×
ورزشی
شناسه خبر : 211103
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 13:36

چند خبر از پرسپولیس؛

پرسپولیس و گل‌گهر در شهر قدس/مدافع به الهلال رسید/چالش اتمام قرارداد 12 بازیکن/ژکو نمی آید

دیدار تیم‌های پرسپولیس و گل‌گهر سیرجان در شهر قدس برگزار خواهد شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم فوتبال پرسپولیس در هفته نوزدهم رقابت‌های لیگ برتر روز شنبه ۲۰ بهمن ماه میزبان گل‌گهر سیرجان خواهد بود.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ایسنا، این دیدار در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار خواهد شد.

گفتنی است بر اساس برنامه استفاده از ورزشگاه آزادی برای تیم‌های پرسپولیس و استقلال، پرسپولیس دیدارهای خود مقابل ملوان و سپاهان را در ورزشگاه آزادی میزبانی خواهد کرد.

مدافع پرسپولیس به الهلال رسید

یکی از بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس که به دلیل مصدومیت در یکی، دو دیدار اخیر سرخ ها غایب بود می تواند در بازی با الهلال تیمش را همراهی کند.

 تیم‌های فوتبال پرسپولیس و الهلال در هفته هفتم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا شامگاه سه شنبه ۱۶ بهمن از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه کینگدام آرنا شهر ریاض رو در روی هم قرار می‌گیرند.

ایوب العملود که به دلیل مصدومیت در دیدار مقابل تراکتور و فولاد در لیگ برتر نتوانسته بود سرخ‌ها را همراهی کند برای بازی حساس مقابل الهلال مشکلی نخواهد داشت و در صورت صلاحدید کادرفنی می‌تواند در ترکیب پرسپولیس به میدان برود.

همچنین امید عالیشاه کاپیتان اول پرسپولیس که در هنگام گرم کردن پیش از دیدار با فولاد از ناحیه کمر احساس درد می‌کرد مشکلی برای همراهی پرسپولیس ندارد و می‌تواند سرخ‌ها را همراهی کند.

عملکرد ضعیف فرشاد احمدزاده

وینگر تیم فوتبال پرسپولیس در فصل جاری نتوانسته عملکرد خوبی داشته باشد و هیچ تاثیری از خود در گل های این تیم نداشته است.

فرشاد احمدزاده وینگر فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان در ابتدای فصل و پس از فسخ قرارداد با این باشگاه در تاریخ ۲۷ تیر با عقد قراردادی به مدت یک فصل بار دیگر به پرسپولیس پیوست تا جانشین مهدی ترابی در جمع سرخ‌پوشان شود. این بازیکن ۳۲ ساله که فصل گذشته با پیراهن سپاهان توانسته بود عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارد، هواداران پرسپولیس را امیدوار کرد که در فصل جاری نبود ترابی در ترکیب این تیم حس نشود اما تا به امروز احمدزاده حتی در یک گل پرسپولیس هم تأثیرگذار نبوده تا تبدیل به یکی از بدترین خریدهای فصل پرسپولیس شود.

اتمام قرارداد ۱۲ بازیکن

یکی از چالش‌های پرسپولیس در پایان فصل، اتمام قرارداد ۱۲ بازیکن کنونی این تیم است که مدیران باشگاه باید با تصمیم کارتال در خصوص جدایی یا تمدید قرارداد با آنها وارد عمل شوند.

به کانال تلگرام نورنیوز بپیوندید  https://t.me/Nournews_ir

گئورگی گولسیانی، محمدحسین کنعانی زادگان، فرشاد فرجی، مرتضی پورعلی گنجی، وحید امیری، ایوب العملود، مسعود ریگی، سروش رفیعی، امید عالیشاه، فرشاد احمدزاده، سعید صادقی و عیسی آل کثیر ۱۲ بازیکنی هستند که در پایان فصل قراردادشان با پرسپولیس به اتمام می‌رسد و با نگاهی به اسامی مطرح شده مشخص می‌شود که تقریباً همه آنها جز بازیکنان اصلی پرسپولیس در فصل جاری بوده اند.

در بین مدافعان فعلی پرسپولیس تنها میلاد محمدی یک فصل بیشتر از سایر بازیکنان با پرسپولیس قرارداد دارد. در بین بازیکنان خط هافبک میلاد سرلک، سعید مهری و محمد خدابنده‌لو تا پایان فصل آینده با این باشگاه قرارداد دارند. در بین مهاجمان هم علی علیپور و سردار دورسون تا پایان فصل بیست و پنجم پرسپولیسی هستند.

باید دید که پرسپولیسی‌ها در پایان فصل جاری در چه رده‌ای قرار خواهند گرفت و تصمیم کارتال برای بازیکنان تیمش چه خواهد بود. مربی ترکیه‌ای در مراسم معارفه‌اش اعلام کرد که برای شناخت نفرات خود نیاز به بازه زمانی سه الی چهار ماهه دارد که و قطعاً تا پایان فصل از تمامی بازیکنان خود شناخت کافی به دست خواهد آورد.

