×
بین الملل
شناسه خبر : 210349
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/07 ساعت 21:32
انگلیس در حمله به مناطق مسکونی روسیه/آمادگی سوئیس برای دور تازه مذاکرات صلح اوکراین

اخبار جنگ روسیه و اوکراین؛

انگلیس در حمله به مناطق مسکونی روسیه/آمادگی سوئیس برای دور تازه مذاکرات صلح اوکراین

یک نظامی اوکراینی اعتراف کرد که سربازان این کشور برای حمله به مناطق مسکونی روسیه توسط انگلیس آموزش دیده‌اند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: یک نظامی اوکراینی گفت که ارتش انگلیس به نظامیان اوکراینی آموزش می‌دهد تا به مناطق مسکونی حمله کنند.

یک نظامی اوکراینی که به روسیه گریخته است، در گفتگو با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: یک میدان نظامی در داونهولم انگلیس برای آماده سازی سربازان اوکراینی استفاده می‌شد، که شامل بخش‌های ویژه ای بود و برای شبیه سازی یک محیط شهری طراحی شده بود.

به گفته این نظامی اوکراینی، نظامیان این کشور در آنجا زیر نظر مربیان انگلیسی تمرین هجوم به ساختمان‌های مسکونی را انجام می‌دادند.

این نظامی اوکراینی گفت که قرار بود این نظامیان پس از آموزش در انگلیس، به شهری در منطقه کورسک روسیه اعزام شوند.

رئیس‌جمهور سوئیس: آماده میزبانی دور تازه مذاکرات صلح اوکراین هستیم

رئیس‌جمهور سوئیس با بیان این که در دیدار اخیرش با همتای اوکراینی خود آمادگی کشورش برای میزبانی دور تازه مذاکرات صلح اوکراین را اعلام کرده، بر اهمیت مشارکت آمریکا، روسیه و جنوب جهانی در این مذاکرات تاکید کرد.

«کارین کلر-استاتر» رئیس‌جمهور سوئیس در گفت‌وگویی بیان کرد که این کشور آماده مذاکرات مقدماتی درباره جنگ اوکراین خواهد بود.

خبرگزاری نوستی گزارش داد که کلنر-استاتر در گفت‌وگویی با روزنامه « Tages-Anzeiger Nachrichten» بیان کرد که به «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراین خود گفته سوئیس «آماده ارائه خدمات مناسب و حمایت خود از روند صلح است.»

به گفته او، اولین قدم شامل گفت‌وگو با آمریکا خواهد بود که از بزرگ‌ترین حامیان نظامی کی‌یف در این جنگ بوده است.

سوئیس پیشتر نیز از ۱۵ تا ۱۶ ژوئن ۲۰۲۴ میزبان کنفرانسی درباره جنگ اوکراین بود. نمایندگان بیش از ۹۰ کشور در آن مشارکت کرده بودند. اگرچه، از روسیه دعوت نشده بود. کرملین گفته بود که یافتن سازوکاری برای پایان دادن به این درگیری، بدون مشارکت روسیه غیرعقلانی و بی‌ثمر خواهد بود.

رئیس‌جمهور سوئیس درباره اهمیت گفت‌وگوها با آمریکا در این باره و مشارکت روسیه گفت: (آمریکا) بازگیری مهم در مذاکرات صلح است. با این حال، مشخص نیست که دولت جدید چه رویه‌ای را در پیش خواهد گرفت. علاوه بر این، روسیه و جنوب جهانی نیز باید مشارکت داشته باشند. من به رئیس‌جمهور زلنسکی اطمینان دادم که ما آماده‌ایم که به طور مثال، میزبان دیدارهای مقدماتی باشیم. او موافق بود.

کلر-استاتر همچنین گفت که نشست پیشین برای رسیدگی به جنگ اوکراین تنها نقطه آغازین بود و امکان ارتباط با بازیگران مختلف، به‌ویژه، آمریکا را برای سوئیس ایجاد کرد.

