×
حوادث
شناسه خبر : 210438
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/08 ساعت 11:35

عامل قتل آتشین‌ زن قمارباز دستگیر شد

روز حادثه، زن جوان و سعید سر یک لپ‌تاپ شرط‌بندی کردند، زن جوان باخت، اما یک درگیری را شروع کرد. سعید که خیلی عصبانی شده بود، ابتدا او را به مرگ تهدید کرد و سپس از خانه بیرون رفت. او با کشیدن بنزین از باک موتورسیکلتش به داخل برگشت و بنزین را روی سر زن جوان ریخت و سپس با یک فندک، او را به آتش کشید.

نورنیوز-گروه حوادث: مرد جوانی که در اقدامی هولناک در یک قمارخانه دست به جنایت زده بود، دستگیر شد.
دوشنبه 19 آذرماه، مرگ مشکوک زن جوانی در آتش‌سوزی یک خانه واقع در شرق تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی 110، گزارش داده شد.

به‌دنبال اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ به‌همراه قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امور جنایی، راهی محل حادثه شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

تیم جنایی در محل حادثه با جسد زن جوانی مواجه شد که بر اثر آتش‌سوزی عمدی به قتل رسیده بود. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد خانه مورد نظر محلی برای قمار و مصرف مواد مخدر بوده است و حدود 10 نفر در آنجا حضور داشتند. تیم جنایی در نخستین‌ گام هویت فردی به‌نام مسعود را که در خانه حضور داشت، شناسایی و دستگیر کردند اما او در جریان بازجویی‌های مقدماتی مدعی شد که وقوع آتش‌سوزی در خانه موردنظر تنها یک حادثه بوده است.

کارآگاهان که در جریان بررسی‌های میدانی متوجه وجود دوربین‌های مداربسته اطراف صحنه جرم شده بودند، به بازبینی فیلم‌ها پرداختند، در این مرحله از تحقیقات مشخص شد که مرد جوانی به‌نام سعید از خانه بیرون آمده و پس از کشیدن بنزین از موتورسیکلت خود، با یک بطری به خانه بازگشته است. او خانه را به آتش کشیده و پیش از رسیدن پلیس از محل متواری شده است.

مسعود که همچنان تأکید داشت این آتش‌سوزی یک حادثه غیرعمدی بوده است، پس از مواجهه با فیلم‌های دوربین مداربسته، چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت و ماجرا را این‌طور توضیح داد: ما در این خانه برای مصرف مواد مخدر جمع می‌شدیم. روز حادثه، زن جوان و سعید سر یک لپ‌تاپ شرط‌بندی کردند، زن جوان باخت، اما یک درگیری را شروع کرد. سعید که خیلی عصبانی شده بود، ابتدا او را به مرگ تهدید کرد و سپس از خانه بیرون رفت. او با کشیدن بنزین از باک موتورسیکلتش به داخل برگشت و بنزین را روی سر زن جوان ریخت و سپس با یک فندک، او را به آتش کشید.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از دریافت این اطلاعات مهم، مأموریت یافتند در کوتاه‌ترین زمان ممکن عامل این جنایت را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری او اقدام کنند.

تیم جنایی در نخستین‌گام با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی، مخفیگاه متهم را شناسایی کردند.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از دریافت این اطلاعات مهم، بی‌درنگ راهی مخفیگاه موردنظر شدند و پس از تعقیب و مراقبت‌های نامحسوس متهم را در یک عملیات منسجم دستگیر کردند.

متهم پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ صراحتا به جرم خود اعتراف کرد.

 متهم جهت روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
طلای جهانی به اوج رسید؛ دلار آزاد کانال 90 هزار تومانی را پس گرفت
خوشبینی به احتمال توافق هسته‌ای در قاهره
حمایت هیئت روسی از تمامیت ارضی سوریه در دیدار با مقامات دمشق
ظریف: فرصتی تازه پشت مرزهای شمالی ایران پنهان است
نشست شورای عالی مجمع جهانی بیداری اسلامی با محوریت فلسطین برگزار شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(80) «بِیضا»
هشدار سفارت ایران درباره سفر ایرانیان به نپال
درخشش عملکرد طلایی تاصیکو در مجمع سالیانه
راه اندازی اولین پایگاه اورژانس بانوان در تبریز
تهران در مسیر تازه همکاری با آژانس+ جزئیات دیدار قاهره
اجماع مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور
درخواست 270 شرکت برای واردات خودرو
وکیل الهه حسین‌نژاد: شعبه دیوانعالی کشور، حکم صادره درباره قصاص قاتل الهه را تایید کرد
پشت‌پرده بازگشت یک میلیارد دلار به جیب بازنشستگان کشوری
ذخایر طلای ایران 37 درصد جهش کرد
موافقت رهبر معظم انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها
تعطیلی پنجشنبه‌ها در صحن مجلس
زیدان آماده بازگشت به نیمکت فرانسه
سازمان ملل: ناوگان صمود نیازمند حفاظت فوری است
اروپایی‌ها ترامپ را «دشمن» می‌دانند
مادورو: آمریکا اصرار دارد تجاوز نظامی به ونزوئلا را توجیه کند
دیوان عدالت اداری مصوبه‌ای از بانک سپه را غیرقانونی دانست
آموزش زبان فارسی در ارمنستان توسعه می‌یابد
آمریکا از کارزار مبارزه با «نشر اکاذیب» خارج شد
نخست‌وزیر نپال پس از اعتراضات خونین کناره‌گیری کرد
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ‍18 شهریور 1404
جایزه نوبل صلح و تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ
قیمت دلار امروز سه‌شنبه 18 شهریور 1404
باقری بناب مطرح کرد؛ تحقیق و تحفحص از وزارت نفت درباره پرونده بابک زنجانی
اجازه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه
بحران زیست‌محیطی خزر؛ قزاقستان خواستار اقدام جهانی شد
پیش‌نویس جدید قانون تجارت الکترونیکی وارد مرحله بررسی شد
هنر و فرهنگ ایران و ارمنستان در مسیر یک برنامه راهبردی
کدام پزشکان صلاحیت فعالیت در حوزه «زیبایی» را دارند؟
سردرگمی سیاسی فرانسه؛ ماکرون و چالش نخست‌وزیری جدید
نورنما | تظاهرات مردم سوریه در بازار معروف حمیدیه دمشق
سوءاستفاده آژانس از غروب برجام؟!
مقام سازمان ملل: بمباران برج‌های مسکونی غزه جنایتی فجیع است
صدای آژیر خطر کابوس اشغالگران
تاکید دکتر پزشکیان بر حمایت از تمامیت ارضی ملت ونزوئلا
ورود عراقچی به قاهره
نجات قاتل نوجوان از قصاص با گذشت اولیای دم
روسیه، شریک هسته‌ای عراق می‌شود؟
بلیت سینماهای کشور روز جمعه نیم‌بهاست
مخالفت دوباره شورای رقابت با ورود خودرو به بورس
راه سوم در خروج از وضعیت تعلیق
سه هفته تا ورود خودروهای خارجی به بورس + جزئیات مهم برای خریداران
بقائی: عراقچی به مصر رفت
چهار نظامی اسرائیلی در حمله حماس کشته شدند/ نتانیاهو: «از غزه بیرون بروید!»
رنگ و بوی محمدی
X
آگهی تبلیغاتی