×
اجتماعی
شناسه خبر : 211234
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 11:35
آغاز ارسال پیامک برای رانندگان متخلف

آغاز ارسال پیامک برای رانندگان متخلف

رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز مرحله اول ارسال پیامک به رانندگان متخلف خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس پلیس راهور فراجا از آغاز مرحله اول ارسال پیامک به رانندگان متخلف خبر داد و گفت: پلیس راهور مصمم است با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی نظارت‌ها، گامی بلند در کاهش تلفات جاده‌ای و افزایش ایمنی راه‌ها بردارد.

 سردار سیدتیمور حسینی با اعلام آغاز طرح نظارت هوشمند بر رعایت فاصله طولی خودروها در آزادراه‌ها و بزرگراه‌های کشور افزود: عدم رعایت فاصله طولی یکی از مهم‌ترین عوامل وقوع تصادفات جاده‌ای به‌ویژه تصادفات زنجیره‌ای است که بارها شاهد آن بوده‌ایم. این موضوع، همواره یکی از چالش‌های اساسی در ایمنی جاده‌ها بوده و اکنون در اولویت کاری پلیس راهور قرار دارد.

وی تشریح کرد: از دهم بهمن‌ماه، به کمک سامانه‌های هوشمندی که در طول آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها نصب شده‌اند، فاصله طولی خودروها به‌طور دقیق پایش خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا اضافه کرد: در مرحله نخست این طرح که تا پایان امسال (۲۹ اسفندماه) ادامه خواهد داشت، فقط پیام‌های ارشادی و تذکرات به رانندگانی که فاصله ایمن را رعایت نکرده‌اند ارسال می‌شود، اما از ابتدای فروردین ۱۴۰۴، جریمه‌های قانونی مطابق آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی برای خودروهایی که فاصله طولی را رعایت نمی‌کنند، اعمال خواهد شد.

رعایت فاصله طولی و نحوه محاسبه

سردار حسینی با اشاره به نحوه محاسبه فاصله طولی گفت: فاصله ایمن میان خودروها بر اساس زمان سنجیده می‌شود. وقتی یک وسیله نقلیه از یک شاخص ثابت مانند تیر چراغ‌برق یا پایه تابلو عبور می‌کند، خودروی پشتی باید با تأخیر حداقل ۲ ثانیه به همان نقطه برسد، این معیار در شرایط عادی جاده‌ای، حداقل فاصله ایمن محسوب می‌شود و باید توسط تمامی رانندگان رعایت شود.

وی افزود: رعایت این فاصله به‌ویژه در شرایط زمستانی و در محورهایی که احتمال کاهش دید یا لغزندگی سطح جاده وجود دارد، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. از همین رو، در طرح زمستانه نیز این موضوع به‌طور ویژه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

نقش کلیدی فاصله طولی و سرعت مطمئنه در کاهش تصادفات

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اهمیت رعایت فاصله طولی و سرعت مطمئنه در پیشگیری از تصادفات گفت: اگر بتوانیم این ۲ عامل را در سطح جاده‌های کشور مدیریت کنیم، می‌توانیم بیش از ۲۵ تا ۳۰ درصد از تصادفات و جان‌باختگان را کاهش دهیم، بخش قابل‌توجهی از تصادفات زنجیره‌ای در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها ناشی از عدم رعایت این اصول است.

پیام به رانندگان و شهروندان

سردار حسینی از تمامی رانندگان درخواست کرد: همواره با صبر و حوصله رانندگی کرده و علاوه بر رعایت فاصله طولی، سرعت مطمئنه را نیز مدنظر داشته باشند، در شرایط زمستانی، همکاری رانندگان می‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث جلوگیری کند.

وی افزود: همچنین از رانندگان درخواست می‌کنم در ایام نوروز و تمامی روزهای سال، به قوانین راهنمایی و رانندگی پایبند باشند، رعایت فاصله ایمن و سرعت مجاز، ساده‌ترین و درعین‌حال مؤثرترین راه برای حفظ ایمنی خود، سرنشینان و دیگر کاربران جاده‌ها است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
پیام مشترک بیروت به تل‌آویو؛ اول آتش‌بس، بعد خروج اسرائیل
اعتراف کم‌سابقه معاون ترامپ: منافع آمریکا از خواسته‌های اسرائیل جدا شد
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 19 خرداد 1405 + وضعیت استانها
شوک به هلندی ها؛ستاره آرسنال جام جهانی را از دست داد
خواننده معروف مازندرانی پای چوبه دار نجات یافت؛ ماجرای توقف حکم قصاص
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال