×
اجتماعی
شناسه خبر : 211419
تاریخ انتشار :

رئیس سازمان بهزیستی: میزان و زمان پرداخت عیدی مددجویان بزودی تعیین می شود

رئیس سازمان بهزیستی از تعیین رقم عیدی مددجویان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امروز دراین باره جلسه‌ای داریم که در این جلسه میزان عیدی آنها بررسی و تعیین می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سیدجواد حسینی در نشستی خبری که صبح امروز در محل این سازمان برگزار شد، ضمن ارائه گزارش پروژه‌های دهه فجر، گفت: ۸۰۵۳ پروژه در حوزه مسکن و اشتغال و ۹۱ پروژه در حوزه توانبخشی و اجتماعی به ارزش ۴۰۲۰ میلیارد تومان در دهه فجر به افتتاح می‌رسد. بر این اساس، در حوزه مسکن، ۱۴۴۲ واحد مسکونی به افراد تحت پوشش در ۲۳ استان تحویل می‌شود که مجموعه اعتبارات در نظر گرفته شده ۸۰۰ میلیارد تومان است. همچنین در حوزه اشتغال در ۱۸ استان کشور ۶۶۱۱ فرصت شغلی از تسهیلاتی که سازمان طبق قانون به افراد پرداخت می‌کند یا به شکل کارفرمایی و یا به شکل وام‌های خوداشتغالی در دهه فجر محقق می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه براساس سامانه رصد، ۶۰ هزار فرصت شغلی سهم مددجویان است که باید امسال محقق شود، گفت: خوشبختانه ۹۷ درصد از آنها تاکنون محقق شده و تا پایان سال ۱۰۰ درصد آن محقق خواهد شد.

به گفته وی، بالغ بر ۱۲۳۹ میلیارد تومان تسهیلات برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است که بیشترین آن مربوط به استان اصفهان است.

حسینی با بیان اینکه سومین بخش پروژه‌ها به حوزه توانبخشی مربوط می‌شود، گفت: ۳۹  پروژه توانبخشی در ۱۶ استان به ارزش ۱۳۰ میلیارد تومان برای این بخش هزینه شده است. در حوزه اجتماعی نیز ۴۱ پروژه در ۱۷ استان به ارزش ۱۹۲۶ میلیارد تومان افتتاح می‌شود که استان اصفهان با ۷ پروژه در ردیف اول قرار دارد. همچنین ۱۰ پروژه اورژانس اجتماعی در ایام دهه فجر به افتتاح می‌رسد.

وی در تشریح برخی از این پروژه‌ها، افزود: فردا مزرعه بزرگ پنل خورشیدی در حوزه اشتغال در یزد با حضور بنده و وزیر رفاه افتتاح می‌شود که ۱۰۰۰ مددجو به اشتغال می‌رسند که تولید برق ۵ مگاوات دارد. این پروژه بخشی از نیاز کشور به انرژی را تامین می‌کند.

حسینی دومین پروژه را افتتاح پردیس توانمندسازی مجتمع شوق زندگی کودکان و نوجوانان که از نوباوه‌گان تا زیر ۱۸ سال را شامل می‌شود در پارک بعثت عنوان کرد و افزود: فردا این پروژه در زمینی به وسعت ۱.۲ هکتار و ۱۳۰۰ متر زیربنا با حضور وزیر دادگستری و دادستان و مدیران حوزه بهزیستی افتتاح می‌شود که ۷ میلیارد تومان برای بهره برداری این پروژه هزینه شده است. ۳ بخش غربالگری، قرنطینه موقت و نگهداری و مرکز خدمات روزانه را شامل می‌شود که خدمات آموزشی و حمایتی و... ارائه می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: طی ۱۵ روز آینده بزرگترین مرکز نگهداری سالمندان در پردیس با ۶۰۰ تخت افتتاح می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه حوزه سالمندان حوزه مغفولی در نظام سیاستگذاری و مدیریت کشور است، خاطرنشان کرد: سالمندی یک سوم عمر را تشکیل می‌دهد و امید به زندگی ۷۶ سال است. سالمندی هم به لحاظ اقتصادی اجتماعی و فرهنگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. دبیرخانه‌ای در سازمان بهزیستی داریم که مدیریت و هماهنگی بین بخشی در این حوزه به سازمان سپرده شده است. تاکنون موضوعی به نام شهرک رفاه سالمندی در آیکون‌های مجوزدهی نداشتیم که اکنون در حال طراحی شیوه‌نامه آن هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه آیین‌نامه مربوط با سند سالمندی در سال ۸۳ ابلاغ شده گفت: این آیین نامه اشکالاتی دارد که پیش نویس آن آماده است. یکی از مفاد آیین نامه ارتقای جایگاه شورای سالمندی است. از سوی دیگر سند سالمندان را داریم اما قانون سالمندی را نداریم که لایحه جامع قانون حمایت از حقوق سالمندان در حال تدوین است و امید است به تصویب برسد.

