×
اجتماعی
شناسه خبر : 210308
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/11/07 ساعت 14:51
زنگ انقلاب 13 بهمن در مدارس نواخته می‌شود//100 هزار مربی پرورشی کم داریم

زنگ انقلاب 13 بهمن در مدارس نواخته می‌شود//100 هزار مربی پرورشی کم داریم

معاون وزیر آموزش و پرورش از دریافت مجوز استخدام 15 هزار مربی پرورشی در مدارس خبر داد و گفت: زنگ انقلاب 13 بهمن در مدارس سراسر کشور نواخته می شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال مجوز استخدام ۱۵ هزار مربی پرورشی دریافت شده است، گفت: اکنون ۱۳ هزار مشاور در مدارس فعالیت دارند اما در عین حال با کمبود حدود ۱۰۰ هزار نیرو روبرو هستیم.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: انقلاب ۵۷، نوجوانان را پیشگام دانست و باعث شد که این قشر نقش‌های متفاوتی را ایفا کنند.

وی افزود: مدرسه آرمانی، هنر آسمانی یکی از مهم‌ترین برنامه‌هاست که مدرسه را هدف قرار داده و یک برنامه هنری و علمی برای ابراز وجود دانش آموزان است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دهه فجر امسال یک جشن برای دانش آموزان خواهد بود، ادامه داد: زنگ انقلاب ۱۳ بهمن در مدارس سراسر کشور نواخته می شود.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطرنشان کرد: قرار است محتوایی با محور شناخت انقلاب اسلامی تولید و سرودهای همگانی همخوانی شود.

وی با اشاره به رویداد هم‌صدا گفت: فعالیت پرورشی با آموزشی ارتباط معناداری ندارد، اما این برنامه در کلاس درس صورت می‌گیرد و دانش آموزان با معلم و همکلاسی خود در پیوند با کتاب درسی با هم همصدا می خوانند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: برگزاری جشنواره کتاب نوش با محور کتاب‌های طراحی شده و دیدار دانش آموزان با استانداران از دیگر برنامه هایی است که در ایام دهه فجر برگزار می شود.

حجت‌الاسلام پورثانی یادآور شد: همچنین در این ایام یک اتاق نجات ایجاد خواهد شد تا بستری برای رشد دانش آموزان و فرصتی جذاب برای طراحی مفاهیم تربیتی باشد و اولین اتاق نجات در استان مرکزی برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: اگر امروز بخواهیم مفاهیم را به دانش آموزان آموزش دهیم از پارک دیجیتال می‌توانیم بهره مند شویم، پارک دیجیتال در اوایل اسفند رونمایی می‌شود و جشنواره ملی بازی در این راستا فرصتی برای بهره‌مندی از برنامه صبحگاهی است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره مسمومیت ۲۶ دانش آموز در اعتکاف، گفت: توجه به سلامت جسمی، روحی و رشد شخصیت دانش آموزان بسیار مهم است و رعایت این موضوع در مراسم مختلف خط قرمز ما است.

حجت‌الاسلام پورثانی ‌درباره آموزش فعالیت‌های گروهی نسل جدید اظهار کرد: از آنجا که یکی از خلأهای امروز جوانان ناتوانی در کار گروهی است به دنبال این هستیم که دانش آموزان با هم اتفاقاتی را رقم بزنند از این رو بازی گروهی یکی از اولویت‌های ما است.

وی یادآورشد: طرح پیرامید با همین هدف طراحی شده و در این رابطه مربیانی را آموزش می‌دهیم تا طرح "در مدرسه" به درستی اجرا شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره برنامه‌های موسیقی برای دانش آموزان نیز اظهار داشت: در کتاب هنر بخشی درباره موسیقی توضیح داده و در قالب جشنواره هنری و فرهنگی فردا هم بخش های سرود، هم‌نوازی و لالایی خوانی طراحی شده است.

حجت‌الاسلام پورثانی درباره استعدادیابی فرزندان هم گفت: یک قانون مهارت آموزی در هیات دولت ایجاد شد تا استعدادهای دانش آموزان شناسایی شود و با آموزش مهارت فرد به سمت کارآفرینی برود.

وی درباره پویش نذر هنر نیز اظهار کرد: در این پویش دانش آموزانی که مهارت دارند، آثار هنری خود را به فروش رسانده و هزینه آن را به کودکان غزه اهدا می کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش درباره اعلام آمار آسیب‌های اجتماعی طرح نماد گفت: در قالب شورای مراقبت اجتماعی (نماد) باید برای یک میلیون نفر از دانش آموزان مصاحبه تشخیصی انجام شود که هنوز اتفاق نیفتاده است بنابراین آمار دقیقی از میزان آسیب‌های اجتماعی در دسترس نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی خاطرنشان کرد: دانش آموزان سوالات و نشانگرهایی را باید پاسخ دهند که هنوز این پاسخ‌ها کامل نشده است. در نماد ۵۰ درصد دانش آموزان را وارد سامانه کردیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
X
آگهی تبلیغاتی