×
سیاسی
شناسه خبر : 211471
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/15 ساعت 21:33
مخبر: ظرفیت استان مرکزی برای تولید و صادرات پوشاک باکیفیت ایرانی بالاست

مخبر: ظرفیت استان مرکزی برای تولید و صادرات پوشاک باکیفیت ایرانی بالاست

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان، برگزیدگان و مدیران استان مرکزی، تاکید کرد که استان مرکزی می‌تواند قطب تولید و صادرات پوشاک با کیفیت ایرانی شود.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد مخبر امروز (دوشنبه) در این دیدار و پس از استماع بیش از ۷۰ دقیقه دغدغه‌ها، پیشنهادات و طرح‌های نخبگان حاضر در جلسه، با بیان اینکه استان مرکزی به لحاظ علمی، اجرایی و تحقیقاتی استعداد و توانایی این را دارد که بخشی از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند، گفت: آمار نشان می‌دهد که میزان بیکاری در استان مرکزی ۴.۳ درصد است که این آمار بسیار خوب و کم نظیری است.
وی با ابراز رضایت نسبی از وضعیت اشتغال در استان مرکزی، دلیل نخست این موفقیت را وجود امکانات خدادادی در این استان و اقداماتی که بعد از انقلاب اسلامی در آنجا انجام شده دانست و توضیح داد: دومین دلیل هم این است که استان مرکزی به لحاظ نیروی انسانی نخبه و کارآمد، وضعیت ممتازی دارد.

مشاور و دستیار رهبر انقلاب با بیان اینکه تاریخ استان مرکزی نشان می‌دهد که یک چهارم مفاخر کشور در این استان حضور داشته‌اند، توضیح داد: استان مرکزی در همه ابعاد علمی، فرهنگی، حوزوی، دانشگاهی و مدیریتی مفاخر زیادی را تقدیم جامعه کرده است و حضور و وفور چنین استعدادهایی در این استان قابل توجه و معنی دار است.

مخبر با اشاره به اینکه کارهای عظیمی در زمینه بهبود زیرساخت‌ها در کشور می‌توان انجام داد، تاکید کرد: آینده کشور در اختیار فناوری‌های نوآورانه است و خوشبختانه بحث تولید کیت‌های تشخیصی در زمینه تجهیزات پزشکی و همچنین حوزه رباتیک که در این جلسه مطرح شد، مباحث بسیار مهمی در زمینه استفاده از فناوری‌های نوآورانه هستند که آینده کشور به آنها بستگی دارد و استان مرکزی در این حوزه سرآمد است.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در ادامه با اشاره به حضور کارگاه‌های تولید پوشاک در استان مرکزی، تصریح کرد: در حال حاضر بخش زیادی از درآمد بعضی از کشورها از صنعت پوشاک است؛ حال آنکه در کشور ما و به ویژه استان مرکزی همه امکانات مربوط به این صنعت از جمله طراحی و دوخت، وجود دارد که می‌تواند به یک قطب مهم تولید و صادرات تبدیل شود و باید چه در زمینه تولید، چه توزیع و چه صادرات، جریانی در رابطه با پوشاک در کشور راه بیفتد و قطعاً در این زمینه باید نگاهی به خارج از کشور هم داشته باشیم؛ یعنی تولید با سمت و سو گرفتن به جهت صادرات است که می‌تواند به کمک اقتصاد استان و کشور بیاید و این امر با ظرفیت‌های نساجی و تولید پوشاک استان مرکزی شدنی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موقعیت جغرافیایی و تعدد همسایگان ایران خاطر نشان کرد: در حال حاضر گاهی کشورهای همسایه کالاهایی که با تکیه به تکنولوژی و فناوری‌های نوآورانه تولید می‌شود را با قیمت بسیار زیادی از اروپا یا دیگر کشورها خریداری می‌کنند، در حالی که جوانان نخبه ما می‌توانند با تولید همین محصولات با قیمتی پایین‌تر، هم بازار را در اختیار بگیرند و هم رتبه کشور را به لحاظ علمی بالا ببرند که امیدواریم با حضور استعدادهای نخبه و جوانی که در استان مرکزی و جای جای ایران عزیز داریم، این اتفاق هر چه زودتر رخ دهد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود
عارف: ماجراجویی علیه ایران پرهزینه و پشیمان‌کننده خواهد شد
مقاومت اسلامی عراق از اجرای 41 عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا خبر داد
رضایی: پایان جنگ دست رهبر انقلاب و شما مردم است
انهدام موشک کروز در منطقه جاسب کاشان
ماهی‌های قرمز را در منابع آبی کشور رها نکنید
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در آسمان خمین
آغاز به کار قرارگاه ملی «نوجوان مبارز»
آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران ناکام می مانند
اجرای مرحله سوم موج 89 عملیات وعده صادق 4/ قلب سرزمین‌های اشغالی زیر ضربات موشکی
هشدار پلیس درباره خستگی و سرعت غیرمجاز رانندگان
ایران با مقاومت و اتکال به خداوند بزرگ، پیروز این جنگ خواهد بود
کمال خرازی در حمله دشمن مجروح شد
دیدار پوتین و پاشینیان در سایه بحث روابط ارمنستان با اتحادیه اروپا
مذاکره امارات با شرکت مورد حمایت پسران ترامپ برای خرید پهپاد
فراخوان برای اعتصاب سراسری در آمریکا در 5 آوریل
مقابله موشکی حزب الله با جنگنده صهیونیستی در جنوب لبنان
مشارکت بیش از 6 میلیون نفر در پویش «جان‌فدا»
پیام تسلیت دبیر شورای عالی امنیت ملی در پی شهادت دریابان تنگسیری
برچسب‌زنی آرژانتین به نیروهای مسلح ایران، اشتباه راهبردی است
انتخاب میان تقابل و تعامل، آینده نسل‌ها را رقم می‌زند
ارسال مستندات حملات به غیرنظامیان به نهادهای بین المللی
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز جمهوری اسلامی و روز طبیعت
واکنش تازه پرویز پرستویی به تحولات جنگ
آقای بازیگر به خاک سپرده شد
شهادت 237 دانش‌آموز و 56 فرهنگی در حملات اخیر
ایران در رتبه 21 جهان در رده‌بندی جدید فیفا
ایران شبکه یکپارچه پدافندی آمریکا و اسرائیل را هدف قرار می‌دهد!
15 وزیر خارجه اروپا از تشدید درگیری‌ها در لبنان شوکه شدند