب دادند.

رهبر+انقلاب
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیراهنی که حرف‌هایتان را می‌شنود
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
فرمانده نیروی دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است
X
آگهی تبلیغاتی