 او افزود که سوئیس در این زمینه با روسیه نیز در تماس است.

رئیس‌جمهور سوئیس بیان کرد: اکنون، مشخص است که دونالد ترامپ (رئیس‌جمهور آمریکا) مایل است به زودی به ولادیمیر پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) دیدار کند. شاید پس از آن، شرایط واضح‌تر شد.

دونالد ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری اول خود تمایل داشت روابط بهتری با روسیه برقرار کند، اما سیاست‌های او گاهی متناقض بود. او قول داده بود در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، جنگ اوکراین را «سریع» پایان دهد. این ادعا احتمالا، بر اساس مذاکره مستقیم با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و فشار بر کی‌یف برای توافق‌نامه صلح است. اما تحلیلگران تردید دارند که چنین رویکردی بدون توجه به پیچیدگی‌های سیاسی و نظامی بحران اوکراین امکان‌پذیر باشد. با این حال، او نتوانست به ضرب‌الاجل خودش، یعنی پایان دادن به جنگ ظرف ۲۴ ساعت، عمل کند.

روسیه به دلیل تجربیات گذشته، درباره موفقیت ترامپ در پیشبرد برنامه‌هایش در سیاست خارجی، به‌ویژه در مورد اوکراین، تردید دارد. در زمان ریاست‌جمهوری اول ترامپ، اگرچه او سیاست‌هایی نظیر مخالفت با ناتو و کاهش حمایت نظامی از اروپا را مطرح کرد، اما در عمل، تحریم‌ها علیه روسیه ادامه یافت و حتی گسترش یافت. این تناقضات احتمالا باعث می‌شود روسیه اعتماد کمتری به وعده‌های او داشته باشد.

خبرگزاری نووستی در ادامه نوشت که کلنر-استاتر در پاسخ به این که آیا دور جدید مذاکرات در سوئیس با توجه به این که روسیه گفته این کشور اروپایی در موضوع جنگ اوکراین موضع بی‌طرفانه‌ای ندارد، واقع‌گرایانه خواهد بود، گفت که اخیرا شاهد چنین اظهاراتی از سوی روسیه نبوده است.

روسیه یک منطقه دیگر را در دونتسک آزاد کرد

وزارت دفاع روسیه از پیشروی نیروهای این کشور در دونتسک خبر داد.

به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع روسیه از آزادسازی شهر زلنویه در دونتسک به دست نیروهای روسی خبر داد.

وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه در بیانیه ای اعلام کرد: نیروهای روسی در چندین محور در منطقه عملیات ویژه نظامی پیشروی کردند.

بنا به این گزارش یگان‌های گروه نیروهای مرکز زلنویه را از کنترل نیروهای اوکراینی خارج کردند.

در این بیانیه آمده است: نیروی انسانی و تجهیزات چهار تیپ نیروهای مسلح اوکراین در مناطق مختلف دونتسک هدف قرار گرفتند.

وزارت دفاع روسیه، تلفات اوکراین را در این منطقه، حدود ۶۵۰ نظامی، ۴ خودروی زرهی رزمی، ۸ خودرو و ۳ قبضه توپ صحرایی اعلام کرد.

