×
فرهنگی
شناسه خبر : 211121
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 14:28
حضور یک آهنگساز ترکیه‌ای در جشنواره موسیقی فجر

حضور یک آهنگساز ترکیه‌ای در جشنواره موسیقی فجر

جمال علی‌اف نوازنده ویولن‌سل و آهنگساز جوان ترکیه‌ای در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با اس داغستان نوازنده پیانو از ترکیه، روی صحنه می‌رود.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  جمال علی اف که توسط فاضل سی به‌ عنوان «یکی از بزرگ‌ترین ویولن‌سل نوازان نسل خود» معرفی شده، در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با اس داغستان نوازنده پیانو از ترکیه، روی صحنه می‌رود. این اجرا در قالب دونوازی و در حوزه موسیقی کلاسیک معاصر و با تکیه بر ریشه‌های موسیقی کلاسیک برگزار می‌شود.

علی‌اف سابقه اجراهای درخشانی در سالن‌های معتبر جهان همچون رویال آلبرت هال لندن، کنسرواتوار مسکو و تالار کنسرت سلطنتی لندن را در کارنامه دارد. همچنین وی دارنده جوایز معتبر بین‌المللی از جمله جایزه موسیقی سر کارل جنکینز و عنوان «یکی از ۳۰ نوازنده برتر جهان زیر ۳۰ سال» از سوی Classic FM، با تکنیک کم‌نظیر و نگاه خلاقانه‌اش به موسیقی، در سال‌های اخیر مورد تحسین گسترده منتقدان و مخاطبان جهانی قرار گرفته است.

وی در سال ۲۰۱۷ اولین حضور انفرادی خود را به‌عنوان سولیست در رویال آلبرت هال لندن تجربه کرده است.

این نوازنده همچنین در فستیوال‌های مختلفی اجرا داشته و با ارکسترهایی همچون ارکستر سمفونیک اسکاتلند، ارکستر ملی روسیه، ارکستر سمفونیک ریاست‌جمهوری ترکیه، ارکستر فیلارمونیا لندن و ارکستر سمفونیک دویچه همکاری کرده است. در سال ۲۰۲۲ نیز علی‌اف کنسرتوی «شاهماران» اثر فاضل سی را با ارکستر سمفونیک دویچه در برلین ضبط و منتشر کرد.

علی‌اف در سال‌های اخیر پروژه‌هایی را با هدف ترکیب موسیقی کلاسیک و موسیقی سنتی ترکی اجرا کرده است. وی از طریق انتشار اجراهای خود در پلتفرم‌های دیجیتال، مخاطبان بین‌المللی را جذب کرده و آثارش در این فضا مورد استقبال قرار گرفته است.

اس داغستان نوازنده پیانو، تحصیلات موسیقی خود را در کنسرواتوار دولتی ازمیر و آکادمی موسیقی وین به پایان رسانده است. وی در سال ۲۰۱۷ نخستین آلبوم خود را منتشر کرد و از سال ۲۰۱۳ عضو گروه آکوستیک «Yavaş Yavaş» بوده است. داغستان در طول فعالیت حرفه‌ای خود اجراهای متعددی در ترکیه، اروپا و آمریکا داشته و در پروژه‌های دونوازی و گروهی مشارکت داشته است.

وی در سال ۲۰۲۲ پروژه‌های موسیقی مستقل خود را آغاز کرد که شامل اجراهای انفرادی و همکاری با نوازندگانی مانند جمال علی‌اف و گونس داغستان بوده است. در اجرای جشنواره بین المللی موسیقی فجر، وی نوازندگی پیانو را در کنار علی‌اف بر عهده دارد.

این نخستین باری است که جمال علی‌اف در جشنواره بین المللی موسیقی فجر به اجرای برنامه می‌پردازد. این اجرا شامل دونوازی ویولن‌سل و پیانو در فضای موسیقی کلاسیک معاصر خواهد بود. برنامه این اجرا شامل قطعاتی از موسیقی معاصر و آثار کلاسیک تنظیم‌شده برای این ترکیب است.

اجرای علی‌اف و داغستان در این جشنواره بخشی از تور کنسرت‌های این ۲ هنرمند است که در سال‌های اخیر در کشورهای مختلف برگزار شده است. جزئیات دقیق قطعات اجرایی در جدول برنامه‌های جشنواره اعلام می‌شود.

چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری، مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد و انجمن موسیقی ایران و بنیاد رودکی از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در تهران و استان های کشور برگزار می‌شود.


اخبار مرتبط
جشنواره موسیقی فجر می‌تواند یکی از کانون‌های جدی گفت‌وگو با جامعه باشد
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 10:45
سیدعباس صالحی :
جشنواره موسیقی فجر می‌تواند یکی از کانون‌های جدی گفت‌وگو با جامعه باشد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر نوشت: موسیقی نیازمند نگاه مسئولانه، حمایت آگاهانه و گفت‌وگویی جدی با جامعه است و جشنواره موسیقی فجر می‌تواند و باید یکی از کانون‌های این گفت‌وگو باشد.
110 اجرا در  چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر + جدول برنامه‌های امروز
سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 12:36
110 اجرا در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر + جدول برنامه‌های امروز
چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از امروز 23 بهمن ماه در تهران و استان‌های کشور آغاز شده و تا 29 بهمن‌ماه ادامه دارد.
راهیابی 226 اثر و گروه به بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 12:25
راهیابی 226 اثر و گروه به بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
226 اثر و گروه موسیقی به بخش رقابتی چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر راه یافتند که با داوری توسط هیات داوران، برگزیدگان در اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد.
همسرایی ارکستر رزم نوازان و تماشاگران جشنواره موسیقی فجر + فیلم
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 20:02
همسرایی ارکستر رزم نوازان و تماشاگران جشنواره موسیقی فجر + فیلم
ارکستر رزم نوازان دفاع مقدس بااجرای قطعه ای ایران توانست مخاطبان را تجت تاثیر قرار داده و در اجرای مجدد با تماشاگران همخوانی کند‌.
نظرات

