×
بین الملل
شناسه خبر : 211454
تاریخ انتشار :

کرملین: با سوریه درباره پایگاه نظامی طرطوس گفت‌و‌گو می‌کنیم

سخنگوی کرملین اعلام کرد که گفت‌وگوهای مسکو با مقامات دولت جدید سوریه درباره تمامی مسائل از جمله پایگاه‌های نظامی ادامه می‌یابد. او همچنین گفت که روسیه برای احیای روابط با اتحادیه اروپا، رویکرد پیشین آن را که تماس‌ها میان طرفین را به بن‌بست کشاند، در نظر خواهد داشت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (دوشنبه) درباره تماس‌های مسکو با مقامات جدید سوریه گفت که روسیه به گفت‌وگو با مقامات جدید دمشق درباره تمامی مسائل، از جمله توافق‌هایی درباره استفاده از پایگاه هوایی «طرطوس» در سوریه ادامه می‌دهد.

پیشتر رسانه گزارش کردند که مقامات دمشق توافق با روسیه برای کنترل بندر طرطوس را فسخ کرده‌اند. در عین حال، مقامات سوریه گفته‌اند تمایلی به فسخ توافق‌ها در زمینه اعزام نظامیان روسی به لاذقیه و طرطوس ندارند.

جنگ به نفع کی‌یف نیست

سخنگوی کاخ کرملین امروز همچنین در جمع خبرنگاران گفت تحولات عملیات نظامی روسیه در اوکراین، طبق شواهد موجود در میدان، به نفع کی‌یف پیش نمی‌رود.

«کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس، دیروز گفته بود که در نشست غیررسمی رهبران اروپا که امروز در بروکسل در حال برگزاری است، خواستار تداوم اعمال فشار کشورهای اروپایی علیه فروش انرژی روسیه و کسب‌وکارهای صنعتی آن از طریق تحریم‌ها خواهد شد.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد که پسکوف در واکنش به این اظهارات استارمر گفت: این یک موضع ثابت حاکمیت انگلیس بوده است. ظاهرا، آن‌ها هنوز از این ایده دفاع می‌کنند که اوکراین باید تا آخرین اوکراینی بجنگد. واقعیت میدان نشان می‌دهد که تحولات، اصلا، به نفع رژیم کی‌یف نیست. بسیاری از نمایندگان و کارشناسان غربی، از جمله اروپایی‌های غربی نیز به این امر واقفند. ما می‌دانیم که انگلیس از جمله کشورهایی است که پیگیر این خط‌مشی تقابلی هستند و آن را بر شرکایشان در روابط اروپا نیز تحمیل می‌کنند.

انفجار در مجتمع مسکونی «اسکارلت سیلز» در مسکو

ریانووستی نوشت که سخنگوی کرملین درباره انفجار در مسکو هم گفت: نیروهای سرویس‌های ویژه مشغول عمل به وظیفه دشوارشان هستند. اطلاعات در این باره شفاف‌سازی می‌شود و کارها در حال انجام شدن است. مسلما، غیرممکن است که الان درباره آن اظهار نظر کنیم.

انفجار یک دستگاه ناشناس در لابی یک ساختمان مرتفع در مجتمع مسکونی اسکارلت سیلز، یک کشته داشت. چهار نفر نیز در شرایط وخیم به بیمارستان منتقل شدند.

به گفته نماینده اورژانس، قدرت این ماده منفجره معادل حدود ۳۰۰ گرم تی‌ان‌تی بوده است. دفتر مرکزی کمیته تحقیق پایتخت روسیه پرونده‌ای جنایی در ارتباط با این انفجار تشکیل داده است.

انتخابات در اوکراین لازمه مذاکرات صلح است

پسکوف همچنین درباره برگزاری انتخابات در اوکراین گفت: مایلم به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور پوتین در این باره اشاره کنم که مشروعیت حاکمیت کی‌یف برای هرگونه توافق قانونی در زمینه حل‌وفصل درگیری ضروری است. بنابراین، این موضوع اهمیت دارد و واضح است که ریاست رژیم کی‌یف احساس خوبی به آن ندارد.

دیدار پوتین با نمایندگان حماس

سخنگوی کرملین درباره احتمال دیدار «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه با نمایندگان جنبش حماس که قرار است امروز به مسکو سفر کنند، گفت که برنامه‌ای برای این دیدار وجود ندارد.

تماس پوتین و ترامپ

پسکوف در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره برنامه او برای تماس با روسیه و اوکراین، گفت: درباره تماس‌ها برنامه‌ریزی می‌شود و ما هم روندی برای برنامه‌ریزی تماس‌ها داریم اما هنوز چیز تازه‌ای برای اعلام کردن نداریم.

تعرفه‌های گمرکی آمریکا علیه کانادا، مکزیک و چین

ریانووستی نوشت که پسکوف در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی مسکو از این اقدام دولت ترامپ گفت: تنش‌های زیادی وجود دارد. مسلما، ما کمترین تمایلی به هیچ گونه ارتباط با این موضوع و ارزیابی آن نداریم. اجازه بدهیم کشورهایی که در آن دخیل هستند، به آن بپردازند.

ترامپ شنبه با امضای فرمان اجرایی، تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر واردات کالاهای کانادا و مکزیک اعمال کرد. ترامپ سعی دارد این کشورهای همسایه و شریک تجاری آمریکا را با تهدید به اعمال تعرفه‌های گمرکی وادار به اقدامات جدی در زمینه کنترل قاچاق مواد مخدر و ورود مهاجران غیرقانونی از طریق مرزهای آن‌ها به آمریکا کند. این تعرفه‌ها شامل محصولات نفتی و گازی نمی‌شود.

ترامپ همچنین تعرفه گمرکی واردات کالاهای چینی را به ۱۰ درصد افزایش داد.

تجربه «ناراحت‌کننده» از روابط روسیه با اتحادیه اروپا

سخنگوی کرملین درباره روابط روسیه با اتحادیه اروپا گفت: روابط ما با اروپا و ریاست فعلی آن که روابط با کشور ما را به بن‌بست رسانده و در واقع، عملا تمامی تماس‌ها قطع شده‌اند، تجربه ناراحت‌کننده‌ای است. این تجربه هنگام ادامه دادن تماس‌ها با اروپایی‌ها همواره در نظر گرفته خواهد شد.

مشارکت مسکو در مذاکرات صلح اوکراین

پسکوف درباره مشارکت مسکو در مذاکرات احتمالی صلح اوکراین گفت با توجه به این که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین هنوز فرمان ممنوعیت مذاکره با روسیه را لغو نکرده است، صحبت کردن از این که مشارکت در مذاکرات احتمالی صلح اوکراین چگونه خواهد بود، شتاب‌زده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
چگونه روان کودکان را از زیر آوار جنگ نجات دهیم؟
شکست نزدیک تیم ملی والیبال ایران در مسابقات لیگ ملت‌ها 2025 مقابل آمریکا
طلا در اوج؛ سایه تجاوز اسرائیل بر بازارهای جهانی سنگینی کرد
پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران مقابل استرالیا در جام ملت‌های آسیا
شهادت خبرنگار دفاع‌پرس و دختر شهید باقری در حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی
اظهارات گستاخانه ترامپ: ایران باید قبل از نابودی توافق کند!
حملات مجدد رژیم صهیونیستی به کرمانشاه +فیلم
حزب مؤتلفه اسلامی: پیروان مکتب حیدر کرار(ع) تجاوز رژیم صهیونیستی را بی‌پاسخ نمی‌گذارند
حمله به قلب هسته‌ای ایران؛ آلودگی فقط داخل سایت
پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای شهادت سردار حاجی‌زاده
هشدار به مردم: از خریدهای هیجانی خودداری کنید
تهران: بیانیه امروز صبح گروسی خیلی دیر بود!
آماده‌باش سراسری هلال‌احمر؛ 95 مصدوم در 12 استان
فضای پروازی کشور بسته شد
نامۀ عراقچی به سازمان ملل: اسرائیل پشیمان خواهد شد
X
آگهی تبلیغاتی