×
بین الملل
شناسه خبر : 211437
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/15 ساعت 15:42
وزیر خارجه مصر: فلسطینی‌ها باید در سرزمین خود بمانند/هشدار رام الله درباره کوچ اجباری

اخبار غزه؛

وزیر خارجه مصر: فلسطینی‌ها باید در سرزمین خود بمانند/هشدار رام الله درباره کوچ اجباری

وزیر خارجه مصر بر اهمیت تضمین ورود کمکهای بشردوستانه به غزه به شکل گسترده و سریع به نحوی که نیازهای ساکنان غزه را در سایه شرایط فاجعه باری که ساکنان غزه از آن رنج میبرند، تاکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر خارجه مصر تاکید کرد که فلسطینی  ها باید در سرزمین خود بمانند و باید به حق تعیین سرنوشت آنها احترام گذاشت.

به گزارش قاهر الاخباریه، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر بر اهمیت تضمین ورود کمکهای بشردوستانه به غزه به شکل گسترده و سریع به نحوی که نیازهای ساکنان غزه را در سایه شرایط فاجعه باری که ساکنان غزه از آن رنج میبرند، تاکید کرد.

وی در جریان گفتگوی تلفنی کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا این مطلب را بیان کرد.

عبدالعاطی در این تماس تلفنی بر اهمیت تداوم توافق آتش بس در غزه و تحکیم و اجرای سه مرحله آن تاکید کرد.

وی در ادامه تاکید کرد که ملت فلسطین باید در خاک خود باقی بمانند و باید به حق آن‌ها در تعیین سرنوشت احترام گذاشت.

وزیر خارجه مصر همچنین به نقش کشورش در تحقق امنیت و ثبات در منطقه در سایه چالشهای ژئوپلتیک بارز منطقه تاکید کرد.

اعتراف وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به شکست در نابودی حماس 

وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی با اذعان به شکست ارتش این رژیم در تحقق هدف اعلامی نابودی حماس، خواستار ادامه جنگ علیه این گروه شد و گفت: ما نمی توانیم بار دیگر شاهد قدرت‌نمایی حماس در غزه باشیم.

«بتزالل اسموتریچ» وزیر دارایی افراطی رژیم صهیونیستی با اشاره ضمنی به شکست ارتش صهیونیستی در نابودی حماس اظهار کرد: «واقعیت‌های میدانی بیانگر ضرورت ادامه اقدام نظامی برای نابودی کامل حماس است و ما مصمم به این کار هستیم.»

اسموتریچ درباره رژه حماس و قدرت نمایی رزمندگان مقاومت فلسطین در غزه افزود: «ما نمی توانیم صحنه های غزه را نادیده بگیریم و شاهد قدرت حماس و تسلط و کنترل آن بر غزه باشیم.»

وی با دست به دامن شدن به دولت ترامپ برای شکست حماس ابراز امیدواری کرد دولت ترامپ امنیت «اسرائیل» را تقویت خواهد کرد.

رسانه عبری راهبرد ترامپ درباره غزه را فاش کرد

روزنامه صهیونیستی کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه را عنصر اصلی راهبرد رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای این منطقه دانست و نوشت: از نظر آمریکا کنترل حماس بر غزه حتی با ماندن کمترین تعداد ممکن از ساکنان آن و یا بدون آن‌ها نیز قابل تحمل نیست.

برخی ناظران اسرائیلی معتقدند، کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه از جمله نیروهای جنبش حماس و آن‌هایی که در زمره ساکنان غیرنظامی دسته‌بندی می‌شوند، در واقع عنصر اصلی راهبرد آمریکا برای منطقه فراتر از اظهارات و بیانیه‌های عمومی است.

به نوشته اسرائیل هیوم، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه در واشنگتن با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا نشستی خواهد داشت و در آن تمامی مسائل اصلی منطقه و جهان از جمله شرایط آتش‌بس در غزه، تلاش‌های فعلی برای تبادل اسرا و مراحل آتی توافق را بررسی خواهد کرد.

این روزنامه عبری در ادامه نوشت: در حالی که تا پیش از این طبق اعلام دفتر نتانیاهو قرار بود سفر او جمعه پایان یابد اما مقدماتی که برای این دیدار در دست انجام است، حاکی از احتمال تمدید سفر نتانیاهو به واشنگتن تا یکشنبه آینده است. جدول برنامه این دیدار شامل موضوعاتی چون نابودی جنبش حماس، آنچه به عنوان «تهدید ایران» از آن یاد می‌شود، به ویژه برنامه هسته‌ای ایران و توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط به برخی کشورهای عربی است.

اسرائیل هیوم در ادامه نوشت: «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه در سفر خود به منطقه افشا کرد که دولت آمریکا سعی دارد با کوچاندن فلسطینی‌ها از غزه، هدف ترامپ برای پایان دادن به جنگ را با این موضعش همسو کند که حماس باید کنترل نوار غزه را رها کند؛ موضعی که بسیاری در کابینه جدیدش با آن موافق هستند.

هشدار رام الله درباره گسترش جنگ و طرحهای کوچ اجباری

تشکیلات خودگردان فلسطین درباره گسترش جنگ و طرح‌های کوچ اجباری هشدار داد.

به گزارش الجزیره، تشکیلات خودگردان فلسطین درباره گسترش جنگ و طرح‌های کوچ اجباری هشدار داد.

تشکیلات خودگردان فلسطین بیان کرد: نسبت به گسترش جنگ در کرانه باختری با هدف کوچ اجباری فلسطینی ها هشدار می دهیم و آنرا محکوم می کنیم.

