×
بین الملل
شناسه خبر : 210796
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 22:32
تسلا از اتحادیه اروپا به دلیل تعرفه خودروهای برقی شکایت کرد

تسلا از اتحادیه اروپا به دلیل تعرفه خودروهای برقی شکایت کرد

شرکت آمریکایی تسلا به دلیل تعرفه‌های اعمال شده از سوی اتحادیه اروپا روی خودروهای برقی وارداتی از کشور چین، از این اتحادیه شکایت کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: شرکت آمریکایی تسلا به دلیل تعرفه‌هایی که اتحادیه اروپا روی خودروهای برقی وارداتی از چین اعمال کرده است، از این بلوک شکایت کرد.

دیوان دادگستری اروپا روز دوشنبه با انتشار تأییدیه‌ای در وب‌سایت خود اعلام کرد که این پرونده توسط شرکت تابعه تسلا در شانگهای تشکیل شده است، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

این شکایت تسلا که تازه‌ترین رویارویی میان ایلان ماسک، مدیرعامل این خودروساز، و مقامات اتحادیه اروپا محسوب می‌شود، در پی دعاوی مشابهی از سوی شرکت بی‌ام‌و آلمان و چندین شرکت خودروسازی چینی مطرح شده است.

اتحادیه اروپا در اوت 2023 تعرفه‌های ضد یارانه‌ای را به میزان حداکثر 7.8 درصد برای تسلا و تا 35.3 درصد برای سایر خودروهای برقی تولیدشده در چین اعمال کرد. این تعرفه‌ها علاوه بر 10 درصد تعرفه استاندارد واردات در این صنعت هستند.

اعمال این تعرفه‌ها پس از تحقیقات اتحادیه اروپا در سال 2023 درباره حمایت‌های ناعادلانه دولت چین از صنعت خودروهای برقی صورت گرفت.

بروکسل پس از این تحقیقات متوجه شد که خودروسازان چینی از وام‌های کم‌بهره، زمین‌های ارزان و یارانه‌هایی برای تأمین‌کنندگان خود از جمله تولیدکنندگان فولاد، بهره‌مند شده‌اند.

بر اساس این گزارش، در سال گذشته یک‌پنجم خودروهای برقی فروخته‌شده در سراسر اتحادیه اروپا، یعنی حدود 300 هزار دستگاه، در چین تولید شده بودند.

طبق گزارش سازمان محیط‌زیستی «حمل‌ونقل و محیط‌زیست»، تسلا با سهم 28 درصدی از واردات خودروهای برقی اتحادیه اروپا از چین در سال 2023، بیش از هر برند دیگری خودرو به این منطقه صادر کرده است.

اتحادیه اروپا پس از بررسی‌های جداگانه دریافت که تسلا کمترین میزان حمایت دولتی را از چین دریافت کرده است و ازاین‌رو، کمترین تعرفه را برای آن در نظر گرفت.

مدیران تسلا اعلام کرده‌اند که در حال تعدیل سیاست‌های واردات خود از چین برای مقابله با تعرفه‌های اتحادیه اروپا هستند. در حال حاضر، این شرکت مدل 3 را از شانگهای به اتحادیه اروپا صادر می‌کند، درحالی‌که مدل Y در برلین تولید می‌شود.

در پرونده حقوقی تسلا، جزئیاتی درباره استدلال این شرکت ارائه نشده است. شکایت علیه کمیسیون اروپا در دیوان عمومی، دومین دادگاه عالی اتحادیه اروپا، بررسی خواهد شد و رأی آن قابلیت تجدیدنظر در دیوان دادگستری اروپا را دارد. این روند ممکن است حدود 18 ماه طول بکشد.

اولو جول، سخنگوی تجارت کمیسیون اروپا، روز دوشنبه در واکنش به اقدام تسلا اظهار داشت: آماده دفاع از موضع خود در دادگاه هستیم.

ایلان ماسک، مشاور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و منتقد سرسخت قوانین فناوری اتحادیه اروپا، در کارزار انتخاباتی آلمان از حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» حمایت کرده است.

