×
حوادث
شناسه خبر : 211109
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 13:44
پوریا را با چاقو به سرو گردن کشتند/فقط قصاص می‌خواهیم

پوریا را با چاقو به سرو گردن کشتند/فقط قصاص می‌خواهیم

درخواست قصاص عامل قتل پسرمان را داریم او زندگیمان را از ما گرفت او را هرگز نمی بخشم و آنطور که می‌دانم بخشش این فرد یعنی اینکه او دوباره درجامعه فرد دیگری هم خواهد کشت پسر من قربانی او شد. او باید درملا عام قصاص شود تادرس عبرت سایرین شود.

نورنیوز-گروه حوادث: پسر شرور که در جنایتی هولناک پسر نوجوان را در جریان درگیری خونین با چندین ضربه چاقو به قتل رسانده بود پس از تکمیل و بررسی دقیق پرونده، سرانجام با صدور کیفرخواست این متهم به زودی در دادگاه کیفری البرز محاکمه می شود.اولیای دم قصاص متهم را از قضات دادگاه تقاضا کردند.

 رسیدگی به این پرونده از ۲۱ فروردین پارسال از زمانی شروع شد که نزاع خونین در یکی از پارک های مهرشهر به کلانتری گزارش شد خیلی زود پلیس در محل درگیری حضور یافت و با پیکر خونین پسر نوجوانی به نام پوریا روبرو شد.

وقتی پوریا زخمی شد خیلی زود به بیمارستان منتقل شد علی رغم تلاش تیم پزشکی و انتقال سریع پوریا به بیمارستان در نهایت در جدال مرگ وزندگی پوریا تسلیم مرگ شد. وی دراثر عمق ضربه هایی چاقویی که بر سرو گردنش اصابت شده بود جان باخت.

با مرگ پوریا کارآگاهان جنایی برای دستگیری متهم متواری تیم ویژه ای را تشکیل دادند با تحقیقات گسترده سرانجام رد پای متهم چند روز بعد دریکی از شهرستان های دور شناسایی شد او که قصد خروج از کشور را داشت ولی در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر شد.

مادر پوریا که این روز ها سخت در انتظار محاکمه قتل تنها پسرش است می گوید: از زمانی که پسرم پرواز کرد و من وپدرش را تنها گذاشت خانواده قاتل دردسرهای زیادی را برای ما رقم زدند آنها خانوادگی شرور هستند همین چند ماه پیش بود که دیگر پسرشان به جرم قاچاق مواد مخدر کشته شد در تحقیقات بازپرسی و در روند رسیدگی  پرونده بارها اعتراض کرده و باعث اطاله دادسری شدند با این حال پس از گذشت ۲۰ ماه به تازگی کیفر خواست متهم به اتهام قتل عمد صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری منتقل شده است من در انتظار محاکمه کسی هستم که زندگی ام را ازمن گرفت.

وی درپاسخ به این سوال که آیا امکان دارد رضایت دهید، گفت هرگز این متهم ناجوانمردانه پسرم را کشت ودراین مدت که در زندان هم بوده هیچ تنبهی در چهره اش ندیدم در راهروهای دادسرا بارها اورا دیدم اما او پسر شروری بوده و حتی سابقه های مختلفی دراین باره دارد اهالی محل از شرارت های او امان نداشتند.اگر رضایت دهم مادر دیگری داغدار خواهد شد.

مادر پوریا با گذشت ۲۱ ماه از فراغ پسرش هنوز که هنوز است قلبش سیاه پوش شده  و چشمان خیسش در میان ابرهای پاییزی گم شده است. او عکس کودکی پوریا را نشان می‌دهد زمانیکه اولین شمع کیک تولدش را  فوت  کرد زمانیکه هنوز فوت کردن راهم بلد نبود بعد عکسی رانشان داد از وقتی که پوریا کلاه خلبانی بر سر داشت .

او گفت : پوریا دلش می‌خواست خلبان شود.....آخر هم کارخودش را کرد و پرواز کرد ولی نمی‌دانم کی و کجا خلبانی را یاد گرفته بود.

 پوریا مانند خیلی ازهم سن و سال هایش به ورزش علاقه داشت عضو باشگاه فوتبال شاهین البرز بود به بوکس هم علاقه زیادی داشت و حکم قهرمانی هم گرفته بود. کلاس دوازدهم رشته علوم انسانی رامی خواند .

 قرار بود همین یک ماه دیگر دیپلم اش را بگیرد و در کلاس های خلبانی شرکت کند. اوقات فراغتش را با انجام طراحی گرافیک پیچ ها برای شرکت های مختلف می گذارند درآمد زیادی نداشت اما دوست داشت دستش در جیب خودش باشد.

