×
ورزشی
شناسه خبر : 210928
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/11/11 ساعت 19:30

کارتال: پرسپولیس برای سه امتیاز می‌جنگد/گل‌محمدی: تغییر کادر شوکی برای پرسپولیس است

کارتال گفت:پرسپولیس در هر زمینی با هر تیمی بازی کند، برای سه امتیاز می‌جنگد و بازی بسیار چالشی و خوبی خواهیم داشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: اسماعیل کارتال در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان گفت: بسیاری از بازیکنان مصدوم را در اختیار نداریم، اما خیلی خوب برای بازی با فولاد آماده شده‌ایم. پیروزی مقابل تراکتور، هواداران و بازیکنان پرسپولیس را بسیار خوشحال کرد.

وی با بیان اینکه بازیکنان پرسپولیس تمرکز بالایی دارند، افزود: تمرینات خیلی خوبی را پشت سر گذاشتیم و بازیکنان از روحیه بسیار بالایی بهره می‌بردند. می‌دانیم فولاد تیم بسیار خوبی دارد و دیدارهای این تیم را تماشا کرده‌ایم. پرسپولیس در هر زمینی با هر تیمی بازی کند، برای سه امتیاز می‌جنگد و بازی بسیار چالشی و خوبی خواهیم داشت.

سرمربی پرسپولیس در مورد غیبت بانوان هوادار در ورزشگاه شهدای فولاد گفت: اولین بار است که چنین چیزی را می‌شنوم. حضور بانوان در همه استادیوم‌ها یک اتفاق نرمال است و امیدوارم این شرایط در اینجا هم باشد. فضای ورزشگاه در دیدار پرسپولیس - تراکتور خیلی زیبا بود؛ چیزی اتفاق افتاد که در هیچ‌جای اروپا هم نمی‌بینیم.

کارتال با تمجید از فضای هواداری بین طرفداران پرسپولیس و تراکتور عنوان کرد: در مسیری که تماشاگران تراکتور و پرسپولیس وارد استادیوم می‌شدند، هیچ اتفاقی بین آنها رخ نداد و همه در شرایطی مسالمت‌آمیز وارد ورزشگاه شدند. این اتفاق برای فوتبال ایران بسیار زیباست.

وی درباره غایبان پرسپولیس اظهار داشت: به‌خاطر مصدومیت یا محرومیت بازیکنان گریه نمی‌کنیم یا غصه نمی‌خوریم. با 11 بازیکن وارد زمین می‌شویم و هر کاری از دست‌مان بربیاید، انجام می‌دهیم. خیلی امیدوارم که بازی را ببریم و با روحیه بالاتری به مصاف الهلال برویم.

سرمربی پرسپولیس در مورد تقابل با یحیی گل‌محمدی گفت: مربیان قبلی مانند گل‌محمدی، موفقیت‌های زیادی در پرسپولیس به دست آوردند و به آنها تبریک می‌گویم. چه کسی می‌داند، ممکن است ما هم در طول زمانی که در پرسپولیس حضور داریم، موفقیت‌های بیشتری نسبت به او کسب کنیم.

به گزارش تسنیم، کارتال درباره شناخت خود از پرسپولیس و فوتبال ایران یادآور شد: پرسپولیس یکی از تیم‌های ریشه‌دار و قوی فوتبال ایران محسوب می‌شود. این تیم هواداران پُرشوری دارد و تیمی است با تماشاگران خیلی خوب و موفقیت‌های زیاد در سال‌های اخیر. دیدارهای لیگ ایران را بعضی اوقات در کشورم دنبال می‌کردم.

وی در مورد فاصله کوتاه دیدارهای پرسپولیس تصریح کرد: بدشانسی ما این است که باید هر سه یا چهار روز یک بار بازی کنیم. خیلی دوست داشتم سه یا چهار هفته برای تمرین با بازیکنان و القای فلسفه خودم فرصت داشتم. با این حال در این مدت کوتاه نمی‌توان کار عجیب و خاصی انجام داد. با آنالیزهای خودمان هم توانستیم تفکرات را به بازیکنان القا کنیم.

سرمربی پرسپولیس درباره احتمال جذب بازیکن جدید خاطرنشان کرد: مدیران باشگاه با یکی دو بازیکن مذاکره می‌کنند و احتمال قطعی شدن جذب آنها خیلی زیاد است. دیدارهای خیلی سختی داریم و همه بازی‌ها حکم فینال را دارد. مسابقه با فولاد هم یک فینال است؛ چون با تیم سوم جدول بازی داریم و با پیروزی می‌توانیم این تیم را پایین‌تر از خودمان بکشیم.

«اگر نتوانیم ببریم، اختلاف امتیازی ما با تیم‌های صدر جدول بیشتر می‌شود.»، کارتال ضمن بیان این جمله گفت: نمی‌توانم بگویم چون بازی سختی داریم، به پرسپولیس نمی‌آیم؛ چون به همین خاطر (مسابقات دشوار) به این باشگاه آمده‌ام.

وی با اشاره به اینکه روی موفقیت در فصل آینده تمرکز کرده، گفت: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا پرسپولیس  موفق شود، اما هدف اصلی من این است که تیم خیلی خوبی برای فصل آینده بسازم. هر چند در این دیدارهای فشرده می‌توانیم قهرمان شویم و جام بگیریم. با همکاری و همدلی، هر کاری از دست‌مان برمی‌آید و این مسئله را زمان نشان می‌دهد.

گل‌محمدی: تغییر کادر شوکی برای پرسپولیس است 

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان تأکید کرد، این تیم در دیدار فردا مقابل پرسپولیس به مانند میهمانش دنبال سه امتیاز خواهد بود.

یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پیش از دیدار فولاد خوزستان - پرسپولیس اظهار داشت: با توجه به شرایط جدول فکر می‌کنم فردا شاهد یک بازی حساس خواهیم بود. قطعاً انگیزه هر دو تیم کسب سه امتیاز است تا بتوانند در کورس قهرمانی و بالای جدول باشند و بدون شک شاهد بازی خوبی از طرف دو تیم خواهیم بود؛ به خاطر اینکه از لحاظ فنی آمادگی خوبی دارند و از بازیکنان فنی خوبی بهره می‌برند.

وی با اشاره به تغییرات در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس یادآور شد: پرسپولیس تغییراتی در کادر مربیگری داشته است که می‌تواند یک شوک برای این تیم باشد؛ هر چند که در چند بازی گذشته نیز تیم‌شان خوب نتیجه گرفته است و از لحاظ امتیازگیری عملکرد خوبی داشتند. امیدوارم بتوانیم توانایی‌های فنی خود را ارائه کنیم. قطعاً با حضور هواداران می‌توانیم با روحیه بهتر و انگیزه بیشتر بازی کنیم. حضور هواداران می‌تواند برگ برنده ما باشد و امیدوارم شاهد یک جو خوب و هواداری داخل استادیوم، مثل بازی‌های گذشته باشیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در واکنش به اینکه کارتال اعتقاد داشته است بازی فردا به خاطر شرایط امتیازی دو تیم یک فینال خواهد بود، گفت: بله، در هر صورت شرایط جدول طوری است که هر دو تیم احتیاج به سه امتیاز دارند و ماندن در کورس برای هر دو تیم مهم است.

گل‌محمدی در مورد عملکرد بسیار خوب بلانکو در نخستین حضورش در این تیم تصریح کرد: عملکرد یک بازیکن در یک بازی نمی‌تواند معیار و ملاک اینکه او در طول فصل خوب بوده است یا نه، نیست. بلانکو در بازی اول خیلی توانست به ما کمک کند، اما اینکه در ادامه چه عملکردی داشته باشد بیشتر دست خودش است و باید تمرکز داشته باشد. بلانکو واقعاً بازیکن حرفه‌ای است و همه ما را امیدوار کرد و امیدوارم بتوانیم از توانایی‌هایش استفاده کنیم.

وی درباره اینکه برخی از کارشناسان تیم فولاد خوزستان را مدعی قهرمانی می‌دانند، خاطر نشان کرد: اصلاً دوست ندارم انتظارات از بازیکنان تیمم زیاد باشد. ما بازی به بازی پیش می‌رویم و نگاه‌مان رو به جلوست. شرایطی که از اول فصل داشتیم این بود که یک ثبات در تیم ایجاد شود و هر پنجره نقل‌وانتقالاتی فرصتی برای تیم‌سازی. ما در پنجره دوم نقل‌وانتقالاتی زیاد فعال نبودیم و آنطور که باید و شاید نتوانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم. در هر صورت با توجه به اینکه یکی دو جای خالی داریم شاید بتوانیم از بازیکنان آزاد و خارجی استفاده کنیم و این بستگی به روند مسابقات دارد.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در پاسخ به اینکه دو بازیکن یادشده در کدام پست به این تیم اضافه خواهند شد، اظهار داشت: اصلاً صحبتی نشده است و اگر در روند بازی‌ها احساس کنیم و احتیاج پیدا شود این کار را خواهیم کرد. فعلاً صحبتی درباره اینکه در چه پستی بازیکن بگیریم، نشده است.

گل‌محمدی درباره اینکه پیام ویژه‌ای برای هواداران فولاد برای حضور در ورزشگاه دارد، گفت: با توجه به دوری ورزشگاه و مشکلات رفت و آمد فکر می‌کنیم یک مقدار انتظاری که خودمان داشتم، نبود. با اینکه ورزشگاه خیلی پر نمی‌شود، اما همیشه با شور و اشتیاق زیادی تیم را تشویق می‌کردند. اگر این تعداد بیشتر باشد قطعاً برای ما بهتر خواهد بود و انگیزه بیشتری پیدا می‌کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که باشگاه فولاد برنامه‌ای برای ایاب و اذهاب هواداران خود مانند باشگاه‌هایی چون سپاهان دارد، گفت: شنیدم در این بازی امکانات خوبی برای تردد هواداران صورت خواهد گرفت. امیدوارم این هواداران اضافه شوند و از هواداران خانم خود نیز بتوانیم استفاده کنیم. شاید نیمی از هواداران ما خانم‌ها و بانوان عزیز هستند. تنها استانی که این اتفاق نیفتاده که بانوان بتوانند به ورزشگاه بیایند، فکر کنم استان خوزستان باشد. امیدوارم مسئولان نگاه مهربانانه‌تر نسبت به این مسئله داشته باشند و حضور همه هواداران می‌توانند باعث گرمابخش ورزشگاه و دلگرمی بازیکنان و کادر فنی باشد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چگونه با رژیم غذایی از دیابت پیشگیری کنیم؟
چربی‌های مخفی می‌توانند روند پیری قلب را شتاب دهند
نور اینفو | 10 ویژگی اخلاقی در سبک زندگی پیامبر اسلام
افشاگری مدیر سابق واتساپ: امنیت میلیاردها کاربر در خطر است
محققان استنفورد علائم اوتیسم در موش‌ها را حذف کردند
آیفون ایر از سیم‌کارت فیزیکی پشتیبانی نمی کند
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
X
آگهی تبلیغاتی