×
بین الملل
شناسه خبر : 210774
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 18:31
ترامپ مهاجران مخالف رژیم اسرائیل را اخراج می‌کند

ترامپ مهاجران مخالف رژیم اسرائیل را اخراج می‌کند

طبق گزارش‌ها رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد عرصه را بر مخالفان جنایات رژیم صهیونیستی تنگ کرده و مهاجرانی که به این جنایات اعتراض دارند را به اتهام یهودستیزی اخراج کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: رسانه آمریکایی از قصد «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای صدور یک فرمان اجرایی و ملزم کردن تمامی نهادهای فدرال به «یافتن راه‌های قانونی برای مقابله با یهودستیزی» خبر داد، از جمله یافتن راه‌هایی برای اخراج «فعالان ضدیهودی» که قوانین را نقض کرده‌اند.

بر اساس سندی که روزنامه «نیویورک‌پست» به آن دسترسی پیدا کرده است، این فرمان اجرایی رؤسای نهادها و وزارتخانه‌ها را موظف می‌کند تا ظرف ۶۰ روز آینده توصیه‌های خود را به کاخ سفید ارائه دهند و همچنین وزارت دادگستری را ملزم می‌کند تا تحقیقاتی درباره شعارهای حامی حماس و اقدامات «تهدیدآمیز» در دانشگاه‌ها و سایر مکان‌ها انجام دهد.

در ماه میلادی گذشته، ۶ کمیته جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان گزارشی منتشر کردند که در آن خواستار اقدامات شدیدتر دولت فدرال برای مقابله با یهودستیزی شدند؛ از جمله مشروط کردن بودجه‌های کمکی فدرال دانشگاه‌ها برای اجرای سیاست‌های سختگیرانه‌تر در مقابله با «تبعیض علیه یهودیان».

در روزهای اوج جنگ غزه، دانشگاه کلمبیا به یکی از نمادهای اعتراضات دانشجویی جهان غرب علیه جنایات رژیم صهیونیستی در این باریکه تبدیل شده بود. قانونگذاران آمریکایی در این گزارش تجمعات برگزارشده در این دانشگاه را مصداق یهودستیزی دانسته و به بودجه کمکی فدرال ۲.۷ میلیارد دلاری دانشگاه کلمبیا در سال مالی ۲۰۲۳ اعتراض کردند.

دونالد ترامپ در روزهای مبارزات انتخاباتی خود هم خواستار اخراج آن دسته از دانشجویان حامی حماس شده بود که با روادید در ایالات متحده اقامت دارند. او پیش‌تر نیز یک فرمان اجرایی دیگر را امضا کرد که به نظر می‌رسد در راستای اجرای همین هدف بوده است.

بر اساس مفاد آن فرمان اجرایی، ایالات متحده باید اطمینان حاصل کند که «بیگانگان پذیرفته‌شده و افراد غیرشهروند حاضر در ایالات متحده» از «گروه‌های تروریستی خارجی» حمایت نمی‌کنند. با این حال، تأثیر دقیق این فرمان هنوز مشخص نیست.

این در حالی است که در دسامبر ۲۰۲۳، رؤسای برخی از دانشگاه‌های آمریکا در یکی از جلسات کنگره از پاسخ صریح به این سؤال که آیا حمایت از «نسل‌کشی یهودیان» یک جرم محسوب می‌شود، خودداری کرده و حق آزادی بیان دانشجویان را یادآور شدند.

تلاش ترامپ برای مقابله با آنچه یهودستیزی خوانده احتمالاً شامل محروم کردن دانشگاه‌ها از بودجه‌های فدرال نیز خواهد شد. این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که او پیش‌تر دستور توقف موقت کمک‌های فدرال را صادر کرد.

ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود نیز تهدید کرده بود که در واکنش به اعتراضات علیه خشونت پلیس آمریکا پس از قتل «جورج فلوید» در ۲۰۲۰، بودجه فدرال برخی شهرها را به دلیل ناتوانی در سرکوب تظاهرات، قطع خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بهره‌برداری فاز نهایی‌ انتقال آب سد طالقان به کرج و تهران‌ تا نیمه مهرماه
لاریجانی با نخست وزیر لبنان دیدار کرد
ایران نه منزوی است و نه طالب جنگ
انزوای اسرائیل و ضرورت شکل‌گیری نظم نوین جهانی
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
X
آگهی تبلیغاتی