در

باکو: برای ادامه عادی‌سازی روابط با ایروان تلاش می‌کنیم

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد که باکو به تلاش‌های خود برای عادی‌سازی روابط با ارمنستان ادامه می‌دهد.

باکو: برای ادامه عادی‌سازی روابط با ایروان تلاش می‌کنیم
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه و در یک نشست خبری درباره نتایج دومین میزگرد سازوکار سه‌جانبه، ترکیه، آذربایجان و ازبکستان اظهار داشت: احیای تمامیت ارضی،‌ حاکمیت آذربایجان و آزادسازی سرزمین‌ها از اشغال فرصت‌های جدیدی را برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌کند.

وی همچنین بیان کرد: کریدور شرق به غرب از این منطقه در حال راه‌اندازی است و چشم انداز خوبی خواهد داشت.

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در ادامه درباره اهمیت تکمیل توافقنامه صلح با ارمنستان و ادعاهای مطرح درباره اراضی باقی‌مانده گفت: جمهوری آذربایجان به تلاش‌های سازنده خود ادامه خواهد داد.

جیحون بایراموف همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر تعدادی از پروژه‌ها براساس یک نقشه راه در حال اجرا و انجام است و در ارتباط با حمل ونقل میان سه کشور اجرایی خواهد شد.


نورنیوز

ارسال نظر