×
بین الملل
شناسه خبر : 210716
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 11:43
بازگشت به خانه و شکستی دیگر برای تل‌آویو

عبدالباری عطوان؛

بازگشت به خانه و شکستی دیگر برای تل‌آویو

بازگشت لبنانی ها و اهالی نوار غزه شکستی بزرگ برای دشمن اسرائیلی و پیروزی برای مقاومت و پایگاه مردمی آن در به شکست کشاندن طرح کوچاندن و به زانو در آوردن است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب گفت که رژیم صهیونیستی متحمل شکست دیگری در برابر مقاومت و مردم مقاوم لبنان و نوار غزه شد زیرا اهالی جنوب لبنان و شمال نوار غزه به محل سکونت خود بازگشتند اما شهرک نشینان صهیونیست به دلیل ناتوانی تل آویو در تامین امنیت آنها هنوز نتوانسته اند به محل سکونت خود بازگردند.

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب در مطلبی در روزنامه رای الیوم با اشاره به بازگشت ساکنان جنوب لبنان به مناطق خود و نیز بازگشت آوارگان نوار غزه به شمال این منطقه آورده است: بازگشت صدها هزار آواره به روستا و شهرک خود خواه در شمال نوار غزه یا درجنوب لبنان رخدادی نکو و با اهمیت بسیار بالا است. از امر از این حیث دارای اهمیت زیادی است که طرحهای اشغالگران برای کوچاندن شهروندان و خالی کردن جبهه های درگیری، تثبیت اشغالگری در نوار غزه و نوار مرزی لبنان، غلبه کامل بر گروههای مقاومت، ایجاد فتنه بین مقاومت و پایگاه مردمی آن از طریق تشدید نسل کشی و پاکسازی نژادی و مسئول قلمداد مقاومت در جنوب لبنان و نوار غزه را با شکست روبرو کرد.

عطوان افزود: این رخداد به مثابه وحدت میدان های نبرد بود که در برابر دیدگان دشمن اسرائیلی در جبهه های جنوب لبنان و فلسطین و کرانه باختری و نوار غزه نمایان شده است؛ به ویژه که پرچم های مقاومت خواه در جنوب لبنان یا نوار غزه در دست شهروندان درحال بازگشت به مناطق سکونت خود است.

این تحلیلگر تاکید کرد: این رویداد شکستی بزرگ برای دشمن اسرائیلی و پیروزی برای مقاومت و پایگاه مردمی آن در به شکست کشاندن طرح کوچاندن و به زانو در آوردن و ترساندن پایگاه مردمی مقاومت و ایجاد شکاف بین این پایگاه و گروههای مقاومت است.

عطوان تصریح کرد: نکته قابل توجه اهتزار تصاویر رهبران شهید و در صدر آنها سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی السنوار در کنار پرچم های مقاومت لبنان و فلسطین است. این حرکت مردمی، نخستین پیروزی است که زمینه را برای بازگشت بزرگ فلسطینیان به مناطق اشغالی «الجلیل»، «حیفا»، «عکا»، «ام الرشراش»، «تل الربیع»، صفد»، «عسقلان» و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی هموار خواهد کرد.

وی تاکید کرد: شهرک نشینان صهیونیست آواره شده از مناطق الجلیل در شمال فلسطین اشغالی و شهرک های صهیونیست نشین اطراف غزه درپی جنگ به محل های سکونت خود بازنمی گردند زیرا شرایط بازگشت آنها محقق نشده است زیرا نه نیروهای حزب الله در لبنان و نه گردانهای مقاومت در نوار غزه به ویژه گردان های القسام و سرایا القدس از بین رفته اند و احتمال تکرار حماسه طوفان الاقصی در نوار غزه و حملات موشکی از جنوب لبنان همچنان پابرجاست.

به گزارش ایرنا، این تحلیلگر در پایان نوشت: صاحبان حق، حق بازگشت به خانه و کاشانه خود را دارند؛ هر اندازه که طول بکشد. تا دشمن و اشغالگری هست، مقاومت متوقف نخواهد شد. ملت فلسطین همانند دیگر مللی که اشغالگران را درهم شکستند و به پیروزی بزرگ نائل شدند، یک میلی‌متر از خاکش را فراموش نخواهد کرد و از گرفتن انتقام خون شهدای نسل کشی رژیم صهیونیستی هراندازه که زمان به درازا بکشد، دست نخواهید کشید.


اخبار مرتبط
بازگشت به خانه؛ چگونه شجاعت لبنانی‌ها، گلوله‌های صهیونیست‌ها را بی اثر کرد
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 17:55
نورنیوز از تأثیرات راهبردی بازگشت شجاعانه ساکنین جنوب لبنان به منازلشان گزارش می‌دهد؛
بازگشت به خانه؛ چگونه شجاعت لبنانی‌ها، گلوله‌های صهیونیست‌ها را بی اثر کرد
بازگشت شیعیان جنوب لبنان به خانه‌هایشان در حالی که رژیم صهیونیستی آنها را هدف تیراندازی قرار داده بود، نشان داد مقاومت لبنانی‌ها نه‌تنها نظامی بلکه ایمانی است. این حرکت شجاعانه که با شهادت و مجروحیت چندین نفر همراه شد، پیامی به دشمن و جهان داشت: هیچ قدرتی نمی‌تواند ملت لبنان را از حقشان محروم کند.
بازگشت به خانه آوارگان فلسطینی/مخالفت مصربا پیشنهاد ترامپ/ ایجاد منطقه حائل در مرز غزه
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 14:26
اخبار آتش بس غزه؛
بازگشت به خانه آوارگان فلسطینی/مخالفت مصربا پیشنهاد ترامپ/ ایجاد منطقه حائل در مرز غزه
روند بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه از صبح امروز دوشنبه آغاز شد , هزاران آواره فلسطینی از طریق خیابان ساحلی «الرشید» درحال ورود به شهرشان هستند.
حماس: ممانعت رژیم اسرائیل  از بازگشت آوارگان به شمال غزه نقض آتش‌بس است
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 13:29
حماس: ممانعت رژیم اسرائیل از بازگشت آوارگان به شمال غزه نقض آتش‌بس است
حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که ممانعت رژیم اشغالگر صهیونیستی از بازگشت آوارگان به شمال غزه، نقض آشکار توافق آتش‌بس است.
شگفتی صهیونیست‌ها از بازگشت لبنانی‌هاو فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 11:58
شگفتی صهیونیست‌ها از بازگشت لبنانی‌هاو فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان
صهیونیست‌ها با دیدن بازگشت هزاران شهروند لبنانی و فلسطینی به خانه‌هایشان حیرت زده شدند
نظرات

آخرین اخبار
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است
انفجار در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و کویت
چین، روسیه، اندونزی و پاکستان خواستار آتش بس فوری شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به زیرساخت های اسکله بندرعباس
5644 موشک و پهپاد، آمار کشورهای عربی از حملات ایران در 32 روز جنگ
عراقچی: پاسخی به پیشنهادات 15 بندی آمریکا نداده‌ایم
واکنش آمریکا، انگلیس و فرانسه به کشته شدن صلحبانان سازمان ملل در لبنان
اصابت پرتابه به یک نفتکش در شمال دوحه
تحلیلگر نظامی روس: ذخایر موشک‌های تاماهاوک آمریکا رو به اتمام است
وارن: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند
45 عملیات حزب‌الله در 24 ساعت گذشته علیه اشغالگران
ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی
پدرو سانچز: از اقدام تلافی‌جویانه ترامپ نمی‌ترسم
29 کشته در سقوط هواپیمای ترابری نظامی روسیه
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4