×
بین الملل
شناسه خبر : 211465
تاریخ انتشار :

گانتس: زمان برچیدن پروژه هسته‌ای ایران فرا رسیده است.

وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل در اظهاراتی علیه ایران، مدعی شد که زمان برچیدن پروژه هسته‌ای ایران فرا رسیده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: با وجود اذعان صهیونیست‌ها و نشریات جهانی به شکست رژیم اسرائیلی در جنگ خود دربرابر حماس و عدم دستیابی این رژیم به هیچ یک از اهداف خود در غزه، «بنی گانتس» وزیر جنگ اسبق و رئیس حزب «اردوگاه دولتی» مدعی شد: «مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا باید جایگزینی حماس و غیرنظامی شدن غزه را شامل شود.»

او در اظهاراتی ستیزه‌جویانه گفت: «تلاش‌ها برای بازسازی غزه باید مشروط به جایگزینی حماس باشد. غزه یا غیرنظامی خواهد شد، یا ویران خواهد ماند. این باید شرط بازسازی غزه با هماهنگی ایالات متحده و جهان باشد.»

طبق گزارش نشریه چاپ فلسطین اشغالی «تایمز اسرائیل» گانتس مدعی شد: «اسرائیل باید اطمینان حاصل کند که حماس قادر به دسترسی به کمک‌های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه نیست و حتی پس از تغییر رژیم در غزه، حماس قوی‌ترین نیروی نظامی در غزه باقی خواهد ماند. ما نباید اجازه دهیم چنین اتفاقی بیفتد.»

با وجود شکست آشکار رژیم صهیونیستی در غزه، او ادعا کرد: «پس از تغییر رژیم در غزه و قطع منابع مالی حماس، ما باید هر تروریست حماس را در آخرین تونل و مخفیگاه شکار کنیم.»

گانتس همچنین با طرح این ادعا که «برچیدن پروژه هسته ای ایران» فرا رسیده است، افزود: «ما نباید فرصت را از دست بدهیم. هماهنگی با آمریکایی‌ها بسیار مهم است... ما باید به بازگرداندن اسرای خود به خانه، برچیدن حماس، تضعیف ایران و پیشبرد عادی‌سازی با عربستان سعودی و سایر کشورهای مسلمان ادامه دهیم و همه اینها می‌تواند در چند ماه آینده اتفاق بیفتد. این همان معنای پیروزی واقعی است.»

خواست او برای «برچیدن» برنامه هسته‌ای ایران درحالی است که پیشتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه «اسکای‌نیوز» با بیان اینکه ایران توانایی ساخت سلاح هسته‌ای دارد ولی چنین قصدی ندارد، درباره تهدیدات مقامات صهیونیست مبنی بر حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران و احتمال همراهی امریکا با این رژیم گفت: «اگر امریکایی‌ها دست به چنین کاری بزنند، یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخی خواهد بود.»

عراقچی آشکارا تصریح کرد: «ایران واکنش فوری نشون خواهد داد، برخلاف دفعات گذشته اگر به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله ای صورت بگیرد واکنش ایران فوری و قاطع خواهد بود. امریکایی‌ها و  اسرائیلی‌ها می‌دانند که ما چه اهدافی را می توانیم مورد هدف قرار دهیم. تصور من این است که در این صورت ما وارد یک جنگ فراگیر در منطقه خواهیم شد.»

از طرفی، تلاش گانتس برای قریب‌الوقوع نشان دادن «پیروزی بزرگ» رژیم صهیونیستی درحالی است که به اذعان نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز» با وجود ۱۶ ماه جنگ بی‌امان در غزه که ده‌ها هزار فلسطینی را به شهادت رساند، تحلیلگران صهیونیست امروز اذعان دارند که ارتش رژیم اشغالگر در این جنگ به غیر از دستاوردهای تاکتیکی محدود، دستاورد راهبردی نداشته است.

شکست سهمگین صهیونیست‌ها

در این گزارش آمده است: «به محض پایان درگیری‌ها و آغاز روندی که در نهایت به آزادی ۳۳ گروگان منجر خواهد شد، نظامیان حماس دوباره در صحنه ظاهر شدند، کنترل خود را بر این منطقه ساحلی تثبیت کردند، سلاح‌های خود را به نمایش گذاشتند و تجمعات گسترده‌ای را سازماندهی کردند.»

به اذعان فایننشال تایمز، قدرت‌نمایی حماس به حامیان رژیم اشغالگر و ساکنان اراضی اشغالی نشان داد که با وجود حملات بی‌امان صهیونیست‌ها به غزه و شهادت حدود ۴۷ هزار فلسطینی، وعده مکرر نتانیاهو برای «پیروزی کامل» بر حماس سرابی بیش نبوده است.

«مایکل میلشتاین» افسر سابق اطلاعاتی رژیم صهیونیستی می‌گوید: «جنگ نه باعث فروپاشی حماس شد و نه آزادی گروگان‌ها را تضمین کرد. چند دستاورد تاکتیکی حاصل شد، اما هیچ جهت‌گیری راهبردی وجود ندارد. حماس همچنان حاکم است و همچنان بازیگر مسلط در غزه محسوب می‌شود. همین و بس.»

نتانیاهو باید تصمیم بگیرد که آیا مایل است توافق آتش‌بس کنونی را تا پایان به پیش ببرد تا آتش‌بس دائمی حاصل شود یا نه.

به گزارش فایننشال تایمز، نتانیاهو از یک سو باید خواسته‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را به‌عنوان حامی اصلی تسلیحاتی خود در نظر بگیرد و از سوی دیگر، باید رضایت اعضای افراطی کابینه خود را جلب کند. «بتسلئل اسموتریچ» یکی از این اعضای افراطی تهدید کرده که اگر رژیم صهیونیستی جنگ را از سر نگیرد و پس از پایان مرحله اول توافق در اواخر فوریه، غزه را اشغال نکند، از کابینه خارج شده و دولت نتانیاهو را «منحل» خواهد کرد.

به گزارش فایننشال تایمز، نتانیاهو در طول ۱۶ ماه جنگ غزه از بیان دیدگاه خود درباره آینده غزه خودداری کرده است، اما ممکن است روز حساب نزدیک‌تر از آن باشد که او تصور می‌کند. او در روزهای آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار خواهد کرد و انتظار می‌رود محور اصلی این گفت‌وگو، سرنوشت آتش‌بس موقتی باشد که در ماه میلادی گذشته مورد توافق قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی