×
بین الملل
شناسه خبر : 210963
تاریخ انتشار : جمعه 1403/11/12 ساعت 12:10
روبیو: اوکراین با جنگ 100 سال عقب افتاد/درباره خرید گرینلند شوخی نداریم

روبیو: اوکراین با جنگ 100 سال عقب افتاد/درباره خرید گرینلند شوخی نداریم

وزیر خارجه دولت ترامپ گفت: اوکراین در نتیجه جنگ با روسیه به 100 سال عقب برگشته و سیستم انرژی اوکراین هم به شدت آسیب دیده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا گفت: «اوکراین در پی این جنگ ۱۰۰ سال عقب افتاده است. شبکه انرژی این کشور در حال از بین رفتن است. منظورم این است که بعد از این واقعیت، کسی باید برای این همه بازسازی هزینه کند. چند نفر از اوکراینی‌ها، کشورشان را ترک کرده‌اند و اکنون در کشورهای دیگر زندگی می‌کنند؟ ممکن است هرگز برنگردند. منظورم این است که این آینده آنهاست و از این نظر در خطر است.»

به نقل از خبرگزاری نووستی، وزیر خارجه آمریکا همچینن بر درخواستش برای پایان درگیری در اوکراین بار دیگر تاکید و ابراز کرد که ۲ طرف درگیری اوکراین در جریان مذاکرات با هدف دستیابی به صلح چیزهایی را قربانی کرده‌اند.

مارکو روبیو همچنین خاطرنشان کرد چندین کشور غیر دوست در چهار سال گذشته قدرت گرفته‌اند که یکی از آنها روسیه است.

وزیر خارجه آمریکا: پیشنهاد ترامپ برای خرید گرینلند جدی است

وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در تلاش خود برای خرید گرینلند جدی است.

از تی آر تی، مارکو روبیو در مصاحبه ای تهدید استفاده از نیروی نظامی آمریکا علیه دانمارک، متحد ناتو را کم اهمیت جلوه داد، اما درباره اظهارات ترامپ در مورد گرینلند گفت: «این اظهارات شوخی نیست.»

روبیو به رادیو سیریاس ایکس ام افزود: ترامپ آنچه را که قصد انجام آن را دارد، یعنی خرید گرینلند را اعلام کرد.

وی ادامه داد: این پیشنهاد در مورد تملک زمین نیست، این در راستای منافع ملی ما است و باید حل شود.

روبیو با اشاره به ضمانت‌های ناتو به دانمارک گفت: ما با آن‌ها توافقنامه دفاعی داریم تا اگر گرینلند مورد حمله قرار گیرد، از آن محافظت کنیم.

وی افزود: اگر ما برای انجام این کار آماده هستیم، ممکن است بخواهیم کنترل بیشتری بر آنچه در گرینلند اتفاق می‌افتد داشته باشیم.

«مته فردریکسن» نخست وزیر دانمارک در هفته جاری از کشورهای اروپایی خواست که در مقابل سیاست‌های آمریکا از یکدیگر حمایت کنند.

فردریکسن طی دیدار با اولاف شولتس صدراعظم آلمان گفت: «می‌خواهم اطمینان حاصل کنم که تمام اروپا در کنار هم قرار می‌گیرند. نه تنها در ارتباط با پادشاهی دانمارک بلکه به طور گسترده تر.»

فردریکسن که با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه نیز ملاقات کرد، افزود: «همه در اروپا می‌توانند ببینند که اکنون همکاری متفاوتی با آمریکا خواهد بود.»

این نخستین بار نیست که ترامپ ایده تسلط آمریکا بر بخش‌هایی از قطب شمال را مطرح می کند؛ وی در سال ۲۰۱۹ و در دولت نخست خود نیز کنترل آمریکا بر گرینلند را یک «ضرورت مطلق» برای امنیت بین الملل دانسته بود.

ترامپ در سخنانی گفت: «من واقعا نمی دانم دانمارک چه ادعایی نسبت به آن [گرینلند] دارد، اما اگر آنها اجازه ندهند که چنین اتفاقی بیفتد، این یک اقدام بسیار غیردوستانه خواهد بود، زیرا برای حفاظت از دنیای آزاد است. من فکر می‌کنم گرینلند را به دست خواهیم آورد، زیرا به آزادی جهان مربوط می‌شود. آمریکا هیچ دلیلی برای این کار ندارد غیر از اینکه تنها ما هستیم که می‌توانیم آزادی را فراهم کنیم. آنها نمی توانند».


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
افتتاح حساب جدید برای دارندگان بالای 10 حساب ممنوع شد
هشدار رئیس جمهور مصر: هیچ کس نمی‌تواند مصر را مورد تجاوز قرار دهد
روزنامه عبری: صندلی‌های خالی جلوی نتانیاهو جایگاه اسرائیل را نشان داد
کناره‌گیری حدادی از امور اجرایی پرسپولیس
زلنسکی خواستار موشک‌های تاماهاوک از ترامپ شد
تشکیل پرونده قضایی برای برهم‌زنندگان ‌امنیت روانی جامعه
پزشکیان: ایران به ان‌پی‌تی متعهد است
واکنش حماس به سخنرانی نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
شهادت دو مأمور پلیس استان مرکزی در درگیری با سارقان مسلح
انفجار در مرکز داده کره‌جنوبی و اختلال در صدها سیستم دولتی + عکس
اسلامی: آژانس باید حملات به مراکز هسته‌ای ایران را محکوم می‌کرد
درخواست ترامپ برای لغو حق شهروندی آمریکا بر اساس تولد
تا آزادی قدس شریف به حمایت از مقاومت ادامه می‌دهیم
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
چند واقعیت دربارۀ ماشه
عضو ارشد حماس: آمریکا قابل اعتماد نیست
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
واکنش رسانه‌های غربی به رای نیاوردن قطعنامه روسیه و چین
همه احتمالات پیش رو
آزمایش موفق بزرگترین توربین بادی معلق در چین
ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید
اسنپ‌بک و تداوم ابهام راهبردی
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
X
آگهی تبلیغاتی