حضور «ژکو» در پرسپولیس صحت ندارد

مهاجم اهل بوسنی و هرزگووین تیم فوتبال فنرباغچه قراردادش را با این باشگاه تمدید می کند و حضورش در پرسپولیس صحت ندارد.

روزنامه ملیت ترکیه در چاپ امروز خود نوشت: آینده ادین ژکو، ستاره بوسنیایی فنرباغچه، مورد توجه هواداران این تیم بود. اکنون باشگاه سرنوشت این مهاجم باتجربه را مشخص کرده است.

ژکو ۳۹ ساله با وجود سن بالا، همچنان عملکرد درخشانی از خود نشان می‌دهد. او فصل گذشته نیز عملکرد خوبی داشت، اما به دلیل افزایش سن، احتمال جدایی او مطرح شده بود. این بازیکن پیشنهادهایی نیز دریافت کرد، اما در نهایت خودش تصمیم گرفت که در فنرباغچه بماند و قراردادش را که یک سال دیگر اعتبار دارد، ادامه دهد.

دومین خرید کارتال به خاطر تمساح‌هایش در پرسپولیس!

یک رسانه ترکی خبر داده است که بازیکن پیشین لیورپول و فنرباغچه دومین خرید کارتال برای پرسپولیس خواهد بود.

 اسماعیل کارتال که در حال حاضر هدایت پرسپولیس را برعهده دارد با رایان کنت بازیکن سابق لیورپول برای پیوستن به این تیم به توافق رسیده است.  طبق گزارش نشریه ترکی آاس مارکا، قانونی بودن نگهداری تمساح در خانه در ایران باعث شده است تا این بازیکن تمایلش به حضور در پرسپولیس بیش‌تر شود. در واقع او می‌خواهد تمساح‌های خانگی‌اش را در منزل خود نگه دارد و به همین خاطر با پیشنهاد پرسپولیس موافقت کرده است.

کارتال پیش از این با یکی دیگر از بازیکنان سابقش یعنی سردار دورسون به توافق رسید و توانست این بازیکن را به تیمش بیاورد. سرمربی سابق فنرباغچه از ارتباطات خود برای تقویت پرسپولیس استفاده می‌کند.

وینگر انگلیسی از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۱۳ برای گلاسکو رنجرز بازی کرده و در این مدت در ۱۱۳ بازی ۲۲ گل به ثمر رسانده است. کنت آخرین بار در فصل ۲۰۲۴-۲۰۲۳ برای فنرباغچه ۸ بازی انجام داده و اکنون بازیکن آزاد است.

در صورت قطعی شدن حضور این بازیکن در پرسپولیس، اسماعیل کارتال دوباره با دو شاگرد سابق خود سردار دورسون و کنت همکاری خواهد کرد.

به اینستاگرام نورنیوز بپیوندید https://www.instagram.com/nournews.ir?igsh=c2J1YzdlNHV0YXY4

در بخش دیگری از این گزارش آمده است این بازیکن علاقه زیادی به مارها و حیوانات خانگی دارد و دوست دارد این حیوانات را در خانه‌اش نگه‌داری کند.

 چالشی که سرخ‌ها را اذیت می‌کند

کارشناس فوتبال معتقد است که مهاجمان فعلی تیم پرسپولیس نمی توانند در امر گلزنی به این تیم کمک کنند و سرخ ها نیاز به بازیکنی مانند لوکادیا دارند.

محمدرضا مامانی کارشناس فوتبال در رابطه با حضور کارتال در پرسپولیس اظهار داشت: مشخص شدن وضعیت تیم، آرامش بیشتری به بازیکنان و هواداران داده و از نظر روحی و روانی تأثیر مثبتی بر عملکرد تیم خواهد داشت. این موضوع را در بازی مقابل تراکتور هم دیدیم؛ تعیین سرمربی و حضور او در ورزشگاه، هرچند تأثیر آن‌چنانی نداشت، اما انگیزه بازیکنان را افزایش داد. وقتی یک مربی جدید با تفکرات تازه به تیم می‌آید، بازیکنان تلاش می‌کنند خودشان را ثابت کنند و جایگاهشان را در ترکیب تیم به دست آورند.

او ادامه داد: رزومه اسماعیل کارتال تا حدودی قابل قبول است، اما باید دید که در ادامه عملکردش چگونه خواهد بود. طی نیم‌فصل جاری، وضعیت او بهتر مشخص می‌شود. پرسپولیس در این پنجره نقل و انتقالات بازیکنی جذب نکرد و تنها یک روز تا پایان مهلت ارسال لیست آسیایی باقی مانده است. این موضوع می‌تواند تیم را در دو بازی حساس آینده دچار مشکل کند. بزرگ‌ترین چالش پرسپولیس، مشکل گلزنی است. اگر دقت کنید، بیشتر گل‌های تیم را هافبک‌ها و مدافعان به ثمر رسانده‌اند. در برخی مسابقات، مهاجمان موقعیت‌های زیادی از دست داده‌اند.

