×
اقتصادی
شناسه خبر : 210637
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/09 ساعت 18:56
برگزاری همایش بین‌المللی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه‌ نانو

برگزاری همایش بین‌المللی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه‌ نانو

دهمین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو از 10 تا 11 بهمن 1403 با حضور محققان و دانشمندان برجسته‌ داخلی و خارجی در دانشگاه ولیعصر رفسنجان برگزار می‌شود که فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه‌های مختلف نانو فراهم می‌کند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: دانشگاه ولیعصر رفسنجان میزبان دهمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو است که با حضور برجسته‌ترین محققان و دانشمندان داخلی و خارجی از جمله پروفسور آلبرت ناسیبولین از روسیه و پروفسور مجتبی عبدی جلیبی از انگلستان برگزار می‌شود. این کنفرانس با محوریت موضوعاتی همچون نانوشیمی، نانوفیزیک، نانو پزشکی و انرژی و همچنین کارگاه‌های تخصصی و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش و فناوری در حوزه نانو فراهم کرده است.

دانشگاه ولیعصر رفسنجان از ۱۰ تا ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ میزبان دهمین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو خواهد بود. این رویداد علمی با حضور محققان و دانشمندان برجسته‌ داخلی و خارجی، فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و فناوری در حوزه‌های مختلف نانو فراهم می‌کند. موضوعات اصلی این کنفرانس شامل سنتز و مشخص‌یابی مواد نانوساختار، نانوشیمی و نانوفیزیک، کاربردهای نانو در علوم پزشکی، مهندسی، انرژی و محیط‌زیست، ملاحظات ایمنی نانو و فناوری‌نانو و نانوزیست‌فناوری است.

سخنرانان کلیدی بین‌المللی

این کنفرانس با حضور سخنرانان برجسته‌ای از سراسر جهان همراه است. پروفسور آلبرت ناسیبولین از مؤسسه علم و فناوری اسکولکوفو روسیه، درباره «نانولوله‌های کربنی: از سنتز تا کاربردها» سخنرانی خواهد کرد. وی یکی از پیشگامان تحقیقات در زمینه نانولوله‌های کربنی است که کاربردهای گسترده‌ای در صنایع مختلف دارند.

پروفسور مجتبی عبدی جلیبی از دانشگاه کالج لندن نیز درباره «مواد نانوساختار پیشرفته برای سلول‌های فتوولتائیک خورشیدی و سیستم‌های الکتروشیمیایی: حرکت به سوی آینده‌ای پایدار و بدون کربن» صحبت خواهد کرد. تحقیقات او بر توسعه فناوری‌های نوین برای تولید انرژی پاک و پایدار متمرکز است.

از ایران نیز پروفسور میرفضل‌الله موسوی از دانشگاه تربیت مدرس درباره «سنتز مواد چندمنظوره پیشرفته برای تولید هیدروژن سبز» سخنرانی خواهد کرد. هیدروژن سبز به عنوان یکی از منابع انرژی پاک، نقش کلیدی در آینده انرژی جهان ایفا می‌کند.

همچنین پروفسور محمد روسوپ محمود از دانشگاه فناوری مارا مالزی درباره «ویژگی‌های نانوساختارهای کربنی تهیه‌شده از منابع طبیعی و کاربردهای آنها در ساخت دستگاه‌های اپتوالکترونیک» صحبت خواهد کرد. تحقیقات او بر استفاده از مواد طبیعی برای تولید فناوری‌های نوین متمرکز است.

کارگاه‌های تخصصی

در حاشیه این کنفرانس، کارگاه‌های تخصصی نیز برگزار می‌شود که فرصتی برای دانش‌افزایی و آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه نانو است. حسن علم‌خواه، دانشیار گروه مهندسی مواد دانشگاه بوعلی سینا همدان، کارگاهی با عنوان «پوشش‌های نانوساختار سخت: از مفهوم نوآورانه تا موفقیت در بازار» برگزار خواهد کرد. این کارگاه در تاریخ ۱۰ بهمن از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲ برگزار می‌شود.

سید علی موسوی شایق، دانشیار دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نیز کارگاهی با عنوان «کاربردهای نانوفناوری میکروفلوییدیک در پزشکی و داروسازی» ارائه خواهد داد. این کارگاه در تاریخ ۱۱ بهمن از ساعت ۱۰:۴۵ تا ۱۲ برگزار می‌شود.

به نقل از ستاد نانو، همچنین سید فرشید چینی، دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه تهران، کارگاهی با عنوان «مفاهیم نانومهندسی سطح، سطوح فوق آبگریز، زاویه تماس و انرژی سطح» برگزار خواهد کرد. این کارگاه در تاریخ ۱۱ بهمن از ساعت ۱۲ آغاز می‌شود.