آرام بود و مودب، احساس می کنم دنیا برای اوتنگ شده بود که اینطور پرواز کرد نمی‌دانم حکمت خدا را، ولی تنها چیزی که می‌دانم این است که برای تربیت فرزندم من و پدرش از جانمان مایه گذاشتیم زیر پرچم اهل بیت رشد کرده بود که در شب 19 ماه رمضان فرق سرش شکافت و 2روز بعد در بیمارستان از این دیار رفت و ما را تنها گذاشت باور نمی کنم او رفته باشد وهنوز که هنوز است چشمم به در است تا برگردد.

 نزاع خونین در بوستان مهر

همه چیز از یک درگیری لفظی در بوستان مهر کیانمهر کرج شروع شد. پوریا بعد ازظهر بعد ازاینکه کارش تمام شده بود به پارک رفت تا دوستش را ببیند دوستش با پسر دیگری باهم جرو بحث کرده بودند هرچه بود تمام شده بود بعد از مدتی که قائله ختم شده بود پسر غریبه رفته بود چند نفر را اجیر کرده و برای دعوا آورده بود وقتی پسر غریبه باچاقو می خواست دوستش را بزند پوریا میانجیگری می‌کند تا دوستش زخمی نشود اما ضربه های چاقو به سر وگردن پوریا وارد می شود.

پوریا در بیمارستان

من درخانه بودم که به من خبر دادند پوریا را به بیمارستان مدنی بردند سراسیمه هرطوری بود خودم را به بیمارستان رساندم پدر پوریا سرکار بود و اطلاعی نداشت وقتی رسیدم به بخش اورژانس بیمارستان پسرم غرق در خون بود او را خیلی فوری بردند اتاق عمل وقتی بیرون آمد پزشکان رضایتی از سلامتی او نداشتند او قطع نخاع شده و بینایی چشمان پسرم از بین رفته بود که بعد ازمدت کوتاهی پسرم در بیمارستان فوت کرد.

دستگیری قاتل با تلاش پلیس

قاتل  که پسر نوجوانی بود پس از این ماجرا پا به فرار گذاشته بود که پس از چند روز ماموران پلیس مخفیگاه اورا شناسایی و دستگیری کردند. متهم پس ازبازجویی  قتل  پسرم را به گردن گرفت.

خواستار قصاص قاتل فرزندم در ملا عام هستم هستم

مادر پوریا درباره مجازات قاتل فرزندش گفت: من وپدرش درخواست قصاص عامل قتل پسرمان را داریم او زندگیمان را از ما گرفت او را هرگز نمی بخشم و آنطور که می‌دانم بخشش این فرد یعنی اینکه او دوباره درجامعه فرد دیگری هم خواهد کشت پسر من قربانی او شد. او باید درملا عام قصاص شود تادرس عبرت سایرین شود.


رکنا
نظرات

آخرین اخبار
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی
قیمت نفت در بازار آسیا افزایش یافت
واردات برنج باز شد اما نقدینگی کافی برای تامین محموله‌ها وجود ندارد
زاکربرگ : ایجاد محدودیت سنی در اینستاگرام دشوار است
کالابرگ مادران و کودکان شارژ شد
پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در 2 روز آینده
روسیه: به توسعه روابط با ایران ادامه می‌دهیم
سقف وام ازدواج 1405 مشخص شد
بازداشت برادر پادشاه انگلیس در رابطه با پرونده اپستین
اذان صبح و اذان مغرب تهران در طول کل ماه رمضان 1404+ جدول ساعت اذان
افزایش آمادگی اقتصادی و نظامی کشور نسبت به «جنگ 12 روزه»
لندن به حکم حبس زوج بریتانیایی در ایران واکنش نشان داد
گفت‌وگوی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره مذاکرات هسته‌ای
پرونده تجاوز سازمان‌یافته کودکان زیر سایه تاج‌وتخت انگلیس
تمرین مشترک ایران و روسیه برای آزادسازی کشتی ربوده‌شده
آبفا هشدار داد: مدیریت مصرف در خانه‌تکانی اسفند حیاتی است
روسیه و چین هیچ آزمایش هسته‌ای انجام نداده‌اند
فشارخون‌تان را روزی دو بار اندازه بگیرید
رایزنی شهباز شریف در واشنگتن درباره ایران
جزئیات حج 1405 اعلام شد ؛ مدت سفر کوتاه‌تر می شود
روسیه بر حل سیاسی اوضاع پیرامون ایران تأکید کرد
قیمت سکه و طلا امروز 30 بهمن 1404 + خیز سکه امامی برای فتح قله 200 میلیونی
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است