×
بین الملل
شناسه خبر : 210520
تاریخ انتشار :

وزیر دفاع جدید آمریکا: کمک ارتش به استرداد گسترده مهاجران تداوم دارد

وزیر دفاع دولت جدید آمریکا در نخستین روز کاری خود گفت: کمک‌های ارتش به اجرایی کردن فرمان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور در زمینه استرداد گسترده مهاجران ادامه خواهد یافت.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «پیت هگست» وزیر دفاع جدید آمریکا، امروز (دوشنبه) در اولین روز آغاز به کار خود در پنتاگون گفت که ارتش این کشور به کمک به طرح «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای استرداد گسترده مهاجران ادامه خواهد داد.

خبرگزاری فرانسه با انتشار این مطلب گزارش داد: هگست که به‌رغم نگرانی‌های جمهوری‌خواهان درباره بی‌تجربگی او و پیشینه‌اش در سوء مصرف الکل و خشونت خانگی تایید شده، یکی از بحث‌برانگیزترین گزینه‌ها در کابینه جدید ترامپ است.

هگست که پیشتر مجری شبکه فاکس‌نیوز نیز بوده و به سختی، از سوی کنگره تاییده شده است،‌ صراحتا، نشان داده که برای اجرایی کردن دستورکار راست‌گرایانه او، از جمله کمک گرفتن از ارتش برای استرداد مهاجران ادامه خواهد داد.

او امروز در جمع خبرنگاران در این باره گفت: حمایت از استرداد گسترده مهاجران، حمایت از هدف رئیس‌جمهور بوده و این کاری است که وزارت دفاع،‌ مطلقا، به آن ادامه خواهد داد.

کلمبیا طی چند روز گذشته، با تهدیدات ترامپ به افزایش تعرفه‌های گمرکی برای این کشور، در نهایت، استرداد شهروندانش با دو هواپیمای ارتش آمریکا را قبول کرد.

هگست همچنین اعلام کرد که فرمان‌های اجرایی بیشتری درباره برچیدن برنامه‌های تنوع، برابری و شمول را از پنتاگون حذف کند و سربازانی را که به خاطر عدم رعایت دستور لغوشده واکسیناسیون کووید-۱۹ از خدمت برکنار شده‌اند را دوباره به خدمت برگرداند.

او تاکید کرد: هدف ما مرگ‌بار بودن، آمادگی، جنگیدن در نبردها و پاسخگو کردن افراد است. فرمان‌های مشروع رئیس‌جمهور آمریکا در این وزارت دفاع، سریع و بی‌عذر و بهانه اجرایی خواهد شد.

جمعه گذشته، سه سناتور جمهوری‌خواه به تایید هگست رای منفی دادند که منجر به تساوی ۵۰-۵۰ آرا شد و به رای‌گیری نهایی از سوی «جی‌ دی ونس» معاون اول رئیس‌جمهور آمریکا بود. این دومین بار در تاریخ آمریکا بود که برای تایید یکی از اعضای کابینه، به رای‌گیری دوباره برای از بین بردن تساوی آرا نیاز بود.

جمهوری‌خواهان بی‌تجربگی هگست در اداره سازمانی به بزرگی وزارت دفاع، بزرگ‌ترین کارفرمای آمریکا را نادیده گرفتند که شمار کارکنان آن، حدود سه میلیون نفر است.

آن‌ها همچنین با وجود اتهاماتی مانند سوء مدیریت مالی در سازمان‌های غیرانتفاعی مربوط به کهنه سربازان که پیشتر در آن اشتغال داشته، گزارش‌های مربوط به سوء مصرف الکل و اتهامات بدرفتاری با همسرش و تعرض جنسی زنی در کالیفرنیا علیه هگست او را تایید کردند.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نتانیاهو به پناهگاه رفت
تعطیلی یک هفته‌ای مسابقات فوتبال تهران
صدای مهیب انفجار در نزدیکی ستاد کل نیروهای مسلح در خیابان معلم تهران
تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو
آسمان کشور تا ساعت 14 روز شنبه بسته است
عراقچی: دعوت به خویشتن‌داری را نمی‌پذیریم
نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد
فرار خبرنگار و فیلمبردار فاکس نیوز حین پخش زنده
خلبان یکی از دو جنگنده رژیم صهیونیستی که ساقط شد زن بود
بیانیه سپاه پاسداران در پی انجام عملیات وعده صادق 3
گزارش تصویری | حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی
آغاز دور جدید عملیات «وعده صادق 3»؛ ایران قلب سرزمین‌های اشغالی را موشک‌ باران کرد+ تصاویر
ارتش: 8 جنگنده رژیم صهیونیستی و چندین پهپاد متجاوز سرنگون شدند
ضربه مستقیم یا نمایندگی تجاوز؟
سایت هسته‌ای «یو سی اف» مورد حمله قرار گرفت
امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد
راهنمای بقا در شرایط جنگی در پنج قدم
مهدی کروبی تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد
ره‌گیری موفق پرتابه‌ها در آسمان تهران
شلیک به فرمول موازنه
ساقط شدن پهپاد متجاوز رژیم صهیونیستی در آسمان قم
پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب خطاب به ملت ایران منتشر شد
فعال‌شدن پدافند هوایی در مرکز تهران+ فیلم
محدوده ستارخان همین الان+فیلم
واکنش اعضای تیم ملی فوتبال به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی
اطلاعیه وزارت علوم و وزارت بهداشت درباره نحوه فعالیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی
حمله رژیم صهیونیستی به محدوده سایت فردو +فیلم
شهادت دریابان شمخانی تکذیب شد
حملات جدید رژیم صهیونیستی به مناطقی در حوالی چیتگر +فیلم
فعال شدن پدافند پارچین در شرق تهران +فیلم
دقایقی قبل؛ انفجار و مشاهده دود در منطقه گرمدره +فیلم
به درخواست ایران امشب شورای امنیت سازمان ملل تشکیل می‌شود
سرلشکر پاکپور: به‌زودی درهای جهنم به روی رژیم کودک‌کش گشوده می‌شود
راه‌آهن: هیچ اختلالی در حرکت قطارها نداریم
فراجا هشدار داد: از جابجایی موشک‌ها فیلم نگیرید
عراقچی: ایران از اروپا انتظار دارد صهیونیست‌ها را محکوم کنند
واکنش محسن چاوشی به حمله دیشب رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی ...
آیت‌الله جوادی آملی: سنگ را از همان‌جا که آمده، برگردانید
دادستانی کل هشدار داد: انتشار محتوای مخل امنیت روانی جامعه جرم است
ایران هیچ حمله پهپادی انجام نداده است
فرماندهان شهید ایران را بیشتر بشناسید
پاسخ سنگین ایران در راه است؛ شهادت تنی چند از فرماندهان سپاه+فیل
درخواست مردم همدان از نیروهای مسلح
در شرایط جنگی حواسمان به علائم هشدار دهنده روان کودکان باشد
بمباران سنگین اطراف تبریز توسط رژیم صهیونیستی +فیلم
ویتکاف خواهان دیدار با عراقچی شد؛ ایران نپذیرفت!
توقف واریز و برداشت در پلتفرم‌های طلا با دستور بانک مرکزی
مجمع روحانیون مبارز: ذات رژیم صهیونیستی دشمن صلح است
پزشکیان: پاسخ ما دشمن را پشیمان می‌کند
آمار غیررسمی شهدا و زخمی شدگان در حملات دیشب اسرائیل به ایران
X
آگهی تبلیغاتی