بر اساس داده‌های انجمن خودروسازان اروپا (Acea)، تعداد ثبت پلاک خودروهای صفر تسلا در اتحادیه اروپا در سال 2024 نسبت به سال قبل 13 درصد کاهش یافت و به 242,945 دستگاه رسید. برخی کارشناسان، فعالیت‌های سیاسی ماسک را عاملی برای کاهش فروش این شرکت می‌دانند، اگرچه این مسئله برای برخی دیگر از خریداران، انگیزه‌ای برای خرید تسلا بوده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حمله نتانیاهو به اردوغان؛ اسرائیل: تهدیدهای ترکیه را تحمل نمی‌کنیم
بسته شدن ناگهانی همه درهای پایگاه هوایی حریر در نزدیکی اربیل
برکناری‌های نادر در موساد نشانه شکست اسرائیل در جنگ با ایران است
واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه ایران
'گزارش تصویری | رهاسازی حیوانات در زیستگاه‌هایشان
پولی که از جیب انگلیسی‌ها می‌رود؛ هزینه میلیونی حفاظت از شاهزاده هری و همسرش
قالیباف: ایران وعراق در جنگ رمضان پوزه آمریکا را به خاک مالیدند
راغفر: افزایش قیمت بنزین و انرژی فشار اصلی را به اقشار کم‌درآمد وارد می‌کند
سپاهان نورافکن و واسعی را مقابل استقلال ندارد
تجلیل پزشکیان از 12 چهره نام‌آور پزشکی ایران در آستانه روز پزشک
امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود
تحلیل بازار ارز امروز جمعه 30 مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 31 مرداد
حمله دقیق پهپادهای یمن به تجمع‌ها و تجهیزات مزدوران سعودی
سقوط هواپیمای سسنا در آلاسکا؛ هر 8 سرنشین جان باختند
هشدار رئیس اتحادیه املاک تهران درباره قیمت‌سازی و آگهی‌های جعلی مسکن
اعتصاب در فرودگاه بن‌گوریون؛ پروازها لغو و ساعت‌ها با تأخیر مواجه شدند
طارمی در آستانه پیوستن به الوصل؛ مذاکرات نهایی در امارات
ابوعبیده خواستار قیام فلسطینیان در کرانه باختری و قدس شد
گرجستان به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نپیوست
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن زمین‌گیر شده است؛ اجازه قدم برداشتن نمی‌دهیم
آخرین وضعیت جاده‌های شمال؛ چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شدند
تهدید ترامپ علیه عمان مسقط را شوکه و خشمگین کرد
روایتی جدید از رونق اقتصادی در کره شمالی ؛پیونگ‌یانگ به‌وضوح ثروتمندتر شده است
پزشکیان بر توسعه همکاری‌های ایران و بنگلادش تاکید کرد
صعود رحمانی به نیمه نهایی کشتی آزاد جوانان جهان
رئیس سازمان سنجش: آزمون سراسری 1405 با موفقیت برگزار شد
درخواست ترکیه برای بازداشت نتانیاهو
آمریکا یک پهپاد ریپر خود را منهدم کرد
ترامپ در محاصره تحقیقات؛ دموکرات‌ها فساد مالی را هدف گرفتند
پای روسیه لنگید؛ تاجیکستان به ایران روی آورد
آمریکا فروش 4.5 میلیارد دلاری تسلیحات به قطر را تأیید کرد
نخست‌وزیر عراق: کشور در دوره‌ای دشوار قرار دارد
از هرمز تا همبرگر؛ ترامپ از فتح هرمز به بحران گوشت چرخ کرده رسید
وزیر کار زمان پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی را اعلام کرد + فیلم
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه 31 مرداد/ طلا گران می شود؟
هزینه سنگین بحران انرژی در اروپا؛ چشم‌انداز 89 میلیارد یورویی
شهادت پدر 2 شهید در کرانه باختری
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
اظهارات جنجالی بن‌گویر درباره اسیران زن فلسطینی
واژگونی قایق در نیجریه؛ 50 نفر جان باختند
زلزله در فیفا؛ پروژه برکناری اینفانتینو کلید خورد
مسن‌ترین فرد جهان 117 ساله شد
جزییات افزایش شیوع آنفلوانزا در کشور/ علایم و استانهای درگیر
اعتصاب کارگری فعالیت فرودگاه اسرائیل را مختل کرد
تصادف یک خرس قهوه‌ای در سوادکوه با قطار
صعود «تات» و «رحمانی» به یک‌چهارم نهایی کشتی آزاد جوانان جهان
برنامه قطعی برق لرستان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها
حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان
یادگارهای اکبر عبدی در موزه اردبیل ماندگار شد
هاآرتص: 20هزار کودک در غزه کشته شدند؛روزانه 28کودک