×
سیاسی
شناسه خبر : 210459
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/08 ساعت 13:58
«ظریف» رکورد شکست

«ظریف» رکورد شکست

«سخنرانی ظریف رکورد 2 ساله اجلاس داووس را شکست».

نورنیوز-گروه سیاسی:  تارنمای رسمی اجلاس داووس در تازه ترین خبر خود با اشاره به گفت و گوی محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهوری در این اجلاس اعلام کرد که این گفت و گو پربازدیدترین ویدئوی کل اجلاس امسال و پربازدیدترین ویدئو در دو سال گذشته‌ با ١٤٣ هزار بازدید تا امروز بوده است.   

 «سخنرانی ظریف رکورد ۲ ساله اجلاس داووس را شکست»، این خبری بود که در فضای رسانه ای کشور به شدت مورد توجه قرار گرفت. ویدئوی مصاحبه‌ محمد جواد ظریف با فرید زکریا چهره شاخص رسانه ای در صفحه‌ یوتیوب داووس مجمع جهانی اقتصاد، پربازدیدترین ویدئوی کل اجلاس امسال و پربازدیدترین ویدئو در دو سال گذشته‌ با ١٤٣ هزار بازدید تا امروز اعلام شد. گفت و گویی که معاون راهبردی دولت وفاق ملی و وزیر امورخارجه پیشین ایران توانست در آن زبان گویای ایران در عرصه جهانی باشد.

«ظریف»+رکورد+شکست
 

محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران از سال 1392 تاکنون، شاید برای بسیاری شناخته ترین سیاستمدار ایرانی باشد، دولتمردی که با بیش از یک میلیون دنبال کننده در فضای مجازی، بیشترین تعداد مخاطب میان سیاستمداران و دولتمردان ایرانی را داراست. اما ورای حضور فعال و مثبت در فضای مجازی، وزیر امورخارجه ایران را بیشتر مردم، ناظران سیاسی و پژوهشگران حوزه های مطالعات منطقه ای و بین المللی با توافق برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) می شناسند.

توافقی که پس از نزدیک به دوسال مذاکره روز سه‌شنبه 23 تیر 1394 (14 ژوئیه 2015) در وین اتریش میان ایران و گروه 1+5 (شامل چین، فرانسه، روسیه، پادشاهی متحد بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و آلمان) به امضا رسید.

معاون راهبردی رئیس‌دولت چهاردهم هفته گذشته بار دیگر در قامت یک سیاستمدار کارکشته در «داووس» سوئیس حاضر شد و در پاسخ به سوالات «فرید زکریا» مجری و از استادان شناخته شده سیاست خارجی، با پاسخ‌های هوشمندانه، تمام قد از سیاست‌های جمهوری اسلامی و منافع ملی کشورمان دفاع کرد. ظریف در جای جای این گفت‌وگو به ادعاهای غرب در موضوع هسته‌ای، حقوق بشر و مسائل مطرح شده پیرامون زنان پاسخ‌های دقیق و ظریفی داد، پاسخ‌هایی که گویا به مذاق افراطی ها و کاسبان تحریم در داخل کشور خوش نیامده است.

ظریف در این گفت‌وگو تاکید کرد که ایران یک جامعه تک‌صدایی نیست، دیدگاه‌های مختلفی در آن مطرح می‌شود و قرار نیست صداهای مختلف و تضارب آرا سرکوب شوند. من به دیدگاه‌های مختلف احترام می‌گذارم و نمی‌خواهم مخالفان و افرادی که کمپین‌های تخریبی علیه من راه می‌اندازند توسط دولت ساکت شوند.

ظریف از برگزاری دادگاه رسمی برای تعیین تکلیف ادعاهای مخالفان حضورش در دولت استقبال و تاکید کرد: ما تفسیر متفاوتی داریم و اگر پرونده به دادگاه برود، اگر دادگاه تصمیم بگیرد که صلاحیت رسیدگی به آن را دارد، دولت استدلال خود را ارائه خواهد داد، اگر دادگاه تصمیم بگیرد که باید بروم، خب می‌روم!

معاون راهبردی دولت وفاق همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نسل کشی رژیم صهیونیستی و مطرح شدن آن در دیوان بین‌المللی دادگستری تصریح کرد که سران رژیم صهیونیستی نباید به داووس بیایند بلکه باید پاسخگوی جنایات خود در دادگاه بین‌المللی لاهه باشند که این اظهارات با استقبال موافقان و طیف گسترده‌ای مخالفان مواجه شد.

