×
فرهنگی
شناسه خبر : 211155
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 19:19
علی سرابی: برای قرابت با شهید صیاد شیرازی بسیار تحقیق و گفت‌وگو کردم

علی سرابی: برای قرابت با شهید صیاد شیرازی بسیار تحقیق و گفت‌وگو کردم

بازیگر نقش اصلی فیلم سینمایی «صیاد» درباره چگونگی پذیرش نقش شهید صیاد شیرازی و نحوه ایفای نقش در این فیلیم سینمایی توضیحاتی ارائه کرد.

نورنیوز- گروه فرهنگی: علی سرابی، بازیگر نقش اصلی فیلم سینمایی «صیاد» به کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی که نقش شهید علی صیاد شیرازی را ایفا کرده است، درباره کم کار بودن در مدیوم تصویر و سینما و فعالیت بیشتر در حوزه نمایش و تئاتر توضیح داد: علاقه شخصی من تئاتر است و همیشه هم در حوزه نمایش پر کار بوده‌ام و همچنان هم کار خواهم کرد. تئاتر از نگاه هنری برای من ترجیح بسیار بیشتری دارد و منبع درآمد خوبی هم برای شخص من است، در این شرایط که سینما برای من اولویت کاری، هنری و مالی ندارد باید یک سری از مسائل باشد تا من را وادار به کار کند.

وی درباره نحوه پیشنهاد فیلم سینمایی «صیاد» و شروع همکاری با پروژه‌ای که اولین فیلم درباره بلند پایه‌ترین مقام نظامی ایران است، تصریح کرد: سال گذشته برای همراهی همسرم، مارال بنی‌آدم، به پشت صحنه فیلم سینمایی «پروین» رفته بودم که شهرام خلج را دیدم، شهرام دقایقی به من زل زده بود و پرسید که چرا فیلم سینمایی بازی نمی‌کنم و اگر پروژه‌ای باشد برای تست گریم خواهم رفت؟ من از ابتدا در جریان نقش نبودم و بعد از اتمام تست گریم متوجه شدم و برای خود من بسیار شوکه‌کننده بود و به زمان شهادت سردار صیاد شیرازی و غمی که ملت ایران را فراگرفته بود پرت شدم.

علی سرابی با اشاره به مسئولیت سنگین ایفای این نقش و محبوبیت این شخصیت در بین مردم، عنوان کرد: من زمانی که این نقش را قبول کردم، یک زمان یکی دوماهه از تیم تولید گرفتم تا درباره شهید علی صیاد شیرازی تحقیق کنم و قرابت‌های خودم را با شخصیت این شهید افزایش دهم. در این مسیر تمام مکتوبات مرتبط به شهید را خواندم، ویدئو‌های قابل ملاحظه‌ای از ایشان دیدم، با سرداران و فرماندهان متعددی از ارتش عزیزمان که به پروژه لطف داشتند نشستم و درباره ریز جزئیات شخصیتی شهید صحبت کرده و به آن مشرف شدم. برای رسیدن به نقش هم از نظر فیزیکی ۱۵ کیلو کم کردم و در تمام فرآیند تولید به شدت ورزش می‌کردم تا بدنم را به بدن ورزیده شهید صیاد شیرازی نزدیک کنم.

بازیگر نقش شهید علی صیاد شیرازی با اشاره به اینکه با هوش مصنوعی صدای شهید روی صدای اون سینک شده است، اعلام نارضایتی کرد و گفت: من به عنوان کسی که در تمام فرآیند تولید فیلم با شهید صیاد شیرازی زندگی کردم، مخالف استفاده هوش مصنوعی برای صدای شهید بودم و هستم؛ چرا که من به عنوان بازیگر تلاش بسیار زیادی کردم تا حد نوع هجاها، آکسن‌گذاری‌ها، احساسات و توناژ صدای خودم را به صدای شهید صیاد شیرازی نزدیک کنم که هم یک ادای دین به شهید است و هم یک اتفاق خوب در فرآیند بازیگری خود من؛ که در این امر موفق هم بودم و از طرفی هم خوشحالم که صدای شهید با استفاده از هوش مصنوعی و هجابندی و آکسون‌گذاری‌های شخص من در نسخه نهایی استفاده شد و فراکانس صدای من بسیار شبیه‌تر شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
منابع نظامی اسرائیل: هدف ما هرگز تغییر نظام ایران نبوده است
قطر مدعی شد: اجازه استفاده از خاک خود برای حمله به ایران را نداده‌ایم
محسن چاوشی «حسبی‌الله» را منتشر کرد+صوت
تایید خبر سپاه درباره تلفات سنگین آمریکا در کویت توسط سی‌بی‌اس
پیام دفتر آیت‌الله سیستانی در پی انتخاب آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای
مخبر: ملت ما به دشمن پاسخ سخت می‌دهد