×
بین الملل
شناسه خبر : 211088
تاریخ انتشار : شنبه 1403/11/13 ساعت 11:15

چرا خبر شهادت «محمد ضیف» با تاخیر اعلام شد؟

تاخیر در اعلام خبر شهادت نشان از توان مقاومت در مدیریت اطلاعات با هوشیاری امنیتی بالا است و بر این امر تاکید می کند که در سخت ترین لحظات نیز مقاومت ابتکار عمل را در دست دارد.

نورنیوز-گروه بین الملل:  اعلام با تاخیر خبر شهادت «محمد الضیف» فرمانده گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس پس از گذشت دو هفته از برقراری آتش بس در نوار غزه ذهن تحلیلگران و ناظران امور را به خود مشغول کرده است.

به گزارش خبرگزاری شهاب در مطلبی با اشاره به زمان اعلام شهادت محمد الضیف فرمانده گردانهای القسام آورده است: گردانهای القسام به شکل حساب شده ای شهادت الضیف را اعلام کرد که حامل پیامهایی است. اعلام خبر شهادت الضیف دو هفته پس از آتش بس غزه رخ داد. اشغالگران به دنبال بهره برداری از ترورها به عنوان دلیلی برای موفقیت خیالی خود در فروپاشی مقاومت بودند. تاخیر در اعلام خبر شهادت نشان از توان مقاومت در مدیریت اطلاعات با هوشیاری امنیتی بالا است و بر این امر تاکید می کند که در سخت ترین لحظات نیز مقاومت ابتکار عمل را در دست دارد.

به کانال تلگرام نورنیوز بپیوندید  https://t.me/Nournews_ir

«حازم قاسم» سخنگوی حماس علت تاخیر در خبر شهادت الضیف را میدانی و امنیتی دانست زیرا حرکت فرماندهان مقاومت به شدت از سوی اشغالگران و هواپیماهای جاسوسی آمریکایی و انگلیسی رصد می شود و تحقیق درباره جزئیات و اتمام روند اقدامات لازم، شرط اساسی قبل از اعلام رسمی خبر شهادت فرماندهان است.

به نوشته خبرگزاری شهاب، اعلام خبر شهادت ضیف صرفا یک اعلام خبر نبود بلکه پیام اطمینان بخش به مردم فلسطین و تاکیدی بر این نکته بود که فرماندهان مقاومت در بطن نبرد حضور دارند. این امر همچنین خط بطلانی بر روایت اشغالگران درباره مخفی شدن فرماندهان مقاومت کشید.

«سلیمان بشارات» تحلیلگر فلسطینی در این باره گفت: این اعلام خبر، اعتماد فلسطینیان به مقاومت را افزایش می دهد و اینکه آنها جانفشانی زیادی در راه فلسطین کرده اند. تاخیر در اعلام مانع از بهره برداری اشغالگران از این ترورها است.

به نوشته خبرگزاری شهاب، شهادت محمد الضیف و دیگر همقطارانش هرچند برای مقاومت ضربه سنگینی است اما در زیرساختهای نظامی و تشکیلات آن «تاثیر اساسی» ندارد.

«ابراهیم المدهون» دیگر تحلیلگر فلسطینی نیز گفت: گردان های القسام خیلی سریع خود را سروسامان داد و فرماندهان جدید برگزید تا روند امور نظامی دچار وقفه نشود. این گردان ها متکی به افراد نیست بلکه به ساختار نظامی تکیه دارد که آن را قادر می سازد تا با از دست دادن فرماندهان خود کنار بیاید.

به اینستاگرام نورنیوز بپیوندید  https://www.instagram.com/nournews.ir?igsh=c2J1YzdlNHV0YXY4

به نوشته خبرگزاری شهاب، با وجود ترورهای انجام شده از سوی اشغالگران علیه فرماندهان مقاومت اما این سیاست در تحقق اهدافش موفق نبوده است.

به گزارش ایرنا، «مهند مصطفی» کارشناس امور رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: ترور بر راهبرد جنبش حماس و توان آن برای مدیریت نبرد، تاثیری نگذاشت بلکه برعکس انعطاف پذیری این جنبش در جایگزین کردن فرماندهان و تداوم نبرد با شدت را نمایان ساخت. اشغالگران به دنبال بهره برداری از ترورها به عنوان عامل بازدارنده مقاومت بودند اما در تحقق این هدف شکست خوردند. جنبش حماس با وجود از دست دادن فرماندهانش اما همچنان از حیث سیاسی و نظامی استوار است و تهدیدی واقعی برای اشغالگران است که این نمایانگر شکست راهبردی اشغالگران برای نابودی آن از طریق هدف قرار دادن فرماندهانش است.

به نوشته خبرگزای شهاب، مقاومت فلسطین یکی از فرماندهان بارز خود را از دست داد اما نماد بارزی در تاریخ مبارزات فلسطین باقی خواهد ماند زیرا او یک فقط یک فرمانده نبود بلکه مغز راهبردی بود که مرحله جدیدی را در مقاومت علیه اشغالگران رقم زد و میراثی برجای گذاشت که الهام بخش نسل های آتی است و مقاومت ثابت کرده است که نبود فرماندهان به مفهوم پایان راه نیست بلکه سرآغاز مرحله جدیدی از پایداری است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
X
آگهی تبلیغاتی