×
فرهنگی
شناسه خبر : 211121
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 14:28
حضور یک آهنگساز ترکیه‌ای در جشنواره موسیقی فجر

حضور یک آهنگساز ترکیه‌ای در جشنواره موسیقی فجر

جمال علی‌اف نوازنده ویولن‌سل و آهنگساز جوان ترکیه‌ای در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با اس داغستان نوازنده پیانو از ترکیه، روی صحنه می‌رود.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  جمال علی اف که توسط فاضل سی به‌ عنوان «یکی از بزرگ‌ترین ویولن‌سل نوازان نسل خود» معرفی شده، در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با اس داغستان نوازنده پیانو از ترکیه، روی صحنه می‌رود. این اجرا در قالب دونوازی و در حوزه موسیقی کلاسیک معاصر و با تکیه بر ریشه‌های موسیقی کلاسیک برگزار می‌شود.

علی‌اف سابقه اجراهای درخشانی در سالن‌های معتبر جهان همچون رویال آلبرت هال لندن، کنسرواتوار مسکو و تالار کنسرت سلطنتی لندن را در کارنامه دارد. همچنین وی دارنده جوایز معتبر بین‌المللی از جمله جایزه موسیقی سر کارل جنکینز و عنوان «یکی از ۳۰ نوازنده برتر جهان زیر ۳۰ سال» از سوی Classic FM، با تکنیک کم‌نظیر و نگاه خلاقانه‌اش به موسیقی، در سال‌های اخیر مورد تحسین گسترده منتقدان و مخاطبان جهانی قرار گرفته است.

وی در سال ۲۰۱۷ اولین حضور انفرادی خود را به‌عنوان سولیست در رویال آلبرت هال لندن تجربه کرده است.

این نوازنده همچنین در فستیوال‌های مختلفی اجرا داشته و با ارکسترهایی همچون ارکستر سمفونیک اسکاتلند، ارکستر ملی روسیه، ارکستر سمفونیک ریاست‌جمهوری ترکیه، ارکستر فیلارمونیا لندن و ارکستر سمفونیک دویچه همکاری کرده است. در سال ۲۰۲۲ نیز علی‌اف کنسرتوی «شاهماران» اثر فاضل سی را با ارکستر سمفونیک دویچه در برلین ضبط و منتشر کرد.

علی‌اف در سال‌های اخیر پروژه‌هایی را با هدف ترکیب موسیقی کلاسیک و موسیقی سنتی ترکی اجرا کرده است. وی از طریق انتشار اجراهای خود در پلتفرم‌های دیجیتال، مخاطبان بین‌المللی را جذب کرده و آثارش در این فضا مورد استقبال قرار گرفته است.

اس داغستان نوازنده پیانو، تحصیلات موسیقی خود را در کنسرواتوار دولتی ازمیر و آکادمی موسیقی وین به پایان رسانده است. وی در سال ۲۰۱۷ نخستین آلبوم خود را منتشر کرد و از سال ۲۰۱۳ عضو گروه آکوستیک «Yavaş Yavaş» بوده است. داغستان در طول فعالیت حرفه‌ای خود اجراهای متعددی در ترکیه، اروپا و آمریکا داشته و در پروژه‌های دونوازی و گروهی مشارکت داشته است.

وی در سال ۲۰۲۲ پروژه‌های موسیقی مستقل خود را آغاز کرد که شامل اجراهای انفرادی و همکاری با نوازندگانی مانند جمال علی‌اف و گونس داغستان بوده است. در اجرای جشنواره بین المللی موسیقی فجر، وی نوازندگی پیانو را در کنار علی‌اف بر عهده دارد.

این نخستین باری است که جمال علی‌اف در جشنواره بین المللی موسیقی فجر به اجرای برنامه می‌پردازد. این اجرا شامل دونوازی ویولن‌سل و پیانو در فضای موسیقی کلاسیک معاصر خواهد بود. برنامه این اجرا شامل قطعاتی از موسیقی معاصر و آثار کلاسیک تنظیم‌شده برای این ترکیب است.

اجرای علی‌اف و داغستان در این جشنواره بخشی از تور کنسرت‌های این ۲ هنرمند است که در سال‌های اخیر در کشورهای مختلف برگزار شده است. جزئیات دقیق قطعات اجرایی در جدول برنامه‌های جشنواره اعلام می‌شود.

چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری، مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد و انجمن موسیقی ایران و بنیاد رودکی از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در تهران و استان های کشور برگزار می‌شود.


