×
بین الملل
شناسه خبر : 210716
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 11:43
بازگشت به خانه و شکستی دیگر برای تل‌آویو

عبدالباری عطوان؛

بازگشت به خانه و شکستی دیگر برای تل‌آویو

بازگشت لبنانی ها و اهالی نوار غزه شکستی بزرگ برای دشمن اسرائیلی و پیروزی برای مقاومت و پایگاه مردمی آن در به شکست کشاندن طرح کوچاندن و به زانو در آوردن است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب گفت که رژیم صهیونیستی متحمل شکست دیگری در برابر مقاومت و مردم مقاوم لبنان و نوار غزه شد زیرا اهالی جنوب لبنان و شمال نوار غزه به محل سکونت خود بازگشتند اما شهرک نشینان صهیونیست به دلیل ناتوانی تل آویو در تامین امنیت آنها هنوز نتوانسته اند به محل سکونت خود بازگردند.

«عبدالباری عطوان» تحلیلگر معروف جهان عرب در مطلبی در روزنامه رای الیوم با اشاره به بازگشت ساکنان جنوب لبنان به مناطق خود و نیز بازگشت آوارگان نوار غزه به شمال این منطقه آورده است: بازگشت صدها هزار آواره به روستا و شهرک خود خواه در شمال نوار غزه یا درجنوب لبنان رخدادی نکو و با اهمیت بسیار بالا است. از امر از این حیث دارای اهمیت زیادی است که طرحهای اشغالگران برای کوچاندن شهروندان و خالی کردن جبهه های درگیری، تثبیت اشغالگری در نوار غزه و نوار مرزی لبنان، غلبه کامل بر گروههای مقاومت، ایجاد فتنه بین مقاومت و پایگاه مردمی آن از طریق تشدید نسل کشی و پاکسازی نژادی و مسئول قلمداد مقاومت در جنوب لبنان و نوار غزه را با شکست روبرو کرد.

عطوان افزود: این رخداد به مثابه وحدت میدان های نبرد بود که در برابر دیدگان دشمن اسرائیلی در جبهه های جنوب لبنان و فلسطین و کرانه باختری و نوار غزه نمایان شده است؛ به ویژه که پرچم های مقاومت خواه در جنوب لبنان یا نوار غزه در دست شهروندان درحال بازگشت به مناطق سکونت خود است.

این تحلیلگر تاکید کرد: این رویداد شکستی بزرگ برای دشمن اسرائیلی و پیروزی برای مقاومت و پایگاه مردمی آن در به شکست کشاندن طرح کوچاندن و به زانو در آوردن و ترساندن پایگاه مردمی مقاومت و ایجاد شکاف بین این پایگاه و گروههای مقاومت است.

عطوان تصریح کرد: نکته قابل توجه اهتزار تصاویر رهبران شهید و در صدر آنها سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و یحیی السنوار در کنار پرچم های مقاومت لبنان و فلسطین است. این حرکت مردمی، نخستین پیروزی است که زمینه را برای بازگشت بزرگ فلسطینیان به مناطق اشغالی «الجلیل»، «حیفا»، «عکا»، «ام الرشراش»، «تل الربیع»، صفد»، «عسقلان» و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی هموار خواهد کرد.

وی تاکید کرد: شهرک نشینان صهیونیست آواره شده از مناطق الجلیل در شمال فلسطین اشغالی و شهرک های صهیونیست نشین اطراف غزه درپی جنگ به محل های سکونت خود بازنمی گردند زیرا شرایط بازگشت آنها محقق نشده است زیرا نه نیروهای حزب الله در لبنان و نه گردانهای مقاومت در نوار غزه به ویژه گردان های القسام و سرایا القدس از بین رفته اند و احتمال تکرار حماسه طوفان الاقصی در نوار غزه و حملات موشکی از جنوب لبنان همچنان پابرجاست.

به گزارش ایرنا، این تحلیلگر در پایان نوشت: صاحبان حق، حق بازگشت به خانه و کاشانه خود را دارند؛ هر اندازه که طول بکشد. تا دشمن و اشغالگری هست، مقاومت متوقف نخواهد شد. ملت فلسطین همانند دیگر مللی که اشغالگران را درهم شکستند و به پیروزی بزرگ نائل شدند، یک میلی‌متر از خاکش را فراموش نخواهد کرد و از گرفتن انتقام خون شهدای نسل کشی رژیم صهیونیستی هراندازه که زمان به درازا بکشد، دست نخواهید کشید.


