در

تشکر نتانیاهو از ترامپ

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از دونالد ترامپ به خاطر لغو ممنوعیت صدور بمب‌های 2000 پوندی به رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

تشکر نتانیاهو از ترامپ
0 دقیقه

نورنیوز-گروه بین‌الملل: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) در بیانیه‌ای عنوان داشت: از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به خاطر عمل به وعده‌اش مبنی بر مجهز کردن اسرائیل به ادواتی که برای «دفاع از خود و رویارویی با دشمنانمان» به آن نیاز دارد، قدردانی می‌کنم.

شب گذشته دونالد ترامپ دستور به لغو ممنوعیتی داد که دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور سابق در مورد ارسال محموله بمب‌هایی با وزن ۲۰۰۰ پوند به اسرائیل اعمال کرده بود و شامل ۱۸۰۰ بمب از نوع MK-۸۴ می‌شد که ارسالشان به اسرائیل ممنوع شده بود.

ممنوعیتی که بایدن بر روی ارسال این سلاح‌ها اعمال کرده بود، برای اعتراض نسبت به حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح بود و «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از این مسئله برای بسیج کردن جمهوری‌خواهان علیه بایدن استفاده می‌کرد.

رسانه‌های اسرائیلی نیز گزارش دادند: ۱۸۰۰ بمب از نوع N-۸۴ ظرف روزهای آینده به اسرائیل تحویل داده می‌شود.


نورنیوز

ارسال نظر