×
سیاسی
شناسه خبر : 210459
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/08 ساعت 13:58
«ظریف» رکورد شکست

«ظریف» رکورد شکست

«سخنرانی ظریف رکورد 2 ساله اجلاس داووس را شکست».

نورنیوز-گروه سیاسی:  تارنمای رسمی اجلاس داووس در تازه ترین خبر خود با اشاره به گفت و گوی محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهوری در این اجلاس اعلام کرد که این گفت و گو پربازدیدترین ویدئوی کل اجلاس امسال و پربازدیدترین ویدئو در دو سال گذشته‌ با ١٤٣ هزار بازدید تا امروز بوده است.   

 «سخنرانی ظریف رکورد ۲ ساله اجلاس داووس را شکست»، این خبری بود که در فضای رسانه ای کشور به شدت مورد توجه قرار گرفت. ویدئوی مصاحبه‌ محمد جواد ظریف با فرید زکریا چهره شاخص رسانه ای در صفحه‌ یوتیوب داووس مجمع جهانی اقتصاد، پربازدیدترین ویدئوی کل اجلاس امسال و پربازدیدترین ویدئو در دو سال گذشته‌ با ١٤٣ هزار بازدید تا امروز اعلام شد. گفت و گویی که معاون راهبردی دولت وفاق ملی و وزیر امورخارجه پیشین ایران توانست در آن زبان گویای ایران در عرصه جهانی باشد.

«ظریف»+رکورد+شکست
 

محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران از سال 1392 تاکنون، شاید برای بسیاری شناخته ترین سیاستمدار ایرانی باشد، دولتمردی که با بیش از یک میلیون دنبال کننده در فضای مجازی، بیشترین تعداد مخاطب میان سیاستمداران و دولتمردان ایرانی را داراست. اما ورای حضور فعال و مثبت در فضای مجازی، وزیر امورخارجه ایران را بیشتر مردم، ناظران سیاسی و پژوهشگران حوزه های مطالعات منطقه ای و بین المللی با توافق برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) می شناسند.

توافقی که پس از نزدیک به دوسال مذاکره روز سه‌شنبه 23 تیر 1394 (14 ژوئیه 2015) در وین اتریش میان ایران و گروه 1+5 (شامل چین، فرانسه، روسیه، پادشاهی متحد بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و آلمان) به امضا رسید.

معاون راهبردی رئیس‌دولت چهاردهم هفته گذشته بار دیگر در قامت یک سیاستمدار کارکشته در «داووس» سوئیس حاضر شد و در پاسخ به سوالات «فرید زکریا» مجری و از استادان شناخته شده سیاست خارجی، با پاسخ‌های هوشمندانه، تمام قد از سیاست‌های جمهوری اسلامی و منافع ملی کشورمان دفاع کرد. ظریف در جای جای این گفت‌وگو به ادعاهای غرب در موضوع هسته‌ای، حقوق بشر و مسائل مطرح شده پیرامون زنان پاسخ‌های دقیق و ظریفی داد، پاسخ‌هایی که گویا به مذاق افراطی ها و کاسبان تحریم در داخل کشور خوش نیامده است.

ظریف در این گفت‌وگو تاکید کرد که ایران یک جامعه تک‌صدایی نیست، دیدگاه‌های مختلفی در آن مطرح می‌شود و قرار نیست صداهای مختلف و تضارب آرا سرکوب شوند. من به دیدگاه‌های مختلف احترام می‌گذارم و نمی‌خواهم مخالفان و افرادی که کمپین‌های تخریبی علیه من راه می‌اندازند توسط دولت ساکت شوند.

ظریف از برگزاری دادگاه رسمی برای تعیین تکلیف ادعاهای مخالفان حضورش در دولت استقبال و تاکید کرد: ما تفسیر متفاوتی داریم و اگر پرونده به دادگاه برود، اگر دادگاه تصمیم بگیرد که صلاحیت رسیدگی به آن را دارد، دولت استدلال خود را ارائه خواهد داد، اگر دادگاه تصمیم بگیرد که باید بروم، خب می‌روم!

معاون راهبردی دولت وفاق همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نسل کشی رژیم صهیونیستی و مطرح شدن آن در دیوان بین‌المللی دادگستری تصریح کرد که سران رژیم صهیونیستی نباید به داووس بیایند بلکه باید پاسخگوی جنایات خود در دادگاه بین‌المللی لاهه باشند که این اظهارات با استقبال موافقان و طیف گسترده‌ای مخالفان مواجه شد.

دیوان بین‌المللی دادگستری که رکن قضائی سازمان ملل متحد است بارها با صدور یک رأی، رژیم صهیونیستی را رژیمی اشغالگر خوانده و خواستار پایان فوری شهرک‌سازی در اراضی اشغالی شده است. همچنین دیوان کیفری بین‌المللی حکم جلب بنیامین نتانیاهو و گالانت وزیر دفاع معزول رژیم اشغالگر صهیونیستی را نیز در ابان 1403 صادر کرده.

