×
اجتماعی
شناسه خبر : 211570
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/16 ساعت 14:15
مراقب این پیامک سهام عدالت باشید

مراقب این پیامک سهام عدالت باشید

با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال و زمان پرداخت سود سهام عدالت، جنب و جوش سودجویان برای خالی کردن حساب هموطنان نیز بیشتر می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: یک مقام پلیس فتا نسبت به شگرد ارسال پیامک‌های مشکوک با مضمون سود سهام عدالت که هر از گاهی توسط کلاهبرداران ارسال می‌شود هشدار داد و اعلام کرد که سودجویان با ارسال بدافزار، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب‌ها به سرقت می‌برند.

موضوع کلاهبرداری در بستر سایبری در سالهای اخیر مرسوم شده و به تدریج پیچیدگی‌های خاصی به خود گرفته است. در این راستا ارسال پیامک‌های مشکوک از سوی کلاهبرداران با مضامین مختلف تحت عنوان سهام عدالت، احضاریه قوه قضاییه، اعطای وام و غیره طی سالهای اخیر مرسوم شده است؛ ترفند نخ‌نما شده‌ای که البته هنوز قربانی می‌گیرد.

معمولا با نزدیک شدن به ماههای پایانی سال و زمان پرداخت سود سهام عدالت، جنب و جوش سودجویان برای خالی کردن حساب هموطنان نیز بیشتر می‌شود که در این راستا همواره پلیس فتا هشدارهای لازم را می‌دهد. کلاهبرداران سایبری با توجه به زمان واریز سود سهام عدالت و فراخور نیازهای جامعه علاوه بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ثبت نام و سود سهام عدالت کرده و از کاربران کلاهبرداری می کنند.

کاربران بدون آگاهی وارد لینک های آلوده شده درحالی که یک بدافزار بوده و کلاهبرداران با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را برای خالی کردن حساب‌ها به سرقت می برند.

در این رابطه سرهنگ رسول جلیلیان ـ رییس پلیس فتا البرز - گفته که کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی تحت این عناوین، سعی در ترغیب افراد به کلیک روی لینک ارسالی کرده و سپس به درگاه بانکی جعلی می کشانند. سهل انگاری و ناآگاهی کاربران سبب شده تا کلاهبرداران از این فرصت سوءاستفاده کرده و برداشت غیرمجاز هر روز رو به افزایش باشد.

جلیلیان تاکید کرد: پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شود و کاربران به هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.

رییس پلیس فتا البرز، سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده‌ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

بنابراین گزارش، سود سهام عدالت منتهی به سال ۱۴۰۲ هنوز پرداخت نشده و زمان پرداخت آن نیز مشخص نیست. اخباری هم که درباره پرداخت سود دو میلیون تومانی و چهار میلیون تومانی منتشر می شود هنوز به تایید سازمان بورس نرسیده است. بر این اساس بیشتر درگاه‌های اینترنتی یا پیامک‌های ارسالی درباره سهام عدالت جعلی و آلوده به بدافزار است.

هموطنان آگاه باشند که سود سهام عدالت بر اساس اعلام وزارت اقتصاد در روزهای پایانی سال پرداخت می‌شود. برای هیچ یک از خدمات سهام عدالت پیامک یا آدرس درگاه اینترنتی فرستاده نمی‌شود و اگر سود سهام عدالت به حساب سهامدار نمی‌شود، فرد باید به سامانه سجام به نشانی یا سامانه سهام عدالت  به آدرس مراجعه و مشکل را برطرف کند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
آمریکا خطاب به‌شهروندان خود در منطقه: از دید عموم پنهان بمانید
اصابت موشک به یک مرکز حیاتی در اسرائیل
ادعای گروسی: باید به میز مذاکره بازگردیم
شهادت 468 نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی
مقامات اسرائیلی اذعان کردند: رهگیری موشک‌های خوشه‌ای ایران بسیار دشوار است
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند