×
اقتصادی
شناسه خبر : 211533
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/16 ساعت 10:38

عرضه کالاهای اساسی در نمایشگاههای بهاره/ آغاز توزیع میوه شب عید از اول اسفند

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از عرضه کالاهای اساسی در فروشگاه و نمایشگاه های بهاره خبر داد.

 نورنیوز-گروه اقتصادی: معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: به منظور تامین مایحتاج عمومی مردم در ماه مبارک رمضان و شب عید، کالاهای اساسی اعم از برنج، روغن، شکر، خرما، گوشت قرمز و مرغ با قیمت مناسب در فروشگاههای زنجیره‌ای و نمایشگاههای بهاره عرضه می شود.

اکبر فتحی درباره اظهارات روز گذشته مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در خصوص تامین مایحتاج ماه رمضان و عید نوروز مردم و همچنین پیش بینی‌ خرید کالاهای اساسی سال آینده اظهار داشت: پیگیری‌های دقیق و مستمر ‌به همراه برنامه‌ریزی برای بازار ماه مبارک رمضان و شب عید انجام شده است تا کالاهای مورد نیاز سفره مردم به قیمت مناسب تامین و تدارک شود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی اظهارداشت: با توجه به تاکید رئیس جمهوری، بازار ماه رمضان و شب عید در ستاد تنظیم بازار کشور به صورت جدی مورد رصد و پایش قرار می‌ گیرد و بنا به وظایف ذاتی وزارت جهاد کشاورزی این کار در قالب ستاد امنیت غذایی در دستور است.

 تخفیف ۱۰ تا ۱۵ درصدی سایر کالاها

معاون وزیر جهادکشاورزی درباره جزئیات برنامه دولت برای تامین سفرهای مردم در ماههای پایانی سال اظهار داشت: جلسات اولیه با فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای تامین و عرضه کالا برگزار شده تا کالاهای اساسی مورد نیاز به قیمت تنظیم بازار در اختیار فروشگاه ها قرار بگیرد و آنان نیز متعهد شده اند که در ایام مذکور محصولات به قیمت مناسب همزمان با کالاهای اساسی و به قیمت مصوب دولتی عرضه کنند.

به گفته فتحی، مقرر شده تا سایر کالاها نیز حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد زیر قیمت عرضه شوند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی همچنین گفت: در کنار فروشگاههای زنجیره‌ای، همزمان نمایشگاه‌هایی برای عرضه کالا در سطح استان‌ ها در حال برنامه‌ ریزی است که در اسفند ماه برگزار خواهد شد.

به گفته فتحی، این نمایشگاه‌ ها محل عرضه مستقیم محصولات کشاورزی است ضمن اینکه کالاهای اساسی وارداتی نیز در آنها عرضه خواهد شد.

وی افزود: عرضه کالاها در نمایشگاه‌ های بهاره بیشتر تولید داخل است و مستقیم و با قیمت های مناسب عرضه خواهد شد و هماهنگی با سایر دستگاه‌ های مرتبط در استان ها با راهبری استانداری‌ ها انجام می‌شود.

فتحی تصریح کرد: به استان ها اعلام کرده ایم کالاهای مورد نیاز اساسی سفره مردم اعم از برنج، روغن، شکر، خرما ، گوشت قرمز و گوشت مرغ را به قیمت مناسب و با عرضه مستقیم به به دست مصرف کنندگان برسانند.

آغاز توزیع میوه شب عید به استان از ابتدای اسفندماه

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه تامین میوه شب عید نیز در دستور کار است، اظهار داشت: میوه شب عید از طریق سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران تهیه و تدارک دیده شده و همچنین ذخیره سازی آن انجام شده است.

وی از آغاز حمل میوه شب عید به تمامی استان های کشور از محل مبادی تولید، تامین و ذخیره سازی از ابتدای اسفندماه جاری خبر داد و گفت: زمان توزیع میوه شب عید را کمیته های استانی اعلام می کنند که طبق روال هر سال در اواخر اسفندماه خواهد بود.

فتحی افزود: توزیع میوه شب عید برای دسترسی مردم از اواخر اسفندماه جاری آغاز و تا سیزدهم فروردین سال جدید ادامه می یابد.

خرما تنظیم بازاری ماه رمضان با قیمت مناسب عرضه می شود

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با یادآوری اینکه از اواسط اسفندماه ماه مبارک رمضان آغاز می شود و برنامه ریزی ها برای عرضه مایحتاج مردم روزه دار صورت گرفته است، گفت: خرما مورد نیاز ماه مبارک رمضان نیز تدارک دیده شده که برای دسترسی بهتر مردم با قیمت های مصوب به همراه سیب و پرتقال در مراکز و میادین میوه و تره بار عرضه خواهد شد تا مردم در تامین کالاهای اساسی به قیمت مناسب مشکلی نداشته باشند.

برنامه صادراتی سال ۱۴۰۴ با تاکید تامین مایحتاج مردم تدوین و ابلاغ شد

معاون وزیر جهادکشاورزی تصریح کرد: همانطور که رئیس جمهوری تاکید داشت، برای سال آتی مشکلات فعلی را به طور قطع نخواهیم داشت زیرا برای سال آتی برنامه صادراتی تدوین و ابلاغ شده است.

وی گفت: بنابراین پیش بینی می شود برای سال ۱۴۰۴ در تامین کالاهای اساسی و مایحتاج ضروری مردم خیلی بهتر از سال ١۴٠٣ عمل خواهد شد.

وی یادآورشد: در سال ۱۴۰۳ پیش بینی های لازم برای برنامه صادراتی از گذشته انجام نشده بود بنابراین صادرات به شکل بی رویه صورت گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف بی رویه داروهای «کورتون» در ایران
رسوایی یک مقام سابق تل‌آویو در آلمان
80 درصد کاربران از VPN استفاده می‌کنند
کشور در خطر سالخوردگی جمعیت قرار دارد
آیا اوتیسم با مصرف استامینوفن مرتبط است؟
کدام اشغال؟ کدام صلح؟
ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد
نایب قهرمانی ووشو ایران با 10 مدال رنگارنگ
واریز مرحله دوم وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری
ماهواره‌های ظفر، پایا، کوثر و سلیمانی تا پایان سال پرتاب می‌شوند
900 نفر از حامیان فلسطین در لندن بازداشت شدند
لاپید: نتانیاهو به جای مذاکره، تخریب برج‌های غزه را انتخاب کرده است
رشد چشمگیر قیمت لوازم‌التحریر و افزایش هزینه‌های زندگی در آمریکا
اسپانیا (6) - ترکیه (0) / صدرنشینی با جشنواره ای از گل + جدول گروه E
ترامپ طرحی برای میانجی‌گری بین حماس و رژیم صهیونیستی ارائه کرد
پزشکیان: توصیه‌های رهبری نصب العین مسئولان است
نجات بیماران در آتش‌سوزی بیمارستان لقمان حکیم
نورنما | درس عبرتی که قوی مادر به مرغ دریایی مزاحم داد
دولت رویکردی همسو با رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیش گرفته است
تبعات اقتصادی مکانیزم ماشه را بزرگ نمایی نکنیم + فیلم
توسعه روابط راهبردی ایران و عراق کلید ثبات منطقه است
نشانه‌ای دال بر از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای ایران وجود ندارد
سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد
گزارش تصویری| دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب
حمله پهپادی ارتش یمن به چندین هدف در جنوب اسرائیل
پزشکیان: گزارش ها حاکی از آغاز دوره خشکسالی در منطقه ما است
کاپادزه: در فینال کافا با چند غایب مهم روبه‌رو هستیم
16 شهریور شش‌تایی‌ترین روز سال برای پرسپولیس
قدردانی ویژه رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت؛ معیشت مردم اولویت اصلی کشور است
جنایت حمله به مدرسه فارابی زیر نگاه منفعل جامعه بین‌الملل انجام شد
ایران و بازار 400 میلیارد دلاری انیمیشن
استقلال تهران رکورد گران‌ترین تیم لیگ برتر ایران را شکست
کاهش چشمگیر 25 درصدی ذخایر آبی سدهای کشور
انتقال نشست مجمع عمومی سازمان ملل از نیویورک به ژنو
زمان افتتاحیه سی و نهمین کنفرانس وحدت اسلامی اعلام شد
قربانی اسیدپاشی ضارب خود را بخشید
هشدار گروسی برای جهانی با 20 تا 25 کشور صاحب سلاح‌های اتمی
انتقاد قلعه‌نویی از برنامه‌ریزی کافا؛ نخواستیم لیگ را تعطیل کنیم
بیش از 1.1 میلیون تن کود یارانه‌ای در پنج ماه اخیر توزیع شد
زمان و مکان 3 مسابقه مهم هفته سوم لیگ برتر اعلام شد
رونمایی از جام قهرمانی کافا در تاشکند
فریبکاری آمریکا در ماجرای مذاکره بار دیگر عیان شد
بازیکنان سرباز، برای حضور در همه تیم‌ها آزاد هستند
اعتراض هزاران آمریکایی در واشنگتن علیه حضور گارد ملی + فیلم
نتانیاهو: گسترش عملیات نظامی در ورودی‌ها و داخل شهر غزه ادامه دارد
نایب قهرمانی کاراته ایران با 22 مدال رنگارنگ
مدارس حضوری و تمام‌وقت، مانند گذشته، فعالیت خواهند داشت
تأسیسات هسته‌ای ایران خط قرمز است؛ نباید ساده‌انگارانه برخورد کرد
به رسمیت شناختن کشور فلسطین «عواقب ویرانگری» به همراه دارد
عراقچی به بریتانیا، فرانسه و آلمان هشدار داد: مسیرتان را اصلاح کنید
X
آگهی تبلیغاتی