در حاشیه این کنفرانس، دو شرکت دانش‌بنیان نیز حضور خواهند داشت.

دهمین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه ولیعصر رفسنجان، فرصتی بی‌نظیر برای محققان، دانشمندان و صنعتگران است تا آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه نانو را به اشتراک بگذارند. با حضور سخنرانان برجسته بین‌المللی، کارگاه‌های تخصصی و شرکت‌های دانش‌بنیان، این رویداد نقش مهمی در پیشبرد علم و فناوری نانو در ایران و جهان ایفا خواهد کرد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هر 40 دقیقه یک زن ایرانی به سرطان سینه مبتلا می‌شود
خوراکی‌هایی برای مفاصل سالم و قوی
مرز خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد لرزید
عضو ارشد جنبش انصارالله یمن: سلاح یمن، سلاح حماس است
رفع مشکل تردد کامیون‌های ایرانی در مرز افغانستان
حماس: یک بالگرد رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادیم
افتتاح رسمی بیست و دومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی
حماس و ابتکار مقاومت؛ تغییر معادله قدرت در نبرد فلسطین
افزایش بیش از پنج‌برابری سرانه دانش‌آموزی در دولت چهاردهم
واریز 65 همت سود برای 29.5 میلیون سهام‌دار در نیمه اول سال
24 بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت شدند
نتانیاهو: از داخل و خارج برای توقف جنگ غزه تحت فشار بوده‌ام
جدول هفته ششم لیگ برتر بعد از تساوی صدرنشین و فولاد
بن ‌گویر، نتانیاهو را تهدید کرد
استاندار تهران خبر داد، برگزاری مراسم هفته تهران با محوریت هویت شهری
8000 نفر در غزه زیر آوارها هستند
ترامپ: نتانیاهو در غزه زیاده‌ روی کرد
نتایج نهایی کارشناسی ارشد 1404 اعلام شد+لینک سایت
واگذاری 2500 مسکن در 15 شهر کشور به نخبگان
زمستان بدون خاموشی؛پر شدن ذخایر نفت‌گاز نیروگاهی
شورش در گرجستان؛ حمله معترضان به کاخ ریاست‌جمهوری + فیلم
دستورالعمل کارگزاران رمزپول تصویب شد
آرسنال موقتاً صدرنشین پریمیر لیگ شد + جدول لیگ برتر انگلیس
رونمایی طرح تقویت محله محوری تا پایان پاییز
بازداشت 175 نفر در تظاهرات لندن
سپاهان 0 - 0 ذوب آهن | تساوی و تقسیم امتیازات در داربی اصفهان + خلاصه بازی
ابلاغ دستورالعمل جایگزینی فیبرنوری با کابل مسی به مخابرات
برگزاری کنفرانس فلسطینی درباره آینده غزه در مصر
چلسی(2)- لیورپول(1)؛ سومین شکست پیاپی لیورپول + خلاصه بازی
ثبت نام ایران خودرو از 4.5 میلیون نفر گذشت
ترامپ :حماس باید سریع اقدام کند
توفان مدارس منطقه سیستان را تعطیل کرد
مقام صهیونیستی: مذاکرات آتش‌بس فقط چند روز طول می کشد
کاهش نسبی دما از فردا یکشنبه در تهران
فولاد(0) - تراکتور (0) | نبرد داغ اهواز هم برنده نداشت! + خلاصه بازی
دولت آمریکا به دنبال پذیرش تنها 7500 پناهجو/پیشنهاد 2500 دلاری برای ترک داوطلبانه
شیخ نعیم قاسم: طرح ترامپ برای غزه پر از خطرات است
علیپور موضع بازیکنان را مشخص کرد
ورود عارف به پرونده قاچاق مس و ترخیص تلفن همراه
سقوط پهپاد اسرائیلی در شرق لبنان
هیات حماس امشب به قاهره می‌رود
واکنش فیفا به ویزا ندادن به کادر 9 نفره ایران
ایران آمادۀ نخستین پرتاب از پایگاه فضایی چابهار
دوشنبه؛ آغاز اعلام برندگان جایزه نوبل 2025
رئیس پلیس آگاهی فراجا خبرداد؛ کشف بیش از 4 هزار خودرو سرقتی در یک سال
خسروی رکورد جهان را شکست و هفتمین طلایی ایران شد
برنامه رقابت وزنه‌برداران ایران در مسابقات قهرمانی جهان مشخص شد
رئیس کمیسیون اروپا: فرصت پایان دادن به جنگ غزه مغتنم شمرده شود
پاسخ حماس ترامپ را به نوبل می رساند؟
سرنگونی 314 پهپاد اوکراینی توسط روسیه در 24 ساعت گذشته
X
آگهی تبلیغاتی