×
حوادث
شناسه خبر : 211230
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/14 ساعت 11:08
جدال خونین در جگرکی با پرداخت دیه پایان یافت

جدال خونین در جگرکی با پرداخت دیه پایان یافت

من چیزی برای از دست دادن ندارم و حقیقت را می‌گویم. من فقط یک سیلی به صورت سعید زدم و قصد کشتن او را نداشتم. نمی‌دانم چطور شد که روی زمین افتاد شش ماه بعد از این ماجرا پدرم به خاطر عذاب وجدان خودش را حلق آویز کرد.

نورنیوز-گروه حوادث: مرد جوان که در هواخواهی از پدرش با ضربه سیلی مرد مست را به کام مرگ کشانده بود از اتهام قتل عمدی تبرئه و در برابر حکم قطعی پرداخت دیه قرار گرفت.  وی در دادگاه به تشریح ماجراهای تلخ بعد از درگیری شبانه پرداخت و گفت پدرش ۶ ماه بعد از این ماجرا خودخواسته به استقبال مرگ رفته است.

 رسیدگی به این پرونده از نیمه شب بیست و نهم دی ماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد.

 وقوع درگیری میان چند مرد در مغازه جگرکی در بلوار عارف پاکدشت به پلیس اعلام شد و ماموران پیگیر ماجرا شدند.

 در این میان مرد ۳۰ ساله‌ای به نام سعید که زخمی شده بود به بیمارستان شهدای پاکدشت منتقل شد. اما ساعتی بعد جان سپرد .

با مرگ سعید ماموران به تحقیق پرداختند و با اطلاعاتی که از شاهدان گرفته بودند آریا ۳۰ ساله صبح روز بعد در خانه پدری اش در پاکدشت ردیابی و بازداشت شد و به درگیری خونین با قربانی اعتراف کرد.

اعتراف به درگیری

وی در بازجویی ها گفت :پدرم و برادرم سال‌هاست در بلوار عارف مغازه جگرکی دارند.  ساعت ۲ نیمه شب خواب بودم که یکی از دوستان برادرم با گوشی موبایلم تماس گرفت و گفت پدر و برادرم با دو مرد مست در مغازه جگرکی درگیر شده‌اند .من بلافاصله خودم را به مغازه جگرکی رساندم و دو مشتری جوان را دیدم که مست بودند و حال طبیعی نداشتند .

آنها با پدر و برادرم درگیر شده و آنها را به شدت کتک زده بودند .من به آنها اعتراض کردم و با هم درگیر شدیم .من فقط یک سیلی به صورت سعید زدم اما او یکباره روی زمین افتاد و سرش با جدول برخورد کرد .من همان موقع او را به بیمارستان شهدای پاکدشت رساندم اما کار از کار گذشته بود.

 وی به بازسازی صحنه جرم پرداخت و در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد .

نخستین دادگاه 

در این جلسه پدر قربانی که قیم نوه ۷ ساله‌اش است درخواست قصاص را مطرح کرد.

 وقتی آریا روبه روی قضات ایستاد گفت: من آن شب خواب بودم که با تماس دوست برادرم بیدار شدم و به ماجرای درگیری پی بردم .من وقتی خودم را به مغازه جگرکی رساندم دیدم آریا و دوستش پدر و برادرم را به شدت کتک زده‌ بودند .پدرم روی زمین افتاده بود. من  با دیدن این صحنه از کوره در رفتم و فقط یک سیلی به صورت سعید زدم. اما او روی زمین افتاد و سرش با جدول برخورد کرد. باور کنید من هیچ درگیری با او نداشتم و نمی‌خواستم او را بکشم .

با اظهارات متهم قضات ادامه جلسه را به بعد موکول کردند.

اشک پشیمانی در دومین دادگاه

 در دومین نشست رسیدگی به این پرونده دوست سعید که شاهد درگیری بود روبه روی قضات ایستاد و گفت :درگیری میان من و سعید با پدر و برادر آریا رخ داد. اما چند دقیقه بعد آریا سر رسید و سیلی به صورت دوستم زد که نقشه بر زمین شد.

 وقتی آریا در جایگاه متهم ایستاد فقط اشک ریخت و گفت:  من چیزی برای از دست دادن ندارم و حقیقت را می‌گویم. من فقط یک سیلی به صورت سعید زدم و قصد کشتن او را نداشتم. نمی‌دانم چطور شد که روی زمین افتاد .شش ماه بعد از این ماجرا پدرم به خاطر عذاب وجدان خودش را حلق آویز کرد  و من در زندان از این ماجرا مطلع شدم. پدرم قبل از مرگش در دست نوشته‌ای از من عذر خواهی کرده و خودش را در این ماجرا مقصر می‌دانست.درگیری آن شب زندگی همه ما را تحت تاثیر قرار داد و نابود کرد.

 با اظهارات تازه متهم قضات ادامه جلسه را به بعد موکول کردند.

ادعای قتل شبه عمد

 در سومین جلسه رسیدگی به این پرونده که در شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک  استان تهران برگزار شد علیرضا دلیر که وکالت آریا را به عهده داشت روبه روی قضات ایستاد و گفت : بررسی‌ها نشان داده قربانی مست بوده و حال طبیعی نداشته است. با توجه به اینکه ضربه سیلی نوعاً کشنده نیست و همچنین متهم قصد قتل نداشته تقاضای برائت موکلم از اتهام قتل عمدی را دارم .

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به دفاعیات متهم  و وکیل وی، آریا را از اتهام قتل عمدی تبرئه و وی را به خاطر قتل شبه عمد به پرداخت دیه محکوم کردند .

حکم قطعی 

با اعتراض اولیای دم به حکم صادره پرونده در دیوان عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و قضات شعبه ۴۹ دیوان عالی کشور حکم صادره را تایید کردند و آریا با فروش خانه و ماشینش و پرداخت دیه به اولیای دم  توانست از زندان آزاد شود.


رکنا
نظرات

آخرین اخبار
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟
دستگیری جاسوس موساد در لرستان
آزمون جامع دکتری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود+ جزئیات
وزیر دفاع مالی در حمله‌ای مسلحانه کشته شد