این تشکیلات بیان کرد: از دولت آمریکا می خواهیم که برای توقف حملات اسرائیل که اوضاع را به مرز انفجار می رساند، اقدامی به عمل آورد.

در این بیانیه آمده است: مردم فلسطین هرگونه طرحی، اعم از کوچ اجباری یا ایجاد وطن جایگزین را قاطعانه رد می‌کنند.

عشایر غزه خطاب به ترامپ

مسئول هیات امور عشایر فلسطین در نوار غزه به شدت طرح رئیس جمهوری آمریکا برای انتقال ساکنان غزه به دیگر کشورها را مورد مخالفت قرار داد و گفت: اجازه نمی دهیم نکبت سال ۱۹۴۸ تکرار شود.

به گزارش خبرگزاری شهاب، «عاکف المصری» در واکنش شدیداللحنی به طرح «دونالد ترامپ» برای انتقال ساکنان غزه به کشورهای مصر و اردن، آن را در راستای ارتکاب جنایات جنگی آمریکا علیه ملت فلسطین دانست و افزود: این درخواست ها و طرح ها تداوم سیاست های استعماری با هدف نابودی مساله فلسطین و نابودی حقوق مشروع ملت ماست.

وی تاکید کرد: ملت فلسطین به هر اندازه که تحت فشار یا چالش باشند، سرزمین خود را ترک نخواهند کرد. ما تلاشها برای آواره کردن فلسطینیان از سرزمین خود را مورد مخالفت قرار می دهیم، خواه از طریق اقدام نظامی باشد یا فشارهای سیاسی. ما ملتی استوار هستیم و اجازه تکرار نکبت سال ۱۹۴۸ (روز آواره شدن ملت فلسطین از سرزمین تاریخی خود) را نخواهیم داد.

مسئول هیات امور عشایر فلسطین در نوار غزه تصریح کرد: ملت فلسطین از تاریخ خود آموخته که پایداری تنها راه تضمین بقا و حقوق است. ما تن به مهاجرت نخواهیم داد و از وجبی از خاکمان چشم پوشی نمی کنیم. فلسطین هویت ما و آینده فرزندان و نوه های ما است.

المصری درباره طرح ترامپ هشدار داد و آن را عامل بغرنج تر شدن اوضاع در منطقه دانست.

وی افزود: کوچاندن فلسطینیان راهکار نیست و صلح واقعی جز با پایان اشغالگران و تحقق عدالت برای ملت فلسطین میسر نخواهد شد.

المصری از جامعه جهانی خواست که به مسئولیت اخلاقی و قانونی خود در حمایت از ملت فلسطین در قبال سیاست کوچاندن اجباری عمل کند.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینی‌ها در کشورهای عربی همسایه شد.

حماس: شهروند روسی را به زودی آزاد می‌کنیم

 نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش به زودی یک شهروند روس را آزاد خواهد کرد.

 موسی ابومرزوق، نائب رئیس دفتر سیاسی حماس در گفت وگو با خبرگزاری ریانووستی درباره آزادی یک شهروند روس که از زمان عملیات طوفان الاقصی در بازداشت مقاومت فلسطین در نوار غزه است، گفت که جنبش حماس به زودی «ترووانوف» شهروند روس را آزاد خواهد کرد.

وی همچنین گفت: درمورد آزادی «خارکین» شهروند اهل منطقه دونباس نیز در مرحله دوم توافق آتش بس در نوار غزه رایزنی خواهیم کرد و آماده بازگرداندن او به عنوان یک اولویت هستیم.

ابومرزوق افزود: حماس بر این باور است که مشارکت روسیه در بازسازی نوار غزه امری ضروری است.

نائب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس درباره سفر هیات این جنبش به مسکو گفت: هیات حماس در مورد پرونده تبادل اسرا با اسرائیل و روند اجرای آتش بس در مسکو تبادل نظر خواهد کرد.

یک منبع فلسطینی پیشتر گزارش داد که هیأت حماس به ریاست موسی ابومرزوق امروز دوشنبه به مسکو سفر می‌کند.

هدف از این سفر هیأت حماس به مسکو، گفت‌وگو با مسئولان وزارت خارجه روسیه عنوان شده است.

آذرماه گذشته نیز هیاتی از حماس به ریاست ابومرزوق در دوحه پایتختی قطر با «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر خارجه روسیه، دیدار و درباره تحولات فلسطین به ویژه اوضاع نوار غزه و جنایات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین گفت‌وگو کرد.

سفر هیأت حماس به مسکو در حالی است که اجرای توافق آتش‌بس در غزه، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید.

طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

 


نظرات

آخرین اخبار
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند
قیمت جدید گندم تا هفته آینده اعلام می‌شود
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
نتایج نهایی آزمون استخدامی برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود/مذاکره فقط با تضمین واقعی
جدول لیگ برتر پس از پایان هفته هجدهم
برف و کولاک در راه ایران + نقشه
تاکید پاکستان بر اهمیت دیپلماسی و صلح
آتش‌سوزی در شهرک صنعتی کاوش البرز 2 کشته بر جا گذاشت
ارتش اسرائیل آمار 70 هزار شهید غزه را پذیرفت
سردار وحیدی: دشمن نه می‌تواند ملت ایران را بترساند، نه فریب دهد
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان ادامه دارد
هشدار هواشناسی درباره افزایش موج در جنوب کشور
آوردن این همه دارایی به تیررس ایران؛ اطمینان‌خاطر ترامپ از کجاست؟