شعارهای قومیتی را توهین به خودمان می‌دانیم

باشگاه پرسپولیس با توجه به اتفاقات بازی با تراکتور و اظهارات پس از این بازی که در بعضی موارد باعث مغفول ماندن بعضی حقایق شد و در راستای اعلام مواضع خود اطلاعیه‌ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: «آنچه روی داد محصول اتفاقات چند ماه گذشته است و هیچ یک درست نبود. این موضع باشگاه پرسپولیس است. از تحریک بازیکنان تحت قرارداد، نوع برخورد با این پدیده، زبان تهدیدی که از بالا به پایین با تمام فوتبال صحبت کرد و می‌کند و اعتراف به مداخله در تخلفات فوتبالی که جرایم و محرومیت‌های مشخصی دارد تا اتفاقات بعضاً شنیع، درگیری، توهین و فحاشی که در ورزشگاه روی داد، هیچ یک را نمی‌پسندیم، با آن در تضاد هستیم و آنها را محکوم می‌کنیم.

در گذشته گفتیم، شنیده نشد. حال می‌گوییم و امیدواریم شنیده شود. اگر رفتارها در بالای هرم درست نباشد، هیچ جریمه، محرومیت و تنبیه بازدارنده‌ای در فوتبال وجود نخواهد داشت هر چند شاید چند صباحی آتش را زیر خاکستر پنهان کند.

اثر اصلاحی و بازدارندگی برای زمانی است که ما به‌عنوان متولیان فوتبال چه به‌عنوان مالکان و مدیران باشگاه‌ها و چه در مقام فدراسیون و دیگر ارکان اصلی فوتبال، جلوه‌ای از احترام به حقوق و جایگاه یکدیگر و احترام به قانون را به مردم و دوستداران فوتبال نشان دهیم.

به راستی چگونه ممکن است؛ یک پرسپولیسی به پرسپولیسی کنار دست خود توهین کند؟! کسی که به قومیتی توهین کند همان زمان به هوادارانی از پرسپولیس از آن شهر و قوم توهین کرده است پس چنین افرادی از پرسپولیس نیستند. باشگاه پرسپولیس نه تنها شعارهای قومیتی را محکوم می‌کند و نمی‌پذیرد بلکه آن را توهین به خود و هواداران‌مان می‌دانیم. تعداد کثیری از هواداران و تماشاگران پرسپولیس ترک، آذری و حتی از خود شهر تبریز هستند. حتی احتمال می‌دهیم که دست‌هایی برای خراب کردن وجهه پرسپولیس و خدشه به جامعه هواداری آن در میان باشد برای اینکه به بسیاری هواداران فوتبال و دیگر مردم که در ورزشگاه حضور دارند ذهنیت داده شود. از همین‌جا به هواداران عزیز پرسپولیس هشدار می‌دهیم که چنین اقداماتی توطئه علیه پرسپولیس و بدنه هواداری آن است و با تمام قوا مقابل آن بایستند و به تحریکات فضای مجازی در مسیر خلاف این توجه نکنند.

سکوهای پرسپولیس همیشه صحنه اتحاد و همبستگی همه اقوام ایرانی بوده است و باید در ورزشگاه و در شبکه‌های اجتماعی با تمام توان این واقعیت مسلم را تبلیغ کنند. همین حالا سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ترک‌تبار است. چهره‌ای چون کریم باقری که بسیاری هواداران پرسپولیس و حتی غیر از پرسپولیسی‌ها روی سر او قسم می‌خورند، مایه افتخار فوتبال تبریز است و متأسفانه دیدیم در همین ماجرای اخیر با سرفصل بحث نژادی از سوی مقامات باشگاه تراکتور برای وی حاشیه‌سازی کردند. هواداران پرسپولیس از همه اقوام ایران هستند. ما به تک تک هواداران‌مان در گوشه گوشه کشور افتخار می‌کنیم پس به شدت از بحث‌های قومیتی در فوتبال اعلام انزجار و آن را در کنار پدیده‌هایی چون توهین و فحاشی محکوم می‌کنیم.

«ایران» ما با تمام شهرها و وجب به وجب خاکش با تمام اقوامش زیبا است. هر یک را نادیده بگیریم از این زیبایی کاسته خواهد شد. «پرسپولیس» هم غیر از این نیست. با تک تک هوادارانش از تک تک اقوام زیباست و اگر کسی به قومی توهین کند نمی‌تواند در چنین جمعی باشد و نیست».


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چربی‌های مخفی می‌توانند روند پیری قلب را شتاب دهند
نور اینفو | 10 ویژگی اخلاقی در سبک زندگی پیامبر اسلام
افشاگری مدیر سابق واتساپ: امنیت میلیاردها کاربر در خطر است
محققان استنفورد علائم اوتیسم در موش‌ها را حذف کردند
آیفون ایر از سیم‌کارت فیزیکی پشتیبانی نمی کند
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
X
آگهی تبلیغاتی