×
بین الملل
شناسه خبر : 211673
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/17 ساعت 02:11
ترامپ: آمادگی گفت‌وگو با رئیس جمهور ایران را دارم

ترامپ: آمادگی گفت‌وگو با رئیس جمهور ایران را دارم

رئیس‌جمهور آمریکا با اعلام اینکه «یادداشت فشار حداکثری» علیه تهران را امضا کرده، ادعا کرد که آماده گفتگو با رئیس‌جمهور ایران است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا که در دور نخست سکانداری کاخ سفید شاهد شکست مطلق سیاست فشار حداکثری علیه ایران بود، اکنون به دنبال یافتن راهکاری دیگر به منظور مجاب کردن تهران برای آمدن پشت میز مذاکره است.

بر این اساس، ترامپ در جدیدترین اظهارات خود اعلام کرد: کشورهای زیادی از جمله ایران وجود دارند که به دنبال صلح در خاورمیانه هستند.

من آمادگی دارم با مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران وارد گفتگو و مذاکره شوم. ما شاهدیم که ایران به ساخت تسلیحات هسته‌ای نزدیک شده است.

ترامپ ضمن ادعا برای آمادگی گفتگو با ایران گفت: «من یادداشتی برای تشدید فشارها علیه ایران به امضا رساندم»؛ یادداشتی که امضای آن برای من «تصمیمی سخت» بود و «تردید» داشتم.

ترامپ در ادامه با تاکید بر پیشبرد «سیاست فشار حداکثری» علیه ایران افزود «آمریکا حق دارد از فروش نفت ایران به کشورهای دیگر جلوگیری کند.»

رئیس‌جمهور آمریکا درحالی هم‌زمان از مذاکره و تاکید بر «سیاست فشار حداکثری» علیه ایران حرف می‌زند که مقامات ایران بارها اعلام کرده اند که هیچ گاه مذاکره را تحت فشارهای تحریمی و سیاسی قبول نخواهند کرد.

ترامپ با تکرار ادعاهای صهیونیست‌ها مبنی بر تلاش تهران برای ترور خود، مدعی شد: اگر ایران بخواهد من را ترور کند، آنها را نابود خواهیم کرد.

این ادعای ترامپ در حالی مطرح می‌شود که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران پیش تر در گفتگو با لستر هولت، مجری برجسته شبکه ان بی سی نیوز، هر گونه تلاش تهران برای ترور ترامپ را رد و این موضوع را تبلیغ رسانه‌های صهیونیست علیه ایران عنوان کرده بود.

ترامپ: غزه اکنون خطرناک است

رئیس جمهور آمریکا در ادامه گزافه گویی های خود پیرامون فلسطینیان گفت: خطرات متعددی در نوار غزه وجود دارد و ساکنان آن نمی‌توانند در این شرایط زندگی کنند.

به دلیل خطرات این باریکه، به نظر من اگر فرصتی ایجاد شود، ساکنان غزه آنجا را ترک خواهند کرد.

وی مدعی شد: اکنون مکان ویران نشده زیادی در غزه باقی نمانده و این باریکه به مکانی ناامن و غیربهداشتی تبدیل شده است.

ما در منطقه خاورمیانه پول کافی برای بازسازی نوار غزه داریم. اما ساختمان‌های غزه در حال فروریختن هستند و همه جا تیراندازی می‌شود. غزه جایی نیست که بتوان در آن زندگی کرد.

ترامپ با تکرار سخنان پیشین خود، تاکید کرد: اگر بتوانیم زمین مناسبی برای انتقال ساکنان غزه پیدا کنیم، این برای آنها بسیار بهتر از بازگشت به غزه خواهد بود.

فکر می‌کنم ساکنان غزه باید زمین خوب، جدید و زیبایی داشته باشند و این زمین می‌تواند در مصر یا اردن باشد.

وی درباره ادعاهای پیشین خود برای پاکسازی قومی غزه نیز تاکید کرد: من می‌خواهم تصویر استقبال دو کشور مصر و اردن از فلسطینیان را شاهد باشم.

ترامپ با اشاره به جنگ ۱۵ ماهه در غزه، افزود: فلسطینیان ساکن این باریکه چاره‌ای جز خروج از غزه ندارند.

با این حال، این بدان معنا نیست که من از گسترش شهرک سازی های اسرائیل در غزه حمایت می‌کنم.

ترامپ: عربستان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطین نیست

ترامپ با اشاره به پیمان ابراهیم و عادی سازی روابط اعراب با رژیم صهیونیستی مدعی شد: عربستان سعودی خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطین نیست.

پیش از این برخی مقامات سعودی عادی سازی روابط با اسرائیل را منوط به تشکیل کشور مستقل فلسطین کرده بودند.

ترامپ: پناهجویان غیرقانونی حیوان هستند

رئیس جمهور آمریکا پیرامون برنامه دولت خود برای مقابله با پناهجویان غیرقانونی گفت: پناهجویان حیوان هستند و ما در حال اخراج پناهجویان از کشور با هزینه بسیار کمی هستیم و سایر کشورها آنها را مورد پذیرش قرار می‌دهند.

وی در ادامه از علاقه خود برای انتقال زندانیان آمریکایی به زندان سایر کشورها خبر داد.

ترامپ با حمله به سازمان ملل، مدعی شد: سازمان ملل متحد متناسب با ظرفیت‌های خود عمل نکرده و به خوبی مدیریت نمی‌شود.

این اظهارات ترامپ درباره سازمان ملل در حالی مطرح می‌شود که شورای امنیت، به عنوان یکی از ارکان اصلی این سازمان، به ابزاری در دستان آمریکا تبدیل شده و واشنگتن بارها از حق وتوی خود برای نقض قوانین بین المللی و حمایت از نسل کشی فلسطینیان استفاده کرده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای