×
بین الملل
شناسه خبر : 210434
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/11/08 ساعت 18:50
35 اعدام در سوریه ظرف 72 ساعت/دیدار الجولانی با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه

35 اعدام در سوریه ظرف 72 ساعت/دیدار الجولانی با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه

معارضین مسلح مسلط بر دمشق، ده‌ها نفر را به جرم سوءاستفاده از هرج‌ومرج حاکم بر سوریه برای تسویه‌حساب‌های قدیمی دستگیر و اعدام کرده‌اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: دیده‌بان حقوق بشر سازمان ملل تأکید کرده است که این دستگیری‌ها با اعمال خشونت‌های شدید همراه بوده و ۳۵ نفر را هم به کام مرگ کشانده است. این دیده‌بان تصریح کرده است که اقلیت‌های مذهبی با رفتار «تحقیرآمیز» روبه‌رو شده‌اند.

به گفته این دیده‌بان، اکثر اعدام‌شدگان افسران سابق دولت سرنگون‌شده اسد بوده‌اند. این افسران پیش‌دستانه خود را به مأموران جولانی معرفی کرده بودند؛ با این حال به دست این شورشیان کشته شده‌اند.

این عضو سازمان ملل، «دستگیری‌های خودسرانه دسته‌جمعی، آزار و اذیت وحشیانه، حمله به نمادهای مذهبی، مُثله کردن اجساد و اعدام‌های وحشیانه غیرنظامیان» را از جمله اقدامات شورشیان مسلح بر سوریه برشمرده است.

وی تأکید کرده است که «سطح بی‌سابقه‌ای از ظلم و خشونت» در سوریه در حال وقوع است.

با سقوط اسد و تسلط ابومحمد الجولانی و نیروهایش بر دمشق، هرج‌ومرج در سوریه افزایش یافته است. در این میان، برخلاف ادعاهای مطرح‌شده توسط این شورشیان، اقلیت‌های مذهبی به‌ویژه علویان با مشکلات عدیده، دستگیری‌های گسترده و حتی اعدام مواجه شده‌اند.

اتحادیه اروپا بر «نقشه‌راه» کاهش تحریم‌های سوریه موافقت کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از موافقت وزرای خارجه این اتحادیه بر نقشه راه کاهش تحریم‌های سوریه خبر داد.

«کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا شامگاه دوشنبه با انتشار مطلبی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس»، از موافقت وزرای خارجه این اتحادیه بر نقشه راه کاهش تحریم‌های سوریه خبر داد.

او نوشت: «اکنون، وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر نقشه راه کاهش تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه توافق کردند.»

کالاس افزود: «درحالی که به‌دنبال اقدامات سریع هستیم، در صورت اقدام اشتباه، تحریم‌های برداشته شده بازخواهند گشت.»

این تحول درحالی است که پیشتر «ژان نوئل بارو»، وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد که کشورش تصمیم گرفته است تا برخی از تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه، به ویژه تحریم‌های مربوط به بخش انرژی، حمل و نقل و مالی را لغو کند.

بارو در بیانیه‌ای مطبوعاتی از بروکسل گفت: «ما تصمیم گرفته‌ایم برخی از تحریم‌های سوریه را در زمینه انرژی، حمل‌ونقل و بخش‌های مالی لغو کنیم، زیرا این تحریم‌ها در حال حاضر مانع ثبات اقتصادی کشور و آغاز روند بازسازی هستند.»

حمله جدید هوایی رژیم اسرائیل به جنوب سوریه

خبرگزاری اسپوتنیک امروز دوشنبه به نقل از منابع محلی اعلام کرد که انفجارهای مهیبی شب گذشته در شهر «ازرع» در شمال درعا در جنوب سوریه روی داد.

یک منبع محلی به اسپوتنیک گفت: انفجار ناشی از حمله اسرائیل به یکی از مراکز نظامی تیپ ۱۲ در حومه شهر ازرع بود.

این منبع افزود: جنگنده های اسرائیلی از سمت جولان اشغالی وارد حریم هوایی سوریه شده و این مرکز را هدف قرار دادند که بر اثر آن، یک سری انفجار و به دنبال آن آتش سوزی گسترده رخ داد.

به گفته این منبع، انفجار خساراتی به منازل و مراکز تجاری نزدیک به محلی که مورد اصابت قرار گرفت، وارد کرد اما از میزان تلفات این حمله خبری مخابره نشده است.

این حمله جدید رژیم صهیونیستی به سوریه در حالی است که «مرهف ابوقصره» وزیر دفاع دولت انتقالی سوریه چهارشنبه گذشته از رایزنی با میانجی گران برای توقف حملات رژیم اسرائیل در جنوب سوریه خبر داده بود.

دیدار الجولانی با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه در دمشق

سرکرده تحریر الشام و رئیس دولت موقت سوریه ضمن دیدار با رئیس سرویس اطلاعات ترکیه، مسائل مختلف امنیتی را مورد بررسی قرار داد.

 «احمد الشرع» ملقب به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریر الشام و رئیس دولت موقت سوریه با یک هیئت ارشد ترکیه‌ای به ریاست «ابراهیم کالین» سرویس اطلاعات این کشور دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در این دیدار که «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه و «انس خطاب» رئیس سرویس اطلاعات عمومی این کشور هم حضور داشت، الجولانی با هیئت ترکیه پرونده‌ها و مسائل مختلف امنیتی را بررسی کرد.

سانا جزئیات بیشتری درباره این دیدار منتشر نکرد اما این دیدار در راستای تداوم تقویت روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف و سفرهای متقابل پس از برکناری نظام سابق سوریه صورت گرفت.

«مرهف ابوقصره» وزیر دفاع سوریه قبلا گفته بود که روابط با ترکیه عالی خواهد بود. او افزود در آنکارا موضوع استقرار نیروهای ترکیه در سوریه را بررسی می‌کند.

فرانسه برخی از تحریم‌های سوریه را لغو می‌کند

همزمان با قدرت‌گیری تروریست‌ها در سوریه، فرانسه از لغو برخی از تحریم‌ها علیه دمشق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «ژان نوئل بارو»، وزیر خارجه فرانسه از رفع برخی از تحریم‌ها علیه سوریه خبر داد.

دیروز خبرگزاری رویترز به نقل از تعدادی از دیپلمات‌ها اعلام کرد اتحادیه اروپا به زودی احتمالاً برخی از تحریم‌های سوریه در دو بخش انرژی و حمل و نقل را تعلیق خواهد کرد.

این دیپلمات‌ها به اتحادیه اروپا توصیه کردند اقدامات فوری جهت برداشتن محدودیت‌های موجود بر بخش اقتصادی سوریه اتخاذ کند.

همچنین آنها خواستار ارزیابی مجدد گزینه‌های بازگشایی روابط بانکی و سرمایه‌گذاری با سوریه شدند.


اخبار مرتبط
احداث 2 پایگاه نظامی توسط رژیم صهیونیستی/ حضور سرکرده اجولانی در خانه کعبه+ فیلم
دوشنبه 1403/11/15 ساعت 17:34
اخبار و تحولات سوریه؛
احداث 2 پایگاه نظامی توسط رژیم صهیونیستی/ حضور سرکرده اجولانی در خانه کعبه+ فیلم
روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در مطلبی نوشت که رژیم صهیونیستی 2 پایگاه نظامی جدید در منطقه حائل در سوریه احداث کرده است.
مسیر روابط قاهره- دمشق همچنان پر پیچ و خم
یکشنبه 1403/11/14 ساعت 11:27
العربی‌الجدید بررسی کرد؛
مسیر روابط قاهره- دمشق همچنان پر پیچ و خم
العربیه الجدید نوشت: قاهره همچنان در حال برقراری موازنه میان منافع منطقه ای و موضع خود در حمایت از راهکار سیاسی در سوریه است
آمریکا سرکرده «حزب الترکستانی» را در حومه ادلب ترور کرد
جمعه 1403/11/12 ساعت 09:30
اخبار و تحولات سوریه؛
آمریکا سرکرده «حزب الترکستانی» را در حومه ادلب ترور کرد
منابع رسانه‌های محلی اعلام کردند که یکی از سرکردگان ارشد یک گروه مسلح ترکستانی در یک حمله هوایی در حومه ادلب سوریه کشته شد.
جولانی بشار اسد را می‌خواهد/نگرانی تل‌آویو از خروج امریکایی‌ها/حمایت القاعده از سقوط اسد
چهارشنبه 1403/11/10 ساعت 15:00
اخبار و تحولات سوریه؛
جولانی بشار اسد را می‌خواهد/نگرانی تل‌آویو از خروج امریکایی‌ها/حمایت القاعده از سقوط اسد
میخاییل بوگدانوف معاون وزیر خارجه روسیه با ابومحمد الجولانی سرکرده تشکیلات هیئت تحریر الشام دیدار کرد.
وحشت گروه ‌های مسلح سوریه از انتشار یک شایعه!
یکشنبه 1403/11/07 ساعت 11:50
وحشت گروه ‌های مسلح سوریه از انتشار یک شایعه!
به تازگی شایعه بازگشت ماهر اسد برادر بشار اسد به سوریه و جولان هواپیماهای روسی بر فراز آسمان این کشور باعث وحشت حاکمیت گروه های مسلح در سوریه شده است.
جولانی: کُردها  سلاح را تحویل ندادند/  اسرائیل باید خاک سوریه را ترک کند
پنج‌شنبه 1403/11/04 ساعت 19:19
جولانی: کُردها سلاح را تحویل ندادند/ اسرائیل باید خاک سوریه را ترک کند
جولانی گفت که نیروهای کُرد مستقر در مناطق شمالی سوریه «درخواست ما برای تحویل دادن سلاح را نپذیرفتند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
ایران و روسیه؛ داستان همگرایی بازیگران مستقل
تعظیم تهران به نام مقدس مریم
هیأت پارلمانی ایران عازم ژنو شد
انتقال 4 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به کشور
جنگ هیبریدی روسیه در اروپا
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
قطعنامه 2231 به‌طور قطعی منقضی و خاتمه یافته است
اجرا نکردن قانون حجاب، مخالفت با اصل حجاب نیست
X
آگهی تبلیغاتی