به گزارش ایرنا، ظریف در بخش دیگری از سخنان خود در گفت وگو با فرید زکریا در حاشیه اجلاس داووس، به بحث مهم «امنیتی سازی از ایران در عرصه منطقه ای و بین المللی اشاره کرده و تاکید دارد که ایران تهدید امنیتی نیست. برخی می‌خواهند ایران را به عنوان تهدید امنیتی معرفی کنند. ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی ابزارهایی هستند برای اقداماتی مانند نسل‌کشی در غزه! همیشه می‌گویند علیه ایران وارد عمل می‌شویم! اما شما علیه کودکان غزه وارد عمل شده‌اید!


نظرات

آخرین اخبار
ایران به پارالمپیک لس‌آنجلس رسید؛ والیبال نشسته قهرمانانه از سد قزاقستان گذشت
گلستان در مسیر جهش تولید برق تجدیدپذیر قرار گرفت
هشدار صدراعظم آلمان به واشنگتن: در انتخابات ما دخالت نکنید
هشدار تازه درباره تنگه هرمز؛ چرا کشتی‌ها مسیر آمریکا را دور می‌زنند؟
5 قاتل صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند + جزئیات پرونده قتل ها
جشن جنجالی آرژانتین پس از حذف انگلیس؛ ماجرای مالویناس چیست؟
ضربه مرزبانان به شبکه قاچاق سلاح در سیستان و بلوچستان
ماسک وارد میدان انتخابات فرانسه شد؛ حمایت آشکار از مارین لوپن
7 مأموریت مهم مبلغان اربعین 1405 اعلام شد
پشت‌پرده لغو برنامه سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن
چگونه 80 میلیون بشکه نفت از بحران عبور کرد؟
شمار شهدای جنگ از 73 هزار نفر عبور کرد
سایه جنگ در خاورمیانه بر صنعت هواپیمایی جهان
ترامپ چگونه درگیر باتلاقی به نام ایران شد؟
راز سرقت‌های بی‌صدا در مراکز خرید؛ این سارق‌ها دیده نمی‌شوند
میانجیگری مرگبار در لاهیجان؛ جزئیات قتل در نزاع خیابانی
دستاوردهای پزشکی ایران به ازبکستان می‌رود
قیمت سکه و طلا امروز 25 تیر1405؛ بازار طلا عقب نشست + جدول قیمتها
تصادف مرگبار در بزرگراه یادگار امام کرج؛ پژو پارس قربانی گرفت
روسیه: بحران تنگه هرمز راه‌حل نظامی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 25 تیر؛ دلار در مسیر صعود
نورنما | آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان پناه بردند
جزییات آتش سوزی یک هتل در مشهد/تعداد نجات یافتگان و مصدومین
آغاز تنش تجاری جدید؛ تعرفه 25 درصدی آمریکا علیه برزیل
یارانه نقدی تیرماه واریز شد؛ 28 میلیون نفر مشمول دریافت شدند
کشف 1.5 میلیارد تومان برنج احتکاری درلرستان
آرژانتین در جمع بزرگان تاریخ جام جهانی؛ رکوردی که مسی و یارانش ثبت کردند
پیام اسکالونی برای اسپانیا قبل از فینال؛ آرژانتین آماده آخرین نبرد است
علیرضا فغانی داور فینال جام‌جهانی 2026 شد
چرا انگلیس مقابل آرژانتین شکست خورد؟ پاسخ سرمربی سه‌شیرها
آمار شوکه‌کننده از بازدهی بازارها؛ طلا چند برابر مسکن رشد کرد؟
پشت پرده گفت‌وگوی کاتس و وزیر دفاع آمریکا
قربانگاه منافع ملی
در عراق چه می گذرد؟
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور مسئول واحد تک‌تیرانداز حماس
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 25 تیر 1405؛ بازار در انتظار فتح قله‌های جدید
جاماندگان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بخوانند؛ مهلت ثبت‌نام اعلام شد
هری کین راز شکست انگلیس مقابل آرژانتین را فاش کرد
بحران اعتماد به نتانیاهو ادامه دارد؛ رقابت نفسگیر احزاب اسرائیلی در نظرسنجی ها
آمادگی کامل توانیر برای تامین برق پایدار آزمون کارشناسی ارشد
تفاهم نامه را چه‌کسی پاره کرد؟
قهرمانی تیم میکس تکواندوی ایران با شکست روسیه در فینال
اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین
روزهای 29 و 30 تیر از محور هراز تردد نکنید
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب ،هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا
استانداری کرمان شایعه حمله به 5 نقطه استان را تکذیب کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 25 تیر 1405+ جدول
موضع تازه پاکستان درباره بحران منطقه؛ زمان بازگشت به توافق فرا می‌رسد
هشدار درباره بحران برق اروپا؛ «منحنی اردک» بازار انرژی را به هم ریخت
هشدار سخنگوی ارتش: کنترل تنگه هرمز خط قرمز ایران است