اخبار مرتبط
بازگشت به خانه؛ چگونه شجاعت لبنانی‌ها، گلوله‌های صهیونیست‌ها را بی اثر کرد
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 17:55
نورنیوز از تأثیرات راهبردی بازگشت شجاعانه ساکنین جنوب لبنان به منازلشان گزارش می‌دهد؛
بازگشت به خانه؛ چگونه شجاعت لبنانی‌ها، گلوله‌های صهیونیست‌ها را بی اثر کرد
بازگشت شیعیان جنوب لبنان به خانه‌هایشان در حالی که رژیم صهیونیستی آنها را هدف تیراندازی قرار داده بود، نشان داد مقاومت لبنانی‌ها نه‌تنها نظامی بلکه ایمانی است. این حرکت شجاعانه که با شهادت و مجروحیت چندین نفر همراه شد، پیامی به دشمن و جهان داشت: هیچ قدرتی نمی‌تواند ملت لبنان را از حقشان محروم کند.
بازگشت به خانه آوارگان فلسطینی/مخالفت مصربا پیشنهاد ترامپ/ ایجاد منطقه حائل در مرز غزه
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 14:26
اخبار آتش بس غزه؛
بازگشت به خانه آوارگان فلسطینی/مخالفت مصربا پیشنهاد ترامپ/ ایجاد منطقه حائل در مرز غزه
روند بازگشت آوارگان فلسطینی به شمال نوار غزه از صبح امروز دوشنبه آغاز شد , هزاران آواره فلسطینی از طریق خیابان ساحلی «الرشید» درحال ورود به شهرشان هستند.
حماس: ممانعت رژیم اسرائیل  از بازگشت آوارگان به شمال غزه نقض آتش‌بس است
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 13:29
حماس: ممانعت رژیم اسرائیل از بازگشت آوارگان به شمال غزه نقض آتش‌بس است
حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس اعلام کرد که ممانعت رژیم اشغالگر صهیونیستی از بازگشت آوارگان به شمال غزه، نقض آشکار توافق آتش‌بس است.
شگفتی صهیونیست‌ها از بازگشت لبنانی‌هاو فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 11:58
شگفتی صهیونیست‌ها از بازگشت لبنانی‌هاو فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان
صهیونیست‌ها با دیدن بازگشت هزاران شهروند لبنانی و فلسطینی به خانه‌هایشان حیرت زده شدند
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
واردات برنج و گوشت از مرزها تحت تأثیر گرانی دلار
عون تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد
فرانسه به حمایت از اوکراین ادامه می دهد
پاپ: زندان‌ها در جهان بیش از ظرفیت‌شان پر شده‌اند
درگیری مرزی میان ارتش لبنان و نیروهای سوریه
فریدزاده: سینمای ایران به کاخ جشنواره نیاز دارد
ایتالیا خواستار استقلال امنیتی اروپا از آمریکا شد
اینتر پس از 3 سال، جنوا را در خانه‌اش شکست داد
دادگاه اسرائیل درخواست لغو جلسه محاکمه نتانیاهو را رد کرد
بایرن مونیخ با پنالتی در خانه از شکست فرار کرد
عضو شورای شهر: خطر فرونشست در پایتخت جدی‌تر شده است
سخنگوی صنعت آب: کشور هنوز از خشکسالی عبور نکرده است
اعلام قیمت شیر خام و 4 محصول لبنی
ترامپ در حال پاکسازی قومی در آمریکا است
تحویل بالگردهای بلک‌هاوک افغانستان از آمریکا به پرو
کارگروه ویژه احیای نان کامل در کشور تشکیل شد
القسام: ترور فرماندهان بر عزم مقاومت می‌افزاید
واکنش «ترامپ» به حمله به مراسم یهودیان در استرالیا
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت از حزب‌الله حمایت می‌کند
عارف: تولیدکنندگان شیر، قیمت را متعادل کنند
افزایش قیمت دارو کمتر از نرخ تورم/ بیمه‌ها هزینه‌ها را پوشش می‌دهند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت/کتابخانه کامران فانی اهدا شد
نشست اضطراری وزیر راه در پی هشدار قرمز بارش‌های سنگین در 4 استان
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
X
آگهی تبلیغاتی