×
اجتماعی
شناسه خبر : 210690
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 09:26
جریان ضبط اموال زنجانی به نفع کرسنت چیست؟

جریان ضبط اموال زنجانی به نفع کرسنت چیست؟

اگر وجوهی در بانک FIIB مالزی مستقر نیست اکنون شرکت کرسنت پترولیوم به دنبال ضبط و توقیف چه اموال و چه وجوهی در کشور مالزی است؟

نورنیوز-گروه اجتماعی: وکیل بابک زنجانی در خصوص پرونده کرسنت و اموال موکل خود توضیحاتی را ارائه داد.

رسول کوهپایه زاده وکیل دادگستری در خصوص پرونده کرسنت اظهار کرد: در خصوص پرونده موسوم به کرسنت و محکومیت دولت ایران به پرداخت خسارت هنگفت میلیارد دلاری و متعاقباً شناسایی، توقیف و ضبط اموال دولت ایران در انگلستان و هلند اینک اخباری مبنی بر تلاش بر توقیف و ضبط اموال موکل بانک زنجانی در کشور مالزی در این راستا مطرح شده است، با این توضیح که بانک FIIB در منطقه لاوان مالزی متعلق به بابک زنجانی است که پول‌های معاملات نفتی موکل و شرکت نفت به حساب‌های این بانک واریز شده بود.

وی افزود: حسب اخبار واصله شرکت کرسنت پترولیوم درصدد است با دریافت مجوز دادگاه موجودی و ذخایر بانک مذکور را توقیف کرده تا بخشی از طلب خود در راستای اجرای احکام داوری علیه ایران را وصول کند.

این وکیل دادگستری در ادامه گفت: نکته بسیار مهم اینکه در طول ١٠سال گذشته که وکالت پرونده بابک زنجانی را به عهده داشتم به کرار و در طی ٢۶ جلسه دادگاه نام بانک FIIB مطرح شد. متأسفانه علیرغم اظهارات متعدد و دفاعیات موکل مبنی بر اینکه پول‌های واریزی از سوی شرکت نفت در بانک FIIB موجود است اما به دلیل تحریم‌ها حساب مذکور مسدود بوده و قابلیت انتقال ندارد، اما شاکی پرونده و وزیر وقت نفت همواره طی مصاحبه‌های متعدد از جمله حضور در برنامه تلویزیونی پایش ادعا کرد که اساساً بانک FIIB هیچ اعتباری ندارد و کل سرمایه و موجودی آن به ۵٠٠ هزار دلار هم نمی‌رسد و اصلاً پولی به این بانک وارد نشده است. این فرد مدعی بود که موکل بابک زنجانی هیچ مالی در مالزی ندارد.

کوهپایه زاده افزود: این در حالی بود که در حال فرایند رسیدگی و طی ٢۶ جلسه دادگاه با اسناد و مدارک بیان کردیم که این بانک معتبر است و این پول به حساب بانک مالزی منظور شده است اما به دلیل تحریم قابلیت انتقال و جابجایی ندارد.

کوهپایه زاده گفت: اینک گذشت زمان صحت و حقانیت دفاعیات را مشخص کرد، اگر این بانک به گفته وزیر وقت نفت بی ارزش بوده و خالی از وجه است، چرا شرکت کرسنت پترولیوم اکنون در مالزی در پی توقیف وجوه این بانک است.

وی افزود: آن زمان در مقام دفاع بارها اعلام کردیم که ظاهراً اراده جدی جهت حل مشکل و تسویه بدهی موکل از سوی برخی دولتمردان وجود ندارد و ایشان علیرغم شعارهایی که می‌دهند بیش از آنکه به دنبال استیفای حقوق بیت‌المال باشند در پی تحقق اهداف خود در بازی‌های سیاسی هستند و حال با گذشت زمان واقعیت امر آشکار شده است.

این وکیل دادگستری گفت: اگر تدبیر و حمایت دستگاه قضائی و نهاد ذی ربط امنیتی نبود، واقعیت پرونده موکل بابک زنجانی در پس جنجال‌های سیاسی دفن می‌شد و اموال موکل هیچگاه به کشور مسترد نمی‌گشت. آنان که آن زمان با تکیه بر مسند وزارت بارها در رسانه‌های جمعی موکل را متهم به دروغگویی می‌کردند و مدعی بودند که موکل بابک زنجانی هیچ مالی در خارج از کشور ندارد و دفاعیات وی خلاف واقع است اینک باید در پیشگاه ملت و قانون و مراجع ذی‌صلاح پاسخگو باشند؛ اگر چنین بانکی وجود نداشت و ندارد و اگر وجوهی در این بانک مستقر نیست اکنون شرکت کرسنت پترولیوم به دنبال ضبط و توقیف چه اموال و چه وجوهی در کشور مالزی است؟


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405