×
اجتماعی
شناسه خبر : 211029
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/12 ساعت 20:29
غیر حضوری شدن مدارس تهران در روز شنبه

غیر حضوری شدن مدارس تهران در روز شنبه

به دلیل وضعیت قرمز هوا در پایتخت و افزایش ذرات معلق، کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران ساعتی پیش برگزار شد و مصوبات این کمیته دقایقی دیگر اعلام می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اتخاذ تصمیم نهایی در حوزه آلودگی هوا دارای فرآیندی است که در نتیجه بررسی شاخص‌ها و تبادل نظر اعضای کمیته اضطرار حاصل می‌شود.

مدارس تهران فردا غیر حضوری است

بر اساس تصمیم کمیته اضطرار آلودگی هوا، به دلیل برودت هوا و تداوم آلودگی، کلاس های تمامی مقاطع تحصیلی در تهران به جز دماوند و فیروزکوه فردا شنبه ۱۳ بهمن، به صورت غیر حضوری برگزار می‌شود. 

بر اساس تصمیم این کمیته تمامی ادارات و دانشگاه‌‌ها فردا باز هستند.

 سید کمال الدین میرجعفریان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران ، شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران گفت: فعالیت تمام مقاطع مدارس در استان تهران روز شنبه ۱۳ بهمن ماه غیرحضوری است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران همچنین گفت: مهدهای کودک پیش دبستانی و مدارس استثنایی تعطیل است.

وی افزود: بانوان شاغل در ادارات که فرزندان خردسال دارند و یا افراد مبتلا به بیماری خاص، ناراحتی قلبی و یا ریوی با هماهنگی دستگاه مربوطه می‌توانند، از دورکاری استفاده کنند.

میرجعفریان افزود: این تصمیم با توجه به پایداری جو و شاخص آلودگی هوا اتخاذ شده و شامل شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه (شهر رودهن جزو مصوبات است) نمی‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: تمام فعالیت‌های ادارات، دانشگاه‌ها و مراکز اقتصادی پابرجا است و آزمون‌ها نیز برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: با همکاری شهرداری تهران و پلیس راهور، طرح زوج و فرد فردا در شهر تهران از درب منزل اجرا و مجوز طرح ترافیک صادر نمی‌شود.

میرجعفریان همچنین گفت: فعالیت مراکز تولید شن و ماسه تعطیل خواهد بود و از شهروندان درخواست می‌کنم، از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و همچنین از انجام فعالیت‌های ورزشی در فضای باز خودداری کنند.

نمایندگان ۸ دستگاه در استان تهران اعضای اصلی کارگروه کمیته اضطرار آلودگی هوا هستند و وزارت بهداشت، شهرداری تهران، وزارت کشور، سازمان حفاظت محیط‌زیست، پلیس راهور، اورژانس، وزارت آموزش و پرورش و استانداری تهران نقش اصلی در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با آلودگی هوا را ایفا می‌کنند.

همچنین عباس شاهسونی رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت عصر امروز گفت: با توجه به پیش بینی پایداری هوا توسط سازمان هواشناسی کشور و ادامه آن تا ظهر روز دوشنبه و همچنین روند افزایش غلظت آلاینده‌های ذرات معلق کوچک‌تر از دو و نیم میکرون، وضعیت هوای تهران تا ظهر روز دوشنبه در شرایط ناسالم برای همه گروه‌ها قرار دارد.

بنابراین با توجه به افزایش ذرات معلق در هوای پایتخت و تشکیل کمیته اضطرار، احتمال غیر حضوری شدن مدارس برای فردا ۱۳ بهمن ماه قوت گرفته است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عاملان شهادت نیروهای پلیس در تفتان به هلاکت رسیدند
نماینده بلاروس برای وداع با رهبر شهید به ایران سفر می‌کند
میرکریمی و مجیدی پای کار «سلام آخر»
فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب
پیشنهاد آمریکا به ایران درباره تنگه هرمز رد شد
شهادت 100 نیروی الحشد الشعبی در حملات اخیر آمریکا و اسرائیل
مقام ارشد چین برای تشییع رهبر شهید وارد تهران شد
پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است
آمریکا عامل خیانت به دیپلماسی است
موج همبستگی پاکستان با ایران در تهران
بلومبرگ: اروپا عوارض تنگه هرمز را پذیرفت
آغاز واریز ماهانه 2 میلیون تومان برای متولدین 1405 از فردا
درخشش محسن چاوشی در اسپانیا
پیام متفاوت نبیه بری برای رهبر شهید
رایزنی پاکستان و عربستان درباره مذاکرات ایران
چادرملو بالاخره آسیایی شد؛ جزئیات تصمیم فدراسیون
آمریکا برای جلوگیری از رأی‌گیری علیه تحریم کوبا دست به کار شد
درخشش ایران در المپیاد جهانی فیزیک
دعوت فرمانده کل ارتش برای حضور گسترده مراسم بدرقه رهبر شهید
تهران؛ پیش از طوفان اشک و اراده
وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان دیدار کردند
بقائی: نشست بحرین پوششی برای سیاست‌های مخرب آمریکاست
غرق شدن کودک مبتلا به اوتیسم در دریاچه
فروش بلیت پرواز تهران-نجف در روز تعطیلی فرودگاه امام
آمار شهدای لبنان به 4298 نفر رسید
انفجار مهیب دمشق؛ 4 کشته و 10 زخمی
قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایران
تهران آماده بزرگ‌ترین بدرقه تاریخ شد+جزئیات
حضور 100 کشور در مراسم وداع رهبری شهید
ترامپ: ناتو برای آمریکا «بی‌سود» شده!
واکنش احساسی طارمی به حذف ایران از جام جهانی
تصمیم قطعی آموزش‌وپرورش درباره امتحانات نهایی
اشتباه عمدی!
چتم‌هاوس: نتانیاهو بین فشار ترامپ و بحران داخلی گرفتار شد
نورنما | رانش عجیب زمین در هند
مجموع پرداختی به گندم‌کاران از مرز 62 همت گذشت
هشدار مدیران انرژی درباره اثر توییت‌ها بر بازار نفت
از دست رفتن 28 هزار پوند از دارایی هر انگلیسی
آمریکایی‌ها درباره جنگ ایران دقیقاً چه فکر می‌کنند؟
چرا ویروس در هوای «خیلی خشک» یا «خیلی مرطوب» بیشتر منتقل می شود؟
تهران در تب گرما؛ هشدار هواشناسی برای 3 روز آینده
آماده‌باش کامل تهران؛ میزبانی از زائران از شنبه آغاز می‌شود
دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب
بازداشت عوامل ویدئوی جنجالی در یزد
7 هزار مرگ در سایه مواد تقلبی؛ زنگ خطر ناخالصی‌های مرگبار
چرا مجری سرشناس محافظه‌کار از حزب جمهوری‌خواه عبور کرد؟
جزئیات انهدام تیم تروریستی در مرزهای شمال‌غرب کشور
دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت
واکنش اتحادیه اروپا به حمله روسیه به کی‌یف
جزئیات حادثه مرگبار اتوبوس در آفریقای جنوبی با 78 مسافر