×
فرهنگی
شناسه خبر : 211121
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 14:28
حضور یک آهنگساز ترکیه‌ای در جشنواره موسیقی فجر

حضور یک آهنگساز ترکیه‌ای در جشنواره موسیقی فجر

جمال علی‌اف نوازنده ویولن‌سل و آهنگساز جوان ترکیه‌ای در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با اس داغستان نوازنده پیانو از ترکیه، روی صحنه می‌رود.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  جمال علی اف که توسط فاضل سی به‌ عنوان «یکی از بزرگ‌ترین ویولن‌سل نوازان نسل خود» معرفی شده، در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با اس داغستان نوازنده پیانو از ترکیه، روی صحنه می‌رود. این اجرا در قالب دونوازی و در حوزه موسیقی کلاسیک معاصر و با تکیه بر ریشه‌های موسیقی کلاسیک برگزار می‌شود.

علی‌اف سابقه اجراهای درخشانی در سالن‌های معتبر جهان همچون رویال آلبرت هال لندن، کنسرواتوار مسکو و تالار کنسرت سلطنتی لندن را در کارنامه دارد. همچنین وی دارنده جوایز معتبر بین‌المللی از جمله جایزه موسیقی سر کارل جنکینز و عنوان «یکی از ۳۰ نوازنده برتر جهان زیر ۳۰ سال» از سوی Classic FM، با تکنیک کم‌نظیر و نگاه خلاقانه‌اش به موسیقی، در سال‌های اخیر مورد تحسین گسترده منتقدان و مخاطبان جهانی قرار گرفته است.

وی در سال ۲۰۱۷ اولین حضور انفرادی خود را به‌عنوان سولیست در رویال آلبرت هال لندن تجربه کرده است.

این نوازنده همچنین در فستیوال‌های مختلفی اجرا داشته و با ارکسترهایی همچون ارکستر سمفونیک اسکاتلند، ارکستر ملی روسیه، ارکستر سمفونیک ریاست‌جمهوری ترکیه، ارکستر فیلارمونیا لندن و ارکستر سمفونیک دویچه همکاری کرده است. در سال ۲۰۲۲ نیز علی‌اف کنسرتوی «شاهماران» اثر فاضل سی را با ارکستر سمفونیک دویچه در برلین ضبط و منتشر کرد.

علی‌اف در سال‌های اخیر پروژه‌هایی را با هدف ترکیب موسیقی کلاسیک و موسیقی سنتی ترکی اجرا کرده است. وی از طریق انتشار اجراهای خود در پلتفرم‌های دیجیتال، مخاطبان بین‌المللی را جذب کرده و آثارش در این فضا مورد استقبال قرار گرفته است.

اس داغستان نوازنده پیانو، تحصیلات موسیقی خود را در کنسرواتوار دولتی ازمیر و آکادمی موسیقی وین به پایان رسانده است. وی در سال ۲۰۱۷ نخستین آلبوم خود را منتشر کرد و از سال ۲۰۱۳ عضو گروه آکوستیک «Yavaş Yavaş» بوده است. داغستان در طول فعالیت حرفه‌ای خود اجراهای متعددی در ترکیه، اروپا و آمریکا داشته و در پروژه‌های دونوازی و گروهی مشارکت داشته است.

وی در سال ۲۰۲۲ پروژه‌های موسیقی مستقل خود را آغاز کرد که شامل اجراهای انفرادی و همکاری با نوازندگانی مانند جمال علی‌اف و گونس داغستان بوده است. در اجرای جشنواره بین المللی موسیقی فجر، وی نوازندگی پیانو را در کنار علی‌اف بر عهده دارد.

این نخستین باری است که جمال علی‌اف در جشنواره بین المللی موسیقی فجر به اجرای برنامه می‌پردازد. این اجرا شامل دونوازی ویولن‌سل و پیانو در فضای موسیقی کلاسیک معاصر خواهد بود. برنامه این اجرا شامل قطعاتی از موسیقی معاصر و آثار کلاسیک تنظیم‌شده برای این ترکیب است.

اجرای علی‌اف و داغستان در این جشنواره بخشی از تور کنسرت‌های این ۲ هنرمند است که در سال‌های اخیر در کشورهای مختلف برگزار شده است. جزئیات دقیق قطعات اجرایی در جدول برنامه‌های جشنواره اعلام می‌شود.

چهلمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری، مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد و انجمن موسیقی ایران و بنیاد رودکی از تاریخ ۲۳ تا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ در تهران و استان های کشور برگزار می‌شود.


اخبار مرتبط
جشنواره موسیقی فجر می‌تواند یکی از کانون‌های جدی گفت‌وگو با جامعه باشد
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 10:45
سیدعباس صالحی :
جشنواره موسیقی فجر می‌تواند یکی از کانون‌های جدی گفت‌وگو با جامعه باشد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر نوشت: موسیقی نیازمند نگاه مسئولانه، حمایت آگاهانه و گفت‌وگویی جدی با جامعه است و جشنواره موسیقی فجر می‌تواند و باید یکی از کانون‌های این گفت‌وگو باشد.
110 اجرا در  چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر + جدول برنامه‌های امروز
سه‌شنبه 1403/11/23 ساعت 12:36
110 اجرا در چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر + جدول برنامه‌های امروز
چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از امروز 23 بهمن ماه در تهران و استان‌های کشور آغاز شده و تا 29 بهمن‌ماه ادامه دارد.
راهیابی 226 اثر و گروه به بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 12:25
راهیابی 226 اثر و گروه به بخش رقابتی چهلمین جشنواره موسیقی فجر
226 اثر و گروه موسیقی به بخش رقابتی چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر راه یافتند که با داوری توسط هیات داوران، برگزیدگان در اختتامیه جشنواره معرفی خواهند شد.
همسرایی ارکستر رزم نوازان و تماشاگران جشنواره موسیقی فجر + فیلم
یکشنبه 1401/11/30 ساعت 20:02
همسرایی ارکستر رزم نوازان و تماشاگران جشنواره موسیقی فجر + فیلم
ارکستر رزم نوازان دفاع مقدس بااجرای قطعه ای ایران توانست مخاطبان را تجت تاثیر قرار داده و در اجرای مجدد با تماشاگران همخوانی کند‌.
نظرات

آخرین اخبار
زندگی در فضا، مغز فضانوردان را جابه‌جا می‌کند
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است