آخرین اخبار
نامه رییس هلال احمر به مدیرکل سازمان بهداشت جهانی
تجمع در محل‌های بمباران‌شده عملیات امداد را مختل می‌کند
ناتوانی پدافند هوایی اسرائیل در برابر موشک‌های ایران به اذعان رسانه‌های عبری
شناسایی 495 بیماری نادر در ایران
پخش 13 فیلم سینمایی از شبکه‌های سیما در چهارمین روز سال
قیمت نفت دوباره رشد کرد / بمباران خبری مذاکرات آمریکا با ایران جواب نداد
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 4 فروردین ؛ کاهش قیمت اونس طلا با تکذیب مذاکرات
آمار مجروحان اسرائیلی از 5 هزار نفر فراتر رفت
حزب‌الله خود را برای جنگ فرسایشی با اسرائیل آماده کرده است
وزیر جنگ سابق آمریکا : بازگشایی تنگه هرمز با قدرت نظامی دشوار است
فروش مسکن در دوبی 25 درصد کاهش یافت؛ رکود در بخش املاک خلیج فارس
آغاز موج بارانی 78 عملیات وعده صادق 4، بزرگترین موج حمله موشکی ایران به اسرائیل
مارک‌وین مولین وزیر امنیت داخلی آمریکا شد
گفتگوی وزرای خارجه ترکیه و آلمان درباره پایان جنگ در ایران
انفجار در پالایشگاه نفت تگزاس؛ دود غلیظ آسمان را فرا گرفت
رئیس هلال احمر ایران خواستار حمایت صلیب سرخ از غیرنظامیان در پی حملات شد
بحران سوخت در اروپا؛ اسلوونی جیره‌بندی بنزین و گازوئیل را آغاز کرد
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به زیر ساخت ها و مناطق مسکونی ایران
وزیر دارایی اسرائیل خواستار الحاق جنوب لبنان تا رود لیتانی شد
اعتراف اسرائیل: فشارهای اقتصادی ترامپ را به تسلیم واداشته است
کارنامه خونین «کمک‌های» ترامپ/ 208 شهید و 1533 مصدوم زیر 18 سال
رهبر دموکرات‌های سنای آمریکا: ترامپ عامل گرانی بنزین در آمریکاست
بازگشایی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از 5 فروردین
اگر قرار است هرشب شاهد له و لورده شدن اسراییل باشیم، حاضرم برای بنزین بیشتر پول دهم
اعتراف افسر اطلاعاتی آمریکا؛ ایران باهوش و تسلیم‌ناپذیر، ترامپ مجنون و دیوانه!
قطر ایرویز برخی از هواپیماهای خود را موقتا به اسپانیا فرستاد
واکنش میرشایمر به تهدیدهای پوچ کشورهای حاشیه خلیج فارس
مقامات باید آنچه در دیمونا و عراد رخ داد را برای مردم توضیح دهند
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص): عقب‌نشینی‌های دشمن ادامه خواهد داشت
معاریو: ایران تسلیم نمی‌شود
سناتور آمریکایی: مردم آمریکا هستند که هزینه جنگ با ایران را می‌پردازد
ولی نصر: ایران برای جنگی طولانی‌تر از آنچه آمریکا و اسرائیل تصور می‌کردند، آماده است
نیکو لانگه: تهدیدات ترامپ دستورالعملی برای یک شکست بزرگ است
انفجار در مقر گروه‌های تروریستی در کردستان عراق
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به آمریکایی های مقیم مسقط
خانه عباس کیارستمی در حمله به تهران آسیب دید
ایران برای انسانیت می‌جنگد
حسین پاکدل از وضعیت مفتضح ترامپ می گوید
میانگین بارش فروردین به بیش از نرمال می‌رسد
سرعت انتقال کالا افزایش می یابد
اجرای موج 77عملیات وعده صادق4/انهدام 131 امین پهپاددشمن
عقب‌نشینی ترامپ از حمله به زیرساخت‌ها نشانه ناکامی واشنگتن است
کاهش شدید صادرات نفت عربستان در ماه مارس
آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای فروردین و اردیبهشت ماه از این تاریخ
انتقال حدود 6000 مصدوم جنگی توسط اورژانس پایتخت به بیمارستان
اعلام ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا
سازمان ملل خواستار پایان درگیری‌ها در خاورمیانه شد
حملات پهپادی حزب‌الله به مواضع نظامیان صهیونیست
بررسی آغاز خرید نفت ایران توسط پالایشگاه‌های دولتی چین
پزشکیان: همچنان خواستار گسترش و تقویت همکاری‌های درون منطقه ای هستیم