اخبار مرتبط
110 اجرا در  چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر + جدول برنامه‌های امروز
سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 12:36
110 اجرا در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر + جدول برنامه‌های امروز
چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از امروز 23 بهمن ماه در تهران و استان‌های کشور آغاز شده و تا 29 بهمن‌ماه ادامه دارد.
راهیابی 226 اثر و گروه به بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 12:25
راهیابی 226 اثر و گروه به بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
226 اثر و گروه موسیقی به بخش رقابتی چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر راه یافتند که با داوری توسط هیات داوران، برگزیدگان در اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد.
همسرایی ارکستر رزم نوازان و تماشاگران جشنواره موسیقی فجر + فیلم
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 20:02
همسرایی ارکستر رزم نوازان و تماشاگران جشنواره موسیقی فجر + فیلم
ارکستر رزم نوازان دفاع مقدس بااجرای قطعه ای ایران توانست مخاطبان را تجت تاثیر قرار داده و در اجرای مجدد با تماشاگران همخوانی کند‌.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کدام بیماری ها خطر مرگ ناشی از کبد چرب را افزایش می دهند؟
پیراهنی که حرف‌هایتان را می‌شنود
حرکت دسته جمعی ربات‌های میکروسکوپی با امواج صوتی!
مدال نقره و برنز در کوراش بازی‌های آسیایی جوانان بحرین
عقب‌نشینی ترامپ در سیاست تعرفه‌ای خودرو با مشوق‌های مالی
حمایت السودانی از حل دیپلماتیک اختلافات میان ایران و آمریکا
معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه: تحریم‌ها واقعی‌اند اما قابل مدیریت
اسامی داوران استقلال و الوحدات اعلام شد
واکنش بقائی به شکنجه شهروند سوئدی
واکنش باشگاه استقلال به تغییر ساعت بازی با فجر سپاسی
انتقال گاز قزاقستان به روسیه متوقف شد
طارمی مقابل بارسلونا بازی خواهد کرد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی پایان حملات خود به غزه شد
سپاه برای تقویت پیوندهای راهبردی با نیروهای مسلح یمن آماده است
صابر کاظمی به هوش آمد!
حمله مرگبار آمریکا به یک قایق در کارائیب
ترامپ خطاب به زلنسکی: یا شروط پوتین را بپذیرید یا نابود شوید
خاندان سلطنتی انگلیس در باتلاق رسوایی
تکذیب وقوع انفجار در بندر دیر
پیام ویتکاف به اسرائیل: به حماس حمله کنید اما مانع از فروپاشی توافق نشوید
ورزشگاه اختصاصی استقلال در البرز ساخته می‌شود
امکان گشایش اقتصادی با پرتودهی محصولات کشاورزی
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
نورنما | یکی از پیچیده‌ترین میدان‌های دنیا
نتایج اولیه آزمون استخدامی بانک مرکزی اعلام شد + لینک
زلنسکی: برابر روسیه تسلیم نشوید
مشاور امنیت ملی عراق، فردا با علی لاریجانی دیدار می‌کند
سفر هیات حماس به قاهره برای پیگیری اجرای توافق آتش‌بس
گزینه ایتالیایی تیم ملی فوتبال ایران معرفی شد
آغاز مرحله دوم فروش خودروهای وارداتی +جزییات و لینک سایت
تصویر سند درخواست پناهندگی رئیس‌جمهور سابق اسرائیل به فلسطین
آمار جدید وزارت بهداشت غزه: شهادت 35 نفر از زمان آغاز آتش‌بس
السیسی: مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه است
صدور دستورالعمل اجرایی جدید پاکستان برای توسعه تجارت تهاتری با ایران
جزییات پیشنهاد جدید وزارت رفاه برای ساماندهی طرح کالابرگ+فیلم
شرط اخراج هاشمیان مشخص شد
زمان واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
زمین لزره 4.3 ریشتری کرمان را لرزاند
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
حمایت ظریف از اقدام کشورهای جهان در اجرای بند 8 قطعنامه 2231
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه
کمک مالی آمریکا به کلمبیا قطع می‌شود
پزشکیان: هر مقرره‌ای که بر مردم فشار اقتصادی وارد کند، باید سریع اصلاح شود
وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست
ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد
لیورپول 0-2 منچستریونایتد؛ چهارمین شکست پیاپی قرمزها ثبت شد+ خلاصه بازی
حکم حبس و جریمه سنگین برای وکیل قلابی
غایبان نماینده اردن در بازی بعدی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا
حماس: به آتش‌بس پایبندیم
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند
X
آگهی تبلیغاتی