×
سیاسی
شناسه خبر : 210565
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/11/09 ساعت 11:56
اتهام‌زنی اروپا علیه ایران؛ حقوق بشر یا فشار سیاسی؟

نورنیوز از سیاست‌زدگی در رویکردهای حقوق بشری غرب گزارش می‌دهد؛

اتهام‌زنی اروپا علیه ایران؛ حقوق بشر یا فشار سیاسی؟

برخی کشورهای اروپایی با تکیه بر ادعاهای حقوق بشری، اتهاماتی جدید علیه ایران مطرح کرده‌اند، در حالی که خود در دنیای واقعی درگیر نقض حقوق بشر و بحران‌های داخلی هستند.

 نورنیوز-گروه سیاسی: برخی کشورهای اروپایی طی روزهای اخیر با تکیه بر کلیدواژه‌هایی چون حقوق بشر و شرایط زندانیان در ایران، اتهامات تازه‌ای علیه کشورمان مطرح کرده‌اند. این رفتارها شامل مصاحبه‌های هدفمند و جهت دار برخی اتباع خارجی با روایت‌های تکراری از شرایط زندان‌های ایران و ادعای شکنجه و تحقیر است که اعتبار آن‌ها به دلیل نبود ارتباط میان اتباع خارجی و زندانیان ایرانی کاملا مخدوش است. این اقدامات، بخشی از کمپین سیاسی غرب علیه ایران است که با ادعاهای حقوق بشری سعی در فشار بر دستگاه قضایی مستقل ایران دارد.

تناقضات غرب و حقوق بشر

غرب در حالی ایران را به گروگان‌گیری اتباع خارجی متهم می‌کند که خود سابقه‌ای طولانی در نقض حقوق ایرانیان دارد؛ از پرونده‌هایی چون بازداشت غیرقانونی حمید نوری و اسدالله اسدی گرفته تا میزبانی تروریست‌هایی که مستقیماً در جنایات علیه ملت ایران نقش داشته‌اند. علاوه بر این، بحران حقوق بشری در زندان‌های اروپا، از جمله شرایط اسفبار زندانیان در فرانسه و انگلستان که گزارشهای مستندی از سوی رسانه های غربی در مورد آن منتشر شده، نشان‌دهنده فرافکنی و اتخاذ رویکرد دوگانه از سوی غرب است. اروپا مدعی حمایت از حقوق بشر است، اما در برابر جنایات رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی فلسطینی‌ها سکوت می‌کند و حتی از آن حمایت نظامی می‌نماید.

بحران‌های اروپا و ژست‌های سیاسی

اروپا امروز درگیر بحران‌های گسترده داخلی و خارجی است. بحران اقتصادی، اعتراض‌های مردمی و چالش‌های سیاسی در کشورهایی چون فرانسه و آلمان از یک سو و فشارهای واشنگتن و جنگ اوکراین از سوی دیگر، اتحادیه اروپا را به بازیگری ضعیف و متزلزل در عرصه جهانی تبدیل کرده است. این شرایط، کشورهای اروپایی را به سمت استفاده ابزاری از موضوع حقوق بشر بر علیه سایر کشورها برای انحراف افکار عمومی و پوشاندن ناکامی‌هایشان سوق داده است. اظهارات مداخله‌جویانه مقاماتی چون وزیر خارجه فرانسه نیز در همین راستا ارزیابی می‌شود.

مسیر آینده اروپا

اروپا باید بداند سیاست‌های مبتنی بر اتهام‌زنی و فشار بر ایران نه تنها مشکلات داخلی و بین‌المللی آن را حل نمی‌کند، بلکه بیشتر به انزوای این قاره و افزایش سوء تفاهم ها در مناسبات با ایران منجر خواهد شد. اتحادیه اروپا برای بازسازی وجهه بین‌المللی خود، باید از سیاست‌های دوگانه فاصله بگیرد و در مسیر حمایت واقعی از حقوق بشر، از همراهی با رژیم صهیونیستی دست بردارد. همچنین، حل بحران‌های داخلی و کاهش وابستگی به آمریکا، گام‌های ضروری برای بازگرداندن ثبات و استقلال به این قاره هستند.

این تغییر رویکرد نه تنها به بهبود روابط بین‌المللی اروپا کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به الگویی مثبت در عرصه جهانی بدل شود.


نورنیوز
اخبار مرتبط
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه: این طرح حمایت از نسل‌کشی است/مخالفت آلمان با طرح ترامپ
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 18:17
واکنش‌ها به طرح ترامپ؛
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه: این طرح حمایت از نسل‌کشی است/مخالفت آلمان با طرح ترامپ
گروه حقوق بشری اروپا-خاورمیانه نگرانی جدی خود را بابت پیشنهاد اخیر ترامپ در جابجایی ساکنان غزه و انتقال آنها به مصر و اردن ابراز کرد و خواستار موضع قاطع و مخالف منطقه‌ای و جهانی با این ایده شد.
گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
شنبه 1403/09/24 ساعت 20:47
گزارش سالانه وزارت امورخارجه در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس
گزارش سالانه وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص نقض حقوق بشر در آمریکا و انگلیس با استناد به مصوبه سال 1391 مجلس شورای اسلامی منتشر شد.
از غزه تا دمشق؛ استانداردهای دوگانه حقوق بشر غربی
شنبه 1403/09/24 ساعت 13:14
نورنیوز بررسی می کند؛
از غزه تا دمشق؛ استانداردهای دوگانه حقوق بشر غربی
سابقه اقدامات و تحرکات کشورهای غربی در بحران های مشابه نشان می دهد که وعده های این کشورها به مردم سوریه، بیش از آنکه پاسخی واقعی به نیازهای مردم این کشور باشد، تلاشی برای تطهیر کارنامه خود و سرپوش گذاشتن بر جنایات گذشته است.
نظرات

آخرین اخبار
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید