×
سیاسی
شناسه خبر : 210565
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/09 ساعت 11:56

نورنیوز از سیاست‌زدگی در رویکردهای حقوق بشری غرب گزارش می‌دهد؛

اتهام‌زنی اروپا علیه ایران؛ حقوق بشر یا فشار سیاسی؟

برخی کشورهای اروپایی با تکیه بر ادعاهای حقوق بشری، اتهاماتی جدید علیه ایران مطرح کرده‌اند، در حالی که خود در دنیای واقعی درگیر نقض حقوق بشر و بحران‌های داخلی هستند.

 نورنیوز-گروه سیاسی: برخی کشورهای اروپایی طی روزهای اخیر با تکیه بر کلیدواژه‌هایی چون حقوق بشر و شرایط زندانیان در ایران، اتهامات تازه‌ای علیه کشورمان مطرح کرده‌اند. این رفتارها شامل مصاحبه‌های هدفمند و جهت دار برخی اتباع خارجی با روایت‌های تکراری از شرایط زندان‌های ایران و ادعای شکنجه و تحقیر است که اعتبار آن‌ها به دلیل نبود ارتباط میان اتباع خارجی و زندانیان ایرانی کاملا مخدوش است. این اقدامات، بخشی از کمپین سیاسی غرب علیه ایران است که با ادعاهای حقوق بشری سعی در فشار بر دستگاه قضایی مستقل ایران دارد.

تناقضات غرب و حقوق بشر

غرب در حالی ایران را به گروگان‌گیری اتباع خارجی متهم می‌کند که خود سابقه‌ای طولانی در نقض حقوق ایرانیان دارد؛ از پرونده‌هایی چون بازداشت غیرقانونی حمید نوری و اسدالله اسدی گرفته تا میزبانی تروریست‌هایی که مستقیماً در جنایات علیه ملت ایران نقش داشته‌اند. علاوه بر این، بحران حقوق بشری در زندان‌های اروپا، از جمله شرایط اسفبار زندانیان در فرانسه و انگلستان که گزارشهای مستندی از سوی رسانه های غربی در مورد آن منتشر شده، نشان‌دهنده فرافکنی و اتخاذ رویکرد دوگانه از سوی غرب است. اروپا مدعی حمایت از حقوق بشر است، اما در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی فلسطینی‌ها سکوت می‌کند و حتی از آن حمایت نظامی می‌نماید.

بحران‌های اروپا و ژست‌های سیاسی

اروپا امروز درگیر بحران‌های گسترده داخلی و خارجی است. بحران اقتصادی، اعتراض‌های مردمی و چالش‌های سیاسی در کشورهایی چون فرانسه و آلمان از یک سو و فشارهای واشنگتن و جنگ اوکراین از سوی دیگر، اتحادیه اروپا را به بازیگری ضعیف و متزلزل در عرصه جهانی تبدیل کرده است. این شرایط، کشورهای اروپایی را به سمت استفاده ابزاری از موضوع حقوق بشر بر علیه سایر کشورها برای انحراف افکار عمومی و پوشاندن ناکامی‌هایشان سوق داده است. اظهارات مداخله‌جویانه مقاماتی چون وزیر خارجه فرانسه نیز در همین راستا ارزیابی می‌شود.

مسیر آینده اروپا

اروپا باید بداند سیاست‌های مبتنی بر اتهام‌زنی و فشار بر ایران نه تنها مشکلات داخلی و بین‌المللی آن را حل نمی‌کند، بلکه بیشتر به انزوای این قاره و افزایش سوء تفاهم ها در مناسبات با ایران منجر خواهد شد. اتحادیه اروپا برای بازسازی وجهه بین‌المللی خود، باید از سیاست‌های دوگانه فاصله بگیرد و در مسیر حمایت واقعی از حقوق بشر، از همراهی با رژیم صهیونیستی دست بردارد. همچنین، حل بحران‌های داخلی و کاهش وابستگی به آمریکا، گام‌های ضروری برای بازگرداندن ثبات و استقلال به این قاره هستند.

این تغییر رویکرد نه تنها به بهبود روابط بین‌المللی اروپا کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به الگویی مثبت در عرصه جهانی بدل شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه: این طرح حمایت از نسل‌کشی است/مخالفت آلمان با طرح ترامپ
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 18:17
واکنش‌ها به طرح ترامپ؛
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه: این طرح حمایت از نسل‌کشی است/مخالفت آلمان با طرح ترامپ
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه نگرانی جدی خود را بابت پیشنهاد اخیر ترامپ در جابجایی ساکنان غزه و انتقال آنها به مصر و اردن ابراز کرد و خواستار موضع قاطع و مخالف منطقه‌ای و جهانی با این ایده شد.
گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
شنبه 1403/09/24 ساعت 20:47
گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
گزارش سالانه وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس با استناد به مصوبه سال 1391 مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
از غزه تا دمشق؛ استانداردهای دوگانه حقوق بشر غربی
شنبه 1403/09/24 ساعت 13:14
نورنیوز بررسی می کند؛
از غزه تا دمشق؛ استانداردهای دوگانه حقوق بشر غربی
سابقه اقدامات و تحرکات کشورهای غربی در بحران های مشابه نشان می دهد که وعده های این کشورها به مردم سوریه، بیش از آنکه پاسخی واقعی به نیازهای مردم این کشور باشد، تلاشی برای تطهیر کارنامه خود و سرپوش گذاشتن بر جنایات گذشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پرتغال(3) - ارمنستان (0) | نبرد سرنوشت‌ساز در انتخابی جام جهانی 2026
انگلیس(1) - آندورا(0) | تیم هری کین آماده دیدار با آندورا در مقدماتی جام جهانی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
X
آگهی تبلیغاتی