×
سیاسی
شناسه خبر : 210510
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/08 ساعت 20:07
پزشکیان بر استفاده از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی تاکید

پزشکیان بر استفاده از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی تاکید

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی، موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت و کیفیت خدمت‌رسانی به مردم می‌شود، گفت: در بسیاری از بخش‌ها به ویژه خدمات درمانی و پزشکی، چنانچه کارها به وسیله هوش مصنوعی انجام شود، هم هزینه‌ها کاهش خواهد یافت.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه شورای راهبری فناوری‌ها و تولیدات دانش‌بنیان که صبح امروز دوشنبه برگزار شد، لازمه جهت‌گیری صحیح و اصولی در زمینه فناوری‌های نوین را شناخت و رصد دقیق مسیر طی شده از سوی کشورهای پیشرفته در این عرصه دانست و گفت: ما باید پیش از هر تصمیم و اقدامی ابتدا جایگاه فعلی خود را بشناسیم، سپس مسیر طی شده از سوی کشورهای پیشرفته در زمینه فناوری‌های نوین را رصد کرده تا در گام بعدی بتوانیم با تصمیمات و اقدامات درست شکاف‌ها و خلاءهای موجود را رفع کنیم.

رئیس جمهور چشم‌انداز وسیع و جهانی در فناوری‌های نوین را امری ضروری و موجب اولویت‌گذاری متناسب با مقتضیات روز دنیا و نیازهای کشور عنوان کرد و افزود: در صورت تحقق چنین مسئله‌ای ما خواهیم توانست علاوه بر رفع نیازهای داخلی، محصولاتی تولید شده با استاندارهای جهانی داشته باشیم و در سفرهای خارجی نیز برای این محصولات بازاریابی کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی، موجب کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت و کیفیت خدمت‌رسانی به مردم خواهد شد، تصریح کرد: در بسیاری از بخش‌ها به ویژه خدمات درمانی و پزشکی، چنانچه کارها به وسیله هوش مصنوعی انجام شود، هم هزینه‌ها کاهش خواهد یافت، هم فرایند رسیدگی به بیماران با سرعت و اطمینان بیشتری رقم خواهد خورد و هم نیازی به حضور پزشک در استان‌های فاقد متخصص نخواهد بود، لذا ضروری است این مسئله به عنوان یکی از اولویت‌ها در دستور کار معاونت علمی و فناوری قرار گیرد.

رئیس جمهور تشخیص اولویت‌ها را یکی از ضرورت‌های حرکت در مسیر جهانی شدن دانست و افزود: ما منابع محدود و تقاضای نامحدودی داریم، بنابراین ضرورت دارد مسائل اولویت‌بندی و سطح‌بندی شوند و شاخص‌ها را در نظر بگیریم که این کار از نظر علمی و عملی نیز قابل انجام است.

پزشکیان داشتن نگرش جامع در زمینه بهره‌مند شدن از هوش مصنوعی و تکنولوژی را یک ضرورت عنوان کرد و با تاکید بر لزوم نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش بنیان در حل مسائل مبتلابه کشور از جمله رفع ناترازی‌ها در حوزه انرژی گفت‌: در راستای کاهش ناترازی‌های حوزه انرژی، برای تامین ۳۰ هزار مگاوات برق از طریق پنل‌های خورشیدی ظرف مدت یک سال در دولت برنامه‌ریزی شده که شرکت‌های دانش‌بنیان نیز می‌توانند در این زمینه با سایر بخش‌ها مشارکت و تعامل داشته باشند.

در ابتدای این جلسه گزارشی از برنامه‌های مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای توسعه فناوری‌ها و بومی‌سازی اقلام راهبردی حوزه سلامت و سپس گزارشی از اقدامات وزارت نفت در جهت اجرائی‌سازی «آئین‌نامه حمایت از تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی در صنعت نفت» ارائه شد.

علاوه بر این، اصلاحات مربوط به دستورالعمل‌های اجرایی حمایت‌های حوزه دانش‌بنیان و نیز اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری با موافقت اعضای شورا به تصویب رسید.

در ادامه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور نیز گزارشی از اجرائی‌سازی «قانون جهش تولید دانش‌بنیان» طی یک سال گذشته و چالش‌ها و الزامات اجرای اثربخش قانون، ارائه کرد و سرفصل‌های هزینه‌کرد درآمدهای حاصل از این قانون به تصویب شورا رسید.

همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این صندوق در زمینه سرمایه‌گذاری، توانمندسازی، ضمانت‌نامه و تسهیلات پرداخت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
خوردنی محبوب کاهش کلسترول را بشناسید
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
X
آگهی تبلیغاتی