حسینی در ادامه به زنان آموزش و توانمندسازی زنان سالمند تنها پرداخت و گفت: پدیده سالمندی اکنون زنانه‌تر است لذا اکنون با زنان تنهای سالمند بیش از مردان تنهای سالمند روبرو هستیم.‌ در این راستا ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور شناسایی شده‌اند و توسط انجمن فرزانگان آموزش‌دیده خواهند شد.

رییس سازمان بهزیستی کشور در ادامه به حوزه زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و افزود: ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم که بیش از ۲۸۳هزار نفر از آنها تحت پوشش بهزیستی هستند. از ابتدای سال تاکنون ۹۶هزار نفر از آنها، کمک های موردی دریافت کرده‌اند و ۸۵ میلیارد تومان طی امسال وسیله زندگی به صورت بلاعوض به آنها ارائه شده است.‌

وی همچنین اعلام کرد که برای ۳۰ هزار نفر از زنان اشتغال ایجاد شده است.

رییس سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به سوالی در خصوص روند اجرای قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، گفت: ۴۷ سند راهبردی داریم که در تمام این اسناد بین آنچه که در تدوین وجود دارد و بین آنچه که در اجرا اتفاق می‌افتد، فاصله است، از جمله در قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت. اما همین قوانین موجب شده که میزان خدمات در حوزه کمی و کیفی روزبه‌روز گسترش یابد. به گونه‌ای که به خاطر همین قوانین در مراکز شبه خانواده یارانه‌ها افزایش یابد و مجموعه ۳ درصد اشتغال معلولان احصا شده و آزمون برگزار شده است. به واسطه همین قوانین است که در بودجه امسال ۴۰ درصد افزایش مستمری را داشتیم و این درحالیست که ۲۰ درصد سایر سازمانها داشته‌اند.

حسینی همچنین درباره آمار کودکان کار کشور گفت: درباره جمع آوری و آموزش کودکان کار، ۱۴ دستگاه با ما همکاری می کنند و حدود ۱۵ هزار پرنده فعال کودک کار داریم که در مراکز آموزشی و حمایتی خانواده از آنها حمایت می‌شود.

وی در ادامه اعلام کرد فاز اول بزرگترین مرکز ساماندهی کودکان کار و خیابان تا ماه رمضان افتتاح خواهد شد.

رییس سازمان بهزیستی کشور در بخش دیگری از سخنان خود درباره اورژانس اجتماعی گفت: برای امدادرسانی، سامانه ۱۲۳ اورژانس اجتماعی را داریم، هم اکنون ۳۷۵ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور وجود دارد و در ۱۲۰ شهر کشور هم این اورژانس فعال نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه امسال در این زمینه به ۳۰۰ هزار نفر خدمات دهی شده است، افزود: اورژانس اجتماعی ما در حوزه‌های خودکشی، بدسرپرستی، خشنونت، کودک‌آزاری، فرار، معلول آزاری و... فعال است و اینها موضوعاتی است که ما در حین آنها مداخله می‌کنیم. این مداخله به همگام به این معناست که در ساعات اولیه افراد را به چرخه زندگی برمی‌گردانند. طرح محب هم بسیار مهم است، مددکارانی داریم که در بحران‌ها آماده هستند و در حوادثی همچون سیل، زلزله و آتش سوزی، جنگ و ... مداخله می‌کنند. حدود ۲هزار تیم داریم که در این حوادث ورود می کنند


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
جریان های جدید سیاسی و نظامی در غرب آسیا
X
آگهی تبلیغاتی