×
بین الملل
شناسه خبر : 211465
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/15 ساعت 18:46
گانتس: زمان برچیدن پروژه هسته‌ای ایران فرا رسیده است.

گانتس: زمان برچیدن پروژه هسته‌ای ایران فرا رسیده است.

وزیر جنگ سابق رژیم اسرائیل در اظهاراتی علیه ایران، مدعی شد که زمان برچیدن پروژه هسته‌ای ایران فرا رسیده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: با وجود اذعان صهیونیست‌ها و نشریات جهانی به شکست رژیم اسرائیلی در جنگ خود دربرابر حماس و عدم دستیابی این رژیم به هیچ یک از اهداف خود در غزه، «بنی گانتس» وزیر جنگ اسبق و رئیس حزب «اردوگاه دولتی» مدعی شد: «مرحله دوم توافق آتش‌بس و تبادل اسرا باید جایگزینی حماس و غیرنظامی شدن غزه را شامل شود.»

او در اظهاراتی ستیزه‌جویانه گفت: «تلاش‌ها برای بازسازی غزه باید مشروط به جایگزینی حماس باشد. غزه یا غیرنظامی خواهد شد، یا ویران خواهد ماند. این باید شرط بازسازی غزه با هماهنگی ایالات متحده و جهان باشد.»

طبق گزارش نشریه چاپ فلسطین اشغالی «تایمز اسرائیل» گانتس مدعی شد: «اسرائیل باید اطمینان حاصل کند که حماس قادر به دسترسی به کمک‌های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه نیست و حتی پس از تغییر رژیم در غزه، حماس قوی‌ترین نیروی نظامی در غزه باقی خواهد ماند. ما نباید اجازه دهیم چنین اتفاقی بیفتد.»

با وجود شکست آشکار رژیم صهیونیستی در غزه، او ادعا کرد: «پس از تغییر رژیم در غزه و قطع منابع مالی حماس، ما باید هر تروریست حماس را در آخرین تونل و مخفیگاه شکار کنیم.»

گانتس همچنین با طرح این ادعا که «برچیدن پروژه هسته ای ایران» فرا رسیده است، افزود: «ما نباید فرصت را از دست بدهیم. هماهنگی با آمریکایی‌ها بسیار مهم است... ما باید به بازگرداندن اسرای خود به خانه، برچیدن حماس، تضعیف ایران و پیشبرد عادی‌سازی با عربستان سعودی و سایر کشورهای مسلمان ادامه دهیم و همه اینها می‌تواند در چند ماه آینده اتفاق بیفتد. این همان معنای پیروزی واقعی است.»

خواست او برای «برچیدن» برنامه هسته‌ای ایران درحالی است که پیشتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با شبکه «اسکای‌نیوز» با بیان اینکه ایران توانایی ساخت سلاح هسته‌ای دارد ولی چنین قصدی ندارد، درباره تهدیدات مقامات صهیونیست مبنی بر حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران و احتمال همراهی امریکا با این رژیم گفت: «اگر امریکایی‌ها دست به چنین کاری بزنند، یکی از بزرگترین اشتباهات تاریخی خواهد بود.»

عراقچی آشکارا تصریح کرد: «ایران واکنش فوری نشون خواهد داد، برخلاف دفعات گذشته اگر به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله ای صورت بگیرد واکنش ایران فوری و قاطع خواهد بود. امریکایی‌ها و  اسرائیلی‌ها می‌دانند که ما چه اهدافی را می توانیم مورد هدف قرار دهیم. تصور من این است که در این صورت ما وارد یک جنگ فراگیر در منطقه خواهیم شد.»

از طرفی، تلاش گانتس برای قریب‌الوقوع نشان دادن «پیروزی بزرگ» رژیم صهیونیستی درحالی است که به اذعان نشریه انگلیسی «فایننشال تایمز» با وجود ۱۶ ماه جنگ بی‌امان در غزه که ده‌ها هزار فلسطینی را به شهادت رساند، تحلیلگران صهیونیست امروز اذعان دارند که ارتش رژیم اشغالگر در این جنگ به غیر از دستاوردهای تاکتیکی محدود، دستاورد راهبردی نداشته است.

شکست سهمگین صهیونیست‌ها

در این گزارش آمده است: «به محض پایان درگیری‌ها و آغاز روندی که در نهایت به آزادی ۳۳ گروگان منجر خواهد شد، نظامیان حماس دوباره در صحنه ظاهر شدند، کنترل خود را بر این منطقه ساحلی تثبیت کردند، سلاح‌های خود را به نمایش گذاشتند و تجمعات گسترده‌ای را سازماندهی کردند.»

به اذعان فایننشال تایمز، قدرت‌نمایی حماس به حامیان رژیم اشغالگر و ساکنان اراضی اشغالی نشان داد که با وجود حملات بی‌امان صهیونیست‌ها به غزه و شهادت حدود ۴۷ هزار فلسطینی، وعده مکرر نتانیاهو برای «پیروزی کامل» بر حماس سرابی بیش نبوده است.

«مایکل میلشتاین» افسر سابق اطلاعاتی رژیم صهیونیستی می‌گوید: «جنگ نه باعث فروپاشی حماس شد و نه آزادی گروگان‌ها را تضمین کرد. چند دستاورد تاکتیکی حاصل شد، اما هیچ جهت‌گیری راهبردی وجود ندارد. حماس همچنان حاکم است و همچنان بازیگر مسلط در غزه محسوب می‌شود. همین و بس.»

نتانیاهو باید تصمیم بگیرد که آیا مایل است توافق آتش‌بس کنونی را تا پایان به پیش ببرد تا آتش‌بس دائمی حاصل شود یا نه.

به گزارش فایننشال تایمز، نتانیاهو از یک سو باید خواسته‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را به‌عنوان حامی اصلی تسلیحاتی خود در نظر بگیرد و از سوی دیگر، باید رضایت اعضای افراطی کابینه خود را جلب کند. «بتسلئل اسموتریچ» یکی از این اعضای افراطی تهدید کرده که اگر رژیم صهیونیستی جنگ را از سر نگیرد و پس از پایان مرحله اول توافق در اواخر فوریه، غزه را اشغال نکند، از کابینه خارج شده و دولت نتانیاهو را «منحل» خواهد کرد.

به گزارش فایننشال تایمز، نتانیاهو در طول ۱۶ ماه جنگ غزه از بیان دیدگاه خود درباره آینده غزه خودداری کرده است، اما ممکن است روز حساب نزدیک‌تر از آن باشد که او تصور می‌کند. او در روزهای آینده در کاخ سفید با ترامپ دیدار خواهد کرد و انتظار می‌رود محور اصلی این گفت‌وگو، سرنوشت آتش‌بس موقتی باشد که در ماه میلادی گذشته مورد توافق قرار گرفت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پهپاد هیدروژنی چین رکورد طولانی‌ترین پرواز را شکست
روبات انسان‌نما به یوتیوبر شلیک کرد!
اختراع «سپر صوتی» برای کاهش حواس‌پرتی مبتلایان بهADHD
نخستین واکسن تک‌دوز تب دنگی در جهان تأیید شد
خوراکی‌های پرمصرف با قند پنهان؛ تهدیدی خاموش برای سلامت
درمان پیش‌دیابت خطر بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
تقویت نیروی دریایی روسیه، نگرانی جدید ناتو
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
X
آگهی تبلیغاتی