×
بین الملل
شناسه خبر : 210987
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/12 ساعت 12:36

اخبار آتش بس غزه؛

جلسه امنیتی رژیم صهیونیستی در سایه آماده سازی مرحله دوم توافق

هماهنگ کننده امور اسرا در رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم در حال آماده شدن برای آغاز مذاکرات برای مرحله دوم معامله است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در حالی که توافق آتش‌بس در غزه وارد چهاردهمین روز خود می‌شود، دور سوم تبادل اسرا روز پنج‌شنبه پس از آن پایان یافت که رژیم اشغالگر قبل از تعیین ساعت پنج عصر به‌عنوان تاریخ جدید آزادی اسرا، عملیات را به حالت تعلیق درآورد. اسرای فلسطینی پس از پیگیری موضوع با میانجیگران آزاد شدند، در حالی که همچنان برای مراحل باقی مانده از روند آزادی اسیران و بازداشت شدگان انتظارها باقی است.

العربی الجدید مطلع شده که میانجیگران در مصر و قطر پیام خشمگینانه‌ای را به دولت اشغالگر در رابطه با رویکرد آن در برخورد با توافق آتش‌بس و مانع تراشی عمدی گاه به گاه دولت اشغالگر منتقل کردند.

بر اساس آنچه العربی الجدید دریافته میانجیگران در قاهره و دوحه در سایه مواضع اسرائیل که به دنبال بهانه‌گیری هستند، پیامی مبنی بر دشواری تکمیل تعهدات معامله تبادل اسرا منتقل کردند. در حالی که میانجی‌گران برای غلبه بر موانع و رسیدگی به موانعی که می‌تواند منجر به اختلال در آزادی اسرای اسرائیلی و فلسطینی شود و توافق را خنثی کند، تلاش می‌کنند.

این در حالی است که «گال هیرش»، هماهنگ کننده امور اسرا تاکید کرد: ما در حال آماده شدن برای آغاز مذاکرات برای مرحله دوم معامله هستیم.

هیرش افزود: دیدار هفته آینده «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای مذاکرات فاز ۲ توافق مهم است. ما در حال آماده شدن برای آغاز مذاکرات برای مرحله دوم توافق هستیم که با سفر نتانیاهو به واشنگتن همزمان است.

کانال ۱۲ عبری نیز گزارش داد: اسرائیل انتظار ندارد دفعات بعدی معامله مبادله اسرا با شکست مواجه شود اما همه سناریوها را نیز رد نمی‌کنیم.

طبق این گزارش، نتانیاهو امروز رایزنی‌های امنیتی برای بحث در مورد امکان توقف توافق و امکان بازگشت فوری به جنگ را روز شنبه برگزار خواهد کرد. رایزنی‌های امنیتی همزمان با سفر نماینده آمریکا به تل‌آویو و پیش از دیدار نتانیاهو و ترامپ انجام می‌شود. در ابتدای هفته و به طور مشخص شنبه دور چهارم مرحله اول معامله تبادل اسرا به پایان می‌رسد.

انتظار می‌رود حماس فهرستی از اسامی اسرای اسرائیلی را که قرار است روز جمعه منتشر شود، تحویل دهد.

مسؤولانی که در این بحث شرکت خواهند کرد، گفتند که این بحث بسیار مهمی است و خوب است که برگزار شود. به گفته آنها، اسرائیل باید برای همه سناریوها آماده باشد.

برآوردها در اسرائیل نشان می‌دهد که این توافق در آینده نزدیک از هم نخواهد پاشید. با این حال، برای هر سناریو مقدماتی وجود دارد.

۱۰ اسیر اسرائیلی از ۲۵ اسیر موجود در این لیست در این مرحله طی ۱۰ روز زنده بازگردانده شده‌اند. پنج کارگر خارجی دیگر نیز آزاد شدند.

این کانال افزود: اکنون به مرحله رده مردان می‌رویم. بر اساس تمامی برآوردها در اسرائیل و بر اساس فهرستی که حماس ارائه کرده است، دیگر هیچ زن اسیری در قید حیات نیست.

کانال عبری اضافه کرد «استیون ویتکاف»، نماینده ایالات متحده گفت که در میان افرادی که قرار است آزاد شوند، یک شهروند آمریکایی نیز وجود دارد. کسانی که روز شنبه آزاد می‌شوند لزوما بزرگسال نخواهند بود، ممکن است مجروح و بیمار باشند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
X
آگهی تبلیغاتی