×
ورزشی
شناسه خبر : 211553
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/16 ساعت 12:17
کمرنگ شدن امید استقلال برای صعود به دور بعد لیگ نخبگان آسیا/شرایط سخت در لیگ برتر

کمرنگ شدن امید استقلال برای صعود به دور بعد لیگ نخبگان آسیا/شرایط سخت در لیگ برتر

تیم استقلال تهران در هفتمین مسابقه از لیگ نخبگان آسیا با تساوی در برابر الشرطه عراق امیدهای خود را برای صعود به دور بعد کمرنگ کرد تا چشم به بازی آخری خود و سایر رقیبان داشته باشد.

 نورنیوز-گروه ورزشی: نتایج این فصل آبی‌پوشان تهران هواداران فوتبال را ناامید کرده است؛ تا جایی که برخی باور دارند که شماری از ستاره‌های تیم وصله ناجور برای استقلال هستند.

 تیم استقلال تهران در هفتمین مسابقه از لیگ نخبگان آسیا با تساوی در برابر الشرطه عراق امیدهای خود را برای صعود به دور بعد کمرنگ کرد تا چشم به بازی آخری خود و سایر رقیبان داشته باشد. استقلال در هفته پایانی لیگ نخبگان باید در برابر الریان قرار گیرد و ضمن شکست دادن این تیم قطری باید منتظر نتایج دیگر رقیبان خود باشد. استقلال اکنون با ۶ امتیاز از ۷ مسابقه در رده هشتم قرار دارد و نتیجه دیدار تیم‌های پاختاکور و الغرافه تاثیر زیادی در جایگاه این تیم خواهد داشت.

در لیگ برتر نیز استقلال شرایط بسیار سختی دارد تا جایی که حتی برخی از هواداران نگران سقوط این تیم به دسته پائین‌تر هستند. استقلال اکنون بدون سرمربی فعالیت دارد و سهراب بختیاری‌زاده نیز انگیزه لازم را برای ماندگاری در نیمکت استقلال ندارد. بختیاری‌زاده که چند هفته پیش‌جانشین جواد نکونام شده بود بعد از فسخ یکطرفه قرارداد پیتسو موسیمانه نیز نقش یک مربی در نیمکت استقلال را بازی می‌کند. او شب گذشته شعارهایی را از زبان هواداران شنید که ناگزیر به پاسخ به آنان شد و قطعا بی انگیزه تر از قبل به کار خود ادامه خواهد داد.

بختیاری زاده در پایان آن بازی گفت: مقصر مشکلات ۱۰ سال اخیر استقلال من نیستم و اکنون نیز تصمیم به رفتن گرفتم.

استقلال کنونی دستپخت جواد نکونام، سرمربی و مدیران وقت باشگاه است. مدیران وقت با تمدید قرارداد نکونام عملا به او اجازه دادند تا بازیکنان پا به سن گذاشته را در تیم استخدام کنند. اقدام آنها در ماندگاری نکونام در حالی بود که این مربی به خاطر از دست دادن قهرمانی فصل پیش یکی از چهره‌های نه‌چندان محبوب نزد هواداران بود و اندک افرادی از ماندگاری او رضایت داشتند.

به نظر می‌رسد که برای نکونام فقط ماندگاری اولویت داشت و هواداران اصلا جایی در تفکرش نداشتند. او در چارت سازمانی مدیران استقلال را اصلا قبول نداشت و حتی به صورت آشکار در رسانه‌ها به انتقاد از آنها پرداخت. مدیران وقت استقلال نیز برای بقای خودشان تمام انتقادات را به جان خریدند اما این صندلی نیز به آنها وفا نکرد.

بعد از استعفای نکونام از استقلال داستان استخدام مربی برای این تیم به یک معضل تبدیل شد. سمیعی در آن زمان مُسکن درمانی را در دستور کار قرار داد و با ذره‌بین در دنیای فوتبال پیتسو موسیمانه را پیدا کرد اما نتایج این مربی نشان داد که وی نیز نسخه شفابخش استقلال نیست زیرا نه تنها اقتداری در زمین و نیمکت مربیگری نداشت بلکه در زمان وی حاشیه‌ها در تیم به اوج رسید و شاهد جدال‌های لفظی بین بازکنان تیم بودیم.

