×
بین الملل
شناسه خبر : 210488
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/08 ساعت 17:55
بازگشت به خانه؛ چگونه شجاعت لبنانی‌ها، گلوله‌های صهیونیست‌ها را بی اثر کرد

نورنیوز از تأثیرات راهبردی بازگشت شجاعانه ساکنین جنوب لبنان به منازلشان گزارش می‌دهد؛

بازگشت به خانه؛ چگونه شجاعت لبنانی‌ها، گلوله‌های صهیونیست‌ها را بی اثر کرد

بازگشت شیعیان جنوب لبنان به خانه‌هایشان در حالی که رژیم صهیونیستی آنها را هدف تیراندازی قرار داده بود، نشان داد مقاومت لبنانی‌ها نه‌تنها نظامی بلکه ایمانی است. این حرکت شجاعانه که با شهادت و مجروحیت چندین نفر همراه شد، پیامی به دشمن و جهان داشت: هیچ قدرتی نمی‌تواند ملت لبنان را از حقشان محروم کند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بازگشت شجاعانه شیعیان جنوب لبنان به خانه‌هایشان در حالی که رژیم صهیونیستی با گلوله و تهدید سعی در ممانعت از این اقدام داشت، تصویری از ایمان و اراده‌ای بود که هیچ قدرتی قادر به شکستن آن نیست. این حرکت که با شهادت و مجروحیت چندین نفر همراه بود، نشان داد مقاومت در لبنان تنها یک جربان نظامی نیست، بلکه شجره طیبه‌ای است که ریشه در ایمان مردم دارد و با خون شهدا آبیاری شده است.

در حالی که رژیم صهیونیستی با تمام توان نظامی و تبلیغاتی خود تلاش داشت مانع بازگشت مردم به مناطق مرزی شود، اهالی جنوب لبنان با نادیده گرفتن هشدارها و تهدیدات، به سمت خانه‌های خود حرکت کردند. آنها با این اقدام شجاعانه، پیام واضحی به دشمن ارسال کردند: «ما تسلیم نمی‌شویم.» این اراده جمعی به‌رغم شهادت سه نفر و مجروح شدن بیش از ۳۱ نفر نشان داد که ملت لبنان، مقاومت و ارتش این کشور مثلثی مستحکم در برابر تجاوزات صهیونیستی تشکیل داده‌اند.

معادله "ارتش-ملت-مقاومت"؛ رمز آزادی

محمد رعد، رئیس فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان، این بازگشت را نماد پیروزی اراده ملت لبنان بر اشغالگری رژیم صهیونیستی دانست. وی تأکید کرد که تنها معادله‌ای که توانسته لبنان را از لوث اشغالگری آزاد کند، معادله «ارتش-ملت-مقاومت» است. این معادله، همبستگی بی‌نظیری بین سه ضلع اصلی کشور ایجاد کرده و بارها توانسته نقشه‌های دشمن را خنثی کند.

رژیم صهیونیستی که در طول دهه‌های گذشته همواره سعی داشته با ایجاد ترس و استفاده از قدرت نظامی خود مردم لبنان را از خانه‌هایشان دور نگه دارد، بار دیگر با شکست مواجه شد. موج بازگشت مردم به مناطق مرزی و آزادسازی شهرک‌های کفرکلا، الطیبه و العدیسه، یادآور پیروزی‌های تاریخی مقاومت در سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۶ بود.

ایمان و ریشه‌های مقاومت

آنچه که این شجاعت را ممکن ساخت، نه فقط قدرت نظامی یا تجهیزات پیشرفته، بلکه ایمان عمیق مردم به حقانیت مقاومت بود. اقدام غرور آفرین شیعیان لبنان نشان داد که شهادت رهبران مقاومت مانند سید حسن نصرالله، هاشم صفی‌الدین، اسماعیل هنیه یا یحیی سنوار هرگز نمی‌تواند خللی در این شجره طیبه ایجاد کند، زیرا این مقاومت ریشه در دل‌های مردم دارد.

رژیم صهیونیستی ممکن است از تجهیزات نظامی و استراتژی‌های پیشرفته برخوردار باشد، اما چیزی که ندارد و نخواهد داشت، روحیه ایمان و اراده‌ای است که مردم جنوب لبنان آن را در سخت‌ترین شرایط به نمایش گذاشتند.

پیام به جهان

این حرکت شجاعانه پیامی واضح به جامعه بین‌المللی و کشورهای ناظر بر آتش‌بس داشت. مردم لبنان با بازگشت به خانه‌هایشان نشان دادند که هیچ تهدید یا تحریمی نمی‌تواند آنها را از حقشان محروم کند. آنها خواستار اجرای فوری تعهدات بین‌المللی، خروج کامل ارتش اشغالگر از جنوب لبنان و پایان تجاوزات هستند.

بازگشت مردم جنوب لبنان به خانه‌هایشان، نه فقط یک اقدام محلی، بلکه پیام جهانی مقاومت و ایمان بود. این اقدام ثابت کرد که مقاومت، شجره طیبه‌ای است که هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را نابود کند و اراده مردم همواره بر تمامی تهدیدات و سلاح‌های دشمن غلبه خواهد کرد.


نورنیوز
اخبار مرتبط
بازگشت به خانه و شکستی دیگر برای تل‌آویو
چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 11:43
عبدالباری عطوان؛
بازگشت به خانه و شکستی دیگر برای تل‌آویو
بازگشت لبنانی ها و اهالی نوار غزه شکستی بزرگ برای دشمن اسرائیلی و پیروزی برای مقاومت و پایگاه مردمی آن در به شکست کشاندن طرح کوچاندن و به زانو در آوردن است.
آتش بس بین لبنان و رژیم اسرائیل تمدید شد
دوشنبه 1403/11/08 ساعت 14:29
اخبار آتش بس لبنان؛
آتش بس بین لبنان و رژیم اسرائیل تمدید شد
دفتر «نجیب میقاتی»، نخست وزیر موقت لبنان بامداد امروز دوشنبه از تمدید مهلت آتش بس بین این کشور و رژیم اسرائیل تا 18 فوریه خبر داد.
شگفتی صهیونیست‌ها از بازگشت لبنانی‌هاو فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 11:58
شگفتی صهیونیست‌ها از بازگشت لبنانی‌هاو فلسطینی‌ها به خانه‌هایشان
صهیونیست‌ها با دیدن بازگشت هزاران شهروند لبنانی و فلسطینی به خانه‌هایشان حیرت زده شدند
رژیم اسرائیل خواهان به تعویق انداختن عقب‌نشینی از لبنان است
پنج‌شنبه 1403/11/04 ساعت 18:04
رژیم اسرائیل خواهان به تعویق انداختن عقب‌نشینی از لبنان است
رسانه صهیونستی هاآرتص به نقل از یک منبع دیپلماتیک فرانسوی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی از واشنگتن خواسته است که عقب نشینی اش از جنوب لبنان یک ماه دیگر به تعویق بیفتد.
ژوزف عون: اسرائیل باید در موعد مقرر از جنوب لبنان خارج شود
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 16:29
ژوزف عون: اسرائیل باید در موعد مقرر از جنوب لبنان خارج شود
رئیس جمهور لبنان در اظهاراتی در واکنش به نقض مکرر توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی، تاکید کرد که خروج نظامیان اشغالگران از جنوب این کشور تا پایان موعد مقرر در توافق باید انجام شود.
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟
هاآرتص: موج خودکشی در نیروهای اسرائیلی؛ 11 مورد در کمتر از یک ماه
یورش پلیس به باند برادران قاچاقچی فروش سلاح
تجزیه‌طلبان با انتقاد از ترامپ به مزدوری و اختلاس اعتراف کردند
آمار شهدای لبنان از مرز 2 هزار و 500 نفر گذشت
صعود سخت چلسی به فینال جام‌ حذفی
عارف: آیین‌نامه جدید برای تعیین نرخ سوخت نیروگاه‌ها تصویب شد
تمام فرضیات ترامپ درباره ایران اشتباه از آب درآمد
مخبر: با کمک نخبگان می توان فرآیند بازسازی را کمتر کرد
سایت مصری از تیم ملی فوتبال ایران حریف تیم کشورش نوشت
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان خواهد یافت
حزب‌الله: نه روی دیپلماسی شکست‌خورده حساب باز می‌کنیم و نه دولت
آغاز پرداخت حقوق کادر درمان بعد از چند روز وقفه
اعلام آخرین نرخ بیکاری؛ کاهش یا افزایش؟