دیوان بین‌المللی دادگستری که رکن قضائی سازمان ملل متحد است بارها با صدور یک رأی، رژیم صهیونیستی را رژیمی اشغالگر خوانده و خواستار پایان فوری شهرک‌سازی در اراضی اشغالی شده است. همچنین دیوان کیفری بین‌المللی حکم جلب بنیامین نتانیاهو و گالانت وزیر دفاع معزول رژیم اشغالگر صهیونیستی را نیز در ابان 1403 صادر کرده.

به گزارش ایرنا، ظریف در بخش دیگری از سخنان خود در گفت وگو با فرید زکریا در حاشیه اجلاس داووس، به بحث مهم «امنیتی سازی از ایران در عرصه منطقه ای و بین المللی اشاره کرده و تاکید دارد که ایران تهدید امنیتی نیست. برخی می‌خواهند ایران را به عنوان تهدید امنیتی معرفی کنند. ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی ابزارهایی هستند برای اقداماتی مانند نسل‌کشی در غزه! همیشه می‌گویند علیه ایران وارد عمل می‌شویم! اما شما علیه کودکان غزه وارد عمل شده‌اید!


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گزارش گروسی از وضعیت آزمایش‌های هسته‌ای
پوتین به مادورو: روسیه کنار شما ایستاده است
اولین هدف اسرائیل در اصفهان چه بود؟+فیلم
نورنما | چهارم دی، روز بزرگداشت رودکی، پدرشعر پارسی
گزارش تصویری| دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بزرگداشت آیت‌الله میلانی با رهبر انقلاب
عادی‌سازی با اسرائیل در عراق ممنوع و جرم است
کالاس: آمریکا حاکمیت اروپا را به چالش کشید
هفته آینده، بارش گسترده در کشور آغاز می‌شود
بیش از 3هزار وسیله نقلیه رها شده در معابر تهران شناسایی شد
تلاش دولت برای مدیریت اقتصاد در شرایط محدودیت منابع
حملات سنگین رژیم صهیونیستی به شرق و جنوب غزه
بار دیگر ایران و آمریکا/ درباره مواجهه سه شنبه شب در شورای امنیت
فیلترینگ محافظ هویت نسل دیجیتال نیست
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(144) «جویبار»
هر راست نشاید گفت
بازدید کیم جونگ اون از تسلیحات زیرآبی جدید کره شمالی
السودانی: عادی‌سازی با تل‌آویو در قاموس عراق جایی ندارد
تهران به 1.5 میلیون پارکینگ نیاز دارد
34 درصدی که استخوان‌بندی اقتصاد را می‌سوزاند
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از ارتفاعات جبل‌الشیخ سوریه عقب‌نشینی نمی‌کنیم
کشف میلیون‌ها سند تازه درباره اپستین
ونزوئلا ؛ تقابل حقوق بین الملل با زور
آماده‌باش کامل هلال‌احمر در پی بارش‌های شدید در شمال کشور
افزایش سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان در سال 1405 اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 4 دی 1404+ جدول
ترامپ احتمال آغاز حملات زمینی در آمریکای لاتین را تایید کرد
حمله رژیم صهیونیستی به ساختمانی در جنوب لبنان
پادکست | تفاوت بین نسل ها،چگونه درکشان کنیم؟
پادکست | داستان حضرت ابراهیم(ع)
پادکست | اوتیسم در بزرگسالان – آیا ممکنه شما هم اوتیستیک باشید؟
رجیستری موبایل رسماً وارد بودجه شد
آغاز عرضۀ بنزین سوپر از امروز پنج شنبه در تهران +آدرس جایگاه ها و قیمت
آلودگی هوای تهران در وضعیت قرمز
قتل فرمانده پیشین پلیس افغانستان در تهران
بازگشت مهمانی نادر پس از هفت سال به شهرستان زهک
حرکت جدید کاخ سفید برای تمرکز بر «قرنطینه» ونزوئلا
سد کرج در وضعیت هشدار؛ ذخیره آب به کمتر از 3 درصد رسید
حزب‌الله به لبنان: مذاکره با دشمن ادامه‌دهنده کشتار، چه فایده‌ای دارد؟
مقام معظم رهبری: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
حمله هوایی ارتش اردن به جنوب سوریه
امتیاز 44 مدرسه غیردولتی به دلیل تخلف مالی لغو شد
سوزباد در کمین ارتفاعات؛ کوهنوردان مراقب باشند
مسیح(ع)؛ غریبه‌ای اندوهگین در جهان قدرت‌پرست
برنامه مسابقات ورزشی امروز4 دی 1404+ جدول پخش
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 4 دی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 4 دی1404+ وضعیت استانها
زهره؛ نگین درخشان آسمان شد
پلاستیک‌های دورریز به مواد صنعتی تبدیل می‌شوند
بی‌دردی زخم در دیابتی‌ها نشانه چیست؟
امکان عکاسی بدون عدسی فراهم شد
X
آگهی تبلیغاتی