اما داستان سقوط آزاد استقلال در ایران و آسیا به ماه‌ها پیش برمی‌گردد؛ جایی که نکونام بدون توجه به نام تیم دست روی بازیکنانی گذاشت که اکنون از آنها به عنوان وصله‌های ناجور فوتبال در این تیم یاد می‌شود. یکی از این بازیکنان رامین رضاییان بود که با مبلغ گزاف به استقلال آمد و اکنون کوه حاشیه تیم به شمار می‌رود. رضاییان هر چند که در بازی‌های نخست درخشان ظاهر شد اما شهرآورد پایان درخشش او بود تا جایی که در آن بازی هواداران به او لقب ستون پنجم را دادند! رامین در بازی با استقلال خوزستان بازگشت خوبی داشت اما در برابر الشرطه به تنظیمات کارخانه برگشت تا نشان دهد مهره کارآمد میدان بزرگ آبی‌ها نیست.

رضاییان حتی در اردوها با اقدامات حاشیه‌سازی زمینه را برای دعوای درون تیمی فراهم می‌کند که نمونه آن به جنجال لفظی اخیر با سیدحسین حسینی، کاپیتان و دروازه‌بان استقلال منجر شد. رضاییان همچنین در بازی برابر پرسپولیس با یک خطای بی‌مورد زمینه باخت استقلال را فراهم کرد تا عملا از چشم هواداران این تیم بیفتد.

البته تنها رضاییان نیست که به نظر می‌رسد پیراهن استقلال برای او گشاد است بلکه بیشتر خریدهای این تیم شرایط مشابهی دارند و حتی خریدهایی که در نیم فصل دوم به مانند مهره‌های انتخابی نکونام چنگی به دل نمی‌زنند. نمونه آن مسعود جوما است که حتی از یک کنترل ساده توپ هم ناتوان است. دیگر خریدهای استقلال هندوانه‌های در بسته هستند که هواداران هنوز هنرنمایی آنان را نظاره نکرده‌اند.

استقلال اگر می‌خواهد در ادامه فصل موفق باشد نیاز به نسخه‌ای شفابخش دارد؛ نسخه‌ای که در آن مدیران و کادرفنی با تدبیر خود باعث شوند ستارگان خاموش استقلال در برابر هواداران میلیونی این تیم احساس حقارت نکنند. در این نسخه مربیانی مانند سهراب بختیاری‌زاده و محمد نوازی جایی ندارند بلکه استقلال نیاز به یک نام بزرگ دارد نامی که بتواند اقتدار گذشته این تیم را بازیابد.

استقلال اکنون در اقیانوسی از بحران‌ها غرق است و نجات این تیم تنها با یک تصمیم و خرد جمعی امکان پذیر است. علی نظری جویباری که به تازگی سکان کشتی استقلال را در اقیانوس پرتلاطم لیگ و آسیا بر عهده گرفته خود نیز به بخشی از بحران تبدیل شده است زیرا هیچ‌گونه تلاش ملموسی برای استخدام یک مربی با دانش خارجی انجام نمی دهد و تنها کار وی حواله دادن وعده‌ها به آینده است.

کمرنگ+شدن+امید+استقلال+برای+صعود+به+دور+بعد+لیگ+نخبگان+آسیا/شرایط+سخت+در+لیگ+برتر
به گزارش ایرنا، اینکه چرا رقیب سنتی استقلال در کمتر ۲ هفته توانست مربی بزرگ استخدام کند و بازکنانی مانند سردار دورسون را به پرسپولیس بیاورد اما نظری جویباری از یک تحول کوچک عاجز است نشان از آن دارد که وی الفبای مدیریتی فوتبال را به خوبی بلد نیست یا اینکه در شرایط حساس توانایی اجرایی کردن تئوری‌های ذهنی خود را ندارد. اگر با تصمیم مدیران سابق، جواد نکونام، رامین رضائیان، موسیمانه و یک جین بازیکن بی‌کیفیت وصله ناجور استقلال شدند اما هلدینک نیز با اقدام خود نظری جویباری را به عنوان وصله دیگر به راس تیم مدیریتی پینه کرد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
X
آگهی تبلیغاتی