بنا به این گزارش، یگان‌های گروه نیروهای شمالی روسیه، در محور خارکیف، تشکیلات نیروهای مسلح اوکراین را در منطقه ولچانسک شکست دادند.اوکراین در این محور ۴۰ نظامی، دو خودرو، یک اسلحه صحرایی، سه ایستگاه جنگ الکترونیک و همچنین یک انبار مهمات را از دست داد.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که یگان‌های گروه غرب نیز با هدف قرار دادن نظامیان و تجهیزات نیروهای مسلح اوکراین در چند منطقه از دونتسک، تلفات سنگینی به آنها تحمیل کردند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وقوع یک حادثه دریایی در نزدیکی دبی
پایگاه هوایی آمریکا در عربستان سعودی هدف حمله قرار گرفت
ریزش سنگین 1.3 تریلیون دلاری بازارهای سهام آمریکا در یک روز
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه به مقاومت اسلامی یمن
ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
جزئیات سی و یکمین روز عملیات وعده صادق 4
حمله هوایی به شمال استان بابل عراق/ منطقه «جرف‌النصر» هدف قرار گرفت
گفت‌وگوی فیدان و گوترش درخصوص تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ ایران
سازمان هواپیمایی:حمله به هواپیمای ایرانی حامل دارو جنایت جنگی است
عراقچی: ایران به عربستان سعودی احترام می‌گذارد و آن را کشوری برادر می‌داند
واکنش سفارت ایران در وین به اظهارات مارک روبیو
رشد 4,5 دلاری قیمت نفت آمریکا در یک روز
ماجرای هدف قرار گرفتن مرکز فرماندهی مخفی آمریکا در امارات
قالیباف: غلط می‌کند کسی ملت ما را تهدید کند
آوانوس سیمونیان؛ اولین شهید مسیحی جنگ رمضان در اصفهان
انهدام تیم تروریستی وابسته به منافقین
کمک‌های بشردوستانه عتبه امام حسین(ع) به تهران رسید
کاخ سفید: دیپلماسی اولویت ماست!
هواشناسی؛ این استان‌ها منتظر بارش رحمت الهی باشند
ایران «پایداری» را به یک دستاورد سیاسی و معنوی تبدیل کرده است
شوک نامتقارن جنگ علیه ایران به اقتصاد جهانی
قدردانی الیاس حضرتی از عملکرد رسانه‌ها در شرایط جنگی
انتقاد رئیس‌جمهور کره جنوبی از عواقب جنگ؛ خواب از چشمانم ربوده شده
تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی توسط کنست
مقاومت آماده مقابله و دفع تهدیدات است
قلعه‌نویی: نتیجه در بازی دوستانه برای ما ملاک نیست.
روایت گاردین از بمباران مدرسه‌ میناب: «هیچ چیز باقی نمانده»
در ایام جنگ چند نفر ازدواج کردند؟
پاسخ ایران از نظر شدت و گستره، آمریکا را به‌چالش کشید
متلاشی شدن راهبرد آمریکا در مقابله با تاکتیک‌های ایران
مرتس: امیدواریم که راه‌هایی برای پایان فوری جنگ پیدا کنیم
تحقیقات گسترده درباره جنایات آمریکا و اسرائیل انجام شود
حمله پهپادی به مقر پیشین سازمان ملل در سلیمانیه عراق
رهبران اروپایی خواستار توقف حملات اسرائیل به لبنان شدند
یونیفل از کشته شدن 2 نظامی‌اش در لبنان خبر داد
انهدام 3 دستگاه تانک مرکاوا توسط حزب‌الله
درخواست مقاومت عراق برای اخراج فوری اشغالگران آمریکا
انتخابات شوراها در شرایط جنگی چگونه انجام خواهد شد؟
مخالفت اکثریت یهودیان آمریکا با جنگ علیه ایران
دیدار اولیانوف با گروسی درباره وضعیت خلیج فارس
اعتبار تعمیرات جزئی اماکن بخش خصوصی آسیب‌دیده از جنگ تامین شد
سی شب ایستادگی؛ خیابان‌ها همچنان در اختیار مردم
آخرین جزییات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی/ حمله تهران، شیراز، بوشهر، اهواز، تبریز و کرج
واکنش عارف به تهدید اعزام سرباز به خارک
شکار سومین پهپاد در آسمان استان البرز
نورویدئو | بادهای هرمز، قطار تسلیحات را منحرف کرد
دیگر برای چه کار‌هایی باید اجازه بگیریم؟ برای دستشویی رفتن!
هذیان‌گویی جدید ترامپ درباره تصرف جزایر ایران
تصادف زنجیره‌ای 30 خودرو در آزادراه قزوین-زنجان
گلوگاه پتروشیمی عربستان در تیررس پاسخ ایران